نقل قول khodaeem1
باسلام و احترام خدمت حاج آقا جان . میدونم حالتون خوبه ملالی نیست جز دوری من ! 
چی بگم ؟ از کجا بگم ؟ دست رو دلم نزارین حاج آقا که خینه
یادش بخیر یه زمانی تصاویری که با گوشیم می گرفتم رو می تونستم تو تالار گردشگری کپی پست کنم و ارسال کنم . به لطف دوستان فنی اینو از من گرفتین منم رفتم و صبر پيشه کردم
از امروز متاسفانه تصاویری که کپی پست میکنم (از سایت ها و خبرگزاری ها ) وقتی پست میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی قبلا شکلک های پایین پنجره ارسال پست رو کپی پست میکردم ولی الان نمیشه !! مگه میشه مگه داریم ؟ راسخون به جای اینکه پیشرفت کنه داره پسرفت میکنه . تنها 48 ساعت فرصت میدم به دوستان فنی و مسئولین این مشکل رو حل و برطرف کنن در غیر اینصورت خون چند تا کاربر جدید تالار گردشگری رو میریزم البته یعنی کاری جز سوختن و ساختن ندارم 
حاج آقا دستم به دامنتون نه ببخشید به عباتون . ضمنا من راسخون را دوست میدارم من حاج آقا را دوست میدارم
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه گرامی ممنونم بابت لطفی که به اینجانب دارید قبل از اینکه دست شما به خون کاربران عزیز آغشته شود. برای شما فرش قرمز راسخونی پهن کردیم به پهنای واحد فنی ، لطف نماید و از مقام طی الارض خود استفاده نماید و به راسخون تشریف بیارید تا از زبان مبارکتان درد دل هاتون را بشنوند. ما همچنان در خدمت شما هستیم.این گلایه را به تاپیک دردل ها انتقال بدهید.تا دوستان مسئول هم ببینند.
با تشکر از شما