0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

کيانوش رستمي: دست پر از المپيک برمي‌گردم

کيانوش رستمي که شانس اصلي اولين مدال کاروان ايران در المپيک لندن است مي‌گويد که به فکر مدال طلا و همچنين رکوردشکني است.

کيانوش رستمي پس از اين که يک تمرين خوب را در سالن تمرين اکسل پشت سر گذاشت، در جمع خبرنگاران گفت: قبل از حضور در لندن بهترين رکوردهايم 179 کيلو در يک ضرب و 220 کيلو در دو ضرب بوده است. اگر بتوانم در لندن همين وزنه‌ها را بزنم، قهرمان خواهم شد. البته بايد ببينم که شرايط مسابقه چطور مي‌شود.

وي ادامه داد: وزنه‌برداران چين، بلاروس و همچنين سهراب مرادي مهم‌ترين رقيبان من هستند که در دو سال اخير نيز تقريبا با همين‌ها رقابت داشتم. من اول براي مدال طلا تلاش مي‌کنم و اگر قهرماني‌ام قطعي شود در حرکت آخر و با صلاحديد کوروش باقري به رکورد المپيک حمله خواهم کرد. رکورد المپيک 394 کيلو است.

وي در مورد شرايط خود براي مسابقه دادن گفت: در اين چند روز به سالن مسابقه رفتم و روح و ذهنم را براي مسابقه آماده کردم، هيچ ترس و واهمه اي هم ندارم و روحيه ام طوري است که فرقي بين مسابقات جهاني و المپيک نگذاشته‌ام. البته المپيک هر چهار سال يک بار است و بايد از اين فرصت بهترين استفاده را کرد.

رستمي در پاسخ به اين سوال که آيا اولين چراغ کاروان ايران را روشن خواهد کرد؟ به شوخي گفت: چرا هميشه ما بايد چراغ اول را روشن کنيم! از المپيک 1948 وزنه‌برداري در کنار کشتي اين مسئوليت را بر عهده داشته است و من هم اميدوارم به عنوان نمايندگي از جامعه پولاد مردان چراغ اول مدال آوري المپيک را روشن کنم.

قهرمان مسابقات جهاني پاريس در پايان گفت: به مردم ايران خصوصا کرد زبان‌ها قول مي‌دهم که با دست پر از المپيک برگردم.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:48 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اردلان: در حق روزبهاني ناداوري شد

عضو سابق هيئت ژوري جهاني و المپيک گفت: در مبارزه‌اي که روز‌بهاني با حريف کلمبيايي داشت ناداوري زيادي رخ داد و به همين دليل به کنفدراسيون جهاني‌ اعتراضمان را کتبي ارسال مي‌کنيم.

همايون اردلان اظهار داشت: احسان روز‌بهاني در نخستين مبارزه مقابل بوکسور کلمبيايي بازي خوبي را به نمايش گذاشت و واقعا حقش پيروزي مقابل حريفش بود.

داور بين‌المللي بوکس ايران در پاسخ به اين سئوال که در راند اول مسابقه روز‌بهاني بارها به حريفش مشت مي‌زد، اما داور به بوکسور کلمبيايي امتياز مي‌داد، دليل اين کار چه بود، گفت: بله متاسفانه داور بازي در حدقضاوت در چنين مسابقه‌اي نبود. در طول بازي بار‌ها شاهده بوديم که روز‌بهاني ضربات کاري به بوکسور کلمبيايي وارد مي‌کرد، اما داور برعکس عمل مي‌کرد. به نظرم حق روز‌بهاني پيروزي در هر 3 راند بود و حتي بايد با امتياز بيشتر برنده مي‌شد که متاسفانه اين طور نشد.

دبير فدراسيون بوکس در مورد بازي بعدي روز‌بهاني با بوکسور تيم ملي ترکيه خاطرنشان کرد: حريف بعدي احسان روزبهاني بوکسور ترکيه‌اي است و چندان حريف سرسختي نيست. ما اميدواريم که پس از شکست مشت زن ترکيه‌ به مرحله بعدي صعود کند. البته با توجه به جدول مسابقات در بازي سوم بايد با بوکسور تيم ملي قزاقستان که گويا يک مشت‌زن سرسخت است مبارزه کند.

اردلان در مورد آناليز بازيکنان توسط کادر فني تيم ملي گفت: خوشبختانه مربيان تيم ملي تمام مبارزات حريفان بوکسور‌هاي تيم ملي را آناليز کرده‌اند و حتي فيلم مبارزات آنها را به دقت نگاه کرده‌اند.

وي در پايان اظهار کرد: در مورد اشتباهاتي که داور در طول بازي احسان روزبهاني داشت قطعا به کنفدراسيون جهاني نامه‌اي را به عنوان اعتراض ارسال مي‌کنم. به نظرم اگر ناداوري رخ نمي‌د‌اد روزبهاني مي‌توانست در هر سه راند برنده باشد. به هر حال پيروزي با بالاترين امتياز باعث مي‌شود که نفرات ديگر از لحاظ روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار بگيرند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:56 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اظهارات نژادپرستانه باز هم قرباني داد

کاپيتان تيم ملي فوتبال سوئيس به خاطر اظهارات نژادپرستانه عليه بازيکنان کره‌جنوبي از اردوي تيمش اخراج شد.

کره‌جنوبي در دومين ديدار خود در رقابت‌هاي فوتبال بازي‌هاي المپيک لندن با نتيجه 2 بر يک سوئيس را شکست داد. "ميشل مورگانيلا"، کاپيتان تيم المپيک سوئيس پس از پايان اين ديدار در صفحه اجتماعي خود در توييتر در توصيفي نژادپرستانه بازيکنان کره‌جنوبي را "عقب‌ماندگان ذهني" خواند.

کميته ملي المپيک سوئيس در واکنش به اين سخنان نژادپرستانه مورگانيلا، وي را از اردوي تيم اخراج کرد. "جيان جيلي"، رييس کاروان سوئيس در بازي‌هاي المپيک گفت: سخناني که مورگانيلا در صفحه اجتماعي خود منتشر کرد، اهانت به بازيکنان تيم ملي کره‌جنوبي و تمام مردم اين کشور است. فدراسيون فوتبال سوئيس حتي در صورت عذرخواهي علني او اجازه نخواهد داد که در ادامه تيمش را همراهي کند. چاره‌اي جز اخراج او نداريم."

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:56 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

مصدوميت تماشاگر المپيک پس از سقوط از سکو

يک تماشاگر رقابت‌هاي روئينگ المپيک از روي سکوها به زمين افتاد و راهي بيمارستان شد.

يک سخنگوي ستاد برگزاري المپيک 2012 لندن اعلام کرد که يکي از تماشاگران حاضر در رقابت‌هاي روئينگ از روي صندلي خود به زمين افتاده است و براي درمان به بيمارستان منتقل شده است.

وي گفت: صندلي اين تماشاگر از جاي خود کنده شد و متاسفانه او تعادل خود را از دست داد و به زمين افتاد که منجر به آسيب‌ديدگي اين تماشاگر از ناحيه مفصل ران شد. پس از اين حادثه همه صندلي‌ها را مورد بازرسي قرار داديم و تعدادي از آنها را نيز تعويض کرديم.

وي در ادامه ابراز اطمينان کرد که هيچ خطر ديگري تماشاگران را تهديد نمي‌کند.ستاد برگزاري المپيک پيش از اين اعلام کرده بود که تمام 200 هزار صندلي موقتي که در ورزشگاه‌هاي مختلف المپيک قرار گرفته‌اند بازرسي شده‌اند و مشکلي ندارند.

اين درحالي است که تماشاگراني که براي تماشاي اين بازي‌ها به ورزشگاه‌ها رفته‌اند از کيفيت صندلي‌ها و عدم امنيت کافي آنها گله‌مند هستند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  4:58 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

محکوميت مشاور کميته سازماندهي المپيک

يکي از مقام‌هاي کميته بين‌المللي المپيک بخاطر تخلف‌هاي اداري به حبس و جريمه نقدي محکوم شد.

«هاينس يونگ ويت» دبير اسبق کميته المپيک اتريش بخاطر تخلفاتي که در سال‌هاي 2003 تا 2009 مرتکب شده،‌ از سوي دادگاهي در کشورش به 5 سال حبس محکوم شد.

اين مقام 61 ساله که يکي از مشاوران کنوني کميته بين‌المللي المپيک است و در کميته سازماندهي بازي‌هاي المپيک 2012 مسئوليت دارد، همچنين موظف شده 3.3 ميليارد يورو جريمه مالي نيز پرداخت کند.

اين گزارش مي افزايد وي در حساب هاي مالي سازمان خود دست برده و از بودجه اين سازمان براي اهداف شخصي استفاده کرده است.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  5:28 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

شادي: انرژي‌ام را براي فردا ذخيره کردم

قايقران تيم ملي ايران در المپيک لندن گفت: همه تلاشم را به کار مي‌گيرم تا فردا به فينال C صعود کنم.

محسن شادي پس از کسب نتيجه امروز گفت: مسابقه سختي داشتم و با حريفان سرسختي رقابت کردم. حريفان قدر بودند به طوري که يکي از آنها قهرمان المپيک و 3 قايقران ديگر قهرمان جهان بوده‌اند.

وي ادامه داد: حريفان قوي بودند بنابراين نمي‌توانستم با آنها رقابت کنم. وقتي نمي‌توانم بالا بروم لازم نبود فشار زيادي تحمل کنم، پارو زدن بي‌مورد فايده‌اي ندارد. انرژي‌ام را براي رقابت‌هاي فردا ذخيره کرده‌ام.

شادي همچنين در پاسخ به اين سوال که به کدام فينال صعود مي‌کند، اظهار داشت: تلاش مي‌کنم تا به فينال C صعود کنم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اولين مدال طلاي کاروان ورزشي ژرمن‌ها

آلمان قهرمان مسابقات پرش با اسب شد

تيم ملي سوارکاري آلمان قهرمان مسابقات پرش با اسب المپيک لندن در بخش تيمي شد.

تيم ملي سوارکاري پرش با اسب آلمان متشکل از 5 سوارکار موفق شد با کمترين خطا در رقابت‌هاي المپيک لندن عنوان قهرماني را از آن خود کند.

ژرمن‌ها که در سوارکاري يکي از قدرت‌هاي بلامنازع جهان به شمار مي‌روند موفق شدند با کمترين امتياز منفي و کسب 133.70 بالاتر از بريتانيا قرار بگيرد و عنوان قهرماني را از آن خود کند تا اولين مدال طلاي کاروان ورزشي اين تيم در المپيک لندن بدست آيد.

تيم ملي سوارکاري بريتانيا نيز با امتياز 138.20 در جايگاه دوم قرار گرفت و مدال نقره را بدست آورد. نيوزيلند نيز با 144.40 در رده سوم ايستاد و مدال برنز را کسب کرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

مازندران در تدارک استقبال از نوشاد عالميان

معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران در پيام تبريک خود به نوشاد عالميان تاکيد کرد: دو پيروزي پياپي المپيکي عالميان سبب مباهات ملي و غرور شهروندان مازندراني شده است.

هادي ابراهيمي معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران به مناسبت کسب دو پيروزي ارزشمند نوشاد عالميان، المپيکي مازندراني در لندن پيام تبريکي صادر کرد.

در اين پيام آمده است: جلوه آبرومندانه و وداع قهرمانانه قهرمان بلامنازع خطه بزرگ‌پرور مازندران، نوشاد عالميان بابلي از مسابقات خاطره‌انگيز المپيک لندن که براي اولين بار در تاريخ برگزاري المپيک، در رشته پرترافيک تنيس روي ميز توانست دو پيروزي پياپي المپيکي را به نام ايران اسلامي به ثبت برساند، موجب مباهات ملي و غرور شهروندان مازندراني شده است.

معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران در اين پيام يادآور شد: مازندران به داشتن چنين فرزندان برومندي افتخار کرده و يکايک آنان را از صميم دل مي‌ستايد و آغوش گرم خويش را در اولين فرصت براي زيباترين استقبال از اين سرمايه بزرگ استاني مي‌گشايد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

طلوطي تا ساعاتي ديگر بر روي رينگ مي رود

مهدي طلوطي بوکسور وزن منهاي 64 کيلو گرم کشورمان تا ساعاتي ديگر بري مبارزه با حريف اسپانيايي خود بر روي رينگ مي رود.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک ؛مهدي طلوطي مشتزن وزن منهاي 64 کيلوگرم کشورمان در نخستين مسابقه خود مي بايست با حريفي از کشور اسپانيا مبارزه کند اين مسابقه ساعت 15:54 به وقت محلي و 19:15 به وقت تهران در سالن اکسل برگزار مي شود.در اين وزن 28 مشتزن حضور دارند که مهدي طلوطي در نخستين بازي خود تا دقايق ديگر به مصاف حريف اسپانيايي خود جاناتان آلونسو مي رود.

وي در صورت برد بايد با برنده مسابقه قزاقستان و امريکا بازي کند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  5:59 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

رقابت دختر سوارکار ملکه در حضور شاهزادگان

دختر ملکه انگليس به همراه تيم بريتانيا با کسب مدال نقره مسابقات تيمي سوارکاري به رقابت پرداخت.

مسابقات پرش با اسب المپيک 2012 عصر امروز در گرينويچ پارک لندن برگزار شد که سوارکاران آلماني موفق شدند با کسب کمترين خطا و امتياز منفي قهرمان شوند و مدال طلا را بدست آورند.

در اين رقابت هر تيم متشکل از 5 سوارکار بود که در تيم سوارکاري بريتانيا حضور دختر ملکه انگليس بيش از پيش جذابيت مسابقات را افزايش داده بود.

زارا فيليپس(دختر ملکه) سوارکار بريتانيايي يکي از ورزشکاراني بود که به هنرنمايي در مانژ سوارکاري پرداخت و در نهايت نقش مهمي در کسب مدال نقره تيمش در اين مسابقات داشت.

زارا از زمان کودکي در اين رشته به ورزش پرداخته و پدرش مارک فيليپس در المپيک 1972 مونيخ به مدال طلا و در المپيک 1988 سئول به مدال نقره دست يافته است.

از نکات جالب توجه ديگر در مسابقات پرش با اسب، حضور مقامات سلطنتي و پادشاهي انگليس بود.

در اين ميان مي‌توان به حضور پرنس ويليام نوه ملکه انگليس به همراه همسرش که به تازگي جشن عروسي خود را برگزار کرده‌اند و همچنين حضور پرنس هري ديگر نوه ملکه اليزابت و شاهزاده ولز اشاره کرد که از نزديک به تماشاي اين رقابت و هنرنمايي دختر ملکه بريتانيا پرداختند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

بيش از 2ميليون تماشاگر در 3روز نخست المپيک

سازمان دهندگان المپيک لندن روز سه شنبه اعلام کردند: در 3 روز نخست بازي هاي المپيک 2012 افزون بر 2 ميليون و 100 هزار تن بصورت حضوري تماشاگر اين رخدادها بودند.

در روز شنبه 86 درصد، روز يکشنبه 92 درصد و روز دوشنبه 88 درصد افراد داراي بليت، در ورزشگاه ها حضور يافتند.

اين درحاليست که سازمان دهندگان بازي ها به دليل وجود صندلي هاي خالي که در برنامه هاي تلويزيوني و عکس هاي مسابقات ديده مي شد، مورد انتقاد قرار گرفتند.

سازمان دهندگان گفتند: در رخدادهاي ورزشي روز شنبه 856 هزار نفر حضور يافتند که حدود 500 هزار نفر آنها در مسير برگزاري مسابقه دوچرخه سواري جاده مردان بود.

همچنين در روز يکشنبه با توجه به برگزاري 8 مسابقه فوتبال مردان 900 هزار نفر تماشاگر حضور يافتند که حدود 300 هزار نفر آنها در طول مسير دوچرخه سواري بانوان بود.در روز دوشنبه نيز مجموعا 370 هزار تماشاگر حضور يافتند.

''جکي بروک دويل'' سخنگوي کميته برگزار کننده گفت: آمار تماشاگران هر رشته ورزشي به تفکيک انتشار نخواهد يافت.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تيم واليبال صربستان از سد تونس گذشت

تيم صربستان در گروه دوم مسابقات واليبال المپيک جاي دارد که اولين ديدار خود را برابر تيم ايالات متحده انجام داد و شکست خورد و در دومين ديدار خود برابر تونس با نتيجه 3 بر 1 به پيروزي دست يافت.

در اين گروه تيمهاي صربستان، تونس، ايالات متحده، برزيل، آلمان و روسيه حضور دارند. اين رقابتها در دو گروه برگزار مي شود که در گروه اول نيز بلغارستان، آرژانتين، مجارستان، ايتاليا، استراليا و انگلستان حضور دارند. در حال حاضر در گروه اول بلغارستان با 6 امتياز صدرنشين است و در گروه دوم نيز برزيل، با 3 امتياز در صدر قرار دارد و تيمهاي روسيه، ايالات متحده و صربستان نيز با 3 امتياز در تعقيب اين تيم هستند.

در چارچوب رقابتهاي واليبال المپيک امروز 4 ديدار ديگر برگزار مي شود. از گروه يک ايتاليا و آرژانتين برابر هم قرار مي گيرند و استراليا برابر ميزبان صف آرايي مي کند و از گروه دوم ايالات متحده برابر آلمان قرار مي گيرد و برزيل نيز مقابل روسيه خواهد ايستاد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

ناراحتي مديران تيم فوتبال بانوان کامرون

مسئولان تيم فوتبال بانوان کامرون بخاطر اهانت رسانه‌هاي انگليس خواهان پوزش رسانه‌هاي کشور ميزبان المپيک شدند.

به نقل از دي‌ولت، پس از آنکه تيم برزيل در بازي اول خود در رقابت‌هاي لندن 2012 مقابل حريف آفريقايي به پيروزي 5 بر صفر رسيد،‌ «آنته انگو اندوم» دروازه‌بان تيم کامرون در مصاحبه‌ با مطبوعات گفت همچون «مرغ سرکنده» مجبور بوده در اين بازي مقابل ضربات هولناک بازيکنان حريف، مرتب عکس‌العمل نشان دهد.

بيان اين عبارت از طرف وي سبب شد تا برخي از مطبوعات چاپ انگليس وي را به تمسخر بگيرند. نشرياتي همچون ديلي‌استار، سان و اکسپرس در گزارش‌هاي خود در مورد سنگربان مذکور، تعابيري بکار گرفتند که از ديد مسئولان تيم آفريقايي، اهانت تلقي شده است.

آنها به همين دليل خواهان عذرخواهي نشريات به اين خاطر شدند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

جودوکار 218 کيلويي گوام به دنبال مدال المپيک

ريکاردو بلاست جودوکار تيم ملي گوام به عنوان سنگين‌وزن‌ترين جودوکار حاضر در المپيک 2012 به دنبال کسب مدال است.

"ريکاردو بلاست" با 218 کيلوگرم وزن از کشور "گوام" سنگين‌وزن‌ترين جودوکار حاضر در المپيک 2012 لندن است. وي که سابقه حضور در المپيک پکن را دارد در تلاش است در اين دوره از مسابقات دست پر به کشورش بازگردد.

"بلاست" در المپيک پکن با 210 کيلوگرم در رده سنگين‌ وزن‌ها شرکت کرده بود و در اين دوره المپيک با 218 کيلوگرم به عنوان سنگين وزن‌ترين جودوکار معرفي شده است.

وي در صحبت‌‌هاي خود مدعي است که با حضور در المپيک 2012 لندن هدفي جز کسب مدال براي کشورش ندارد.

"ريکاردو بلاست" طي سال‌هاي گذشته زير نظر پدر خود که يکي از جودوکاران تيم ملي کشور شان بوده تمرين مي‌کند. پدر وي يکي از جودوکاراني است که در دوره‌هاي گذشته در المپيک حضور داشته است.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:58 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تلاش مي‌کنم در لندن بهتر از پکن نتيجه بگيرم

نيکفر: مي‌خواهم بالاي 20 متر پرتاب کنم

دووميداني کار المپيکي ايران گفت: تلاش مي‌کنم در المپيک لندن بهتر از پکن نتيجه بگيرم.

امين نيکفر که امروز وارد دهکده بازي هاي المپيک 2012 لندن شده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وضعيت خوبي دارم و در آمادگي کامل به سر مي‌برم. تلاش مي‌کنم که در المپيک لندن بهتر از پکن نتيجه بگيرم. در دوره‌ي قبلي در پرتاب‌ها خطا زياد داشتم، اما تمرينات زيادي در ميشيگان کردم که کمتر خطا داشته باشم. رکوردم 19 متر و 51 سانتي متر بوده است، اما به طور شخصي 20 متر و 5 سانتي متر هم پرتاب کرده‌ام. در لندن سعي مي‌کنم بالاي 20 متر پرتاب کنم، اما قابل پيش‌بيني نيست.

دووميداني کار المپيکي ايران گفت: از جمع رقبايي که دارم 4 نفر بالاي 22 متر پرتاب مي‌کنند که با اين وجود کار سختي دارم.

نيکفر عنوان کرد: در اين دوره دووميداني ايران 10 سهميه کسب کرده است که در ميان آنها احسان حدادي بيشترين شانس مدال را دارد.

وي از روز جمعه کار خود را در ماده پرتاب وزنه آغاز مي‌کند.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها