0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391  4:45 PM

امين نيکفر: تلاش مي‌کنم به رکورد خودم برسم

ملي‌پوش پرتاب وزنه ايران شانس گرفتن مدال در المپيک را براي خود بسيار کم مي‌داند، اما اميدوار است تا به رکورد شخصي‌اش که 20 متر و 5 سانتيمتر است برسد.

امين نيکفر ملي‌پوش پرتاب وزنه ايران که ساکن آمريکا است، با حضور در مرکز خبري دهکده ورزشکاران المپيکي با روي گشاده پاسخگوي خبرنگاران بود.

نيکفر که کمي فارسي و کمي هم انگليسي صحبت مي‌کرد، در مورد وضعيت خودش گفت: وضعيتم خيلي خوب است. در دانشگاه ميشگان تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتم. در آن تمرينات حدود 20 متر پرتاب مي‌کردم، البته دقيقا پرتاب‌هايم را اندازه نگرفتم، اما وضعيت خيلي خوب است.

وي در مورد رکورد امسال خود و همچنين هدفش از حضور در المپيک گفت: رکورد امسال من 19 متر و 51 سانتيمتر است و رکورد شخصي‌ام نيز 20 متر و پنج سانتيمتر بوده است که اميدوارم در لندن به رکورد خودم برسم. البته نمي‌توانم پيش‌بيني داشته باشم.

نيکفر که دومين المپيک را تجربه مي‌کند در باره بازي‌هاي پکن نيز گفت: در آنجا همه پرتاب‌هايم خطا شد و به طور حتم اينجا بهتر نتيجه‌ خواهم گرفت. البته در بين پرتابگران المپيکي که در لندن حاضر هستند، چهار نفر بالاي 22 متر پرتاب مي‌کنند و مدال گرفتن بسيار سخت است. حالا صبح جمعه مسابقه دارم و با تمام توان پرتاب خواهم کرد. تا حداقل به حدود رکورد شخصي‌ام رسيده باشم.

وي در مورد وضعيت دووميداني ايران در لندن گفت: کسب 10 سهيمه المپيک براي دووميداني ايران نتيجه‌ بسيار خوبي است، من معتقدم که احسان حدادي مي‌تواند مدال بگيرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها