پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 16 مرداد 1391 3:52 PM

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
امروز هم قسمتی از دعایی که چند روز است با هم می خوانیم را ادامه می دهیم ، امید است خداوند متعال در این ماه پرفضیلت رمضان همه ی ما را مورد رحمت و مغفرت خویش قرار بدهد.
فَبِعِزَّتِكَ يا سَيِّدى وَمَوْلاىَ اُقْسِمُ صادِقاً، لَئِنْ
پس به عزتت سوگند اى آقا و مولاى من براستى سوگند مى خورم كه اگر زبانم
تَرَكْتَنى ناطِقاً، لاََضِجَّنَّ اِلَيْكَ بَيْنَ اَهْلِها ضَجيجَ الاْمِلينَ، وَ لاََصْرُخَنَّ
را در آنجا باز بگذارى حتماً در ميان دوزخيان شيون را بسويت سر دهم شيون اشخاص آرزومند و فريادرس خواهان به درگاهت
اِلَيْكَ صُراخَ الْمَسْتَصْرِخينَ، وَلاََبْكِيَنَّ عَلَيْكَ بُكآءَ الْفاقِدينَ، وَ لاَُنادِيَنَّكَ
فرياد برآرم و قطعاً بر دورى تو گريه و زارى كنم مانند عزيز گمگشتگان و با صداى بلند تو را مى خوانم و مى گويم
اَيْنَ كُنْتَ يا وَلِىَّ الْمُؤْمِنينَ،يا غايَةَ امالِ الْعارِفينَ، يا غِياثَ الْمُسْتَغيثينَ،
كجايى اى يار و نگهدار مؤمنان اى منتهاى آرمان عارفان اى فريادرس درماندگان
يا حَبيبَ قُلُوبِ الصّادِقينَ، وَيا اِلـهَ الْعالَمينَ، اَفَتُراكَ سُبْحانَكَ يا اِلـهى
اى محبوب دل راستگويان و اى حيران كننده عالميان آيا براستى چنان مى بينى اى منزه و معبودم
وَ بِحَمْدِكَ، تَسْمَعُ فيها صَوْتَ عَبْد مُسْلِم سُجِنَ فيها بِمُخالَفَتِهِ، وَذاقَ
كه به ستايشت مشغولم كه بشنوى در آن آتش صداى بنده مسلمانى را كه در اثر مخالفتش در آن جا زندانى شده و مزه
طَعْمَ عَذابِها بِمَعْصِيَتِهِ،وَحُبِسَ بَيْنَ اَطْباقِها بِجُرْمِهِ وَجَريرَتِهِ، وَهُوَ يَضِجُّ
عذاب آتش را به خاطر نافرمانيش چشيده و در ميان طبقات دوزخ به واسطه جرم و جنايتش گرفتار شده و در آن حال به
اِلَيْكَ ضَجيجَ مُؤَمِّل لِرَحْمَتِكَ، وَ يُناديكَ بِلِسانِ اَهْلِ تَوْحيدِكَ، وَيَتَوَسَّلُ
درگاهت شيون كند شيون شخصى كه آرزومند رحمت توست و به زبان يگانه پرستان تو را فرياد زند و به بنده پروريت
اِلَيْكَ بِرُبُوبِيَّتِكَ، يا مَوْلاىَ فَكَيْفَ يَبْقى فِى الْعَذابِ وَهُوَ يَرْجُو ما سَلَفَ
متوسل گردد اى مولاى من پس چگونه در عذاب بماند با اين كه به بردبارى
مِنْ حِلْمِكَ، اَمْ كَيْفَ تُؤْلِمُهُ النّارُ وَ هُوَ يَأْمَلُ فَضْلَكَ وَرَحْمَتَكَ
سابقه دارت چشم اميد دارد يا چگونه آتش او را بيازارد با اين كه آرزوى فضل و رحمت تو را دارد
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد