0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 5 بهمن 1395  2:59 PM

نقل قول salma57

پست بالا رو‌ چند وقتی هست میخواستم در روابط عمومی بزنم، قسمت نشد.الان هم شرایط اقتضا کرد.

چند روز پیش دیدم یکی از دوستانم در انجمن سایت دیگه ای عضو شده. انجمنش رو‌هم دیدم و باید بگم خودم علاقمند شدم در اون انجمن عضو بشم. ولی در مورد انجمن مذکور و‌مطالبش مطالعه و‌علاقه ای نداشتم.چون مطالبش تخصصی بود و در مورد موضوع خاصی نوشته شده بود. ولی امکانات انجمن رو‌که دیدم به برنامه نویسانش احسنت گفتم.

به دوستم پیشنهاد دادم بیاد راسخون هم عضو بشه. چون دیدم جزو فعالین انجمن مذکور شده .‌

از لحظه ورود کلی سوال پرسید، درخواستهاش و‌کمبودهای سایت رو‌گفت و من فقط گفتم گفتند به زودی درست میشه.

فعلا جذبه سایتی که دوستم عضوشه بیشتر از اینجاست. خواستین آدرس میدم.

و‌من موندم در اینکه چرا کسانی که مثلا دغدغه کار فرهنگی دارند و به اصطلاح خودشون دارند کار فرهنگی رو‌گسترش میدن، کمی سلیقه و گاهی جسارت به خرج‌نمیدن که بیش از دافعه جاذبه ایجاد کنند. 

تا مسئولین امر به خودشون بیان، میبینن ای دل غافل!!! از قافله عقب موندند و فضای مجازی در انحصار عده ای قرار گرفته که نباید!!!

چرا حواسمان نیست؟؟؟؟

با سلام و عرض ادب:

با تشکر و قدردانی از انتقاد سازنده شما بزرگوار راسخونی .همین امروز در مورد بحث شما با یکی از کاربران حرف میزدم ایشون هم دقیقا همین حرف های شما را به ما گوشزد می کردند.خوشحالم که پل ارتباطی تقریبا تنها جایی است که دوستان خوب راسخونی و عزیران فرهنگی دغدغه های خودشون را دراینجا بیان میکنند شک نکنید تمام این نکات به گوش عزیزان می رسد چه بسا مدیریت اجرائی سایت ومدیریت سایت هم خوشان مطالب شما را مطالعه میکنند. من همصدا و همکلام با شما هستم که ..چرا حواسمان نیست؟؟؟؟ ..انصافا با این اوضاع واقعا عقب ماندیم و عقب ترهم می مانیم حقیر و دیگر دوستانی که اینجا پاسخگوی کاربران هستند اگر جملاتی غیر از این موارد که شما نام بردید وجود داشت حتما آنها را بکار می بردیم  .وقتی زبان قاصر است چه باید گفت...چیزی که عیان است .....چه حاجت به بیان است 

با تشکر از لطف شما

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh siryahya salma57 mty1378 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها