0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول omiddeymi1368

هععععیییی sad، همه یه جور درد دلی دارن، ولی .... / یکی هم مثل من پیدا میشه مطرح نمیکنه!

با سلام و عرض ادب و احترام:

با سپاس از شما عزیز راسخونی، واقعا از اینکه درد دلتون را در پست بعدی بیان نکردید خیلی خوشحال شدم..cheekycheeky

ممنونم از صبوریتون

حاجی، نتونستم دَووم بیارم!!!! درکمون کنید!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:05 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siryahya salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

درسته که به پیشنهادات ما ترتیب اثر نمیشه ولی من میگم شاید به دری دیواری بخوره

با توجه به افزایش شبکه های اجتماعی امکانی برای هر پست قرار داده بشه که بتونیم به راحتی برای افزایش بازدید و در نتیجه ارتقا خود سایت و جذب کاربران جدید، پست و یا محتوای خلاصه شده اون پست رو به اشتراک بزاریم.

به عنوان مثال: 

من پستی رو که میزنم بتونم تو کانال تلگرام خودم بزارمش که کاربرای اونجا با کلیک کرن روش هدایت بشن به سایت راسخون

باشد که خدا خودش ی فرجی حاصل کنه

حاجی، خداییش داداش یحیی یکی از اعضایی هستن که پیشنهادات کاربردی و مفید خیلی خوبی میدن. یعنی اگر پیشنهادات ایشون رو کنار هم بذاریم یه مجموعه خیلی عالی که حتماً باعث ارتقاء سایت و افزایش بازدید و جذب کاربرا میشه، خواهیم داشت. نهایت سعی خودتونو بکنید که این پیشنهادات به مرحله اجرا برسه. تشکر.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon siryahya salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول omiddeymi1368
سلام، وقت بخیر؛ به نظر شما مبحثی که روز دوشنبه میتونست بارگذاری بشه درسته که موکول بشه به روز شنبه هفته آینده؟؟!! خب اگه اینجوری میبود که من همون روز جمعه قبلش آماده میکردم!!!......

وَ مِن اللهِ التوفیق و الإستعانه و علیه التکلان

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز راسخونی بخاطر طومار طولانی به شما خداقوت وخسته نباشید عرض می کنم.

آنچه در سایت بارگذاری می شود پست های کاربران راسخون است که قاعدتا به پیشنهاد دوستان کاربر یا مدیران بارگذاری می شود .در صورتی که هیچ مطلبی از دوستان وجود نداشته باشد مطالبی را خودمان بارگذاری می نماییم.همینک حدود 87 پست وجود دارد که نوبت به بارگذاری انها نرسیده از طرفی اولویت با  پست های بروزو مناسبتی می باشد.همانطور که اطلاع دارید محدویت لینک چرخشی و برترین ها ازیکطرف ، تعداد درخواست ها از طرف دیگر، گزینش مطالب درخواستی وبروز از طرف دیگر،سلیقه و علاقه دوستان انجمن به پست های متفاوت از جهت دیگر،ناخوشایند بودن تعداد زیاد مطالب دینی متعدد در چرخشی و برترین ها از طرف دیگر .....این ها محدویت هایی است که قاعدتا دست و پا گیر بوده و باید پاسخگوی همه ی عزیزان باشیم.نکته قابل توجهی که که  باید حدمت شما عرض نمایم این است که هم محدویت ها که نام بردم وجود داشته هم اینکه مطالب طرح صالحین از شنبه تا پنجشنبه به طور طبیعی بارگذاری شود تا مثل سابق از یک زمانبندی معینی برخوردار باشد تا دوستان کاربر بهتر بتوانند استفاده نمایند.

با تشکر

سه شنبه 5 بهمن 1395  4:07 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

با توجه به افزایش شبکه های اجتماعی امکانی برای هر پست قرار داده بشه که بتونیم به راحتی برای افزایش بازدید و در نتیجه ارتقا خود سایت و جذب کاربران جدید، پست و یا محتوای خلاصه شده اون پست رو به اشتراک بزاریم.

به عنوان مثال: 

من پستی رو که میزنم بتونم تو کانال تلگرام خودم بزارمش که کاربرای اونجا با کلیک کرن روش هدایت بشن به سایت راسخون

باسلام و عرض ادب:

دوست ومدیر گرامی بابت پیشنهادی که حتما به سمع ونظر دیگر مسئولین سایت خواهد رسید از شما تشکر و قدردانی می نماییم .شاید از مطالب و پاسخ های تکراری ما هم خسته شده باشید اما حقیقت همین چیزی هست که برای شما و همه ی عزیزان در طول این چند سال ،بارها تکرار کردیم و می نماییم .پاسخ قطعی این پیشنهاد را به اطلاع شما بزرگوار خواهم رساند.

با سپاس فراوان

سه شنبه 5 بهمن 1395  8:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 mty1378 salma57 rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول siryahya

سلام

به عنوان مثال: 

حاجی، خداییش داداش یحیی یکی از اعضایی هستن که پیشنهادات کاربردی و مفید خیلی خوبی میدن. یعنی اگر پیشنهادات ایشون رو کنار هم بذاریم یه مجموعه خیلی عالی که حتماً باعث ارتقاء سایت و افزایش بازدید و جذب کاربرا میشه، خواهیم داشت. نهایت سعی خودتونو بکنید که این پیشنهادات به مرحله اجرا برسه. تشکر.

با سلام و عرض ادب:

دوست عزیز راسخونی از همکاری و همیاری خوب شما در مجموعه فرهنگی راسخون بالاخص انجمن تشکر و قدردانی را می نماییم قطعا همینطور است جناب طاهرزاده از دوستان و مدیران و کاربران فعالی است که جای ایشان در واحد فنی خالی است ای کاش میتوانستیم از وجود این بزرگوار به طور مستقیم در مجموعه راسخون استفاده میکردیم در طول این چند سالی که در خدمت ایشان بوده ایم و خواهیم بود از تاپیک ها کیفی و کمی و پیشنهادها و انتقادهای سازنده ایشان در انجمن بهرمند شده ایم وهمچنان خواهیم شد.این بزگوار با توجه به اینکه از منتقدین راسخ راسخون بالاخص انجمن می باشند، هنوز هم کما فی السابق هر وقت شرایط همکاری را دارند صادقانه به فعالیت خودشان ادامه میدهند . در اینجا از ایشان و همه ی برادران عزیزو خواهرا ن بزرگوار راسخونی که در انجمن فعالیت دارند تشکر و قدردانی می نماییم.

با سپاس فراوان از همه ی دوستان

سه شنبه 5 بهمن 1395  8:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 mty1378 amirali123 salma57 rasekhoon_m siryahya borkhar nazaninfatemeh ehsan007060
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

باسلآم/صبح شما بخیر

سه بازی جدید برای تالار مسابقات کاربری ایحاد شد. کارهای گرافیکی اش رو هم خودم انجام دادم (گرافیست خواستین درخدمتم!)

لطفا توضیحات هرکدام را بررسی بفرمایید.

ممنون

http://bayanbox.ir/view/3323071655618208546/baner2.png      http://bayanbox.ir/view/8730204789695242722/baner3.png       http://bayanbox.ir/view/7407490132145148988/baner1.png

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

چهارشنبه 6 بهمن 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m khodaeem1 salma57 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh ehsan007060 farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

باسلآم/صبح شما بخیر

سه بازی جدید برای تالار مسابقات کاربری ایحاد شد. کارهای گرافیکی اش رو هم خودم انجام دادم (گرافیست خواستین درخدمتم!)

لطفا توضیحات هرکدام را بررسی بفرمایید.

ممنون

http://bayanbox.ir/view/3323071655618208546/baner2.png      http://bayanbox.ir/view/8730204789695242722/baner3.png       http://bayanbox.ir/view/7407490132145148988/baner1.png

با سلام وعرض ادب:

مدیر گرامی از لطف جنابعالی و زحمات شایسته شما در تالار تحت مدیریت ،تشکر و قد ردانی می نمایم ،با توجه به مطالب که خدمت شما عرض کردم.انشالله در زمان مناسب در خدمت شما بزرگوار خواهیم بود.

سپاسگزارم

چهارشنبه 6 بهمن 1395  9:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m salma57 mty1378 mohammad98 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh ehsan007060
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام و عرض ادب

حاج آقا اون تایپیک مورد نظر که با هم حرف زدیم در حال حاضر آماده و فعال است و همه ویدیوهاشو آماده کردم که به علل مختلف ویدیوهاشو به صورت روزانه بارگزاری میکنم. ادامه راه با شما

🎓🎓🎓آموزش ویدیویی نوار ابزار راسخون + امتیاز ویژه🎓🎓🎓

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 6 بهمن 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام و عرض ادب.....

حاج آقا شرمنده از این تمام مشکلات چه از نوع فنی چه غیر فنی.....همه رو ربط میدیم به شما.....

خوب دیگه حاج آقا پل ارتباطی بین کاربران انجمن هست و مسئولین....جایی دیگه ایی رو نداریم.......

حاج آقا در پاسخ به این جوابتون:

گاهی پیشنهاد ی را مسئولین قبول میکنند اما واحد فنی قادر به اجرای آن نمی باشد چون با ساختار سایت سازگار نیست.و گاهی هم واحد فنی میتواند اجرا کند اما چون فایده عقلایی برای سایت ندارد دوستان تایید نمی کنند.پس اگر اجرا نشدانتظاری هم وجود ندارد.

خوب حاج آقا ما هم همینو میگیم....من میگم اگه طرحی مورد قبول واحد فنی قرار نمیگیره! یا دوستان تایید نمیکنن مسئولین انجمن بیان همینو بگن.....

بیان مثلن به من بگن: کاربر برخوار فلان طرحت به خاطر اینکه فایده عقلایی برای سایت نداره یا fhامکانات سایت سازگار نیس برا همین قابل اجرا نیس.همین!!

نه اینکه سکوت...سکوت...یا به زودی...یا.....

باور کنین اگه اینجوری بگین کاربر میره و پشت سرشم نگاه.....نه ببخشید کاربر فکر نمیکنه.....طرح هاش اصلن دیده نمیشه و هیشکی به طرح هاش اهمیت نمیده....

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 6 بهمن 1395  12:02 PM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.....

حاج آقا شرمنده از این تمام مشکلات چه از نوع فنی چه غیر فنی.....همه رو ربط میدیم به شما.....

خوب دیگه حاج آقا پل ارتباطی بین کاربران انجمن هست و مسئولین....جایی دیگه ایی رو نداریم.......

حاج آقا در پاسخ به این جوابتون:

گاهی پیشنهاد ی را مسئولین قبول میکنند اما واحد فنی قادر به اجرای آن نمی باشد چون با ساختار سایت سازگار نیست.و گاهی هم واحد فنی میتواند اجرا کند اما چون فایده عقلایی برای سایت ندارد دوستان تایید نمی کنند.پس اگر اجرا نشدانتظاری هم وجود ندارد.

خوب حاج آقا ما هم همینو میگیم....من میگم اگه طرحی مورد قبول واحد فنی قرار نمیگیره! یا دوستان تایید نمیکنن مسئولین انجمن بیان همینو بگن.....

بیان مثلن به من بگن: کاربر برخوار فلان طرحت به خاطر اینکه فایده عقلایی برای سایت نداره یا امکانات سایت سازگار نمیسازه قابل اجرا نیس.همین!!

نه اینکه سکوت...سکوت...یا به زودی...یا.....

باور کنین اگه اینجوری بگین کاربر میره و پشت سرشم نگاه.....نه ببخشید کاربر فکر نمیکنه.....طرح هاش اصلن دیده نمیشه و هیشکی به طرح هاش اهمیت نمیده....

برخوار خانوم با حاجی هماهنگ شدیم، به امید خدا دیگه همه طرح ها ی جا جمع میکنیم تا نتیجشم معلوم بشه

البته میدونم 1 درصدشم به نتیجه نخواهد  رسید ولی شاید یه روز به چشم مسئولین ارشد راسخون بخوره این طرح

📣📣📣 درد و دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 6 بهمن 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام و عرض ادب حضور همه عزیزان راسخون هم مدیران بزرگوار و هم کاربران عزیز.

بسیار مطالب خوبی ارایه شد لذا ضمن تشکر از همه عزیزان بابت همراهی تان شایان ذکر است همانگونه که توسط مسئول ارشد انجمن ها که پل ارتباطی مسئولین و کاربران هستند اشاره شد تا کنون سعی شده مشکلات و موارد مورد نظر شما عزیزان رفع گردد به مرور هم بیش و کم اینکار در حد توان انجام شده چرا که وظیفه ی مسئولین همین است که راه را برای استفاده شما عزیزان هموار کنند.

اما به حق، بعضی از موارد که توسط شما بزرگواران اشاره می گردد یا قابل انجام نیست و یا زمان بر است که خوب حاج آقا هم این را اشاره کردند و ما هم بیش از شما عزیزان پیگیر هستیم تا توسط واحد فنی این مشکلات رفع گردد. نکته ی دیگر که شایسته است ذکر گردد اینکه اگر شما عزیزان در انجمن هر کدام طرحی ارایه دهید و مواردی که در راستای اجرای آن طرح مورد نیاز است و انجام نشده و قابل انجام است را به مسئول ارشد انجمن ها ارایه دهید و البته اجرای طرح را از صفر تا صد بر عهده گیرید و مدیران عزیز هر طرح را که به آن اندیشیده و بررسی کرده اند و در تالار خود قابل اجرا می بینند مدیریت و اجرا کنند طبیعی است که به واسطه ی پویایی شما بزرگواران مجموعه راسخون هم پویاتر شده و خدمات بهتری ارایه خواهد داد.

به تبع این فعالیت بزرگ شما بزرگواران هم اتاق فکری از بهترین هایتان شکل خواهد گرفت و به مراتب به موفقیت های بزرگتر و بیشتری دست خواهیم یافت ان شاالله...

پس از هم اکنون شروع بفرمایید.

شاد و پیروز و سربلند باشید

چهارشنبه 6 بهمن 1395  3:11 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 farshon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول omiddeymi1368
سلام، وقت بخیر؛ به نظر شما مبحثی که روز دوشنبه میتونست بارگذاری بشه درسته که موکول بشه به روز شنبه هفته آینده؟؟!! خب اگه اینجوری میبود که من همون روز جمعه قبلش آماده میکردم!!!......

وَ مِن اللهِ التوفیق و الإستعانه و علیه التکلان

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز راسخونی بخاطر طومار طولانی به شما خداقوت وخسته نباشید عرض می کنم.

آنچه در سایت بارگذاری می شود پست های کاربران راسخون است که قاعدتا به پیشنهاد دوستان کاربر یا مدیران بارگذاری می شود .در صورتی که هیچ مطلبی از دوستان وجود نداشته باشد مطالبی را خودمان بارگذاری می نماییم.همینک حدود 87 پست وجود دارد که نوبت به بارگذاری انها نرسیده از طرفی اولویت با  پست های بروزو مناسبتی می باشد.همانطور که اطلاع دارید محدویت لینک چرخشی و برترین ها ازیکطرف ، تعداد درخواست ها از طرف دیگر، گزینش مطالب درخواستی وبروز از طرف دیگر،سلیقه و علاقه دوستان انجمن به پست های متفاوت از جهت دیگر،ناخوشایند بودن تعداد زیاد مطالب دینی متعدد در چرخشی و برترین ها از طرف دیگر .....این ها محدویت هایی است که قاعدتا دست و پا گیر بوده و باید پاسخگوی همه ی عزیزان باشیم.نکته قابل توجهی که که  باید حدمت شما عرض نمایم این است که هم محدویت ها که نام بردم وجود داشته هم اینکه مطالب طرح صالحین از شنبه تا پنجشنبه به طور طبیعی بارگذاری شود تا مثل سابق از یک زمانبندی معینی برخوردار باشد تا دوستان کاربر بهتر بتوانند استفاده نمایند.

با تشکر

با سلام و احترام؛

محدودیتها رو کاملاً قبول دارم ولی بعضی از اولویتها رو بسته به شرایط میشه تغییر داد و جابجا کرد.

مشکل و وقفه ای هم که در اجرای مباحث باهاش روبرو هستیم دو مورده: 1- کمبود افرادی که تمایل دارن مدیریت یک مبحث رو بر عهده بگیرن، 2- کمبود موضوع. و همانطور که تلفنی با شما صحبت شد إن شاء الله فرمی برای تعیین موضوعات پیشنهادی از سمت دوستان و همچنین ثبت نام افرادی که تمایل به همکاری دارند، تهیه خواهد شد.

با تشکر فراوان

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 6 بهمن 1395  3:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

مجدداً سلام و وقت بخیر؛

حاج آقا صندوق پیامتون رو چک بفرمایید. لینک فایل وُرد فراخوان مباحث صالحین رو براتون فرستادم.

بیزحمت تصمیم نهایی رو اطلاع دهید.

با سپاس

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 6 بهمن 1395  6:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

حاج آقا اون تایپیک مورد نظر که با هم حرف زدیم در حال حاضر آماده و فعال است و همه ویدیوهاشو آماده کردم که به علل مختلف ویدیوهاشو به صورت روزانه بارگزاری میکنم. ادامه راه با شما

🎓🎓🎓آموزش ویدیویی نوار ابزار راسخون + امتیاز ویژه🎓🎓🎓

با سلام و عرض ادب:

جناب طاهرزاده بزرگوار اطلاع رسانی این تاپیک حتما مورد نظر ما خواهد بود انشالله دوستان صاحب طرح باید لطف نمایند و طرح های خود را در این تاپیک ارسال نمایند ، شما بزرگوار هم قاعدتا باید لطف نمایید و مدیریت و اطلاع رسانی این تاپیک را برعهده بگیرید.

با تشکر از لطف شما

چهارشنبه 6 بهمن 1395  7:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 mty1378 salma57 rasekhoon_m ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar.

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی همه ی طرح ها هم دیده می شود هم ارجاع داده شده هم در موضوعش بحث و گفتگو می شود ،از این به بعد جلوی طرح هایی که در یکجا جمع آوری می شود گزینه بله یا خیر را می گذاریم تا دوستان رویت بفرمایند.

مثلا جلوی طرح می نویسیم .طرح شما قابل قبول، مردود و یا غیر قابل قبول می باشدcrying

چهارشنبه 6 بهمن 1395  8:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh ehsan007060 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها