0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان 

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین

واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ

بأمانِک یا أمانَ الخائِفین

به نام خداوند بخشنده مهربان

خدایا در این روز طاعت و بندگی فروتنانه را روزی‌ام کن

و با توبه خاضعانه‌ای که به درگاهت می‌کنم

و امانی که از تو می‌خواهم سینه‌ام را به نور ایمان و معرفت روشن کن

ای امنیت بخش هراسناکان

شنبه 14 مرداد 1391  11:10 AM
تشکرات از این پست
samsam nargese_montazer qolameali
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

یک شنبه 15 مرداد 1391  1:43 AM
تشکرات از این پست
qolameali samsam nargese_montazer
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول mehdi0014

سلام.

این چیه؟surprise

منظور خاصی داره یا پست خراب و یا ناقص ارسال شده!؟

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 15 مرداد 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
qolameali mehdi0014 nargese_montazer
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

نقل قول mehdi0014

سلام.

این چیه؟surprise

منظور خاصی داره یا پست خراب و یا ناقص ارسال شده!؟

......................................................

سلام

شاید می خواسته از کوروش کبیر هم یادی کرده باشه...!laugh

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 15 مرداد 1391  5:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام بر تمامی دوستان

طبق روزهای گذشته ، امروز هم می خواهیم قسمت کوتاهی از دعای پرفیض کمیل را بخوانیم ، انشا الله که از این دعا بهره کافی را ببریم.

يا اِلـهى وَرَبّى وَسَيِّدِى وَمَوْلاىَ، لاَِىِّ الاُْمُورِ اِلَيْكَ اَشْكُو، وَلِما مِنْها
اى معبود و پروردگار و آقا و مولاى من آيا براى كدام يك از گرفتاريهايم به تو شكايت كنم و براى كداميك از آنها
اَضِجُّ وَاَبْكى، لاَِليمِ الْعَذابِ وَشِدَّتِهِ، اَمْ لِطُولِ الْبَلاءِ وَمُدَّتِهِ، فَلَئِنْ
شيون و گريه كنم؟ آيا براى عذاب دردناك و سخت يا براى بلاى طولانى و مديد پس اگر بنا شود
صَيَّرْتَنى لِلْعُقُوباتِ مَعَ اَعْدآئِكَ، وَجَمَعْتَ بَيْنى وَبَيْنَ اَهْلِ بَلائِكَ،
مرا بخاطر كيفرهايم در زمره دشمنانت اندازى و مرا با گرفتاران در بلا و عذابت در يكجا گردآورى
وَفَرَّقْتَ بَيْنى وَبَيْنَ اَحِبّآئِكَ وَاَوْليآئِكَ، فَهَبْنى يا اِلـهى وَسَيِّدِى وَمَوْلاىَ
و ميان من و دوستانت جدايى اندازى گيرم كه اى معبود و آقا و مولا
وَرَبّى، صَبَرْتُ عَلى عَذابِكَ، فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَلى فِراقِكَ، وَ هَبْنى صَبَرْتُ
و پروردگارم من بر عذاب تو صبر كنم اما چگونه بر دورى از تو طاقت آورم و گيرم كه اى معبود من حرارت
عَلى حَرِّ نارِكَ، فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَنِ النَّظَرِ اِلى كَرامَتِكَ، اَمْ كَيْفَ اَسْكُنُ فِى
آتشت را تحمل كنم اما چگونه چشم پوشيدن از بزرگواريت را بر خود هموار سازم يا چگونه در ميان
النّارِ وَ رَجآئى عَفْوُكَ
آتش بمانم با اين كه اميد عفو تو را دارم

یک شنبه 15 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 samsam nargese_montazer
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دوستان سلام

عکس بالایی را در روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) گذاشته بودم ولی مثل اینکه بعدا لینک آن دچار اشکال شده

ویرایش هم نمیشه، چند روزی هست ویرایش در انجمن ها دچار مشکل می باشد

عکس دیگری را می گذارم

یک شنبه 15 مرداد 1391  10:00 PM
تشکرات از این پست
bivafa nargese_montazer qolameali
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان

روز شانزدهم:

اَللّـهُمَّ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوافَقَةِ الاَْبْرارِ، وَجَنِّبْنى فیهِ

خدایا موفقم دار در این ماه به همراهى کردن با نیکان و دورم دار در آن از

مُرافَقَةَ الاَْشْرارِ، وَآوِنى فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلى دارِالْقَـرارِ، بِاِلـهِیَّتِکَ یا اِلـهَ

رفاقت با اشرار و جایم ده در آن بوسیله رحمت خود به خانه قرار و آرامش به معبودیّت خود اى معبود

الْعالَمینَ

جهانیان

یک شنبه 15 مرداد 1391  10:04 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان 

روز هفدهم:

اَللّـهُمَّ اهْدِنى فیهِ لِصالِحِ الاَْعْمالِ، وَاقْضِ لى فیهِ

خدایا راهنماییم کن در آن به کارهاى شایسته و برآور در آن

الْحَوآئِجَ وَالاْمالَ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَى التَّفْسیرِ وَالسُّؤالِ، یا عالِماً بِما

حاجات و آرزوهاى مرا اى کسى که نیازى به شرح حال و درخواست ندارى اى دانا و آگاه

فى صُدُورِ الْعالَمینَ، [صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینِ].(1)

بدانچه در دل مردم جهانیان است درود فرست بر محمّد و آل پاکش

دوشنبه 16 مرداد 1391  9:40 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

می گن پول چرک کف دسته؛ دست ما هم که کلا آنتی باکتریال!

استاد: وقتی بزرگ شدی چه می کنی؟ شاگرد: ازدواج! استاد: نخیر منظورم اینه که چی می شی؟ شاگرد: داماد! استاد: اوه! منظورم این است وقتی بزرگ شدی چی به دست می آری؟ شاگرد: زن! استاد: بله! وقتی بزرگ شدی برای پدر و مادرت چی می گیری؟ شاگرد: عروسی می گیرم! استاد: پسر جان پدر و مادرت در آینده از تو چه می خوان؟ شاگرد: نوه!

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 16 مرداد 1391  10:52 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

امروز هم قسمتی از دعایی که چند روز است با هم می خوانیم را ادامه می دهیم ، امید است خداوند متعال در این ماه پرفضیلت رمضان همه ی ما را مورد رحمت و مغفرت خویش قرار بدهد.

فَبِعِزَّتِكَ يا سَيِّدى وَمَوْلاىَ اُقْسِمُ صادِقاً، لَئِنْ
پس به عزتت سوگند اى آقا و مولاى من براستى سوگند مى خورم كه اگر زبانم
تَرَكْتَنى ناطِقاً، لاََضِجَّنَّ اِلَيْكَ بَيْنَ اَهْلِها ضَجيجَ الاْمِلينَ، وَ لاََصْرُخَنَّ
را در آنجا باز بگذارى حتماً در ميان دوزخيان شيون را بسويت سر دهم شيون اشخاص آرزومند و فريادرس خواهان به درگاهت
اِلَيْكَ صُراخَ الْمَسْتَصْرِخينَ، وَلاََبْكِيَنَّ عَلَيْكَ بُكآءَ الْفاقِدينَ، وَ لاَُنادِيَنَّكَ
فرياد برآرم و قطعاً بر دورى تو گريه و زارى كنم مانند عزيز گمگشتگان و با صداى بلند تو را مى خوانم و مى گويم
اَيْنَ كُنْتَ يا وَلِىَّ الْمُؤْمِنينَ،يا غايَةَ امالِ الْعارِفينَ، يا غِياثَ الْمُسْتَغيثينَ،
كجايى اى يار و نگهدار مؤمنان اى منتهاى آرمان عارفان اى فريادرس درماندگان
يا حَبيبَ قُلُوبِ الصّادِقينَ، وَيا اِلـهَ الْعالَمينَ، اَفَتُراكَ سُبْحانَكَ يا اِلـهى
اى محبوب دل راستگويان و اى حيران كننده عالميان آيا براستى چنان مى بينى اى منزه و معبودم
وَ بِحَمْدِكَ، تَسْمَعُ فيها صَوْتَ عَبْد مُسْلِم سُجِنَ فيها بِمُخالَفَتِهِ، وَذاقَ
كه به ستايشت مشغولم كه بشنوى در آن آتش صداى بنده مسلمانى را كه در اثر مخالفتش در آن جا زندانى شده و مزه
طَعْمَ عَذابِها بِمَعْصِيَتِهِ،وَحُبِسَ بَيْنَ اَطْباقِها بِجُرْمِهِ وَجَريرَتِهِ، وَهُوَ يَضِجُّ
عذاب آتش را به خاطر نافرمانيش چشيده و در ميان طبقات دوزخ به واسطه جرم و جنايتش گرفتار شده و در آن حال به
اِلَيْكَ ضَجيجَ مُؤَمِّل لِرَحْمَتِكَ، وَ يُناديكَ بِلِسانِ اَهْلِ تَوْحيدِكَ، وَيَتَوَسَّلُ
درگاهت شيون كند شيون شخصى كه آرزومند رحمت توست و به زبان يگانه پرستان تو را فرياد زند و به بنده پروريت
اِلَيْكَ بِرُبُوبِيَّتِكَ، يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقى فِى الْعَذابِ وَهُوَ يَرْجُو ما سَلَفَ
متوسل گردد اى مولاى من پس چگونه در عذاب بماند با اين كه به بردبارى
مِنْ حِلْمِكَ، اَمْ كَيْفَ تُؤْلِمُهُ النّارُ وَ هُوَ يَأْمَلُ فَضْلَكَ وَرَحْمَتَكَ
سابقه دارت چشم اميد دارد يا چگونه آتش او را بيازارد با اين كه آرزوى فضل و رحمت تو را دارد

دوشنبه 16 مرداد 1391  3:52 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mohsenchapi
mohsenchapi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 87

اگر خواستید می‌توانید با استفاده از پیوند زیر در تارنمای بهزیستی کمک‌های خود و سرروزه(فطریه) را به این سازمان مستقیم پرداخت کنید. البته به صورت لحظه ای(آن لاین).

این‌جا کلیک فرمایید در تارنمای بهزیستی

دوشنبه 16 مرداد 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
qolameali mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام بر دوستان راسخونی

شبی دگر آمد و قسمتی دگر از دعای پر فضیلت کمیل که با یکدیگر زمزمه کنیم. سلامتی تمامی شما دوستان را از خداوند مهربان خواستارم.

اَمْ كَيْفَ يُحْرِقُهُ لَهيبُها وَاَنْتَ تَسْمَعُ صَوْتَهُ وَتَرى مَكانَهُ، اَمْ كَيْفَ يَشْتَمِلُ عَلَيْهِ

يا چگونه شعله آتش او را بسوزاند با اين كه تو صدايش را بشنوى و جايش را ببينى يا چگونه شراره هاى آتش او را 
زَفيرُها وَاَنْتَ تَعْلَمُ ضَعْفَهُ،اَمْ كَيْفَ يَتَقَلْقَلُ بَيْنَ اَطْباقِها وَاَنْتَ تَعْلَمُ صِدْقَهُ،
در بر گيرد با اين كه تو ناتوانيش دانى يا چگونه در ميان طبقات آتش دست و پا زند با اين كه تو راستگوييش را دانى
اَمْ كَيْفَ تَزْجُرُهُ زَبانِيَتُها، وَهُوَ يُناديكَ يا رَبَّهُ، اَمْ كَيْفَ يَرْجُو فَضْلَكَ فى
يا چگونه موكلان دوزخ او را برانند با اين كه تو را به پروردگارى بخواند يا چگونه ممكن است كه اميد فضل تو را در
عِتْقِهِ مِنْها فَتَتْرُكُهُ فيها، هَيْهاتَ ما ذلِكَ الظَّنُ بِكَ، وَلاَالْمَعْرُوفُ مِنْ
آزادى خويش داشته باشد ولى تو او را به حال خود واگذارى چه بسيار از تو دور است و چنين گمانى به تو نيست و فضل تو اين سان معروف نيست
فَضْلِكَ، وَلا مُشْبِهٌ لِما عامَلْتَ بِهِ الْمُوَحِّدينَ مِنْ بِرِّكَ وَاِحْسانِكَ،فَبِالْيَقينِ
و نه شباهت با رفتار تو نسبت به يگانه پرستان دارد با آن نيكى و احسانت كه نسبت بدانها دارى و من بطور قطع مى دانم
اَقْطَعُ لَوْلا ما حَكَمْتَ بِهِ مِنْ تَعْذيبِ جاحِديكَ، وَقَضَيْتَ بِهِ مِنْ اِخْلادِ
كه اگر فرمان تو در معذب ساختن منكرانت صادر نشده بود و حكم تو به هميشه ماندن در عذاب براى دشمنانت در كار نبود
مُعانِديكَ، لَجَعَلْتَ النّارَ كُلَّها بَرْداً وَسَلاماً، وَما كانَ لاَِحَد فيها مَقَرّاً وَلا
حتماً آتش دوزخ را هر چه بود به تمامى سرد و سالم مى كردى و هيچ كس در آن منزل و مأوا نداشت
مُقاماً، لكِنَّكَ تَقَدَّسَتْ اَسْمآؤُكَ، اَقْسَمْتَ اَنْ تَمْلاََها مِنَ الْكافِرينَ، مِنَ
ولى تو اى خدايى كه تمام نامهايت مقدّس است سوگند ياد كرده اى كه دوزخ را از كافران از
الْجِنَّةِ وَالنّاسِ اَجْمَعينَ، وَاَنْ تُخَلِّدَ فيهَا الْمُعانِدينَ، وَاَنْتَ جَلَّ ثَناؤُكَ
پريان و آدميان پر كنى و دشمنانت را براى هميشه در آن جا دهى و تو كه ثنايت برجسته است
قُلْتَ مُبْتَدِئاً، وَتَطَوَّلْتَ بِالاِْنْعامِ مُتَكَرِّماً، اَفَمَنْ كانَ مُؤْمِناً كَمَنْ كانَ فاسِقاً
در ابتدا فرمودى و به اين انعام از روى بزرگوارى تفضل كردى (كه فرمودى) «آيا كسى كه مؤمن است مانند كسى است كه فاسق است؟
لا يَسْتَوُونَ
نه يكسان نيستند»

سه شنبه 17 مرداد 1391  1:16 AM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان 

روز هجدهم:

اَللّـهُمَّ نَبِّهْنى فیهِ لِبَرَکاتِ اَسْحارِهِ، وَنَوِّرْفیهِ قَلْبى بِضِیآءِ اَنْوارِهِ، وَخُذْ

خدایا آگاهم ساز در این ماه از برکات سحرهاى آن و نورانى کن در آن دلم را به پرتو انوار آن و بگمار

بِکُلِّ اَعْضآئى اِلَى اتِّباعِ اثارِهِ، بِنُورِکَ یا مُنَوِّرَ قُلـُوبِ الْعارِفینَ

تمام اعضا و جوارحم را به پیروى کردن آثارش به نور خود اى روشنى دهنده دلهاى عارفان

سه شنبه 17 مرداد 1391  1:48 PM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام خدمت همه دوستان علل الخصوص مدیر محترم تالار پاتوق راسخونی ها!

جناب مدیر این تاپیک به خلاف روزهای اول تشکیلش دچار افت و یکنواختی شده و ظاهراً دیگه کسی اشتیاق نداره بیاد توش از دل تنگش بگه!!

بعضاً دوستان هم که لطف میکنند و مطلب میگذارند،مطالب کپی شده و نچندان مرتبط با موضوع تاپیک است!! البته من با این کار مخالفتی نمدارم،اما تاکیدم اینه که پست هایی که دقیقاً مرتبط با موضوع تاپیک و تالار باشد خیلی کم است!! شاید به چز پست های گاه و بیگاه بنده پست دیگری در این خصوص وجود ندارد!!

اساساً از اسم تالار"پاتوق راسخونی ها" برمیاد که کاربران سایت و به طور کل همه راسخونی ها پاتوقشان اینجاست و در این تالار به گپ زنی و صحبت از مسائل روزمره ی زندگیشان و یا چیزهایی که مربوط به خودشان و راسخون است، میپردازند!اما متاسفانه این امر محقق نشده.

من خودم به شخصه دوست دارم فعالیت در این تالار و علل الخصوص این تالار رو، اما باید بقیه هم همدل باشیم باهم.

پیشنهاد میکنم برای رونق بیشتر این تاپیک فکری کنید و ایده ی جدیدی را انتخاب نمایید، ضمن اینکه از مسئولان سایت بخواهید که اولا این تاپیک را جزء زیرتالارهای سایت قرار بدهند و ثانیاً در تبلیغات دوره ای سایت این تاپیک را نیز قرار دهند.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 17 مرداد 1391  3:17 PM
تشکرات از این پست
mansoure1373 qolameali mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام خدمت همه دوستان علل الخصوص مدیر محترم تالار پاتوق راسخونی ها!

جناب مدیر این تاپیک به خلاف روزهای اول تشکیلش دچار افت و یکنواختی شده و ظاهراً دیگه کسی اشتیاق نداره بیاد توش از دل تنگش بگه!!

بعضاً دوستان هم که لطف میکنند و مطلب میگذارند،مطالب کپی شده و نچندان مرتبط با موضوع تاپیک است!! البته من با این کار مخالفتی نمدارم،اما تاکیدم اینه که پست هایی که دقیقاً مرتبط با موضوع تاپیک و تالار باشد خیلی کم است!! شاید به چز پست های گاه و بیگاه بنده پست دیگری در این خصوص وجود ندارد!!

اساساً از اسم تالار"پاتوق راسخونی ها" برمیاد که کاربران سایت و به طور کل همه راسخونی ها پاتوقشان اینجاست و در این تالار به گپ زنی و صحبت از مسائل روزمره ی زندگیشان و یا چیزهایی که مربوط به خودشان و راسخون است، میپردازند!اما متاسفانه این امر محقق نشده.

من خودم به شخصه دوست دارم فعالیت در این تالار و علل الخصوص این تالار رو، اما باید بقیه هم همدل باشیم باهم.

پیشنهاد میکنم برای رونق بیشتر این تاپیک فکری کنید و ایده ی جدیدی را انتخاب نمایید، ضمن اینکه از مسئولان سایت بخواهید که اولا این تاپیک را جزء زیرتالارهای سایت قرار بدهند و ثانیاً در تبلیغات دوره ای سایت این تاپیک را نیز قرار دهند.

...........................................................

سلام به تمامی دوستان ، علی الخصوص جناب bivafa گرامی

مورد اول : دوست خوبم وقتی بعضی از کاربران و مدیران همکاری نمی کنند تقصیر بنده چیست؟ وقتی بعضی ها از اول با تأسیس این تالار مخالفت کردند معلوم است بعد از آن چه می شود...! ( سالی که نکوست از بهارش پیداست)

بعد از آن هم که صندلی داغ ایجاد شد باز هم مخالفت...! وقتی بعضی از مدیران مخالفت می کنند ، دیگه چه توقعی از سایر کاربران داریم که بیایند در این تالار و فعالیت کنند؟ ولی الحمدلله در مود صندلی داغ بعضی از مدیران هم انصافا همکاری کرده اند.

مورد دوم : بعضی ها فقط به فکر امتیاز جمع کردن هستند و کاری ندارند که این تالار باشد یا تالار دیگه ای و پی در پی و متوالی پست های کپی پیستی می گذارند که خودشان هم نمی خوانند.

مورد سوم : یک بخش دیگه ای می خواهم به این تالار اضافه شود که وقتی این مخالفت ها را می بینم منصرف می شوم.

مورد چهارم : به دوستان میگم که اگر تشریف آوردید ، قدم تان روی چشم ، و در کنار هم در مورد موضوعاتی که طرح می کنیم به بحث و گفتگو می پردازیم. و انشا الله در آخر ماه هم کاربران برتر تالار را از بین خودتان انتخاب می کنیم.

و اگر دلتان نخواست که دیگر هیچ.

مورد پنجم : جناب bivafa به کلماتی که با رنگ مشخص کرده ام هم توجه بفرمایید.

مؤید باشید.

سه شنبه 17 مرداد 1391  5:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها