پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
اگر رکابزن بهتري بود او رابه المپيک ميفرستادند
رکابزن ملي پوش ايران که در جريان بازيهاي المپيک لندن دچار حادثه و آسيب ديدگي از ناحيه تاندون پا شد، ضمن تشريح علت اين حادثه، پاسخ کساني که عمکرد وي و ديگر رکابزنان المپيکي را نقد کرده بودند، را داد.
|
 |
|
|
امير زرگري با اشاره به سانحهاي که در جريان مسابقات دوچرخه سواري بازيهاي المپيک لندن دچار آن شد، اظهار داشت: در جريان مسابقه يکي از تماشاگران مشغول عکاسي بود که نفر جلوييام با او برخورد کرد و زمين خورد. به دنبال او من هم زمين خوردم. ابتدا فکر ميکردم دچار شکستگي پا شدهام اما با انجام چند آزمايش متوجه شدم که تاندونهاي مچ پايم دچار کشيدگي شده است.
وي تصريح کرد: اگر به مسير ادامه ميدادم به طور حتم همراه گروه سوم رکاب ميزدم و در بين 45 نفر اول قرار ميگرفتم. مسير اين رقابت طوري بود که من خيلي راحتتر از ساير شرکت کنندگان ميتوانستم رکاب بزنم. در هر صورت اين اتفاق رخ داد. دوچرخه سواري همين است.
به گزارش مهر ، دوچرخه سوار المپيکي ايران در خصوص اظهارت ميزباني و عسگري مبني بر اينکه "عملکرد تيم دوچرخه سواري اعزامي به لندن خيلي خوب نبوده است"، يادآور شد: از همان اول گفته بودم که از حقي انتظار زيادي در بخش استقامت جاده نميرود. ضمن اينکه بهتر از سهرابي هم در ايران نداريم. وقتي زمين خوردم، مهدي ايستاد تا ببيند شرايط من چه ميشود، چون برنامهريزي تيم مبني بر حمايت از من در اين رقابت بود.
زرگري ادامه داد: به همين دليل سهرابي از گروه اول فاصله گرفت و جبران فاصله و رسيدن به گروه اول انرژي زيادي را از دوچرخه سوار ميگيرد. سهرابي وقتي به اعضاي گروه اول رسيد، خسته شده بود. سهرابي در دور پاياني کمي عقب ماند که آن هم به دليل خستگي و فشار بالا بود.
رکابزن اعزامي ايران به بازيهاي المپيک لندن در پايان گفت: آنها که ميگويند عملکرد تيم اعزامي بد بوده است، کدامشان از ما سه نفر نتايج بهتري گرفتهاند؟ اگر بهتر بودند آنها را به المپيک اعزام ميکردند.
|

سه شنبه 10 مرداد 1391 4:30 PM
تشکرات از این پست