پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 5 بهمن 1395 12:45 PM
سلام و عرض ادب خدمت شما و همه مسئولان پرتلاش راسخون.
حاج آقا جوابی که به آجی برخوار دادین منو به سه سال پیش برگردوند.
وقتی آقای نجاران مسئول ارشد بودند و ما هر درخواستی میدادیم، میگفتند ساختار سایت با درخواست شما همخوانی نداره و نمیشه و صبر کنید ان شالله به زوووووودی سایت عوض میشه. اونوقت هر چی درخواست دارین بگین.
سه یا چهار سال گذشته، الان دیگه فکر کنم ساختاری که چهار سال پیش واحد فنی برای راسخون در نظر گرفتند ومشغول برنامه نویسیش شدند، برای الان قدیمی به حساب میاد.
پیشنهاد میکنم به واحد فنی بگید بی خیال نسخه ای بشن که چهار سال پیش شروع کردند و احتمالا دو یا سه سال دیگه با کلی اشکال آماده بشه و تا دیر نشده برنامه نویسی سایتی رو شروع کنند که وقتی تکمیل شد به درد همون سال بخوره.
من از برنامه نویسی و ... سر در نمیارم. ولی عقل ناقصم میگه اگه نیمی از حقوق یک سال (اگر هم بیشتر میشه نیمی از حقوق چهارسال) واحد فنی رو میدادن به یک یا چند نفر متخصص برنامه نویسی که وقت آزادتری داشتند چند ماهه سایت جدید رو تحویل میگرفتند. هم هزینه کمتری میدادند و هم اینقدر هم همهمسئولین مجبور نمیشدند در جواب کاربران عبارت با عرض پوزش، به زودی، به زودی، به زودی، معلوم نیست، گفتن نگین، نمیشه، در دست اقدام، مشغله، عدم همخوانی، ساختار نامناسب، ایراد فنی و .... رو بکار ببرند
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش