0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 26 آبان 1394  6:17 PM

و اما داستان اصلی..........

تو ی روز بالای 200 تا پست حذف کردن خودش نوبریه والا

این 200 تا ی جا حذف کردن خودش جریانی شده واسه من

حاجی از اون طرف دعوت میکنید که بیاین تو راسخون فعال باشید و هزار نقل دیگر و از اون طرف یه کارایی بعضیا میکنن که واقعا من معطل میمونم بین ناهماهنگی شما مدیران ارشد

اینم فک کنم از نوادگان کیانی باشه که فقط به فکر خودش باشه. آخه یادمه ی زمانی ادعا میکرد زیاد پست زدن حق دیگران رو خوردنه و با این کار حق کاربران دیگر ضایع میشه!!! به حق چیزای تازه شنیده

حالا پست های دیگه که بماندد........ویدیوها رو ب خاطر وقت گیر بودن حذف میکنه یکی نه دو تا نه چند ........... لا اله الله بیا اینم سندش و تعداد دقیقشم دارم. حالا برو بگو نگا کردم همش بی قانونی بود

سه شنبه 19 آبان 1394   01:30 ب.ظ 

توسط:siryahya

و لی تو خود تایپیک چیزی نیس

فیلم ها و تیزرهای دیدنی از وسایل نقیله

و اینم دلیل سادش از حذف جناب خانتون!

در خطاب به محصولی که اون بالا نشستی و دستتو گذاشتی رو دکمه حذف باید بگم میتونم همه اون ویدیوها رو بازم بزارم همه هم ببینین که چیزی نبوده

پست ها کیلو کیلو حذف میکنه به علت نقص قوانین در صورتی که قبلش مدیران خود تالارا خوندن و دیدن که مشکلی نداره

یعنی من بنازم اون دس به حذفتو.... یه روزی همه اینا عوض میشه نگران نباش برادر. همون طوری که خیلیا ادعاشون میشد :))

من موندم چطور بعضیا نمک میخورن نمک دون میشکونن. و در آخر هم از شما ب علت روابط عالیتون که اصلا معلوم نیس چی به چی و کی به کیه ممنونم

تازگیا خیلی چیزا بهم اثبات شده. اینم روش

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar khodaeem1 ravabet_rasekhoon sayyed13737373 hossein201273 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها