0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا نظرتون رو در مورد طراحی مسابقه ای برای ایام محرم بیان بفرمایین. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

یک شنبه 21 آبان 1391  10:04 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon doctor114
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام خدمت شما جناب نجاران. در مورد خريد از فروشگاه با هم ديگه يه قول و قراري داشتيم كه قرار بود امروز با بنده تماس بگيرين. انشاء الله فردا منتظر تماس شما خواهم بود چون منزل نيستم و دانشگاه هستم. با تشكر

مدیر و دوست عزیز سلام

در ساعات اداری امروز یکشنبه با شما تماس خواهیم گرفت.

با تشکر از جنابعالی

سلام دوباره خدمت شما جناب نجاران. از همکاری شما کمال تشکر را دارم.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

یک شنبه 21 آبان 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hossein68
hossein68
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74

سیه سوال از راسخون داشتم

من میخام در قسمت های مختلف انجمن ها تایپک ایجاد کنم(شرو کننده تایپک -این قسمت) چیکار کنم؟

موضوع جدید رو میزنم تایپک درست نمیکنه

جوابش رو به ایمیلم هم بفرستید ممنون

hossein.mousavi@iran.ir

...آدمـــــ  باید  آدمــــــــــــــ

یک شنبه 21 آبان 1391  12:35 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

خواهشمندم در سايت مقاله درباره اسيبهاي اينترنت به روح و روان و چطور مي توان با عوارض ان مبارزه كرد مطلب بزنيد و در گردون چرخشي قرار دهيد.

و با توجه به اينكه سايت شما مذهبي و فرهنگي است بيشتر به اين مساله بپردازيد

كتابخواني اينترنتي و مجازي عوارضي دارد كه باعث بهم ريختن امنيت روان افراد ميشود لطفا به اين مسئله بپردازيد

حضرت علي ع مي فرمايند : كه هر كس با كتاب همنشين باشد هيچ ارامشي را از دست نداده است

لطفا در هفته كتاب و كتابخواني به اين موضوعات در سايت بپردازيد.

سايتي كه براي بخش فرهنگي و مذهبي تلاش مي كند بايد بيشتر از اينها قبل از اينكه  خود افراد درگير عوارض شوند پيشگيريهاي لازم را انجام دهد

اسم اين كارتعصب نيست بلكه يك تدبير و دورانديشي در جهت امنيت روان افراد جامعه بخصوص جوانان است

و هزار مسئله نوين فرهنگي ديگر

اگر قرار است حركت فرهنگي داشته باشيد لطفا روي مسائل نوين فرهنگي مانور دهيد

اگر اسم سايت شما راسخون است ژرف انديشانه به مسائل توجه كنيد

دادن مطالب خنده دار و طنز روش مناسبي براي حل اين مسائل نيست خودمان را گول نزنيم

اگر منظورم را واضح ننوشته ام اطلاع دهيد تا بهتر توضيح دهم.

با تشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

یک شنبه 21 آبان 1391  7:51 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب اقای نجاران عزیز

در صورت امکان ودر هر زمان که صلاح می دانید تایپیک های زیر را در لینک چرخشی قرار دهید :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/678997/page1/

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/677426/page1/  

لینک دوم به درخواست کاربر محترم hakan_01  می باشد .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 21 آبان 1391  9:20 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا نظرتون رو در مورد طراحی مسابقه ای برای ایام محرم بیان بفرمایین. با تشکر

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به اهمیت موضوع، صمیمانه از آن استقبال می نمائیم. خواهشمند است طرح های نوین و کاربردی خود در این زمینه را تدوین و به ما اطلاع رسانی نمائید.

با تشکر فراوان از مشارکت مسئولانه جنابعالی

دوشنبه 22 آبان 1391  9:58 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein68

سیه سوال از راسخون داشتم

من میخام در قسمت های مختلف انجمن ها تایپک ایجاد کنم(شرو کننده تایپک -این قسمت) چیکار کنم؟

موضوع جدید رو میزنم تایپک درست نمیکنه

جوابش رو به ایمیلم هم بفرستید ممنون

hossein.mousavi@iran.ir

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

قبل از ایجاد تاپیک به قوانین فعالیت در انجمن ها از جمله ایجاد تاپیک در تالار مناسب، عدم ایجاد تاپیک ها و پست های تکراری، انبوه، خبری،تشکر و قدردانی و ... توجه فرمائید و از ورود خود به سیستم اطمینان حاصل نمائید.

بمنظور ایجاد تاپیک با فشردن دکمه "موضوع جدید" و ظاهر شدن محیط ویرایشگر، عنوانی مناسب با محتوای تاپیک در قسمت "موضوع" وارد نمائید، سپس اطلاعات مورد نظر از قبیل متن، تصویر، جدول و ... را در محیط ویرایشگر ایجاد و قالب بندی مناسب از قبیل اندازه متون، فونت Tahoma، اندازه حداکثری عرض تصاویر 600 پیکسل و ... را اعمال نمائید. در انتها شکلک مناسب و نمایش یا عدم نمایش امضاء کاربری خود را انتخاب و کلید "ارسال مطلب" را فشار دهید تا پست ارسال گردد.

بسته به سرعت اتصال شما به شبکه اینترنت و محتوای پست و ترافیک لحظه ای سرور سایت راسخون، مدت زمانی طول خواهد کشید تا تاپیک ارسال  و در لیست تاپیک های تالار نمایش داده شود.

توجه:

اگر با فشردن دکمه "موضوع جدید" به صفحه اصلی انجمن ها باز می گردید، بدین معنی است که امکان ایجاد تاپیک در تالار مربوطه توسط مدیر ارشد انجمن ها مسدود گردیده است و از تالار های دیگر باید استفاده نمائید.

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با تشکر

دوشنبه 22 آبان 1391  10:14 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

خواهشمندم در سايت مقاله درباره اسيبهاي اينترنت به روح و روان و چطور مي توان با عوارض ان مبارزه كرد مطلب بزنيد و در گردون چرخشي قرار دهيد.

و با توجه به اينكه سايت شما مذهبي و فرهنگي است بيشتر به اين مساله بپردازيد

كتابخواني اينترنتي و مجازي عوارضي دارد كه باعث بهم ريختن امنيت روان افراد ميشود لطفا به اين مسئله بپردازيد

حضرت علي ع مي فرمايند : كه هر كس با كتاب همنشين باشد هيچ ارامشي را از دست نداده است

لطفا در هفته كتاب و كتابخواني به اين موضوعات در سايت بپردازيد.

سايتي كه براي بخش فرهنگي و مذهبي تلاش مي كند بايد بيشتر از اينها قبل از اينكه  خود افراد درگير عوارض شوند پيشگيريهاي لازم را انجام دهد

اسم اين كارتعصب نيست بلكه يك تدبير و دورانديشي در جهت امنيت روان افراد جامعه بخصوص جوانان است

و هزار مسئله نوين فرهنگي ديگر

اگر قرار است حركت فرهنگي داشته باشيد لطفا روي مسائل نوين فرهنگي مانور دهيد

اگر اسم سايت شما راسخون است ژرف انديشانه به مسائل توجه كنيد

دادن مطالب خنده دار و طنز روش مناسبي براي حل اين مسائل نيست خودمان را گول نزنيم

اگر منظورم را واضح ننوشته ام اطلاع دهيد تا بهتر توضيح دهم.

با تشكر

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

از مشارکت مسئولانه و ژرف اندیشی شما صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم و امیدوارم بتوانیم بهره کافی از مطالب عنوان شده ببریم.

موارد ذکر شده دقیقاً مورد ارزیابی و استفاده قرار خواهد گرفت.

ضمنا توجه داشته باشید همواره سعی در پوشش حداکثری مطالب و موضوعات مورد نیاز مخاطبین شده است. فکر می کنیم فضای انجمن ها در عین نظارت دقیق بر محتوا مطابق با آرمان های پرتال راسخون، باید جاذبه کافی برای افراد مختلف را داشته باشد. بدیهی است دغدغه ها و معضلات فرهنگی مثل حجاب و عفاف،ازدواج،تربیت و تعلیم جوانان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد چنانچه همینطور هم بوده است(البته جای فعالیت بسی بیشتر دارد)، اما دفع مخاطب جهت مطالعه یک لطیفه یا مباحثه پیرامون یک موضوع مورد علاقه  به سوی سایتی که هزاران موارد سوء و منفی تربیتی دیگر را به روح و روان شخص تزریق نماید، عملی صحیح به نظر نمی رسد.

پس با یک دید کلی و جامع در خواهیم یافت که باید برتاباننده و جذب کننده سلایق و افکار مختلف در چارچوب قوانین بود و بعد رهنمون ها و هدایت های مورد نظر را  در اختیار مخاطبین قرار داد نه دافع مخاطب بود.

با تشکر فراوان

دوشنبه 22 آبان 1391  10:28 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب اقای نجاران عزیز

در صورت امکان ودر هر زمان که صلاح می دانید تایپیک های زیر را در لینک چرخشی قرار دهید :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/678997/page1/

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/677426/page1/  

لینک دوم به درخواست کاربر محترم hakan_01  می باشد .

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات جنابعالی، لینک های ذکر شده در تبلیغات چرخشی قرار داده شد و پس از دقایقی نمایش داده خواهد شد.

خدا نگهدار     موفق باشید

دوشنبه 22 آبان 1391  10:35 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
iran313
iran313
کاربر نقره ای

سلام و خسته نباشید

از پاسخ شما ممنون

من اصلا شخصیت تعصب گونه ندارم و در هیچ حوزه دینی تحصیل نکرده ام که بخواهم نظر دینی بدهم. و تعادل را شرط بقا می دانم.

با تشکر

دوشنبه 22 آبان 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشید

از پاسخ شما ممنون

من اصلا شخصیت تعصب گونه ندارم و در هیچ حوزه دینی تحصیل نکرده ام که بخواهم نظر دینی بدهم. و تعادل را شرط بقا می دانم.

با تشکر

کاربر عزیز ضمن عرض سلام و ادای احترام

همواره از نقطه نظرات سازنده شما استقبال نموده و سعی در بکارگیری موثر آنها  داریم.

همچنان منتظر حضور فعال،عالمانه و همراه با صداقت شما هستیم.

با تشکر

دوشنبه 22 آبان 1391  11:30 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مسئول ارشد و محترم انجمن ها :

مطلبی که خدمت شما عرض میکنم را پیش تر از این هم دو سه باری بیان کرده بودم اما کماکان حل نشده و بنده و سلمان جوان گرامی را در تصحیح نتایج و پاسخگویی مناسب به کاربران دچار مشکل کرده است . همین الان تاپیک های ویژه ی تالار لیگ برتر ره در نشانی زیر مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/195/page1/

کاربر گرامی fazli1184r132 در سه تاپیک پستی قرار داده و بنده از ایشان هیچ پستی مشاهده نمی کنم !!!! پاکشون هم نکرده ام . حدس بنده این است که از سوی همکاران شما این پست ها پاک شده و احتمالا هم پست ها مطابق قوانین انجمن ها نبوده است . استدعا دارم به همکاران گوشزد نمائید ککه هیچ پستی در تالرهای بنده پاک نشود و اگر بنده آن پست را دیدم و خلاف قانون بود و برخورد نکردم آن وقت زحمت این کار را بکشند .

این مساله ذدر مسابقه ی پیش بینی هم چند هفته ای است که مشاهده می گردد و تنی چند از کاربران اعتراض می کنند که در مسابقه پیش بینی شرکت کرده ولی حذف شده اند !!! بنده موضوع را با سلمان جوان عزیز هم درمیان گذاشتم و در کمال تعجب ایشان هم ههمین مورد را دریافته بودند !!! با توجه به این که در این مدت سه سال برگزاری این مسابقه پیس بینی اصلا از این دست موارد را نداشته ایم و فقط در دو سه هفته ی اخیر این موارد بروز پیدا کرده حدس هردوی ما این است که به همراه پست های تک خطی احتمالا چندین پست کاربران پیش بینی کننده هم سهوا حذف شده که جای بسی تاسف است .

خواهشمندم در این موارد پیگیری لازم انجام شده و مراتب به مسئول مربوطه گوشزد گردد تا خدای ناکرده کمافی السابق باعث ضایع شدن حقی از هیچ کاربری نباشیم .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 23 آبان 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای

سلام و خسته نباشيد

لطفا مقاله هايي براي يادگيري زبان هاي خارجي و داستانها  و متنهاي اموزشي هم  براي استفاده و يادگيري بهتر زبان در قسمت مقالات ارائه دهيد.

در مورد اعتياد اينترنتي و اينكه چطور از شر عوارض ان راحت شويم مطالبي ارائه دهيد.  مساله مهمي است چون به يكباره شخصيتي كه سابقه نداشته دچار اختلالهاي رفتاري و روحي بشود را بهم مي ريزد و خانواده و اطرافيان هم درگير مي شوند. اين روند  بتدريج در فرد شكل مي گيرد و براي بازگشت هم به زمان احتياج است.

لطفا در مورد اينكه چگونه يك پ‍ژوهشگر قراني شويم و در زمينه قران فعاليت پ‍ژوهشي داشته باشيم هم مطالبي ارائه دهيد

با تشكر از توجه شما به درخواستهاي كاربران

سه شنبه 23 آبان 1391  9:15 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام و خسته نباشید

همان طور که احتمالا مطلعید گاهی اوقات در محاسبه امتیازات مربوط به مسابقات پیش بینی به مدیر این انجمن کمک می کنم

روال کار من هم به این شکل است که پس از قفل شدن تالار موارد مربوطه را در فرم اکسل وارد کرده و فرم را آماده می کنم

پس از برگزاری مسابقات نیز با فرمول هایی که برای اکسل تعریف کرده ام امتیازات را محاسبه می کنم

در هفته دوازدهم من محاسبات را انجام دادم ولی در ارسال آن تاخیر پیش آمد و مدیر انجمن هم خودشان محاسبات را انجام دادند و اعلام کردند

بعد از مقایسه دو جدول متوجه شدم که تناقضاتی بین نتایج است

به این شکل که برخی از پست ها حذف شده اند

به این ترتیب دو دسته افراد وجود دارند

دسته اول افرادی که به دلایل نامعلوم پست شان پاک شده و امتیازی نمی گیرند

دسته دوم افرادی که دو بار پست زده اند که روال قبلی این بوده است که آخرین پست آنها مد نظر قرار می گیرد ولی مسئولی که پست ها را حذف کرده است آخرین پست آنها را حذف کرده و آنها امتیاز کمتری می گیرند

در جدول زیر با توجه به این که من قبل از تعدیلات شما، دیتابیس ها را به کامپیوترم منتقل کردم موارد حذف شده را قرار می دهم:

کاربر بعدی
کاربر قبلی
نام کاربری حذف شده
atabak
matroud68
aziz1352   و fazli1184r132     
siasport23
heydar29
mrouzbehi
khatamolanbeya
giba22
Bivafaو
 1568317
ebrahim_68_68
meysam_3
کاربر نامشخص و
yarpag
aghjeh
youzef
maryamr
rezazn
govhareireza
mahsa_rezaeian

نشون به آن نشون که مثلاyarpag فقط بازی استقلال تراکتور را پیش بینی کرده بود که 16 امتیاز هم کسب می کردند ولی پست ایشان حذف شده است

در مورد  کاربر ناشناس متاسفانه بر اثر یک اشتباه اسمشان در کامپیوتر من حذف شد
در مورد کاربران قرمز رنگ  هم اینها دوستانی هستند که بیش از یکبار پیش بینی کرده بودند و به جای آخرین پیش بینی ، اولین پیش بینی شان مد نظر قرار گرفته است و پیش بینی آخر حذف شده است

البته چند کاربر دیگر هم بودند که مثلا دو بار پشت سر هم ارسال شده بود و حذف یکی از آنها موردی نداشته است و در جدول بالا اشاره نکردم.

البته حدس خود من این است که یکی از مسئولین تازه کار می خواسته کمک کنه، پست های تکراری را حذف کرده و حواسش نبوده چندتایی هم اضافه پاک کرده است!!!!!!!

خواهشمند است بخش مسابقات از جرح و تعدیل مصون بماند که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 23 آبان 1391  11:21 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مسئول ارشد و محترم انجمن ها :

مطلبی که خدمت شما عرض میکنم را پیش تر از این هم دو سه باری بیان کرده بودم اما کماکان حل نشده و بنده و سلمان جوان گرامی را در تصحیح نتایج و پاسخگویی مناسب به کاربران دچار مشکل کرده است . همین الان تاپیک های ویژه ی تالار لیگ برتر ره در نشانی زیر مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/195/page1/

کاربر گرامی fazli1184r132 در سه تاپیک پستی قرار داده و بنده از ایشان هیچ پستی مشاهده نمی کنم !!!! پاکشون هم نکرده ام . حدس بنده این است که از سوی همکاران شما این پست ها پاک شده و احتمالا هم پست ها مطابق قوانین انجمن ها نبوده است . استدعا دارم به همکاران گوشزد نمائید ککه هیچ پستی در تالرهای بنده پاک نشود و اگر بنده آن پست را دیدم و خلاف قانون بود و برخورد نکردم آن وقت زحمت این کار را بکشند .

این مساله ذدر مسابقه ی پیش بینی هم چند هفته ای است که مشاهده می گردد و تنی چند از کاربران اعتراض می کنند که در مسابقه پیش بینی شرکت کرده ولی حذف شده اند !!! بنده موضوع را با سلمان جوان عزیز هم درمیان گذاشتم و در کمال تعجب ایشان هم ههمین مورد را دریافته بودند !!! با توجه به این که در این مدت سه سال برگزاری این مسابقه پیس بینی اصلا از این دست موارد را نداشته ایم و فقط در دو سه هفته ی اخیر این موارد بروز پیدا کرده حدس هردوی ما این است که به همراه پست های تک خطی احتمالا چندین پست کاربران پیش بینی کننده هم سهوا حذف شده که جای بسی تاسف است .

خواهشمندم در این موارد پیگیری لازم انجام شده و مراتب به مسئول مربوطه گوشزد گردد تا خدای ناکرده کمافی السابق باعث ضایع شدن حقی از هیچ کاربری نباشیم .

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از زحمات و مشارکت مسئولانه جنابعالی تشکر و قدردانی نمایم.

لازم به ذکر است بروز رسانی اطلاعات آخرین پست ارسالی در تاپیک ها و تالار ها مشکل فنی دارد و نیاز به  رفع سریع آن به واحد فنی اطلاع داده شده است و امیدواریم بزودی ترتیب اثر داده شود.لیکن هیچ پستی و از هیچ کاربری بر حسب تصادف و اتفاقی و در کنار سایر پست ها حذف یا غیر فعال نشده و نخواهد شد.  واحد نظارت روابط عمومی راسخون منطبق بر قوانین تصویب شده و آئین نامه موجود از غیر فعال سازی یا حذف پستها گرفته تا انسداد حساب کاربری کاملا مختار و صاحب نظر است.بعبارت دیگر اگر حذف پستی صلاح دیده شود، قطعا حذف خواهد گردید و تذکرات لازم ابلاغ خواهد شد.

در ضمن هیچ حقی از کسی ضایع نگردیده است بلکه کاربر ناقض قوانین، اولین ضایع کننده حقوق دیگران است.

با تشکر

چهارشنبه 24 آبان 1391  7:56 AM
تشکرات از این پست
doctor114 iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها