0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
یک شنبه 24 بهمن 1395  2:12 AM

نقل قول salma57

ببخشید حاج آقا.

هیچ وقت تلاش مسئول راسخون رو نادیده نگرفتم و نگرفتیم.

در پستم اشاره کردم اسم نجوم آمد و منم ناخوداگاه یاد اون افتادم.

اینجا که فضای مجازی هست و سود و زیان مادی آنچنانی برای من به عنوان یک کاربر نداره.

اگر به فرض مثال در مجموعه ای باشید و قانونی وضع شده باشه، دوست دارید کوچکترین تغییری در قانون به صورت رسمی به شما اعلام بشه.

فرض کنید ساعت اضافه کاری سقف داشته باشه، مثلا صد ساعت.

بعد مدیر مجموعه دور از چشم بقیه، به چند نفر بگه اگه فلان کار رو انجام بدین، اضافه کاریتون میشه دویست ساعت!!

خب بعد از چند سال وقتی متوجه بشید این مورد میتونسته شامل حال همه کارمندان بشه، خود شما نمی گفتید چرا برای ما قانون قبلی اعمال شده؟؟؟؟

همه حرفم اینه که چرا هیئت مدیره محترم بعد از سه چهار سال تبصره زدن برای همه با هماهنگی، قانون رو‌تغییر ندادند؟!؟!؟!

تبصره ای که میتونه با هماهنگی شامل حال همه بشه چرا اعلام عمومی نمیشه؟!

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی بعید میدانم حرف های حقیرمصداق آب در هاون کوبیدن یا مصداق میخ آهنی نرود در سنگ‬‎ باشد باز هم تکرار میکنم نه قانونی حذف شده نه قانونی اضافه شده است .موضوع مورد نظر شما یا تبصره مورد نظر شما صرف هماهنگی بوده است که با روابط عمومی و انجمن صورت گرفته است و مسئولین هم اجازه آن را صادر کرده اند .لذا اگر روزی از ما بخواهند که با این نوع فعالیتها هماهنگ نشویم ما باز هم مطیع اوامر هستیم . انجمن راسخون در خدمت شما و همه ی کاربرانی که توانایی اینگونه فعالیت ها را (با هماهنگی) دارند می باشد.

با سپاس

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 salma57 mty1378 rasekhoon_m nazaninfatemeh ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها