|
مانو منزس، سرمربي تيم ملي برزيل در صحبتهايي به تمجيد از تيمش پرداخت. برزيل يکشنبه شب و در حالي که با يک گل از بلاروس عقب بود، در نهايت توانست سه گل را وارد دروازه حريف نمايد تا با برد 1-3 صعودش به مرحله يک چهارم پاياني مسابقات فوتبال المپيک را مسجل کند.
در دقايق ابتدايي اين بازي و درحالي که تنها 8 دقيقه از شروع بازي گذشته بود رنان برسان، با گلزني براي بلاروس همه را متعجب کرد و با اين وجود برزيلي ها کنترل بازي را در دست گرفتند و توانستند از طريق پاتو در دقيقه 15 به گل رسيدند. ضربه آزاد نيمار و گل دقايق پاياني اسکار هم برد برزيل در اين بازي را قطعي نمودند. البته نحوه بازگشت سلسائو به جريان بازي، چيزي بود که بيش از همه، نظر سرمربي اين تيم را به خود جلب کرد.
درپايان اين ديدار، مانو منزس به خبرنگاران گفت:« برزيل گام مهمي را در رقابتهاي المپيک برداشته. من واقعا راضي و خوشحالم؛ چون اين اولين باري است که اين تيم، بعد از آنکه يک گل عقب افتاد، به جريان بازي بازگشت و اين واکنش خيلي خوبي بود. بازي کردن مقابل تيمي که با 5مدافع دفاع مي کند، خيلي سخت است و شايد ما توانايي هاي حريفمان را در خلق موقعيت گلزني دست کم گرفتيم. البته بعد از گل تيم حريف آرامشمان را حفظ کرديم و سعي کرديم تا فضاهايي را خلق کنيم و اين تنها به اندکي بهبود در جريان بازي نياز داشت. ما در نيمه دوم به مراتب بهتر بازي کرديم و به خوبي توپ را به گردش درآورديم.»
سرمربي سلسائو ادامه داد:« واقعا خوشحاليم که قبل از پايان بازيهاي مرحله گروهي، صعودمان به دور حذفي را مسجل کرديم. اين هواداران برزيل را واقعا خوشحال خواهد کرد.ژوزه ماريا مارين، رئيس فدراسيون فوتبال برزيل هم به من گفت که تماسي از سوي لوئيس ايناسيو لولا داسيلوا، رئيس جمهور سابق برزيل داشته و لولا موفقيت تيم در صعود به دور بعد را تبريک گفته و اين پيغام به همه بازيکنان تيم منتقل شد.»
منزس در بازي يکشنبه شب، پاتو را به جاي لئاندرو داميائو در ترکيب اصلي تيمش قرار داد و اين تغيير فوق العاده اي بود؛ چرا که مهاجم ميلان نمايش خيره کننده اي را به اجرا گذاشت. مربي سلسائو هم از عملکرد پاتو راضي بود و اعلام کرد که او بايد در کنار هالک و نيمار به رشد و پيشرفت ادامه دهد.
منزس دراين باره گفت:« فکر مي کنم که عملکرد پاتو در بازي با بلاروس واقعا به تيم کمک کرد.ما با دقت تمام عملکرد تيم پزشکي ميلان را زير نظر داشتيم و او در هفته هاي اخير رشد و پيشرفت زيادي داشت و اين به پاتو کمک کرد تا بتواند در بازيهاي متوالي به ميدان برود.»
|