0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
چهارشنبه 6 بهمن 1395  3:29 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول omiddeymi1368
سلام، وقت بخیر؛ به نظر شما مبحثی که روز دوشنبه میتونست بارگذاری بشه درسته که موکول بشه به روز شنبه هفته آینده؟؟!! خب اگه اینجوری میبود که من همون روز جمعه قبلش آماده میکردم!!!......

وَ مِن اللهِ التوفیق و الإستعانه و علیه التکلان

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز راسخونی بخاطر طومار طولانی به شما خداقوت وخسته نباشید عرض می کنم.

آنچه در سایت بارگذاری می شود پست های کاربران راسخون است که قاعدتا به پیشنهاد دوستان کاربر یا مدیران بارگذاری می شود .در صورتی که هیچ مطلبی از دوستان وجود نداشته باشد مطالبی را خودمان بارگذاری می نماییم.همینک حدود 87 پست وجود دارد که نوبت به بارگذاری انها نرسیده از طرفی اولویت با  پست های بروزو مناسبتی می باشد.همانطور که اطلاع دارید محدویت لینک چرخشی و برترین ها ازیکطرف ، تعداد درخواست ها از طرف دیگر، گزینش مطالب درخواستی وبروز از طرف دیگر،سلیقه و علاقه دوستان انجمن به پست های متفاوت از جهت دیگر،ناخوشایند بودن تعداد زیاد مطالب دینی متعدد در چرخشی و برترین ها از طرف دیگر .....این ها محدویت هایی است که قاعدتا دست و پا گیر بوده و باید پاسخگوی همه ی عزیزان باشیم.نکته قابل توجهی که که  باید حدمت شما عرض نمایم این است که هم محدویت ها که نام بردم وجود داشته هم اینکه مطالب طرح صالحین از شنبه تا پنجشنبه به طور طبیعی بارگذاری شود تا مثل سابق از یک زمانبندی معینی برخوردار باشد تا دوستان کاربر بهتر بتوانند استفاده نمایند.

با تشکر

با سلام و احترام؛

محدودیتها رو کاملاً قبول دارم ولی بعضی از اولویتها رو بسته به شرایط میشه تغییر داد و جابجا کرد.

مشکل و وقفه ای هم که در اجرای مباحث باهاش روبرو هستیم دو مورده: 1- کمبود افرادی که تمایل دارن مدیریت یک مبحث رو بر عهده بگیرن، 2- کمبود موضوع. و همانطور که تلفنی با شما صحبت شد إن شاء الله فرمی برای تعیین موضوعات پیشنهادی از سمت دوستان و همچنین ثبت نام افرادی که تمایل به همکاری دارند، تهیه خواهد شد.

با تشکر فراوان

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها