0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

سلام

یه موردی تو انجمن دیدم خیلی خیلی ناراحت شدم.

واقعا دیگه انتظار این مورد رو نداشتم.

تو صندوق پیامتون میفرستم.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

دوشنبه 4 بهمن 1395  11:32 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon khodaeem1 omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

کاش حاج آقا این پیشنهادات انتقادات یا طرح هایی که داده میشه یا داده شدند بعد از اینکه به این شکل تو پل ارتباطی جواب میدادین نتیجه اش رو هم اعلام میکردین به کاربرا که:

آیا این طرح یا انتقاد قبول شد؟مورد استقبال مسئولین از جمله واحد فنی و غیره قرار گرفت یا نه؟؟

آیا کاربر بازم منتظر بمونه یا نه ؟؟

آیا میشه یه کاریش کرد یا نه؟؟

اینجوری کاربر  یا مدیر باور کنین میمونه....که چی شد......شد؟ نشد ؟

اینجوری میشه که همه فکر میکنن طرح شون یا ایده شون رفته تو بایگانی راسخون بنابراین دیگه هیچ رغبتی پیدا نمیکنن نظر یا پیشنهاد یا طرح بدن!

الان حاج آقا نتیجه ی این پیشنهاد آخرش چی شد؟

با سلام و عرض ادب و احترام:

مدیر گرامی و همراه راسخونی از پیشنهادات و انتقادات سازنده شما ومدیران و کاربران راسخونی تشکرو قدردانی می نماییم .

آیا این طرح یا انتقاد قبول شد؟مورد استقبال مسئولین از جمله واحد فنی و غیره قرار گرفت یا نه؟؟

قاعدتا واحد فنی طرحی را قبول یا رد نمی کند .اگر طرحی را مدیریت اجرائی تایید نماینداگر در توان واحد فنی باشد اجرا می کند و اگر نباشد اجرا نمیکند .(منظور از توان اجرائی هم این است که پیشنهاد مورد نظر باید با ساختار و قالب سایت و برنامه ریزی که قبلا شده است سازگار باشد.واقعا اجرا بعضی پیشنهادات با سایتی که برنامه آن قدیمی بوده اصلا سازگاری ندارد لذا عزیزان فنی هم مقصر نیستند.) نتیجه اینکه اجرا پیشنهادات به نظرات مسئولین بستگی دارد.

آیا کاربر بازم منتظر بمونه یا نه ؟؟

گاهی پیشنهاد ی را مسئولین قبول میکنند اما واحد فنی قادر به اجرای آن نمی باشد چون با ساختار سایت سازگار نیست.و گاهی هم واحد فنی میتواند اجرا کند اما چون فایده عقلایی برای سایت ندارد دوستان تایید نمی کنند.پس اگر اجرا نشدانتظاری هم وجود ندارد.

آیا میشه یه کاریش کرد یا نه؟؟

با توجه به توضیحی که داده شد پاسخ این مورد هم داده شده است.

اینجوری کاربر  یا مدیر باور کنین میمونه....که چی شد......شد؟ نشد ؟

مدیران عزیز یا کاربرانی که پیشنهاد میدهند باید به این باور برسند که سعی و تلاش بر این است که شرایط بهتر شود .لذا در صورت عدم قبول یک پیشنهاد آن مورد را حمل بر خیروصلاح از طرف تصمیم گیرندگان راسخون بدانند.

اینجوری میشه که همه فکر میکنن طرح شون یا ایده شون رفته تو بایگانی راسخون بنابراین دیگه هیچ رغبتی پیدا نمیکنن نظر یا پیشنهاد یا طرح بدن!

مدیر گرامی بارها این مطلب را به عزیزان گفته ایم که رغبت و عدم رغبت و فعالیت و عدم فعالیت خود رادرسطحی بالاتراز قبول یا رد یک پیشنهاد قرا دهید .یک پیشنهاد به معنای یک طرح لازم الاجرا نیست لذا همانطور که اطلاع دارید تمام نظرات و ایده ها و طرح ها در ابتدا یک پیشنهاد ابتدائی می باشد که در صورت تائید مجریان آن عنوان لازم الاجراء می شود.

الان حاج آقا نتیجه ی این پیشنهاد آخرش چی شد؟

با توجه مطالب فوق ...

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

ممنون و سپاسگزارم

سه شنبه 5 بهمن 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

مجدداً سلام و عرض ادب،

لطفاً تاپیکهای زیر را در لینکهای چرخشی و برترینها (در صورت صلاحدید) قرار دهید. با تشکر فراوان

مبحث 126 طرح صالحین: «دوستی و رفاقت»

کارهایی که نباید با گوشی هوشمند خود بکنید!

مدیر گرامی با تشکر از لطف شما مطلب درخواستی شما از روز شنبه بارگذاری می شود.

با تشکر

سه شنبه 5 بهمن 1395  10:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 salma57 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

هفته 46 ام از اموزش های ویدیویی اختصاصی راسخون به اتمام رسید، در صورت صلاحدید امتیازات تخصیص داده شده را اهدا فرمایید%

امتیازات ویدیوهای ارسالی در تالار آموزشهای ویدیویی

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی امتیاز درخواستی شما با تجدید نظرو بررسی جدید اهداء گردید.

با تشکر

سه شنبه 5 بهمن 1395  10:51 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

سلام

یه موردی تو انجمن دیدم خیلی خیلی ناراحت شدم.

واقعا دیگه انتظار این مورد رو نداشتم.

تو صندوق پیامتون میفرستم.

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی پاسخ مطلب شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

سه شنبه 5 بهمن 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohammad98 omiddeymi1368 mty1378 salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلام مجدد و تشکر از پیگیری شما؛

میخواستم بدونم آیا برای شما مقدور است که یک پیام را به صورت یکجا برای چند کاربر ارسال کنید؟

ممنون

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

سه شنبه 5 بهمن 1395  11:26 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

سلام مجدد و تشکر از پیگیری شما؛

میخواستم بدونم آیا برای شما مقدور است که یک پیام را به صورت یکجا برای چند کاربر ارسال کنید؟

ممنون

با سلام و عرض ادب:

دوست‌و‌همکارگرامی­ این امکان درحال حاضردردسترس ما وکاربران نیست درمحیط ویرایش هم وجود ندارد.درصورت لزوم فقط بعضی ازمسئولین در(admin) ازاین امکان برخوردار هستند.

باتشکر

سه شنبه 5 بهمن 1395  11:45 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

هفته 46 ام از اموزش های ویدیویی اختصاصی راسخون به اتمام رسید، در صورت صلاحدید امتیازات تخصیص داده شده را اهدا فرمایید%

امتیازات ویدیوهای ارسالی در تالار آموزشهای ویدیویی

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی امتیاز درخواستی شما با تجدید نظرو بررسی جدید اهداء گردید.

با تشکر

ما که چیزی نمیبینیم. احتمالا به عینک ساخت راسخون نیاز باشه.......

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 بهمن 1395  12:28 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 ravabet_rasekhoon salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب خدمت شما و همه مسئولان پرتلاش راسخون.

حاج آقا جوابی که به آجی برخوار دادین منو به سه سال پیش برگردوند.

وقتی آقای نجاران مسئول ارشد بودند و ما هر درخواستی میدادیم، میگفتند ساختار سایت با درخواست شما همخوانی نداره و نمیشه و صبر کنید ان شالله به زوووووودی سایت عوض میشه. اونوقت هر چی درخواست دارین بگین.

سه یا چهار سال گذشته، الان دیگه فکر کنم ساختاری که چهار سال پیش واحد فنی برای راسخون در نظر گرفتند و‌مشغول برنامه نویسیش شدند، برای الان قدیمی به حساب میاد.

پیشنهاد میکنم به واحد فنی بگید بی خیال نسخه ای بشن که چهار سال پیش شروع کردند و احتمالا دو یا سه سال دیگه با کلی اشکال آماده بشه و تا دیر نشده برنامه نویسی سایتی رو شروع کنند که وقتی تکمیل شد به درد همون سال بخوره.

من از برنامه نویسی و ... سر در نمیارم. ولی عقل ناقصم میگه اگه نیمی از حقوق یک سال (اگر هم بیشتر میشه نیمی از حقوق چهارسال) واحد فنی رو میدادن به یک یا چند نفر متخصص برنامه نویسی که وقت آزادتری داشتند چند ماهه سایت جدید رو تحویل میگرفتند.‌ هم هزینه کمتری میدادند و هم اینقدر هم همه‌مسئولین مجبور نمیشدند در جواب کاربران عبارت با عرض پوزش، به زودی، به زودی، به زودی، معلوم نیست، گفتن نگین، نمیشه، در دست اقدام، مشغله، عدم همخوانی، ساختار نامناسب، ایراد فنی و .... رو بکار ببرند

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 5 بهمن 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 mty1378 ravabet_rasekhoon khodaeem1 rasekhoon_m borkhar nezarat_ravabet
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پست بالا رو‌ چند وقتی هست میخواستم در روابط عمومی بزنم، قسمت نشد.الان هم شرایط اقتضا کرد.

چند روز پیش دیدم یکی از دوستانم در انجمن سایت دیگه ای عضو شده. انجمنش رو‌هم دیدم و باید بگم خودم علاقمند شدم در اون انجمن عضو بشم. ولی در مورد انجمن مذکور و‌مطالبش مطالعه و‌علاقه ای نداشتم.چون مطالبش تخصصی بود و در مورد موضوع خاصی نوشته شده بود. ولی امکانات انجمن رو‌که دیدم به برنامه نویسانش احسنت گفتم.

به دوستم پیشنهاد دادم بیاد راسخون هم عضو بشه. چون دیدم جزو فعالین انجمن مذکور شده .‌

از لحظه ورود کلی سوال پرسید، درخواستهاش و‌کمبودهای سایت رو‌گفت و من فقط گفتم گفتند به زودی درست میشه.

فعلا جذبه سایتی که دوستم عضوشه بیشتر از اینجاست. خواستین آدرس میدم.

و‌من موندم در اینکه چرا کسانی که مثلا دغدغه کار فرهنگی دارند و به اصطلاح خودشون دارند کار فرهنگی رو‌گسترش میدن، کمی سلیقه و گاهی جسارت به خرج‌نمیدن که بیش از دافعه جاذبه ایجاد کنند. 

تا مسئولین امر به خودشون بیان، میبینن ای دل غافل!!! از قافله عقب موندند و فضای مجازی در انحصار عده ای قرار گرفته که نباید!!!

چرا حواسمان نیست؟؟؟؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 5 بهمن 1395  12:56 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 mty1378 ravabet_rasekhoon khodaeem1 rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

هععععیییی sad، همه یه جور درد دلی دارن، ولی .... / یکی هم مثل من پیدا میشه مطرح نمیکنه!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 5 بهمن 1395  1:30 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon salma57 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام، وقت بخیر؛ 

به نظر شما مبحثی که روز دوشنبه میتونست بارگذاری بشه درسته که موکول بشه به روز شنبه هفته آینده؟؟!! خب اگه اینجوری میبود که من همون روز جمعه قبلش آماده میکردم!!! چطور شده که تاپیکایی مثل جنگ مرغ و کفتر رو سریعاً بارگذاری میکنید حالا اینکه ارزشش از اون بیشتره میندازین به هفته بعد؟؟؟!!!!! خداییش این مورد رو انتظار نداشتم...

مورد بعدی هم در خصوص امتیازات کاربران شرکت کننده در مباحث هست. دیده شده امتیازات پس از محاسبه تغییر کرده (کم شده)، که خود همین باعث بی میلی افراد برای شرکت مجدد محسوب میشه. اگر جدول امتیازات هم ایراد داره که باید از همون روز اول یه حالت بهینه برای دادن امتیاز به پستهای مختلف (تصویر/متن/کپی/دست نویس) تعیین میشد و بعد از تصویب برای محاسبه امتیازات در نظر گرفته میشد. نه اینکه بعد از مدتها یه دفه گفته بشه که باید تجدیدنظر صورت بگیره!

مورد بعدی هم که خیلی از دوستان باهاش درگیرن، همین فرم ارسال پست هست؛ از ارسال ویدئو و جدول کشی بگیرید تاااا طولانی شدن ارسال خود پست و اجباراً مشاهده نقاطی که میرن و میانپاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت...

إن شاء الله که این مشکلات و گِلِه ها حل بشه هر چه زودتر....

ببخشید طولانی شد و وقت عزیزان هم گرفته شد...

وَ مِن اللهِ التوفیق و الإستعانه و علیه التکلان

(لازم به ذکر است که مطالب این پست به دلیل بروز مشکل، مجدد نوشته شد و از آنجایی که اکثر جملات از خاطر بنده رفته بود، لذا به همین مقدار که چکیده متن اولیه هست، اکتفا میشود!!!  اینم از شانس ماست!!!!!!)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 5 بهمن 1395  2:02 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh siryahya salma57 khodaeem1 rasekhoon_m
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام

درسته که به پیشنهادات ما ترتیب اثر نمیشه ولی من میگم شاید به دری دیواری بخوره

با توجه به افزایش شبکه های اجتماعی امکانی برای هر پست قرار داده بشه که بتونیم به راحتی برای افزایش بازدید و در نتیجه ارتقا خود سایت و جذب کاربران جدید، پست و یا محتوای خلاصه شده اون پست رو به اشتراک بزاریم.

به عنوان مثال: 

من پستی رو که میزنم بتونم تو کانال تلگرام خودم بزارمش که کاربرای اونجا با کلیک کرن روش هدایت بشن به سایت راسخون

باشد که خدا خودش ی فرجی حاصل کنه

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 بهمن 1395  2:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

پست بالا رو‌ چند وقتی هست میخواستم در روابط عمومی بزنم، قسمت نشد.الان هم شرایط اقتضا کرد.

چند روز پیش دیدم یکی از دوستانم در انجمن سایت دیگه ای عضو شده. انجمنش رو‌هم دیدم و باید بگم خودم علاقمند شدم در اون انجمن عضو بشم. ولی در مورد انجمن مذکور و‌مطالبش مطالعه و‌علاقه ای نداشتم.چون مطالبش تخصصی بود و در مورد موضوع خاصی نوشته شده بود. ولی امکانات انجمن رو‌که دیدم به برنامه نویسانش احسنت گفتم.

به دوستم پیشنهاد دادم بیاد راسخون هم عضو بشه. چون دیدم جزو فعالین انجمن مذکور شده .‌

از لحظه ورود کلی سوال پرسید، درخواستهاش و‌کمبودهای سایت رو‌گفت و من فقط گفتم گفتند به زودی درست میشه.

فعلا جذبه سایتی که دوستم عضوشه بیشتر از اینجاست. خواستین آدرس میدم.

و‌من موندم در اینکه چرا کسانی که مثلا دغدغه کار فرهنگی دارند و به اصطلاح خودشون دارند کار فرهنگی رو‌گسترش میدن، کمی سلیقه و گاهی جسارت به خرج‌نمیدن که بیش از دافعه جاذبه ایجاد کنند. 

تا مسئولین امر به خودشون بیان، میبینن ای دل غافل!!! از قافله عقب موندند و فضای مجازی در انحصار عده ای قرار گرفته که نباید!!!

چرا حواسمان نیست؟؟؟؟

با سلام و عرض ادب:

با تشکر و قدردانی از انتقاد سازنده شما بزرگوار راسخونی .همین امروز در مورد بحث شما با یکی از کاربران حرف میزدم ایشون هم دقیقا همین حرف های شما را به ما گوشزد می کردند.خوشحالم که پل ارتباطی تقریبا تنها جایی است که دوستان خوب راسخونی و عزیران فرهنگی دغدغه های خودشون را دراینجا بیان میکنند شک نکنید تمام این نکات به گوش عزیزان می رسد چه بسا مدیریت اجرائی سایت ومدیریت سایت هم خوشان مطالب شما را مطالعه میکنند. من همصدا و همکلام با شما هستم که ..چرا حواسمان نیست؟؟؟؟ ..انصافا با این اوضاع واقعا عقب ماندیم و عقب ترهم می مانیم حقیر و دیگر دوستانی که اینجا پاسخگوی کاربران هستند اگر جملاتی غیر از این موارد که شما نام بردید وجود داشت حتما آنها را بکار می بردیم  .وقتی زبان قاصر است چه باید گفت...چیزی که عیان است .....چه حاجت به بیان است 

با تشکر از لطف شما

سه شنبه 5 بهمن 1395  2:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh siryahya salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

هععععیییی sad، همه یه جور درد دلی دارن، ولی .... / یکی هم مثل من پیدا میشه مطرح نمیکنه!

با سپاس از شما عزیز راسخونی، واقعا از اینکه درد دلتون را در پست بعدی بیان نکردید خیلی خوشحال شدم..cheekycheeky

ممنونم از صبوریتون

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh siryahya salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها