0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

یه سوال (شاید شرعی)

من هر بار میرم قوانین فعالین انجمن رو‌مطالعه میکنم میبینم تغییر نکرده . ولی شیوه عملکردی راسخون تغییر کرده.

صحبتم بیشتر روی بند چهار و‌هفت فعالیت کاربران هست. 

4- عدم ارسال تعداد زیاد پست در مدت زمان خیلی کوتاه (پست های نجومی). ....

و‌بند 

ارسال اخبار با شرایط ذکر شده به تعداد حداکثر 10 پست در روز مجاز است و اگر اخبار ارسالی با تحلیل شخصی و نتیجه گیری کاربر همراه باشد و باعث مباحثه و پاسخگویی سایر کاربران گردد تا 20 پست در روز مجاز است. (کپی پیست انبوه  اخبار از خبرگزاری ها ممنوع است.)

بگذریم که مدتی هست مسئولین این بندها و چند بند دیگه از جمله تکه تکه کردن مطالب رو نادیده میگیرند. ( به دلیل ارسال های زیاد که کلا وقت نمیگذاره به بقیه مطالب بپردازند)

اینا رو‌گفتم سوالم رو هم بپرسم.

با توجه به قانون ذکر شده و با توجه به اینکه پست عای نجومی کماکان در انجمن حرف اول رو‌میزنند، اگر مسئول محترم واحد نظارت به دلیل ازدیاد پست های نجومی، موفق نشوند پست های کاربران دیگر را تایید کنند، و‌کاربر به قرعه کشی نرسه، یا اینکه برای خرید یک‌محصول نیاز به حسنه داشته باشه ولی به دلیل مشغله واحد نظارت حسنه به دستش نرسه و‌محصول تموم بشه و یا مشکلاتی از این قبیل!! کسی نباید پاسخگو باشه؟؟ حق و‌ناحقی و حق الناسی اینجا به گردن کاربر و‌مسئول هست یا نیست؟؟

اگه‌مقررات فعالیت این نبود، این سوال برای من پیش نمیومد، ولی نزدیک پنج ساله قانون همون قانونه.

قبلا مسئولین کاربری که خلاف قانون بیش از حد پست میزد رو سریعا تذکر میدادند.‌ولی الان تذکر که نیست هیچ!!! تشویق پشت تشویق!!!

بعد فرهنگ سازی بدی در راسخون نمیشه که همه فکر میکنند قانون انجمن فقط برای قشنگی و خالی نبودن عریضه نوشته شده و‌کسی محل نمیذاره اصلا!! چه کاربر و‌چه مسئول!!! 

با سلام و عر ض ادب و احترام.

پاسخ این مطلب را چندین بار به همه ی عزیزان راسخونی که سوال کرده اند در صندوق پیام اعلام گردیده است. که در اینجا هم اشاره ای خواهیم کرد.

شیوه ی عملکرد انجمن با توجه به  شرایط قبل و شرایط  جدید که همان اطلاع مسئولین از فعالیت کلی و جزئی ، کیفی و کمی ، نجومی و غیر نجومی ،... کاربران و مدیران  در تالارها مختلف ، کاملا با هماهنگی و اطلاع مسئولین انجام می گیرد .به عنوان نمونه عزیزانی که در انجمن  نجومی کار هستند تعداد قابل شمارشی نیستند که آمار آنها را نداشته باشیم ازطرفی مسئولین به مدیریت و فعالیت این عزیزان در تالارهای مختلف بخصوص فعالیت های کیفی آنها نیز در تالارهای دیگر هم اطلاع دارند .که چه مدت زمانی را برای فعالیت های کمی .و کیفی در اختیار انجمن قرار می دهند . نکته دیگر اینکه واحد نظارت اولویت تایید پست ها را به نجومی کاران نداده است و دوستان نجومی کار از این موضوع اطلاع دارند. لذا اولویت تایید پست ها دراین مواقع با دیگر کاربران است .شایان ذکر است همه ی پست های این عزیزان هم وقت گیر نبوده تا واحد نظارت تمام وقتش را صرف تایید این پست ها نمایید .

نکته دیگر اینکه از یاد آورهای مسئول روابط عمومی به واحد نظارت این بوده که در مناسب هایی که ویژه برنامه ای اجرا می شود به علت مشارکت بیشتر دوستان در طرح ها (مانند ویژه برنامه فجرآفرینان  ) واحد نظارت موظف است اولویت را در تایید پست ها بخصوص مشارکت کنندگان در طرح ها بدهد. ضمن اینکه در سه ماهه زمستان همانند سال های قبل واحد نظارت در تایید پست های کاربران  با ترافیک سنگین پست ها مواجه بوده است.

لازم به ذکر است مواردی که کاملا خلاف قوانین است مثل تکه تکه کردن مطالب در صورت اطلاع ، به کاربر خاطی اخطار داده می شود .لذا ازشما مدیران و کاربران خواهشمندیم این نوع همکاری ها و اطلاع رسانی ها که کما کان وجود داشته و همینک نیز ادامه دارد از ما دریع نفرمایید .

سعی و تلاش مجموعه روابط عمومی و انجمن راسخون در این بوده است که حقی از کاربران عزیز ضایع نشود لذا دراین مورد هم قصورعمدی صورت نگرفته که بحث حق الناس پیش بیاید .که اگر این موضوع به عمد بوده باشد یا دوستان مسئول کم کاری نمایند قاعدتا حق الناس است و باید پاسخگو باشند

با تشکر و قدردانی ازشما و مدیران وکاربران عزیزی که با ما همکاری می نمایید

من الله توفیق

شنبه 23 بهمن 1395  2:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368 khodaeem1 mty1378 farshon nazaninfatemeh ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ممنون از پاسخ گوییتون.

باید قبل از ارسال پستم دلیل نوشتن مجددش رو هم می نوشتم.

پاسخ جناب فتحی برام جالب بود.

http://rasekhoon.net/forum/post/show/1246575/2799083/

بعد هم چرا قانونی که برای چند نفر تغییر کرده، برای کل کاربران تغییر نمیدین؟؟؟

مگه دور زدن قانون فعال و‌غیرفعال داره؟؟

عزیزانی که وقت میگذارند و طرح میدن، جایزه ویژه اش هم میگیرن. 

به نظرم مدتی هست پست ها به ترتیب ارسال تایید میشن. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 23 بهمن 1395  2:20 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 khodaeem1 mty1378 ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ممنون از پاسخ گوییتون.

باید قبل از ارسال پستم دلیل نوشتن مجددش رو هم می نوشتم.

پاسخ جناب فتحی برام جالب بود.

http://rasekhoon.net/forum/post/show/1246575/2799083/

بعد هم چرا قانونی که برای چند نفر تغییر کرده، برای کل کاربران تغییر نمیدین؟؟؟

مگه دور زدن قانون فعال و‌غیرفعال داره؟؟

عزیزانی که وقت میگذارند و طرح میدن، جایزه ویژه اش هم میگیرن. 

به نظرم مدتی هست پست ها به ترتیب ارسال تایید میشن. 

با سلام مجدد:

قانون تغییر نکرده قانون با هماهنگی با مسئولین استثناء خورده است. هر قانونی هم تو دنیا وجود داشته باشه بالاخره تبصره می خورد بقولی این قانون که از آسمان نازل نشده است که قابل تغییر نباشه. همچنین ارسال این نوع پست ها صرفا در یک تالار نیست اگر توجه فرمایید در اکثر تالارها این عزیران پست ارسال مینمایند و این به این معناست که  تعداد تالارهای تحت مدیریت این دوستان کم نیست.زیرا حیلی از تالارها با وجود اینکه مدیر هم دارند اما فعالیت چشمگیری هم ندارند. نتیجه اینکه این  نوع فعالیت به معنای نجومی تلقی نمی شود زیرا نسبت به تعداد تالارهای بیشتر حجم تعداد پست ها هم بیشتر خواهد بود.

شما و دیگر عزیزانی هم که می توانند با هماهنگی با مسئولین این نوع فعالیت را داشته باشید ما در خدمت شما هستیم. از طرفی خدمت شما عرض کردیم این نوع فعالیت ها با هماهنگی مسئولین بوده است پس کسی قانون را دور نزده است .مسئول نظارت جهت تایید  پست ها با توجه به شرایط زمان پست ها را فعال یا غیر فعال می نمایند.

صرفا جهت اطلاع :

گاهی مدت تایید پست های بعضی دوستان تا 20 روز هم طول میکشد و  همینک بالغ بر 7000 پست در انجمن ارسال گردیده است که هنوز تایید نشده است. که از صبر و شکیبایی همه دوستان انجمنی تشکر و قد دانی می نمایم.

با تشکر

شنبه 23 بهمن 1395  3:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 farshon rasekhoon_m nazaninfatemeh ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

قضیه حقوق های نجومی که برملا شد هم مسئولین گفتن اینا حقشونه.‌کار کردند، می تونن بخورن و ببرن. اونها هم توسط بالادستیشون تبصره خورده بودند.

البته قابل مقایسه نیست ولی چون اسم نجوم درش بود دیدم خیلی هم بی ربط نیست.

کلا همیشه جوابهای مسئولین قانع کننده هست.

بحمدلله امروز هم در روابط عمومی قانع شدم و هم اینجا.

امیدوارم فعالین انجمن هم در کنار مسئولین موفق باشند و‌روز به روز بتونن تبصره های جدیدی به نام و‌کام خود ثبت نمایند. 

ببخشید وقتتون بابت پاسخگویی و‌توجیه اینجانب گرفته شد....

شنبه 23 بهمن 1395  3:10 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پیشنهاد میدم در تاپیک قوانین فعالیت تبصره های اختصاصی هم آورده بشه.

یا اینکه جلوی قوانین کاربران بنویسید: 

قوانین فعالیت کاربران به جز ..... و ..... و ..... frown

جای نقطه چین ها هم تبصره خورده ها رو‌بنویسید که اینقدر سوال برامون پیش نیاد. laugh

شنبه 23 بهمن 1395  3:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 mty1378 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با عرض سلام و احترام و همچنین خدا قوّت خدمت حاج آقای منتظمی عزیز؛

با توجه به اینکه به تازگی قرار بر این شده است که جمع بندی و چکیده هر مبحث در انتهای همان تایپک ارائه شود (برخلاف مباحث قبلی که در تاپیکی مجزا ارسال می شد)، لذا خلاصه مطالب مطرح شده از سوی کاربران شرکت کننده در مبحث 126 تحت عنوان "دوستی و رفاقت" به همراه امتیازات دوستان در اینجا قابل مشاهده است. مستدعی است که این امتیازات اهدا گردد. 

با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی برای شما و تمامی عزیزان راسخونی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 بهمن 1395  5:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 farshon ravabet_rasekhoon mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
3220070256
3220070256
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 96

سلام سایتون حرف نداره میخواستم تشکرکنمkissyes

شنبه 23 بهمن 1395  11:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 khodaeem1 mty1378 farshon rasekhoon_m ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

قضیه حقوق های نجومی که برملا شد هم مسئولین گفتن اینا حقشونه.‌کار کردند، می تونن بخورن و ببرن. اونها هم توسط بالادستیشون تبصره خورده بودند.

البته قابل مقایسه نیست ولی چون اسم نجوم درش بود دیدم خیلی هم بی ربط نیست.

کلا همیشه جوابهای مسئولین قانع کننده هست.

بحمدلله امروز هم در روابط عمومی قانع شدم و هم اینجا.

امیدوارم فعالین انجمن هم در کنار مسئولین موفق باشند و‌روز به روز بتونن تبصره های جدیدی به نام و‌کام خود ثبت نمایند. 

ببخشید وقتتون بابت پاسخگویی و‌توجیه اینجانب گرفته شد....

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی ازجملات ..و حسن ظن...و قیاس مع الفارقی که  که به مسئولین و کاربران فهیم راسخون نسبت داده اید بسیار متعجب شدم .از طرفی جواب های این حقیر فکر و تصمیم و قانون و تبصره و توجیه شخصی و فردی نبوده است (إِنَّ اللّهَ بِـما تَـعمَلونَ بَـصیـر) آنچه عرض کردم در یک نگاه کلی  نظر هیت مدیره و مدیریت اجرائی و مسئولین دیگر راسخون بوده است که از  کم وکیف برنامه های اجرا شده و قوانین حاکم بر آن اطلاع کافی دارند وظاهرا باید هئیت مدیره راسخون تمام نکات و پیشنهادات مدیران و کاربران را اجرائی نمایید تا دوستان راسخونی قانع شوند که این مورد از عهده این حقیر خارج می باشد .از اینکه برنامه ها و شرایط حاکم بر انجمن نتوانسته شما و بعضی از دوستان را قانع کند عذرخواهی میکنم .

با سپاس

یک شنبه 24 بهمن 1395  12:25 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ببخشید حاج آقا.

هیچ وقت تلاش مسئول راسخون رو نادیده نگرفتم.

در پستم اشاره کردم اسم نجوم آمد و منم ناخوداگاه یاد اون افتادم.

اینجا که فضای مجازی هست و سود و زیان مادی آنچنانی برای من به عنوان یک کاربر نداره.

اگر به فرض مثال در مجموعه ای باشید و قانونی وضع شده باشه، دوست دارید کوچکترین تغییری در قانون به صورت رسمی به شما اعلام بشه.

فرض کنید ساعت اضافه کاری سقف داشته باشه، مثلا صد ساعت.

بعد مدیر مجموعه دور از چشم بقیه، به چند نفر بگه اگه فلان کار رو انجام بدین، اضافه کاریتون میشه دویست ساعت!!

خب بعد از چند سال وقتی متوجه بشید این مورد میتونسته شامل حال همه کارمندان بشه، خود شما نمی گفتید چرا برای ما قانون قبلی اعمال شده؟؟؟؟

همه حرفم اینه که چرا هیئت مدیره محترم بعد از سه چهار سال تبصره زدن برای همه با هماهنگی، قانون رو‌تغییر ندادند؟!؟!؟!

تبصره ای که میتونه با هماهنگی شامل حال همه بشه چرا اعلام عمومی نمیشه؟!

یک شنبه 24 بهمن 1395  1:28 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

۱. زدن پست های تکراری ممنوع

۲. تکه تکه کردن مطالب ممنوع

۳. بررسی تکراری بودن به عهده خود کاربر می باشد!!!! 

۴ . نجومی کار کردن هم ممنوع!

همه شون تبصره خوردند یا به دلیل مشغله مسئولین غیرقابل بررسی شدند؟؟

زمانی مدیریت سه چهار تالار رو داشتم. و اگه یادتون بیاد پیام پشت پیام میدادم که بعضی کاربران پست تکراری میزنند. در هر سه چهار تالاری که من مدیرش بودم. نه یکی دوتا!!!!! 

چندین صفحه تکرار...... چند روزی وقت گذاشتم یه سریشو حذف کردم ولی وقتی که از من گرفت بیشتر از وقتی بود که کاربر برای کپی پیست گذاشته بود.

آخر سر هم نتونستم همه ی تکراری ها رو‌حذف کنم......

مطمئنا برای مدیران دیگه هم این مشکل پیش اومده.

قانون انجمن اینجا هم نادیده گرفته شد.

یک شنبه 24 بهمن 1395  1:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ببخشید حاج آقا.

هیچ وقت تلاش مسئول راسخون رو نادیده نگرفتم و نگرفتیم.

اینجا که فضای مجازی هست و سود و زیان مادی آنچنانی برای من به عنوان یک کاربر نداره.

اگر به فرض مثال در مجموعه ای باشید و قانونی وضع شده باشه، دوست دارید کوچکترین تغییری در قانون به صورت رسمی به شما اعلام بشه.

بعد مدیر مجموعه دور از چشم بقیه، به چند نفر بگه اگه فلان کار رو انجام بدین، اضافه کاریتون میشه دویست ساعت!!

خب بعد از چند سال وقتی متوجه بشید این مورد میتونسته شامل حال همه کارمندان بشه، خود شما نمی گفتید چرا برای ما قانون قبلی اعمال شده؟؟؟؟

همه حرفم اینه که چرا هیئت مدیره محترم بعد از سه چهار سال تبصره زدن برای همه با هماهنگی، قانون رو‌تغییر ندادند؟!؟!؟!

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی بعید میدانم حرف های حقیرمصداق آب در هاون کوبیدن یا مصداق میخ آهنی نرود در سنگ‬‎ باشد باز هم تکرار میکنم نه قانونی حذف شده نه قانونی اضافه شده است .موضوع مورد نظر شما یا تبصره مورد نظر شما صرف هماهنگی بوده است که با روابط عمومی و انجمن صورت گرفته است و مسئولین هم اجازه آن را صادر کرده اند .لذا اگر روزی از ما بخواهند که با این نوع فعالیتها هماهنگ نشویم ما باز هم مطیع اوامر هستیم . انجمن راسخون در خدمت شما و همه ی کاربرانی که توانایی اینگونه فعالیت ها را (با هماهنگی) دارند می باشد.

با سپاس

یک شنبه 24 بهمن 1395  2:12 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 salma57 mty1378 rasekhoon_m nazaninfatemeh ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با عرض سلام و احترام و همچنین خدا قوّت خدمت حاج آقای منتظمی عزیز؛

با توجه به اینکه به تازگی قرار بر این شده است که جمع بندی و چکیده هر مبحث در انتهای همان تایپک ارائه شود (برخلاف مباحث قبلی که در تاپیکی مجزا ارسال می شد)، لذا خلاصه مطالب مطرح شده از سوی کاربران شرکت کننده در مبحث 126 تحت عنوان "دوستی و رفاقت" به همراه امتیازات دوستان در اینجا قابل مشاهده است. مستدعی است که این امتیازات اهدا گردد. 

با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی برای شما و تمامی عزیزان راسخونی

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همرا ه گرامی با سپاس از زحمات شایسته شما و مشارکت کنندگان عزیز ،امتیازات درخواستی شما اهداء گردید.

با تشکر

یک شنبه 24 بهمن 1395  7:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon salma57 mty1378 rasekhoon_m omiddeymi1368 nazaninfatemeh ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول salma57

ببخشید حاج آقا.

هیچ وقت تلاش مسئول راسخون رو نادیده نگرفتم و نگرفتیم.

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی بعید میدانم حرف های حقیرمصداق آب در هاون کوبیدن یا مصداق میخ آهنی نرود در سنگ‬‎ باشد باز هم تکرار میکنم نه قانونی حذف شده نه قانونی اضافه شده است .موضوع مورد نظر شما یا تبصره مورد نظر شما صرف هماهنگی بوده است که با روابط عمومی و انجمن صورت گرفته است و مسئولین هم اجازه آن را صادر کرده اند .لذا اگر روزی از ما بخواهند که با این نوع فعالیتها هماهنگ نشویم ما باز هم مطیع اوامر هستیم . انجمن راسخون در خدمت شما و همه ی کاربرانی که توانایی اینگونه فعالیت ها را (با هماهنگی) دارند می باشد.

با سپاس

frown

سلام و عرض ادب

ممنون که وقت گذاشتید.

و معذرت اگه از نوشته هام ناراحت شدید.

بی زحمت پست های منو حذف و یا غیرفعال کنید.

در پناه حق

یک شنبه 24 بهمن 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mty1378 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m omiddeymi1368 ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول 3220070256

سلام سایتون حرف نداره میخواستم تشکرکنمkissyes

با سلام و عرض ادب و اخترام:

دوست و همراه راسخونی از عضویت شما در انجمن راسخون کمال تشکر و قدردانی می نماییم مایه افتخار است که در جمع دوستان انجمنی و فعالیت در تالارهای انجمن راسخون بهترین اوقات خود را سپری نمایید وامیدوارم ما هم بتوانیم با ارائه برنامه های متنوع در خدمت شما  و همه ی دوستان انجمنی باشیم

با تشکر

یک شنبه 24 بهمن 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mty1378 farshon mosabeghat_ravabet rasekhoon_m omiddeymi1368 nazaninfatemeh
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلآم/ وقتتون بخیر

دور اول بازی با الفبای فارسی بارگذاری گردید.

اگه تبلیغی بشه بهتره.

ممنون

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 24 بهمن 1395  10:20 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mty1378 farshon khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها