پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391 4:48 PM
کيانوش رستمي: دست پر از المپيک برميگردمکيانوش رستمي که شانس اصلي اولين مدال کاروان ايران در المپيک لندن است ميگويد که به فکر مدال طلا و همچنين رکوردشکني است. |
![]() |
|
|
||
|
کيانوش رستمي پس از اين که يک تمرين خوب را در سالن تمرين اکسل پشت سر گذاشت، در جمع خبرنگاران گفت: قبل از حضور در لندن بهترين رکوردهايم 179 کيلو در يک ضرب و 220 کيلو در دو ضرب بوده است. اگر بتوانم در لندن همين وزنهها را بزنم، قهرمان خواهم شد. البته بايد ببينم که شرايط مسابقه چطور ميشود.
وي ادامه داد: وزنهبرداران چين، بلاروس و همچنين سهراب مرادي مهمترين رقيبان من هستند که در دو سال اخير نيز تقريبا با همينها رقابت داشتم. من اول براي مدال طلا تلاش ميکنم و اگر قهرمانيام قطعي شود در حرکت آخر و با صلاحديد کوروش باقري به رکورد المپيک حمله خواهم کرد. رکورد المپيک 394 کيلو است. وي در مورد شرايط خود براي مسابقه دادن گفت: در اين چند روز به سالن مسابقه رفتم و روح و ذهنم را براي مسابقه آماده کردم، هيچ ترس و واهمه اي هم ندارم و روحيه ام طوري است که فرقي بين مسابقات جهاني و المپيک نگذاشتهام. البته المپيک هر چهار سال يک بار است و بايد از اين فرصت بهترين استفاده را کرد. رستمي در پاسخ به اين سوال که آيا اولين چراغ کاروان ايران را روشن خواهد کرد؟ به شوخي گفت: چرا هميشه ما بايد چراغ اول را روشن کنيم! از المپيک 1948 وزنهبرداري در کنار کشتي اين مسئوليت را بر عهده داشته است و من هم اميدوارم به عنوان نمايندگي از جامعه پولاد مردان چراغ اول مدال آوري المپيک را روشن کنم. قهرمان مسابقات جهاني پاريس در پايان گفت: به مردم ايران خصوصا کرد زبانها قول ميدهم که با دست پر از المپيک برگردم. |