0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 17 مرداد 1391  3:17 PM

سلام خدمت همه دوستان علل الخصوص مدیر محترم تالار پاتوق راسخونی ها!

جناب مدیر این تاپیک به خلاف روزهای اول تشکیلش دچار افت و یکنواختی شده و ظاهراً دیگه کسی اشتیاق نداره بیاد توش از دل تنگش بگه!!

بعضاً دوستان هم که لطف میکنند و مطلب میگذارند،مطالب کپی شده و نچندان مرتبط با موضوع تاپیک است!! البته من با این کار مخالفتی نمدارم،اما تاکیدم اینه که پست هایی که دقیقاً مرتبط با موضوع تاپیک و تالار باشد خیلی کم است!! شاید به چز پست های گاه و بیگاه بنده پست دیگری در این خصوص وجود ندارد!!

اساساً از اسم تالار"پاتوق راسخونی ها" برمیاد که کاربران سایت و به طور کل همه راسخونی ها پاتوقشان اینجاست و در این تالار به گپ زنی و صحبت از مسائل روزمره ی زندگیشان و یا چیزهایی که مربوط به خودشان و راسخون است، میپردازند!اما متاسفانه این امر محقق نشده.

من خودم به شخصه دوست دارم فعالیت در این تالار و علل الخصوص این تالار رو، اما باید بقیه هم همدل باشیم باهم.

پیشنهاد میکنم برای رونق بیشتر این تاپیک فکری کنید و ایده ی جدیدی را انتخاب نمایید، ضمن اینکه از مسئولان سایت بخواهید که اولا این تاپیک را جزء زیرتالارهای سایت قرار بدهند و ثانیاً در تبلیغات دوره ای سایت این تاپیک را نیز قرار دهند.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
mansoure1373 qolameali mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها