سلام و عرض ادب
یه سوال (شاید شرعی)
من هر بار میرم قوانین فعالین انجمن رومطالعه میکنم میبینم تغییر نکرده . ولی شیوه عملکردی راسخون تغییر کرده.
صحبتم بیشتر روی بند چهار وهفت فعالیت کاربران هست.
4- عدم ارسال تعداد زیاد پست در مدت زمان خیلی کوتاه (پست های نجومی). ....
وبند
ارسال اخبار با شرایط ذکر شده به تعداد حداکثر 10 پست در روز مجاز است و اگر اخبار ارسالی با تحلیل شخصی و نتیجه گیری کاربر همراه باشد و باعث مباحثه و پاسخگویی سایر کاربران گردد تا 20 پست در روز مجاز است. (کپی پیست انبوه اخبار از خبرگزاری ها ممنوع است.)
بگذریم که مدتی هست مسئولین این بندها و چند بند دیگه از جمله تکه تکه کردن مطالب رو نادیده میگیرند. ( به دلیل ارسال های زیاد که کلا وقت نمیگذاره به بقیه مطالب بپردازند)
اینا روگفتم سوالم رو هم بپرسم.
با توجه به قانون ذکر شده و با توجه به اینکه پست عای نجومی کماکان در انجمن حرف اول رومیزنند، اگر مسئول محترم واحد نظارت به دلیل ازدیاد پست های نجومی، موفق نشوند پست های کاربران دیگر را تایید کنند، وکاربر به قرعه کشی نرسه، یا اینکه برای خرید یکمحصول نیاز به حسنه داشته باشه ولی به دلیل مشغله واحد نظارت حسنه به دستش نرسه ومحصول تموم بشه و یا مشکلاتی از این قبیل!! کسی نباید پاسخگو باشه؟؟ حق وناحقی و حق الناسی اینجا به گردن کاربر ومسئول هست یا نیست؟؟
اگهمقررات فعالیت این نبود، این سوال برای من پیش نمیومد، ولی نزدیک پنج ساله قانون همون قانونه.
قبلا مسئولین کاربری که خلاف قانون بیش از حد پست میزد رو سریعا تذکر میدادند.ولی الان تذکر که نیست هیچ!!! تشویق پشت تشویق!!!
بعد فرهنگ سازی بدی در راسخون نمیشه که همه فکر میکنند قانون انجمن فقط برای قشنگی و خالی نبودن عریضه نوشته شده وکسی محل نمیذاره اصلا!! چه کاربر وچه مسئول!!!