0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
چهارشنبه 27 آبان 1394  9:47 AM

نقل قول nezarat_ravabet

نقل قول siryahya

و اما داستان اصلی..........

با سلام و ادب

کاربر گرامی، خواهشمنداست با این پست های جنجالی و عمومی، خود را تبرئه ننماید، من نمونه هایی که خلاف قوانین بوده رو واستون در صندوق پیام میفرستم  اما شما جوابی نمیدیدن یعنی ندارین که بدین، بعد میایند اینجا فرار به جلو میکنین

..........

به به جناب خان تشریف اوردین
چه عجب بزرگوار
داستان اصلی چیز دیگریس انگاری شما همه چی رو به هم ترکیب میکنید 

تو این مملکت کارخونه ای ک 50 سال داره کار میکنه اشتبا میکنه  ککشونم نمیگیزه حالا من بین پستهام دو 3 تا مورد بوده (البته فعلا 5 دقیقه رو میگم) شما ناراحت میشید ک نباشه؟ خو اگه اون نبودکه اصلا معنای کار شما میرفت زیر سوال
پس شما هستین که اگه یهو من یکی از دستم در رفت شما حذف کنید

در مورد پستهای 5 دقیقه درسته چندتایی ک کمتر از 10 تا میشه حذف کردین من حرفی نزدم که چون ب حق بود چون این اواخر ک شروع کردم ب پست زدن تو اون قسمت من 99 درصدشونو میخونم
-----------
بعد همیشه نحوه جواب دانتتون این طوریه که قضایا رو بهم ترکیب میکنید تا از جواب دادن ب موضوع اصلی اجتناب کنید
دوست گرام یا همون جناب خان  بیایید با خونسردی همه چیزا رو حل کنیم بعدشم دست در دست هم بدیم به مهر :)

داستان این گله ای که من اینجا اومدم کردم این بود که اخیرا ویدیوهایی که زده بودم همشو تیک تیک و تیک زدید و حذف البته زیاد نگران نباشیدا چوون اصلا تعدادشون خیلی ادک بود در حد زیر صفر!!!! یهو اومدین 200 و خورده ای حذف! مگه میشه!!!! نکنه احیانا خیلی وقتتون رو میگرفتن ؟؟
دمتون گرم جواب اینا رو میخاستم بدین و الا اون چند مورد اشتباهی کپی کرده بودم 5 دقیقه که من قبول کردم و جواب نامه هایی که داده بودین رو باید عرض کنم به حق بود اون دو موردی که فرمودین و من حرفی نداشتم و ج ندادم ک مزاحم وقتتون نشم و الا از این به بعد حتما در پس هر نامه ای که میدین 10 تا نامه میدم

---------------------
در آخر بنازم ب دلگرمیه همه مسولین
بنازم به خالی نکردن پشت همدیگه مسولین
یعنی گل کاشتین
حالا نمیدونه ها قضیه چیه ولی اومده لایک کوبونده اوجا :)) 
یه موقع لایک نکنین بقیه رو ها حتی نخونین ببینین موضوع چیه نه اصلا فقط همکارتون رو حمایت کنید که یه موقع خدایی نکرده حقش ضایع نشه-
یعنی e_shop رو دیدم کلی حال کردم اصلا تو انجمن سالی ی بار ب زور دیده میشن حضور گرمشون .
به خودمم افتخار میکنم که این جمع رو جمع کردم :)))
دمتون گرم اتحادتون رو باید جشن بگیرید :))
راستی شیرینی خاستین بگیرین واسه جشنتون حتما باقلوای تبریز رو امتحان کنید. آخه میخام همیشه شیرین باشه کامتون و خاطره ای بشه واستون

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog e_shop salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m khodaeem1 sayyed13737373 borkhar hossein201273 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها