نقل قول siryahya
و اما داستان اصلی..........
با سلام و ادب
کاربر گرامی، خواهشمنداست با این پست های جنجالی و عمومی، خود را تبرئه ننماید، من نمونه هایی که خلاف قوانین بوده رو واستون در صندوق پیام میفرستم اما شما جوابی نمیدیدن یعنی ندارین که بدین، بعد میایند اینجا فرار به جلو میکنین
اما چون خود شما دوست دارین بحث عمومی باشه مشکلی نیست عمومیش میکنیم.
با عرض معذرت از همه کاربران، دو تذکر آخری که من در صندوق پیامتون بهتون دادم و شما پاسخی ندادین (چون نداشتین که بدین) رو میزارم تا کاربران قضاوت کنن:
تــفــریــحــات ســآلــم چــیــســت ؟؟
یــنــی وخــتـی خــونــتـون خــآلــی مــیــشـه یــه کــنــســرو لــوبــیـآ بــگــیــری تــآ تــه بــخــوری بــعــدم بــدونــه هــیــچــگــونــه هـــرآســی شــروع بــه خــآلــی کــردنــه ... کــنــی ^_^
===============================
یه پست خنده دار گذاشته بودم...
یکی زیرش کامنت گذاشته:
خخخخخخخگخخخخخخ
بهش گفتم:این "گ"چیه وسط خندت؟؟؟!!!
برگشته میگه:از شدت خنده ...
نقاط قرمز رو من حذف کردم
و حالا چند سوال:
- شما کاربرای سایت راسخون رو لایق خوندن همچین پست هایی میدونین؟؟؟
- شما فکر نمیکنی سایتی مثل 4جوک رو (که کپی پیست رو ازش خوب بلدین) با سایت راسخون اشتباه گرفتین؟؟؟
اگه این پست ها رو خوندین و گذاشتین که من چیزی واسه گفتن ندارم اما اگه نخوندین و فرستادین که امیدوارم اینگونه باشه، بهتر نیست اول پست رو بخونین بعد ارسال کنین (کسب حسنه با انتشار همچین پست هایی بخدا درست نیست)
- انتظار دارین من این پست های شمارو تایید کنم؟؟
- یا انتظار دارید بابت تایید نکردن اینگونه پست ها ازتون عذرخواهی کنم؟؟
از این دسته تذکراتی که به شما دادم فراوان هست مدارکش هم هست.
حالا توقع دارید با این پیشینه در زمینه ارسال اینگونه پست ها، من پست های شما رو که از نجومی هم گذشته (مثلا در یک دقیقه بیش از بیست پست یعنی هر سه ثانیه یه پست) رو سریع تایید کنم و کاربرای دیگر را چشم انتظار تایید پست هاشون بزارم؟؟؟
به قول خودتون بالای دویست پست در یک روزتون فقط حذف شده
پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.
نکنه انتظار دارید نخونده تایید کنم
نه برادر من
کاربرای دیگه ای هم هستندکه چند وقتیه تعداد پست هاشون رو بالا بردن، هر تذکر و راهنمایی که بنده بهشون میکنم رو اجرا میکنن، مثل شما چندیدن و چندبار اونو تکرار نمیکنن و همه پست هاشونم تایید میشه
حرفام زیاده اما بگذریم...
در پایان
جناب طاهرزاده عزیز
قوانین فعالیت در انجمن ها مشخصه، مطمئنم که همشو از حفظ هستین، پس خواهشمند ام این قوانین رو رعایت فرمایید، راسخون مال شما کاربرهاست، من اینجا فقط یه کارمند ساده هستم، که ممکنه فردا نباشم اما راسخون هست و به یاری خدا خواهد بود