0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391  4:07 PM

زهرا دهقان : فکري به حال تيروکمان بکنيد

بانوي کماندار ايران در المپيک لندن عملکردش را با توجه به شرايط خاص و نداشتن مربي رضايت‌بخش خواند و از مسئولان خواست به وضعيت فدراسيون تيروکمان رسيدگي کنند.

زهرا دهقان پس از حذف از بازي‌هاي المپيک گفت: نسبت به شرايطي که داشتم از عملکردم راضي‌ام اما نبود مربي در کنارم تاثير زيادي بر عملکردم گذاشت که حتي نتوانستم رکوردهاي خودم را بزنم.

وي با بيان اينکه مي‌توانست بهتر ظاهر شود، افزود: چنين چيزي اتفاق نيفتاد و فکر مي‌کنم اگر يک مربي کنار ما بود، نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. رقيبم رنکينگ 10 جهان را داشت و توانست در اين مسابقه بسيار خوب کار کند. امروز همان مشکل مرحله مقدماتي را داشتم.

دهقان در مقايسه عملکردش با مسابقات انتخابي آمريکا و حضور بدون مربي در آن رقابت‌ها و کسب سهميه المپيک گفت: در آمريکا هم شرايط مشابهي داشتيم. در آن رقابت‌ها توانستم رکوردهاي خودم را تکرار کنم. هر چقدر نبودن مربي در کنارمان طولاني‌تر شود، تاثير بيشتري بر عملکرد ما خواهد داشت. مربيان کره‌اي به لندن آمدند اما اجازه ورود به زمين مسابقه به آنها داده نشد، هر چند اين مربيان توانستند از نظر روحي به ما کمک کنند. اميدوارم مسئولان فکري به حال فدراسيون تيروکمان کنند؛ در غير اين صورت ... البته اميد ما به خدا است.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها