0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

شناسايي مسافرين ايستگاه پاياني فوتبال مردان
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:22 PM

شناسايي مسافرين ايستگاه پاياني فوتبال مردان


چهره‌ دو تيم مسافر ايستگاه پاياني فوتبال مردان المپيک لندن با انجام پيکارهاي نيمه نهايي مشخص خواهد شد.


  فردا عصر (سه‌شنبه) با انجام دو ديدار از ميان مکزيک، ژاپن، کره‌جنوبي و برزيل مشخص خواهد شد کدام تيم مدعي کسب طلا و نقره و نيز برنز اين پيکارها هستند.


در اولين مصاف مکزيک با ژاپن ديدار خواهد کرد. مکزيکي‌ها پس از کسب دو برد و يک تساوي در مرحله يک چهارم نهايي 4 بر 2 مقابل سنگال خوش درخشيدند و حالا براي رويارويي با «سامورايي‌هاي آبي» قاره آسيا، از روحيه بالايي برخوردار هستند. اما در مقابل حريف خاور دوري پس از کسب نتايجي مشابه مکزيک،  در جدال روز شنبه با مصر به پيروزي درخشان 3 بر صفر مقابل مصر رسيد.


بدين ترتيب تقابل اين دو قدرت يکي از بازي‌هاي تماشايي اين دوره را رقم خواهد زد.


در ديداري ديگر کره‌جنوبي برابر برزيل، اميد شماره يک قهرماني قرار مي‌گيرد. تيم آسيايي در دور نخست پيکارها با دو تساوي و يک برد به بازي يک چهارم نهايي با بريتانيا رسيد و پس از تساوي يک بر يک در وقت معمول و اضافه در ضربات پنالتي ميزبان را حذف کرد.


در مقابل برزيل با 3 برد پر گل در مرحله اول،‌ روز شنبه و در پيکار حذفي شنبه 3 بر 2 مقابل هندوراس به برتري رسيد.


کره‌جنوبي و ژاپن حتي در صورت ناکامي مقابل حريفان فردا قادر خواهند بود در ديدار رده‌بندي، آسيا را صاحب حداقل مدال برنز کنند.


پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

 

 

 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها