سلام و خسته نباشید
همان طور که احتمالا مطلعید گاهی اوقات در محاسبه امتیازات مربوط به مسابقات پیش بینی به مدیر این انجمن کمک می کنم
روال کار من هم به این شکل است که پس از قفل شدن تالار موارد مربوطه را در فرم اکسل وارد کرده و فرم را آماده می کنم
پس از برگزاری مسابقات نیز با فرمول هایی که برای اکسل تعریف کرده ام امتیازات را محاسبه می کنم
در هفته دوازدهم من محاسبات را انجام دادم ولی در ارسال آن تاخیر پیش آمد و مدیر انجمن هم خودشان محاسبات را انجام دادند و اعلام کردند
بعد از مقایسه دو جدول متوجه شدم که تناقضاتی بین نتایج است
به این شکل که برخی از پست ها حذف شده اند
به این ترتیب دو دسته افراد وجود دارند
دسته اول افرادی که به دلایل نامعلوم پست شان پاک شده و امتیازی نمی گیرند
دسته دوم افرادی که دو بار پست زده اند که روال قبلی این بوده است که آخرین پست آنها مد نظر قرار می گیرد ولی مسئولی که پست ها را حذف کرده است آخرین پست آنها را حذف کرده و آنها امتیاز کمتری می گیرند
در جدول زیر با توجه به این که من قبل از تعدیلات شما، دیتابیس ها را به کامپیوترم منتقل کردم موارد حذف شده را قرار می دهم:
|
کاربر بعدی
|
کاربر قبلی
|
نام کاربری حذف شده
|
|
atabak
|
matroud68
|
aziz1352 و fazli1184r132
|
|
siasport23
|
heydar29
|
mrouzbehi
|
|
khatamolanbeya
|
giba22
|
Bivafaو
1568317
|
|
ebrahim_68_68
|
meysam_3
|
کاربر نامشخص و
yarpag
|
|
aghjeh
|
youzef
|
maryamr
|
|
rezazn
|
govhareireza
|
mahsa_rezaeian
|
نشون به آن نشون که مثلاyarpag فقط بازی استقلال تراکتور را پیش بینی کرده بود که 16 امتیاز هم کسب می کردند ولی پست ایشان حذف شده است
در مورد کاربر ناشناس متاسفانه بر اثر یک اشتباه اسمشان در کامپیوتر من حذف شد
در مورد کاربران قرمز رنگ هم اینها دوستانی هستند که بیش از یکبار پیش بینی کرده بودند و به جای آخرین پیش بینی ، اولین پیش بینی شان مد نظر قرار گرفته است و پیش بینی آخر حذف شده است
البته چند کاربر دیگر هم بودند که مثلا دو بار پشت سر هم ارسال شده بود و حذف یکی از آنها موردی نداشته است و در جدول بالا اشاره نکردم.
البته حدس خود من این است که یکی از مسئولین تازه کار می خواسته کمک کنه، پست های تکراری را حذف کرده و حواسش نبوده چندتایی هم اضافه پاک کرده است!!!!!!!
خواهشمند است بخش مسابقات از جرح و تعدیل مصون بماند که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود