0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

پناهندگي سه ورزشکار سوداني در انگليس

گم شدن سه ورزشکار سوداني در جريان برگزاري بازي هاي المپيک 2012 لندن، گمانه زني ها در مورد پناهندگي سياسي آنها را قوت بخشيده است.

هر سه ورزشکار براي شرکت در تمرينات تيم سودان در لندن، ويزاي انگليس را دريافت کرده بودند اما هيچکدام به ترکيب اصلي ورزشکاران اين کشور راه پيدا نکردند.

اولين نفر ''الناظر عبدالقادر'' است که قبلا درخواست پناهندگي کرده است در حاليکه خبر مفقود شدن دو ورزشکار ديگر سودان به نام هاي ''صدام حسين'' و ''اسامه يحيي عمر'' نيز تاييد شده است.

انتظار مي رود آنها هم به زودي تقاضاي پناهندگي کنند.

هفته گذشته نيز يک دونده استقامت از آفريقا به مقر پليس شهر ''ليدز'' انگليس رفت و درخواست پناهندگي کرد.

بر اساس آمار آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، در سال گذشته حدود 800 نفر از اتباع سودان در بريتانيا درخواست پناهندگي کردند.

اما اوج مهاجرت پناهندگان سودان در سال 1993 و در جريان جنگ هاي داخلي اين کشور گزارش شده است.

سودان همچنان وضعيت با ثباتي ندارد و بعد از اعلام استقلال ساکنان قسمت جنوبي در سال 2011، به دو قسمت تقسيم شده است.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

محسن شادي در نيمه‌نهايي C رقابت مي‌کند

نماينده روئينگ مردان ايران در رقابت‌هاي المپيک لندن در جمع 18 نفر برتر و نيمه‌نهايي C قرار گرفت.

محسن شادي پس از اين‌که در مرحله يک‌چهارم نهايي با کسب زمان 7 دقيقه و 32 ثانيه و 72 صدم ثانيه در گروه خود ششم شد و نتوانست به جمع 12 نفر برتر رقابت‌ها راه يابد، در مرحله نيمه‌نهايي در گروه C قرار گرفت تا براي کسب مقام سيزدهم تا هجدهم مبارزه کند.

وي فردا در اين مرحله به مصاف ورزشکاراني از موناکو، هند، کرواسي، کره‌جنوبي و شيلي خواهد رفت.

زمان کسب شده شادي در اين مرحله با رکورد وي در کسب سهميه المپيک 26 ثانيه اختلاف دارد. وي پيش‌تر توانسته بود رکورد 7 دقيقه و 6 ثانيه را به نام خود ثبت کند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

شناگر 15ساله ليتواني طلاي المپيک راکسب کرد

شناگر 15 ساله ليتوانيايي موفق شد مدال طلاي شناي 100متر قورباغه زنان را به خود اختصاص دهد.

روتا ميلوتيته، شناگر 15 ساله ليتواني موفق شد با ثبت زمان يک دقيقه و پنج ثانيه و 47 صدم ثانيه مدال طلاي المپيک 2012 لندن را کسب کند.

وي پس از اين موفقيت در مصاحبه‌اي با شبکه ورزشي بي‌بي‌سي گفت: باور کردني نيست، کسب اين موفقيت براي من ارزش بسيار زيادي دارد.

همچنين مت گيريورز شناگر آمريکايي موفق شد با ثبت زمان 57 ثانيه و16صدم ثانيه علاوه بر ثبت رکورد جديدي براي بازي‌هاي المپيک، طلاي 100 متر کرال پشت مردان را کسب کند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

زهرا دهقان : فکري به حال تيروکمان بکنيد

بانوي کماندار ايران در المپيک لندن عملکردش را با توجه به شرايط خاص و نداشتن مربي رضايت‌بخش خواند و از مسئولان خواست به وضعيت فدراسيون تيروکمان رسيدگي کنند.

زهرا دهقان پس از حذف از بازي‌هاي المپيک گفت: نسبت به شرايطي که داشتم از عملکردم راضي‌ام اما نبود مربي در کنارم تاثير زيادي بر عملکردم گذاشت که حتي نتوانستم رکوردهاي خودم را بزنم.

وي با بيان اينکه مي‌توانست بهتر ظاهر شود، افزود: چنين چيزي اتفاق نيفتاد و فکر مي‌کنم اگر يک مربي کنار ما بود، نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. رقيبم رنکينگ 10 جهان را داشت و توانست در اين مسابقه بسيار خوب کار کند. امروز همان مشکل مرحله مقدماتي را داشتم.

دهقان در مقايسه عملکردش با مسابقات انتخابي آمريکا و حضور بدون مربي در آن رقابت‌ها و کسب سهميه المپيک گفت: در آمريکا هم شرايط مشابهي داشتيم. در آن رقابت‌ها توانستم رکوردهاي خودم را تکرار کنم. هر چقدر نبودن مربي در کنارمان طولاني‌تر شود، تاثير بيشتري بر عملکرد ما خواهد داشت. مربيان کره‌اي به لندن آمدند اما اجازه ورود به زمين مسابقه به آنها داده نشد، هر چند اين مربيان توانستند از نظر روحي به ما کمک کنند. اميدوارم مسئولان فکري به حال فدراسيون تيروکمان کنند؛ در غير اين صورت ... البته اميد ما به خدا است.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

سرماخوردگي تنها نگراني براي ورزشکاران ايران

ايراني‌ها همچنان بدون تست دوپينگ

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي و رئيس کميسيون پزشکي کميته ملي المپيک تاکيد کرد که تنها نگراني بابت سلامت ورزشکاران ايراني حاضر در دهکده، احتمال سرماخوردن آنهاست.

لطفعلي پورکاظمي در گفت وگو با سايت خبري فدراسيون پزشکي ورزشي اظهار داشت: خوشبختانه تمام ورزشکاران کشورمان در صحت و سلامت کامل به سر مي‌برند، با وجود اين تنها نگراني ما بابت تغيررات مکرر جوي است و اين مساله باعث تغييرات دماي هوا به طور ملموس شده است.

وي ادامه داد: اين امر مي‌تواند منجر به سرماخوردگي ورزشکاران ما شود. بر اين اساس تذکرهاي لازم را به آنها داده ايم که مراقب پوشش خود باشند که سرد شدن و گرم شدن هوا باعث سرما خوردنشان نشود.

پورکاظمي تأکيد کرد: در حال حاضر برخي ورزشکاران ديگر کشورها و تعدادي از افراد غير ورزشکار کاروان ايران دچار سرماخوردگي شده‌اند، اما خوشبختانه اين بيماري ويروسي نيست و خطر واگيردار شدن ندارد. اين بيماري عموماً به صورت دردهاي عضلاني و ضعف جسماني ظاهر مي شود با اين حال ورزشکاران ما بايد مراقبت لازم را از خود داشته باشند.

وي با بيان اينکه ارائه خدمات فيزيوتراپي به ورزشکاران کشورمان به کلينيک ايران مستقر در دهکده بازي ها ادامه دارد، گفت: تا دوشنبه شب هم خبري از اخذ تست دوپينگ از ملي پوشان ايران نبود.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اگر رکابزن بهتري بود او را‌به المپيک مي‎فرستادند

رکابزن ملي پوش ايران که در جريان بازي‌هاي المپيک لندن دچار حادثه و آسيب ديدگي از ناحيه تاندون پا شد، ضمن تشريح علت اين حادثه، پاسخ کساني که عمکرد وي و ديگر رکابزنان المپيکي را نقد کرده بودند، را داد.

امير زرگري با اشاره به سانحه‌اي که در جريان مسابقات دوچرخه سواري بازي‌هاي المپيک لندن دچار آن شد، اظهار داشت: در جريان مسابقه يکي از تماشاگران مشغول عکاسي بود که نفر جلويي‎ام با او برخورد کرد و زمين خورد. به دنبال او من هم زمين خوردم. ابتدا فکر مي‌کردم دچار شکستگي پا شده‎ام اما با انجام چند آزمايش متوجه شدم که تاندون‏هاي مچ پايم دچار کشيدگي شده است.

وي تصريح کرد: اگر به مسير ادامه مي‌دادم به طور حتم همراه گروه سوم رکاب مي‌زدم و در بين 45 نفر اول قرار مي‌گرفتم. مسير اين رقابت طوري بود که من خيلي راحت‌تر از ساير شرکت کنندگان مي‎توانستم رکاب بزنم. در هر صورت اين اتفاق رخ داد. دوچرخه سواري همين است.

به گزارش مهر ، دوچرخه سوار المپيکي ايران در خصوص اظهارت ميزباني و عسگري مبني بر اينکه "عملکرد تيم دوچرخه سواري اعزامي به لندن خيلي خوب نبوده است"، يادآور شد: از همان اول گفته بودم که از حقي انتظار زيادي در بخش استقامت جاده نمي‌رود. ضمن اينکه بهتر از سهرابي هم در ايران نداريم. وقتي زمين خوردم، مهدي ايستاد تا ببيند شرايط من چه مي‌شود، چون برنامه‌ريزي تيم مبني بر حمايت از من در اين رقابت بود.

زرگري ادامه داد: به همين دليل سهرابي از گروه اول فاصله گرفت و جبران فاصله و رسيدن به گروه اول انرژي زيادي را از دوچرخه سوار مي‌گيرد. سهرابي وقتي به اعضاي گروه اول رسيد، خسته شده بود. سهرابي در دور پاياني کمي عقب ماند که آن هم به دليل خستگي و فشار بالا بود.

رکابزن اعزامي ايران به بازي‌هاي المپيک لندن در پايان گفت: آنها که مي‎گويند عملکرد تيم اعزامي بد بوده است، کدام‎شان از ما سه نفر نتايج بهتري گرفته‏اند؟ اگر بهتر بودند آنها را به المپيک اعزام مي‌کردند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

فرزام: روئينگي‌ها قرعه سختي داشتند

مربي تيم ملي روئينگ گفت: شادي انرژي خود را براي فردا ذخيره کرده اما مي‌توانست نتيجه بهتري بگيرد.

افشين فرزام درباره نتايج ضعيف ملي‌پوشان در مرحله يک‌چهارم گفت: ورزشکاران ما حريفان سختي داشتند و با قهرمانان جهان هم‌گروه بودند. از پيش مشخص بود که شادي به نيمه‌نهايي C يا D مي‌رود بنابراين نياز نبود آن قدر فشار را تحمل کند!

وي ادامه داد: اميدوارم فردا ملي‌پوشان نتيجه خوب بگيرند و اگر موفق شوند مي‌توانند به فينال C صعود کنند. ورزشکاران با قرعه سختي روبه‌رو بودند. البته قبول دارم شادي مي‌توانست بهتر از اين نتيجه بگيرد.

مربي تيم ملي روئينگ بانوان با بيان اينکه شادي فردا صبح بايد به مصاف حريفان برود، تصريح کرد: با توجه به اينکه شادي صبح فردا بايد رقابت کند بنابراين انرژي خود را ذخيره کرده است. سولماز عباسي هم چنين شرايطي داشت.

فرزام در پاسخ به اين سوال که آيا شما از تايم‌هاي ورزشکاران راضي بوديد؟ عنوان کرد: شرايط جوي متفاوت است و شادي و عباسي بدترين شرايط را داشتند. باد تاثيرگذار بود.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

هشدار آتش‌سوزي‌موجب توقف‌متروي لندن‌شد

تمامي قطارهاي يکي از خطوط اصلي متروي شهر لندن، پس از اعلام هشدار آتش سوزي در اين خط در مسير پارک المپيک در شرق لندن، روز سه شنبه متوقف شدند.

متوقف شدن قطارها در شلوغ ترين و پر ازدحام ترين اوقات صبح در خط مرکزي، بار ديگر موجب بازگشت نگراني در باره شبکه فرسوده حمل و نقل شهر لندن پس از گذشت 3 روز از آغاز بازي هاي المپيک 2012 شد.

سخنگوي سازمان حمل و نقل شهر لندن گفت: توقف موقت قطارها به دليل خارج شدن يک قطار از سرويس در ليتون (يک ايستگاه مانده به اقامتگاه ورزشکاران در پارک المپيک لندن) در پي گزارش راننده يک قطار زيرزميني در باره استشمام بوي دود بود.

وي افزود: اين مساله بررسي شد و همه مسافران، قطار و ايستگاه را بدون هيچ مشکلي ترک کردند.

در پي اين حادثه، هيچ قطاري از خط مرکزي به مدت چند ساعت در ايستگاه پارک المپيک توقف نکرد و در بقيه اين خط که شرق تا غرب شهر لندن را مي پيمايد نيز تاخيرهاي زيادي به وجود آمد.

مسافران يک قطار شلوغ که به مدت چند دقيقه در يک ايستگاه متوقف شده بود، هنگامي که پيام ''بوريس جانسون'' شهردار لندن از بلندگوها پخش شد که از آنان مي خواست براي سفرهاي درون شهري خود قبلا برنامه ريزي کنند، خنديدند.

شبکه حمل و نقل لندن پيش بيني کرده است در هر يک از شلوغ ترين و پر ازدحام ترين روزهاي بازي هاي المپيک، 15 ميليون سفر درون شهري داشته باشد در حالي که اين ميزان در روزهاي عادي 12 ميليون سفر بوده است.

با اين حال، نگراني از بروز هرج و مرج در ترافيک شهر لندن تا کنون تحقق نيافته است.

شهردار لندن روز دوشنبه گفته بود: مسوولان سازمان دهنده المپيک، برخي از مسيرهاي اختصاص يافته به بازي هاي المپيک را در خيابان ها غيرفعال کرده اند زيرا بسياري از مقام ها از سامانه حمل و نقل همگاني استفاده مي کنند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

بهرامي نژاد:

وضعيت جسماني نمايندگان بوکس ما عالي است

مربي بدنساز تيم ملي بوکس کشورمان که اين روزها به منظور حفظ آمادگي بوکسورهاي ما در شهر لندن بسر مي برد، گفت: تمرينات بدنسازي بوکسورها در لندن ادامه دارد و خوشبختانه وضعيت جسماني اعضاي تيم ما بسيار عالي است.

مرتضي بهرامي نژاد اضافه کرد: تمامي امکانات لازم براي ادامه تمرينات بدنسازي در اختيار ما قرار دارد و هيچ مشکلي از اين بابت نداريم.

وي افزود: روحيه اعضاي تيم اعزامي خصوصا پس از عملکرد عالي دوشنبه شب ''احسان روزبهاني'' خيلي خوب است و ''علي مظاهري'' نيز که بايد بعدازظهر امروز وارد رينگ شود در وضعيت قابل قبولي از نظر روحي و جسمي قرار دارد.

به گفته بهرامي نژاد با توجه به شرکت افراد نخبه و دستچين در هر رشته المپيکي، افراد اعزامي از تمامي تيم ها بايد از نظر روحي در آمادگي کامل بسر ببرند و اين اتفاق در تيم ملي بوکس ايران رخ داده و اميدوارم از اين آمادگي بتوانند حداکثر استفاده را ببرند.

وي در خصوص حريف ترکيه اي ''احسان روزبهاني'' در رقابت بعدي گفت: روزبهاني از قدرت بدني بسيار خوبي برخوردار است و تصور ما اين است که نوار موفقيت وي انشاءالله ادامه يابد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:31 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

وزنه‌بردار طلايي ازبکستان چيني از آب درآمد

قهرمان ازبکستاني وزن 53 کيلوگرم زنان در بازي‌هاي المپيک لندن چيني تبار است.

رسانه‌هاي چيني اعلام کردند، "زولفيا چينشانلو"، وزنه‌بردار قزاقستاني که در بازي‌هاي المپيک لندن نشان طلا را به دست آورد، تباري چيني دارد.

روزنامه "چايناديلي" نوشت: زولفيا در منطقه "هونان" در مرکز چين به دنيا آمد. او زماني که به صورت قرضي و با قرارداد پنج ساله در سال 2008 به قزاقستان رفت، "چان جي‌ لينگ" نام داشت." اين قرارداد امسال به پايان مي‌رسد تا او به چين بازگشته و براي تيم ملي کشورش وزنه بزند!" به نوشته اين روزنامه چيني، آنگونه که در آيدي کارت اين ورزشکار آمده، او قزاقستاني نيست. وي کار خود را در رشته وزنه‌برداري از سن يازده‌سالگي شروع کرد و در سال 2007 با مشورت مربي خود تصميم گرفت که به قزاقستان رود و براي اين تيم وزنه بزند.

چينشانلو در واکنش به آشکار شدن اين خبر گفت: اگر در چين باقي مي‌ماندم، چه بسا فرصت حضور در بازي‌هاي المپيک برايم فراهم نمي‌شد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

استقبال خوب تماشاگران از وزنه‌برداري

رقابت‌هاي وزنه برداري المپيک 2012 لندن بر خلاف برخي رشته‌ها با استقبال خوبي مواجه شده است.

با وجود آنکه در بسياري از سالن‌هاي محل برگزاري مسابقات المپيک 2012 لندن، صندلي‌هاي خالي از تماشاگر بيش از هر چيز ديگر جلب توجه مي‌کند، رقابت‌هاي وزنه‌برداري المپيک لندن با استقبال زياد تماشاگران روبرو شده است و همه روزه جمعيت زيادي براي تماشاي اين رقابت‌ها به مجموعه ورزشي اکسل مي آيند.

عکس زير لحظه خروج تماشاگران از مجموعه ورزشي اکسل پس از اتمام رقابت‌هاي دسته 62 کيلوگرم وزنه برداري مردان را نشان مي‌دهد.

با اين استقبال پرشور مي‌توان پيش بيني کرد که با نزديک شدن به رقابت‌هاي اوزان بالاتر، شاهد بازار سياه بليت در مسيرهاي منتهي به ورزشگاه اکسل هم باشيم.

به گزارش فارس ، اين استقبال گسترده تماشاگران از رقابت‌هاي وزنه برداري درحالي است که مسئولان برگزاري المپيک در ساير رشته ها از سربازان انگليسي براي پر کردن صندلي هاي خالي ورزشگاه ها استفاده مي کنند.

به نظر مي‌رسد با حضور وزنه برداران ايران در 4 وزن آخر و گرم‌تر شدن رقابت، بايد از حالا انتظار حضور تماشاگران ايراني را در سالن‌ها رقابت‌ها داشت تا با حضور پرشور خود به مدال‌آوري پولادمردان ايران خوش‌بين تر باشيم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

پخش‌زنده رقابت‌هاي تايم‌تريل از شبکه‌‌سه و ورزش

شبکه‌هاي ورزش و سوم سيما رقابت‌هاي دوچرخه‌سواري المپيک 2012 لندن در ماده تايم تريل انفرادي را به صورت زنده پخش خواهند کرد.

سي‌امين دوره رقابت‌هاي المپيک از سوم تا بيست و يکم مرداد ماه سال جاري در 26 رشته ورزشي به ميزباني کشور انگلستان و در شهر لندن در حال برگزاري است.

رقابت‌هاي دوچرخه سواري اين دوره از مسابقات المپيک در دو بخش پيست و جاده از تاريخ 6 تا 16 مردادماه در حال برگزاري است که با توجه به کسب سه سهميه اين رقابت‌ها در بخش جاده، رکابزنان کشورمان در مواد استقامت و تايم تريل انفرادي با دوچرخه سواران ديگر تيم هاي شرکت کننده به رقابت خواهند پرداخت.

در ادامه رقابتهاي دوچرخه سواري اين دوره از بازي‌هاي المپيک در مواد جاده، رکابزنان فردا چهارشنبه يازدهم مرداد ماه در ماده تايم تريل انفرادي و به مسافت 44 کيلومتر و در مسير "ampton Court Palace- Hampton Court Road" با يکديگر به رقابت خواهند پرداخت.

در اين ماده عليرضا حقي به عنوان رکابزن ملي پوش کشورمان پا به رکاب خواهد شد.

اين رقابتها به صورت زنده از ساعت 17:45 از شبکه‌هاي ورزش و سوم سيما پخش خواهد شد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:42 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

بريتانيا پس از نيم قرن به مدال ژيمناستيک رسيد

تيم ژيمناستيک نمايشي بريتانيا براي نخستين‌بار در يک قرن اخير موفق شد در رقابت‌هاي ژيمناستيک المپيک به مدال برسد.

تيم ژيمناستيک نمايشي بريتانيا با کسب مجموع امتياز 271.711 به مدال برنز المپيک رسيد. البته بريتانيايي‌ها در ابتدا در جايگاه دوم قرار گرفته بودند اما پس از تجديدنظر داوران مدال نقره به ژاپن رسيد.

تيم چين هم موفق شد از عنوان قهرماني خود دفاع کرده و طلاي المپيک را از آن خود کند.

آخرين‌باري که بريتانيايي‌ها موفق به کسب مدال در رشته ژيمناستيک المپيک شده بودند به المپيک 1912 استکهلم بازمي‌گردد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:45 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

امين نيکفر: تلاش مي‌کنم به رکورد خودم برسم

ملي‌پوش پرتاب وزنه ايران شانس گرفتن مدال در المپيک را براي خود بسيار کم مي‌داند، اما اميدوار است تا به رکورد شخصي‌اش که 20 متر و 5 سانتيمتر است برسد.

امين نيکفر ملي‌پوش پرتاب وزنه ايران که ساکن آمريکا است، با حضور در مرکز خبري دهکده ورزشکاران المپيکي با روي گشاده پاسخگوي خبرنگاران بود.

نيکفر که کمي فارسي و کمي هم انگليسي صحبت مي‌کرد، در مورد وضعيت خودش گفت: وضعيتم خيلي خوب است. در دانشگاه ميشگان تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتم. در آن تمرينات حدود 20 متر پرتاب مي‌کردم، البته دقيقا پرتاب‌هايم را اندازه نگرفتم، اما وضعيت خيلي خوب است.

وي در مورد رکورد امسال خود و همچنين هدفش از حضور در المپيک گفت: رکورد امسال من 19 متر و 51 سانتيمتر است و رکورد شخصي‌ام نيز 20 متر و پنج سانتيمتر بوده است که اميدوارم در لندن به رکورد خودم برسم. البته نمي‌توانم پيش‌بيني داشته باشم.

نيکفر که دومين المپيک را تجربه مي‌کند در باره بازي‌هاي پکن نيز گفت: در آنجا همه پرتاب‌هايم خطا شد و به طور حتم اينجا بهتر نتيجه‌ خواهم گرفت. البته در بين پرتابگران المپيکي که در لندن حاضر هستند، چهار نفر بالاي 22 متر پرتاب مي‌کنند و مدال گرفتن بسيار سخت است. حالا صبح جمعه مسابقه دارم و با تمام توان پرتاب خواهم کرد. تا حداقل به حدود رکورد شخصي‌ام رسيده باشم.

وي در مورد وضعيت دووميداني ايران در لندن گفت: کسب 10 سهيمه المپيک براي دووميداني ايران نتيجه‌ بسيار خوبي است، من معتقدم که احسان حدادي مي‌تواند مدال بگيرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

سولماز عباسي: سبک‌تر پارو زدم

بانوي روئينگ سوار ايران در بازي‌هاي المپيک با مهم دانستن رقابت بعدي‌اش در لندن ابراز اميدواري کرد، به فينال گروه C صعود کند.

سولماز عباسي پس از رقابت در مرحله يک چهارم نهايي روئينگ زنان اظهار کرد: حريفانم در اين مرحله بسيار قدرتمند بودند. با توجه به اين قرعه سعي کردم به گونه‌اي پارو بزنم که براي مرحله نيمه‌نهايي گروه‌هاي C و D انرژي داشته باشم. رقابت بعدي من بسيار مهم است و بايد براي آن مسابقه انرژي بيشتري صرف کنم. به همين دليل با برنامه‌ريزي‌اي که با مربي داشتم، کمي سبک‌تر پارو زدم.

وي ادامه داد: حريفانم در اين مرحله فوق‌العاده‌ قدرتمند بودند، مي‌خواستم برابر آنها عملکردي قابل قبول داشته باشم و به همين دليل سعي کردم در کنار حفظ انرژي به خوبي نيز پارو بزنم، اما رکوردم در اين مرحله خيلي خوب نبود.

وي در پاسخ به سوالي درباره دليل رکورد پايينش در اين مرحله گفت: به دنبال توجيه و دليل براي اين نتيجه‌ نيستم، اما شرايط آب‌وهوايي امروز در لندن متفاوت بود. باد از کنار زياد و آب در لاين ما مواج شده بود. همين موارد بر عملکرد من نيز تاثير گذاشت و باعث شد تا رکورد پايين‌تري بزنم. تمام سعي‌ام را مي‌کنم تا به فينال C صعود کرده و نتيجه‌ قابل قبولي را به دست بياورم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها