نقل قول bivafa
سلام خدمت همه دوستان علل الخصوص مدیر محترم تالار پاتوق راسخونی ها!
جناب مدیر این تاپیک به خلاف روزهای اول تشکیلش دچار افت و یکنواختی شده و ظاهراً دیگه کسی اشتیاق نداره بیاد توش از دل تنگش بگه!!
بعضاً دوستان هم که لطف میکنند و مطلب میگذارند،مطالب کپی شده و نچندان مرتبط با موضوع تاپیک است!! البته من با این کار مخالفتی نمدارم،اما تاکیدم اینه که پست هایی که دقیقاً مرتبط با موضوع تاپیک و تالار باشد خیلی کم است!! شاید به چز پست های گاه و بیگاه بنده پست دیگری در این خصوص وجود ندارد!!
اساساً از اسم تالار"پاتوق راسخونی ها" برمیاد که کاربران سایت و به طور کل همه راسخونی ها پاتوقشان اینجاست و در این تالار به گپ زنی و صحبت از مسائل روزمره ی زندگیشان و یا چیزهایی که مربوط به خودشان و راسخون است، میپردازند!اما متاسفانه این امر محقق نشده.
من خودم به شخصه دوست دارم فعالیت در این تالار و علل الخصوص این تالار رو، اما باید بقیه هم همدل باشیم باهم.
پیشنهاد میکنم برای رونق بیشتر این تاپیک فکری کنید و ایده ی جدیدی را انتخاب نمایید، ضمن اینکه از مسئولان سایت بخواهید که اولا این تاپیک را جزء زیرتالارهای سایت قرار بدهند و ثانیاً در تبلیغات دوره ای سایت این تاپیک را نیز قرار دهند.
...........................................................
سلام به تمامی دوستان ، علی الخصوص جناب bivafa گرامی
مورد اول : دوست خوبم وقتی بعضی از کاربران و مدیران همکاری نمی کنند تقصیر بنده چیست؟ وقتی بعضی ها از اول با تأسیس این تالار مخالفت کردند معلوم است بعد از آن چه می شود...! ( سالی که نکوست از بهارش پیداست)
بعد از آن هم که صندلی داغ ایجاد شد باز هم مخالفت...! وقتی بعضی از مدیران مخالفت می کنند ، دیگه چه توقعی از سایر کاربران داریم که بیایند در این تالار و فعالیت کنند؟ ولی الحمدلله در مود صندلی داغ بعضی از مدیران هم انصافا همکاری کرده اند.
مورد دوم : بعضی ها فقط به فکر امتیاز جمع کردن هستند و کاری ندارند که این تالار باشد یا تالار دیگه ای و پی در پی و متوالی پست های کپی پیستی می گذارند که خودشان هم نمی خوانند.
مورد سوم : یک بخش دیگه ای می خواهم به این تالار اضافه شود که وقتی این مخالفت ها را می بینم منصرف می شوم.
مورد چهارم : به دوستان میگم که اگر تشریف آوردید ، قدم تان روی چشم ، و در کنار هم در مورد موضوعاتی که طرح می کنیم به بحث و گفتگو می پردازیم. و انشا الله در آخر ماه هم کاربران برتر تالار را از بین خودتان انتخاب می کنیم.
و اگر دلتان نخواست که دیگر هیچ.
مورد پنجم : جناب bivafa به کلماتی که با رنگ مشخص کرده ام هم توجه بفرمایید.
مؤید باشید.