0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

اوا راستی یادم نبود که شما فقط واسه 5 دقیقه خنده مدرک جمع کردین دو نمونه از بین چندیین هزار پست ارسالی

اگه میدونستم تو بقیه جاها هم مدرک دستتون میدادم که حرفی برا گفتن باشه

یعنی مردم از خنده cheeky

نه شما قضاوت کنین دوستان من اصلا از 5 دقیقه خنده گله کرده بودم که جناب خان این همه داغ کردن ؟؟ منظورم بحثمونه ها

باو من بحثم سر اون تعداد ویدیوی بی زبون بود که تیک زدی حذف شدن

------- الان صفحه تازه شد بریدخدا رو شکر کنین چون با شناختی که راسخون دارم اونا هم بی نتیجه میمونه چون رسم راسخون همینه... هیچ موقع ی پیگیری درس و حسابی ندیدیم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 27 آبان 1394  9:54 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m khodaeem1 ravabet_rasekhoon sayyed13737373 borkhar hossein201273 nargesi
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول siryahya 
نقل قول siryahya 

داستان این گله ای که من اینجا اومدم کردم این بود که اخیرا ویدیوهایی که زده بودم همشو تیک تیک و تیک زدید و حذف البته زیاد نگران نباشیدا چوون اصلا تعدادشون خیلی ادک بود در حد زیر صفر!!!! یهو اومدین 200 و خورده ای حذف! مگه میشه!!!! نکنه احیانا خیلی وقتتون رو میگرفتن ؟؟

فقط نقل قول میکنم از پست قبلم که متوجه پاسخ سوال هاتون بشین:

به قول خودتون بالای دویست پست در یک روزتون فقط حذف شده

پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.

حالا توقع دارید با این پیشینه در زمینه ارسال اینگونه پست ها، من پست های شما رو که از نجومی هم گذشته سریع تایید کنم و کاربرای دیگر را چشم انتظار تایید پست هاشون بزارم

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
نقل قول siryahya

داستان این گله ای که من اینجا اومدم کردم این بود که اخیرا ویدیوهایی که زده بودم همشو تیک تیک و تیک زدید و حذف البته زیاد نگران نباشیدا چوون اصلا تعدادشون خیلی ادک بود در حد زیر صفر!!!! یهو اومدین 200 و خورده ای حذف! مگه میشه!!!! نکنه احیانا خیلی وقتتون رو میگرفتن ؟؟

پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.

حالا توقع دارید با این پیشینه در زمینه ارسال اینگونه پست ها، من پست های شما رو که از نجومی هم گذشته سریع تایید کنم و کاربرای دیگر را چشم انتظار تایید پست هاشون بزارم

یعنی من کشته مرده جواب دانتونم

یک طرفه به قاضی نمیرید که احیایانا

جوابی که من میدم پاک میکنید بعد خودتون میاد جواب میزارید؟؟؟ و این گونه شما به عنوان ناظر درجه یک تو کل راسخون شناخته میشید مطمعن باشین

من ی ساعت پست در جوابتون مینویسم بعد میاد پست منو ویرایش میکنید پاک میکنید جواب خودتونو میزارید؟؟؟

نکنه باز اینم بی قانونی بود؟؟

خدا هم اون بالا بالاها هست جناب خان

خدا رو شکر از اون صحنه ی عکس گرفتم فردا نگن دروغ گفتی :))

جناب خان عزیز و بزرگوار استرس چرا میگیره مث دو تا برادر داریم با هم دردو دل میکنیم :))

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:11 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet

نقل قول siryahya 
نقل قول siryahya 

پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.

خدا رو شکر تو کار حذف خیلی واردین

پست جواب من کو الان؟؟؟ نکنه خیلی قانع کننده بودکه حذف کردین تو صفحه قبلی؟>؟؟؟

سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید _ کاش میتونستین اون تایپیک خوبی که تو تالار نکات و ترفندها ب اشتباه حذف کردینو هم این طوری برگردونید......... آخه از چی بگم برات ..........

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:13 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 borkhar nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

لطفا از جواب طفره نرید 

من تنها حرفی که داشتم و تنها گله ای که اینجا از روابط عمومی که داشتم این بود که ویدیوهاایی که به تعداد زیر صفر !!! بود و حذف کردین چه بی قانونی شده بود!!!

خاستم فقط پیگیری کنن که اونم فقط میببنم جبهه گیریه فقط!!!

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:17 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1

سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید

http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2395098/

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:18 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh siryahya khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet

سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید

http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2395098/

بله بله حتما دروغ گفتم بنده. چون همیشه این مسولینن که صادق هستن و کاربرا خاطی :))

باز خدا رو شکر تو همین لینکی که دادین نشونش هست که دستکاری شده :))

از نقل قول معلومه که دستکاری شدس :)) تو صفحه 740 آخرین پستم __ خدایا این دل خوشی رو از ما نگیر

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon salma57 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

لطفا از جواب طفره نرید 

من تنها حرفی که داشتم و تنها گله ای که اینجا از روابط عمومی که داشتم این بود که ویدیوهاایی که به تعداد زیر صفر !!! بود و حذف کردین چه بی قانونی شده بود!!!

باز هم نقل میکنم از پست اولم:

پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.
چهارشنبه 27 آبان 1394  10:24 AM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh khodaeem1 ravabet_rasekhoon salma57 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet

نقل قول siryahya

لطفا از جواب طفره نرید 

باز هم نقل میکنم از پست اولم:

پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.

دوستان اصلا فکر نکنین جناب خان عصبی شدنا نه اصلا فقط خاستن اینطوری بنویسن که بگن این طور فونت و سایزی هم هست تو راسخون

یعنی قانع شدم در حد لالیگا 

یعنی وختی غیر فعال کنید از پنل کاربری من حذف میشه؟؟؟؟

یعنی از تعداد پست های در انتظار تایید کم میشه؟؟؟ بزرگوار من 4 5 ساله دارم تو اینجا مو سفید میکنم دیگه برا من نگو که

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_weblog khodaeem1 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدایا توبهههههههههه

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_weblog khodaeem1 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
چهارشنبه 27 آبان 1394  10:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon salma57 rasekhoon_weblog khodaeem1 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet

قضاوت با کاربران عزیز

بله همیشه این طوریه و هست تا این نسلی که قبل بهش اشاره کردم باشه همین جریان هست

همیشه جوابی در کار نبوده_ من اون همه دلیل و نشونه زدم براتون از حذف ... کاش به جای واگذاری قضاوت ب کاربرا ی بار ی همتی میکردی و ی نشونه میزاشتی

البته دلیلی که در مورد گله من باشه نه دلیلای بی مورد 

راستی سلام به همکارای حامیتون برسونید. بهشون عرض کنید که کم خوبی در حقم نکردن همیشه ب یادشون هستم الان نام کاربریشون رو دیدم خوشحال شدم :))

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:38 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh khodaeem1 sayyed13737373 ehsan007060 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول siryahya

خدایا توبهههههههههه

با عرض سلام خدمت شما جناب طاهر زاده عزیز 

بنده هم کم و بیش فعالیت های خوب شما را در قسمت انجمن شاهد هستم

با تمام مشکلات موجود امیدوارم بتوانید همچنان به فعالیتهای فرهنگی خود را ادامه دهید

در خصوص پست نقل قول شده هم باید عرض کنم قبول باشه انشاءالله

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 nezarat_ravabet nazaninfatemeh siryahya khodaeem1 sayyed13737373 borkhar hossein201273 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

در صورت امکان در برترین ها بارگزاری شود / یاشا

آموزش جستجو در جیمیل از طریق مرورگر کروم

چهارشنبه 27 آبان 1394  10:55 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon sayyed13737373 ehsan007060 borkhar khodaeem1 hossein201273 amirali123
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول siryahya

در صورت امکان در برترین ها بارگزاری شود / یاشا

آموزش جستجو در جیمیل از طریق مرورگر کروم

با سلام عرض ادب »

دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

چهارشنبه 27 آبان 1394  11:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh sayyed13737373 salma57 ehsan007060 borkhar hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها