نقل قول.....
باشه.....من از دست خانم سلما خیلی ناراحتم حتی پست های تشکر و دستت درد نکنه رو غیر فعال میکنه،،،،تا لحظاتی دیگر با جناب قریشی حرف میزنم فقط از خانم شکایت میکنم،نمیدونم چرا ولم نمکنه اصلا نمیخام پست من جواب بده،،،متن تشکر رفتی غیرفعال کردی،فک میکنه کار خوبیه،،،،تا کی این اخلاقت......انتقام بگیر
سلام و عرض ادب
مثل اینکه مسئولین امروز دیر تشریف آوردن موسسه.
من نمیدونم تا امروز صبح چه اشتباهی مرتکب شدم. ( امروز صبح اشتباه کردم علیرغم میل باطنی پاسخ یک نفر رو دادم.پست ها به صورت غیرفعال در اتاق چت موجود است.)
دیشب در اتاق چت بحث مختصری بین کاربران پیش اومدکه بعد از پایان چند نفر به صندوق پیام من پیام دادند که اگه امکانش هست پست ها رو غیرفعال کنم.
چون نمیخواستند بی احترامی که بهشون شده بود رو بقیه ببینند.
به هر حال اطاعت امر شد وپست ها رو غیرفعال کردم.
برای اینکه غیرفعال شدن رو از جانب مسئولان ندانند، پیام دادم کهمن غیرفعال کردم. (سابقه داشته که من پستی رو به دلیل اهانت برخی غیرفعال کردم، بعد با کمال پررویی در روابط عمومی پیام دادند پستم مشکلی نداشته، چرا حذف شده)
بعد از یک ساعت هم رفتم پیامم که نوشته بودمپست ها غیرفعال شده رو مجددا غیرفعال کردم که دیگران متوجه نشوند که اصلا بحثی بوده و ناراحتی و دلخوری.
پیام تشکر این کاربر رو هم دیدم وخوندم و چون قرار بود همه ی پست های در این رابطه غیرفعال بشه رو غیرفعال کردم.
الان دیدم این کاربر مساله ای که من در اتاق چت غیرفعال کردم، در روابط عمومی و پل ارتباطی مطرح کرده! !
ممنون از شما و همه بزرگواران مسئول که هوای خواهرانتون رودارین....
...
اینها صرفا جهت اطلاع مسئول ارشد انجمن بود...
اتاق چت رو آب ببره، مسئولین روخواب میبره.
بی زحمت در این اتاق رو زودتر تخته کنید تا بیشتر از این تلفات نداده.......