0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 26 آبان 1394  6:02 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول siryahya

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول siryahya

با سلام

در صورت صلاح دید تایپیک زیر رو در چرخشی بارگزاری کنید / یاشا

ترفندها و نکات مفید جستجو در گوگل

با سلام وعرض ادب و احترام

دوست وهمکار گرامی مطلب درخواستی شما در حال حاضر ارور میدهد علت در حال بررسی است.

با تشکر

سلام

حاجی جون این مطلب خوبی بود دیروز دیدم تو تالارم یکی از دوستان زده منم لینکشو گذاشتم. البته قبلش پست رو از لحظ لینک دار بودن و ... بررسی نموده و خلاصه آماده کردم ولی شاید جناب نظارت خان که همیشه حوصله فوق العاده داشته و مو به مو پست رو میخونن دستش خورده دکمه حذف و داستان همیشگی

و یا اینکه مدیری جز من تو تالار وجود داره که اگه این طوریه بگین تا منم در جریان باشم

و در آخر اگه هم حذفی صورت گرفته باشه بنا به گفته های قبلی خودتون باید امکان برگشت وجود داشته باشه ( البته ما که تا حالا ندیدیم و همیشه گفتین اشکال فنی و اشکال فنی)

میگم خدایی نکرده یه موقع عمو فنی ناراحت نشن همه کاسه کوزه ها رو سر ایشون خراب میشه این وسط؟!!!

کاش شما به جا دو تا دست 4 دست داشتید که هم میتونستین مثل قدیما نظارت باشید و هم روابط............... این از اون کاش های محال بود

سلام وعرض ادب :

همراه راسخونی  واحد نظارت حذف نکرده اند واحد فنی هم تشریف نداشتند تا علت اصلی بررسی شود قاعدتا تا شنبه پیگیری خواهد شد.

با تشکر

سلام

خدا رو شکر راسخونم شده مث همه جای ایران  .  و این ماییم که نگرش خودمون رو باید عوض کنیم

همراه راسخونی چقدر صبر کنه تا نتیجه پیگیری معلوم بشه حاجی جان؟؟؟

این پاس میده به اون اونم پاس میده به اون یکی

کاش میشد یکی پاسخ گو بود بدون جواباای تکراری. انقدر این جمله رو گفتم ک خودم تکراری شدم @_@

کی تموم میشه الله واعلم............

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar khodaeem1 ravabet_rasekhoon sayyed13737373 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها