پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
باسلام واحترام
حاج آقا
لطفا ص پ چ
فردا چ میخای بکنی ،فردا هم به راسخون نمیام و دیگه با نام کاربری دیگری پست میزنم.....کت کت ازم حذف میکنم.موفق
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مطلب ارسالی کاربر مذکور در صندوق پیام در مورد مدیریت قسمت طنز بوده .لذا خواهشمندیم از پاسخگویی به مطلبی که مربوط به مسئولین می باشد پرهیز نمایید
با تشکر
چه دوستان لطیفی داریم، به به!!!!!!!!!
از همراهان عزیز راسخونی خواهشمندیم مطالب مربوط به مباحث مدیریتی را اینجا بیان فرمایید .
اینها صرفا جهت اطلاع مسئول ارشد انجمن بود...
اتاق چت رو آب ببره، مسئولین روخواب میبره.
بی زحمت در این اتاق رو زودتر تخته کنید تا بیشتر از این تلفات نداده.......
با تشکر از همراهی و همیاری و همکاری و مشارکت و مدیریت همه ی کاربران و مدیران بخش های مختلف انجمن راسخون. ضمن تشکر از اطلاع رسانی مدیر اتاق چت ، پاسخ شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.
در صورت امکان لینک چرخشی
کاربر و همراه راسخونی با تشکر از ارسال شما ،مطلب درخواستی د ربرترین ها بارگذاری گردید.
با سلام و احترام؛
لطفاً کلمه "ماز" در تاپیک "بزرگترین مار عمودی جهان در دوبی" اصلاح شود. هم در عنوان و هم در داخل متن.
با تشکر فراوان
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
با سپاس از دقت نظر شما .مورد درخواستی اصلاح گردید.
سلام
خداروشکر بعد یه مدت حس خوب نشاط و تازگی تو کل سایت بویژه بخش انجمن ها احساس میشه.
اگه عمری باشه تصمیم جدی گرفتم که حالا که ایام کنکور و مدت استراحت بعد اون تموم شده ، دوباره در کنار سایر دوستان مدیریت چند تالار رو قبول کنم و یه دستی به سر و روی اونا بکشم.
منتهی با روبه رو شدن با این تایپک گفتم اولش بیام ازتون درخواست کنم که اون رو بروزرسانی فرمایید تا تالارهای بدون مدیر مشخص تر بشه بعد اقدام کنم.
منتظر اقدام شما هستم
دوست و همراه راسخونی با سپاس از زحمات شایسته شما عزیز راسخونی،ضمن خوشامد گویی به شما عزیز راسخونی در خدمت شما هستیم .انشالله تاپیک بروز خواهد شد.
سلام مجدد
حتما سرتون خیلی شلوغه!کمک خواستین بفرمایین!!
شوخی کردم. منتظر اقدام شما هستیم همچنان ...
هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله
سلام حاج آقا
به قاضی تون(واحد نظارت!) بفرمایید وقتی حکم میدن(پست ها حذف میکنن!) زحمت بکشن یه اطلاع رسانی فراموش نشه!
آخه بقیه قضات حکم به متهم ابلاغ میکنند!
مدیر گرامی حتما در این مورد اطلاع رسانی خواهد شد.
دوست و همراه راسخونی واحد نظارت اگر پستی را خذف نمایند حتما دلیل آن را به اطلاع دوستان میرسانند .اگر موردی هست بفرمایید تا پیگییری نماییم
نقل قول ravabet_rasekhoon با سلام و عرض ادب: دوست و همراه راسخونی واحد نظارت اگر پستی را خذف نمایند حتما دلیل آن را به اطلاع دوستان میرسانند .اگر موردی هست بفرمایید تا پیگییری نماییم با تشکر
سلام.بله حاج آقا
چندتا از پست هام حذف شده! پیگیری کنید لطفا
سلام در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
چگونه در هر دستگاهی اطلاعات شبکه را پیدا کنیم؟
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
حاجی جون میشه بگین در حال حاضر چه طرح هایی در حال اجراس تو انجمن یا کل راسخون؟؟؟
کاش میشد یه جایی بود که میشد فهمید .............
چطور کاری کنیم که هیچ ردپایی از ما در اینترنت باقی نماند؟