0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
چهارشنبه 27 آبان 1394  10:13 AM

نقل قول nezarat_ravabet

نقل قول siryahya 
نقل قول siryahya 

داستان این گله ای که من اینجا اومدم کردم این بود که اخیرا ویدیوهایی که زده بودم همشو تیک تیک و تیک زدید و حذف البته زیاد نگران نباشیدا چوون اصلا تعدادشون خیلی ادک بود در حد زیر صفر!!!! یهو اومدین 200 و خورده ای حذف! مگه میشه!!!! نکنه احیانا خیلی وقتتون رو میگرفتن ؟؟

فقط نقل قول میکنم از پست قبلم که متوجه پاسخ سوال هاتون بشین:

به قول خودتون بالای دویست پست در یک روزتون فقط حذف شده

پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.

حالا توقع دارید با این پیشینه در زمینه ارسال اینگونه پست ها، من پست های شما رو که از نجومی هم گذشته سریع تایید کنم و کاربرای دیگر را چشم انتظار تایید پست هاشون بزارم

خدا رو شکر تو کار حذف خیلی واردین

پست جواب من کو الان؟؟؟ نکنه خیلی قانع کننده بودکه حذف کردین تو صفحه قبلی؟>؟؟؟

سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید _ کاش میتونستین اون تایپیک خوبی که تو تالار نکات و ترفندها ب اشتباه حذف کردینو هم این طوری برگردونید......... آخه از چی بگم برات ..........

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 borkhar nargesi amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها