0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 10 مرداد 1391  3:32 AM

با سلام خدمت دوستان گرامی ، امشب هم می خواهم قسمتی از دعای پر فضیلت کمیل را در اینجا بگذارم. تا هم خودم و هم شما بهره مند شویم ، انشالله که دوستان استفاده کنند و در این ماه مبارک از خداوند بزرگ شفای بیماران را هم بخواهند.

اَللّـهُمَّ عَظُمَ سُلْطانُكَ، وَعَلا مَكانُكَ، وَ خَفِىَ مَكْرُكَ، وَظَهَرَ اَمْرُكَ، وَغَلَبَ قَهْرُكَ، وَ
خدايا پادشاهيت بس بزرگ و مقامت بسى بلند است مكر و تدبيرت در كارها پنهان و فرمانت آشكار است قهرت غالب و
جَرَتْ قُدْرَتُكَ، وَلا يُمْكِنُ الْفِرارُ مِنْ حُكُومَتِكَ، اَللّهُمَّ لا اَجِدُ لِذُنُوبى
نيرويت نافذ است و گريز ازتحت حكومت تو ممكن نيست خدايا نيابم براى گناهانم
غافِراً، وَلا لِقَبائِحى ساتِراً، وَ لا لِشَىْء مِنْ عَمَلِىَ الْقَبيحِ بِالْحَسَنِ مُبَدِّلاً
آمرزنده اى و نه براى كارهاى زشتم پرده پوشى و نه كسى را كه عمل زشت مرا به كار نيك تبديل كند
غَيْرَكَ، لا اِلـهَ اِلاَّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ وَبِحَمْدِكَ، ظَلَمْتُ نَفْسى، وَتَجَرَّأْتُ
جز تو، نيست معبودى جز تو منزهى تو و به حمد تو مشغولم من به خويشتن ستم كردم و در اثر
بِجَهْلى، وَسَكَنْتُ اِلى قَديمِ ذِكْرِكَ لى، وَمَنِّكَ عَلَىَّ، اَللّـهُمَّ مَوْلاىَ كَمْ مِنْ
نادانيم دليرى كردم و آسوده خاطر نشستم به اين كه هميشه از قديم به ياد من بوده و بر من لطف و بخشش داشتى اى خدا اى مولاى من
قَبيح سَتَرْتَهُ، وَكَمْ مِنْ فادِح مِنَ الْبَلاءِ اَقَلْتَهُ، وَ كَمْ مِنْ عِثار وَقَيْتَهُ، وَ كَمْ
چه بسيار زشتيها كه از من پوشاندى و چه بسيار بلاهاى سنگين كه از من بازگرداندى و چه بسيار لغزشها كه از آن نگهم داشتى و چه
مِنْ مَكْرُوه دَفَعْتَهُ، وَكَمْ مِنْ ثَنآء جَميل لَسْتُ اَهْلاً لَهُ نَشَرْتَهُ،

بسيار ناراحتيها كه دور كردى و چه بسيار مدح و ثناى خوبى كه من شايسته اش نبودم و تو آن را منتشر ساختى

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها