0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول bivafa

نقل قول samsam

سلام

بله انشاالله که درست بشه، همونطور که شما با خبر خوبتون فرمودید مشکل از چپ به راست نوشته شدن و نیز ریز بودن نوشته ها در قسمت تایپ پست حل شد!

راستی داستانتون جالب بود اما ادامه نداشت؟

با سلام نه ادامه نداشت همین بود.

حالا این یکی رو گوش کن خیلی باحاله در مورد زود قضاوت کردنه :

پس از رسیدن یک تماس تلفنی برای یک عمل جراحی اورژانسی، پزشک با عجله راهی بیمارستانشد.
او پس از اینکه جواب تلفن را داد، بلافاصله لباسهایش را عوض کرد و مستقیم وارد بخش جراحی شد.

او پدر پسر را دید که در راهرو می رفت و می آمد و منتظر دکتر بود. به محضدیدن دکتر، پدر داد زد: چرا اینقدر طول کشید تا بیایی؟ مگر نمیدانی زندگی پسر من در خطر است؟ مگر تو احساس مسئولیت نداری؟

پزشک لبخندی زد و گفت: "متأسفم، من در بیمارستان نبودم و پس از دریافت تماس تلفنی، هرچه سریعتر خودم را رساندم. شما آرام باشید تا من بتوانم کارم را انجام دهم.

پدر با عصبانیت گفت: آرام باشم؟! اگر پسر خودت همین حالا توی همین اتاق بود آیا تو میتوانستی آرام بگیری؟ اگر پسر خودت همین حالا میمرد چکارمیکردی؟

پزشک دوباره لبخندی زد و پاسخ داد: من جوابی را که در کتاب مقدس گفته شده میگویم" از خاک آمده ایم و به خاک باز می گردیم ... شفا دهنده یکی از اسمهای خداوند است. پزشک نمی تواند عمر را افزایش دهد. برو و برای پسرت از خدا شفا بخواه. ما هم به لطف و منت خدا، بهترین کارمان را انجام می دهیم.

پدر زمزمه کرد: (نصیحت کردن دیگران وقتی خودمان در شرایط آنان نیستیم آسان است )

عمل جراحی چند ساعت طول کشید و بعد پزشک از اتاق عمل با خوشحالی بیرون آمد. خدا را شکر! پسر شما نجات پیدا کرد.

و بدون اینکه منتظر جواب پدر شود، با عجله و در حالیکه بیمارستان را ترک می کرد گفت : اگر شما سؤالی دارید، از پرستار بپرسید.

پدر با دیدن پرستاری که چند لحظه پس از ترک پزشک به پیش او آمد گفت: چرا او اینقدر متکبر است؟ 
نمی توانست چند دقیقه صبر کند تا من در مورد وضعیت پسرم ازش سؤال کنم؟

پرستار درحالیکه اشک از چشمانش جاری بود پاسخ داد : پسرش دیروز در یک حادثه ی رانندگی مرد. وقتی ما با او برای عمل جراحی پسر تو تماس گرفتیم، او در مراسم تدفین بود و اکنون که او جان پسر تو را نجات داد با عجله
اینجا را ترک کرد تا مراسم خاکسپاری پسرش را به اتمام برساند.

هرگز درباره کسی قضاوت نکنید؛ چون شما هرگز نمی دانید زندگی آنان چگونه است و چه بر آنان می گذرد یا آنان در چه شرایطی هستند.

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:28 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

باتوجه به بروزآوری سایت که تاروزدوشنبه برنامه صندلی داغ تعطیل بود میشه خواهش کنم درموردمن اجازه بدهید هفته آینده تاروزیکشنبه روی صندلی بنشینم؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:09 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول farshon

باسلام

باتوجه به بروزآوری سایت که تاروزدوشنبه برنامه صندلی داغ تعطیل بود میشه خواهش کنم درموردمن اجازه بدهید هفته آینده تاروزیکشنبه روی صندلی بنشینم؟

....................................................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شماsmiley

طبق قوانین صندلی داغ مدت برنامه از روز شنبه تا روز جمعه ساعت 18 هر هفته هستش و برای شما بخاطر بروز رسانی سایت 2 روز تاخیر بوجود آمد و اگه بخواهید تا روز یکشنبه شما روی صندلی بنشینید ، مهمان بعدی هم ممکنه تقاضای مشابه شما رو داشته باشه واینطوری کمی مدت برنامه بهم می ریزه. ولی بااین حال سعی می کنیم با پرسیدن سؤالات بیشتر آن را جبران کنیم...!laugh

در پناه حق موید باشید.

چهارشنبه 4 مرداد 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
milad_110
milad_110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

دلتنگم ؛
نه براي کسي از بي کسي !
خسته ام ؛
نه از تکاپو از در به دري !
نه دوستي ؛
نه يادي ؛
نه خاطره ي شيريني ...
تنهايم ! تنهاتر از آن سنگ کنار جاده ....
اما مشتاقم ؛ مشتاق ديدار آن کس که صادقانه يادم کند ... !!!

چهارشنبه 4 مرداد 1391  6:48 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

از شما مدیر تالار محترم در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را دارم.

البته بنده قصد دارم حدالامکان سوالات شخصی را فاکتور کنم.اگر از نظر شما ایرادی ندارد اینجانب را شرکت دهید.

با تشکر و احترام

چهارشنبه 4 مرداد 1391  6:57 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

از شما مدیر تالار محترم در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را دارم.

البته بنده قصد دارم حدالامکان سوالات شخصی را فاکتور کنم.اگر از نظر شما ایرادی ندارد اینجانب را شرکت دهید.

با تشکر و احترام

..........................................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

خوشحالم از اینکه می خواهید در برنامه صندلی داغ شرکت کنید ، نام شما هم به لیست ثبت نام کنندگان افزوده شد.

موفق و موید باشید.

پنج شنبه 5 مرداد 1391  12:38 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول qolameali

نقل قول farshon

باسلام

....................................................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شماsmiley

طبق قوانین صندلی داغ مدت برنامه از روز شنبه تا روز جمعه ساعت 18 هر هفته هستش و برای شما بخاطر بروز رسانی سایت 2 روز تاخیر بوجود آمد و اگه بخواهید تا روز یکشنبه شما روی صندلی بنشینید ، مهمان بعدی هم ممکنه تقاضای مشابه شما رو داشته باشه واینطوری کمی مدت برنامه بهم می ریزه. ولی بااین حال سعی می کنیم با پرسیدن سؤالات بیشتر آن را جبران کنیم...!laugh

در پناه حق موید باشید.

حالا نمیشه یکمی کوچیکترمی شینم نفربعدی بیاد کنارم بشینهsmileysmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 5 مرداد 1391  8:13 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

حالا نمیشه یکمی کوچیکترمی شینم نفربعدی بیاد کنارم بشینهsmileysmiley

.......................................................

سلام

صندلی داغ 2 نفر رو باهم قبول نمیکنه...! بعدش هم انگار شما می خوای پایه های صندلی بشکنه ها...!laugh

پنج شنبه 5 مرداد 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام خدمت تمامی دوستان

طبق تاپیکی که مسئول محترم واحد انجمن ها در بخش صندلی داغ این تالار ایجاد کرده اند که از ساعت 18 روز جمعه تا ساعت 8 روز شنبه(فردا) تمامی تاپیک های میهمانان صندلی داغ قفل گشایی شوند لذا در حال حاضر این تاپیک ها قفل گشایی شده اند تا اگر کاربران سؤالی دارند از میهمانان قبلی هم بپرسند.

یاحق

جمعه 6 مرداد 1391  7:34 PM
تشکرات از این پست
bivafa
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان راسخونی و پاتوق راسخونی

یه فراخوان زدم درباره مسابقه ای که برگزار کردم

خوشحال مشم شرکت کنی

اینجا کلیک کنید

شنبه 7 مرداد 1391  11:50 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام خدمت دوستان گرامی

اگر خدا بخواهد می خواهم در این شب های ماه رمضان ، هرشب قسمتی از دعای کمیل به همراه ترجمه را در اینجا بگذارم تا در این شب ها بی بهره نمانیم. خوب است برای ظهور مولای مان امام زمان(عج) و شفای همه ی بیماران هم دعا کنیم.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِرَحْمَتِكَ الَّتى وَسِعَتْ كُلَّ شَىْء، وَبِقُوَّتِكَ الَّتى
خدايا من از تو مى خواهم بحق آن رحمتت كه همه چيز را فرا گرفته و به آن نيرويت كه همه چيز را
قَهَرْتَ بِها كُلَّ شَىْء، وَخَضَعَ لَها كُلُّ شَىْء، وَذَلَّ لَها كُلُّ شَىْء، وَ
بوسيله آن مقهور خويش كردى و همه چيز در برابر آن خاضع و همه در پيش آن خوار است و
بِجَبَرُوتِكَ الَّتى غَلَبْتَ بِها كُلَّ شَىْء، وَ بِعِزَّتِكَ الَّتى لا يَقُومُ لَها شَىْءٌ،
به جبروت تو كه بوسيله آن چيره گشتى بر هر چيز و به عزتت كه چيزى در برابرش نايستد و
وَبِعَظَمَتِكَ الَّتى مَلاََتْ كُلَّ شَىْء، وَ بِسُلْطانِكَ الَّذى عَلا كُلَّ شَىْء،
به آن عظمت و بزرگيت كه پركرده هر چيز را و به آن سلطنت و پادشاهيت كه بر هر چيز برترى گرفته و
وَبِوَجْهِكَ الْباقى بَعْدَ فَنآءِ كُلِّ شَىْء، وَبِأَسْمائِكَ الَّتى مَلاََتْ اَرْكانَ كُلِّ
به ذات پاكت كه پس ازنابودى هر چيز باقى است و به نامهاى مقدّست كه اساس هر موجودى را پركرده
شَىْء، وَبِعِلْمِكَ الَّذى اَحاطَ بِكُلِّ شَىْء، وَبِنُورِ وَجْهِكَ الَّذى اَضآءَ لَهُ كُلُّ
و به آن علم و دانشت كه احاطه يافته به هر چيز و به نور ذاتت كه روشن شد در پرتوش هر چيز
شىْء، يا نُورُ يا قُدُّوسُ، يا اَوَّلَ الاَْوَّلِينَ، وَيا اخِرَ الاْخِرينَ، اَللّـهُمَّ اغْفِرْ
اى نور حقيقى و اى منزه از هر عيب اى آغاز موجودات اوّلين و اى پايان آخرين خدايا بيامرز
لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِكُ الْعِصَمَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ،
برايم آن گناهانى را كه پرده ها را بدرد خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه عقاب و كيفرها را فرو ريزد

یک شنبه 8 مرداد 1391  3:24 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام خدمت تمامی دوستان راسخونی

امشب شب دومی است که می خواهیم در این ماه مبارک و در این شب ها قسمتی از دعای کمیل را بخوانیم و حداقل سعی کنیم به معنی اون هم توجه کنیم. نمی خواهم زیاد مطلبم طولانی بشه ، پس توجه شما را به خواندن قسمتی از این دعا جلب می کنم.

اَللّـهُمَّ اغْفِرْلِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَيِّرُ النِّعَمَ، اَللّـهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى
خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه نعمت ها را تغيير دهد خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه از (اجابت)
تَحْبِسُ الدُّعآءَ، اَللّـهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاءَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْلى
دعا جلوگيرى كند خدايا بيامرز برايم آن گناهانى را كه بلا نازل كند خدايا بيامرز برايم
كُلَّ ذَنْب اَذْنَبْتُهُ، وَكُلَّ خَطيئَة اَخْطَاْتُها، اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَيْكَ بِذِكْرِكَ،
هر گناهى كه كرده ام و هر خطايى كه از من سر زده خدايا من به سوى تو تقرّب جويم بوسيله ذكر تو
وَاَسْتَشْفِعُ بِكَ اِلى نَفْسِكَ، وَاَسْئَلُكَ بِجُودِكَ اَنْ تُدْنِيَنى مِنْ قُرْبِكَ، وَاَنْ
و شفيع آورم بدرگاهت خودت را و به جود و كرمت از تو مى خواهم كه مرا به مقام قرب خويش نزديك سازى
تُوزِعَنى شُكْرَكَ، وَاَنْ تُلْهِمَنى ذِكْرَكَ، اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ سُؤالَ خاضِع
و شكرت را بر من روزى كنى و ذكر خود را به من الهام كنى خدايا از تو درخواست مى كنم درخواست شخص فروتن
مُتَذَلِّل خاشِع، اَنْ تُسامِحَنى وَتَرْحَمَنى، وَتَجْعَلَنى بِقَسْمِكَ راضِياً قانِعاً،
خوار ترسان كه بر من آسان گيرى و به من رحم كنى و مرا به آنچه برايم قسمت كرده اى راضى و قانعم سازى
وَفى جَميعِ الاَْحْوالِ مُتَواضِعاً، اَللّـهُمَّ وَاَسْئَلُكَ سُؤالَ مَنِ اشْتَدَّتْ فاقَتُهُ،
و در تمام حالات فروتنم كنى خدايا از تو درخواست كنم درخواست كسى كه سخت فقير و بى چيز شده
وَاَنْزَلَ بِكَ عِنْدَ الشَّدآئِدِ حاجَتَهُ، وَ عَظُمَ فيما عِنْدَكَ رَغْبَتُهُ،
و خواسته اش را هنگام سختيها پيش تو آورده و اميدش بدانچه نزد توست بزرگ است

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

دوشنبه 9 مرداد 1391  3:06 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

با سلام خدمت دوستان گرامی ، امشب هم می خواهم قسمتی از دعای پر فضیلت کمیل را در اینجا بگذارم. تا هم خودم و هم شما بهره مند شویم ، انشالله که دوستان استفاده کنند و در این ماه مبارک از خداوند بزرگ شفای بیماران را هم بخواهند.

اَللّـهُمَّ عَظُمَ سُلْطانُكَ، وَعَلا مَكانُكَ، وَ خَفِىَ مَكْرُكَ، وَظَهَرَ اَمْرُكَ، وَغَلَبَ قَهْرُكَ، وَ
خدايا پادشاهيت بس بزرگ و مقامت بسى بلند است مكر و تدبيرت در كارها پنهان و فرمانت آشكار است قهرت غالب و
جَرَتْ قُدْرَتُكَ، وَلا يُمْكِنُ الْفِرارُ مِنْ حُكُومَتِكَ، اَللّهُمَّ لا اَجِدُ لِذُنُوبى
نيرويت نافذ است و گريز ازتحت حكومت تو ممكن نيست خدايا نيابم براى گناهانم
غافِراً، وَلا لِقَبائِحى ساتِراً، وَ لا لِشَىْء مِنْ عَمَلِىَ الْقَبيحِ بِالْحَسَنِ مُبَدِّلاً
آمرزنده اى و نه براى كارهاى زشتم پرده پوشى و نه كسى را كه عمل زشت مرا به كار نيك تبديل كند
غَيْرَكَ، لا اِلـهَ اِلاَّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ وَبِحَمْدِكَ، ظَلَمْتُ نَفْسى، وَتَجَرَّأْتُ
جز تو، نيست معبودى جز تو منزهى تو و به حمد تو مشغولم من به خويشتن ستم كردم و در اثر
بِجَهْلى، وَسَكَنْتُ اِلى قَديمِ ذِكْرِكَ لى، وَمَنِّكَ عَلَىَّ، اَللّـهُمَّ مَوْلاىَ كَمْ مِنْ
نادانيم دليرى كردم و آسوده خاطر نشستم به اين كه هميشه از قديم به ياد من بوده و بر من لطف و بخشش داشتى اى خدا اى مولاى من
قَبيح سَتَرْتَهُ، وَكَمْ مِنْ فادِح مِنَ الْبَلاءِ اَقَلْتَهُ، وَ كَمْ مِنْ عِثار وَقَيْتَهُ، وَ كَمْ
چه بسيار زشتيها كه از من پوشاندى و چه بسيار بلاهاى سنگين كه از من بازگرداندى و چه بسيار لغزشها كه از آن نگهم داشتى و چه
مِنْ مَكْرُوه دَفَعْتَهُ، وَكَمْ مِنْ ثَنآء جَميل لَسْتُ اَهْلاً لَهُ نَشَرْتَهُ،

بسيار ناراحتيها كه دور كردى و چه بسيار مدح و ثناى خوبى كه من شايسته اش نبودم و تو آن را منتشر ساختى

سه شنبه 10 مرداد 1391  3:32 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام بر همه ی دوستان راسخونی

می خواستم بگم که بعضی از دوستان کم لطف شده اند و دیگه سری به این کلبه ی فقیرانه نمی زنند...نمی دونم جایی دیگه مشغول هستند یا خیر...! چون حدود 3 روز هستش که کسی غیر از بنده در این تاپیک پست نگذاشته است...!

اگه بیایید که خوشحال می شویم و قدمتون روی چشم...! ولی اگه با ما قهر کردید خودم ناچارا چراغ اینجا رو روشن نگه خواهم داشت...!enlightened

سه شنبه 10 مرداد 1391  3:45 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali

سلام بر همه ی دوستان راسخونی

می خواستم بگم که بعضی از دوستان کم لطف شده اند و دیگه سری به این کلبه ی فقیرانه نمی زنند...نمی دونم جایی دیگه مشغول هستند یا خیر...! چون حدود 3 روز هستش که کسی غیر از بنده در این تاپیک پست نگذاشته است...!

اگه بیایید که خوشحال می شویم و قدمتون روی چشم...! ولی اگه با ما قهر کردید خودم ناچارا چراغ اینجا رو روشن نگه خواهم داشت...!enlightened

سلام جناب غلام علی،عرض ادب

اگر بنده نیز جزء این دوستان کم لطف محسوب میشوم باید بگم که پوزش ما را پذیرا باشید! کلاً چند روزی هست فعالیتم در بخش های مختلف تالارها کم شده است که امیدوارم به زودی به مانند سابق شود و در این تالار و مابقی تالارها بتوانم خدمت رسان باشم.

موفق و مؤید باشیدsmiley

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 10 مرداد 1391  10:57 AM
تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها