0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8847
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 5 بهمن 1395  8:57 PM

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول siryahya

سلام

درسته که به پیشنهادات ما ترتیب اثر نمیشه ولی من میگم شاید به دری دیواری بخوره

با توجه به افزایش شبکه های اجتماعی امکانی برای هر پست قرار داده بشه که بتونیم به راحتی برای افزایش بازدید و در نتیجه ارتقا خود سایت و جذب کاربران جدید، پست و یا محتوای خلاصه شده اون پست رو به اشتراک بزاریم.

به عنوان مثال: 

من پستی رو که میزنم بتونم تو کانال تلگرام خودم بزارمش که کاربرای اونجا با کلیک کرن روش هدایت بشن به سایت راسخون

 

باشد که خدا خودش ی فرجی حاصل کنه

حاجی، خداییش داداش یحیی یکی از اعضایی هستن که پیشنهادات کاربردی و مفید خیلی خوبی میدن. یعنی اگر پیشنهادات ایشون رو کنار هم بذاریم یه مجموعه خیلی عالی که حتماً باعث ارتقاء سایت و افزایش بازدید و جذب کاربرا میشه، خواهیم داشت. نهایت سعی خودتونو بکنید که این پیشنهادات به مرحله اجرا برسه. تشکر.

با سلام و عرض ادب:

دوست عزیز راسخونی از همکاری و همیاری خوب شما در مجموعه فرهنگی راسخون بالاخص انجمن تشکر و قدردانی را می نماییم قطعا همینطور است جناب طاهرزاده از دوستان و مدیران و کاربران فعالی است که جای ایشان در واحد فنی خالی است ای کاش میتوانستیم از وجود این بزرگوار به طور مستقیم در مجموعه راسخون استفاده میکردیم در طول این چند سالی که در خدمت ایشان بوده ایم و خواهیم بود از تاپیک ها کیفی و کمی و پیشنهادها و انتقادهای سازنده ایشان در انجمن بهرمند شده ایم وهمچنان خواهیم شد.این بزگوار با توجه به اینکه از منتقدین راسخ راسخون بالاخص انجمن می باشند، هنوز هم کما فی السابق هر وقت شرایط همکاری را دارند صادقانه به فعالیت خودشان ادامه میدهند . در اینجا از ایشان و همه ی برادران عزیزو خواهرا ن بزرگوار راسخونی که در انجمن فعالیت دارند تشکر و قدردانی می نماییم.

با سپاس فراوان از همه ی دوستان

 
       
تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 mty1378 amirali123 salma57 rasekhoon_m siryahya borkhar nazaninfatemeh ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها