0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

لطفا مقاله هايي براي يادگيري زبان هاي خارجي و داستانها  و متنهاي اموزشي هم  براي استفاده و يادگيري بهتر زبان در قسمت مقالات ارائه دهيد.

در مورد اعتياد اينترنتي و اينكه چطور از شر عوارض ان راحت شويم مطالبي ارائه دهيد.  مساله مهمي است چون به يكباره شخصيتي كه سابقه نداشته دچار اختلالهاي رفتاري و روحي بشود را بهم مي ريزد و خانواده و اطرافيان هم درگير مي شوند. اين روند  بتدريج در فرد شكل مي گيرد و براي بازگشت هم به زمان احتياج است.

لطفا در مورد اينكه چگونه يك پ‍ژوهشگر قراني شويم و در زمينه قران فعاليت پ‍ژوهشي داشته باشيم هم مطالبي ارائه دهيد

با تشكر از توجه شما به درخواستهاي كاربران

کاربر و دوست گرامی سلام و عرض ادب

از بذل توجه و الطاف بیکران شما نسبت به سایت خودتان راسخون تشکر و قدردانی می نمایم. 

نقطه نظرات سازنده شما دریافت گردید، امیدواریم بتوانیم بهره برداری شایسته و درخور از آنها داشته باشیم.

منتظر سایر پیشنهادات،نقطه نظرات و البته انتقادات سازنده شما هستیم.

با تشکر   موفق باشید

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

همان طور که احتمالا مطلعید گاهی اوقات در محاسبه امتیازات مربوط به مسابقات پیش بینی به مدیر این انجمن کمک می کنم

روال کار من هم به این شکل است که پس از قفل شدن تالار موارد مربوطه را در فرم اکسل وارد کرده و فرم را آماده می کنم

پس از برگزاری مسابقات نیز با فرمول هایی که برای اکسل تعریف کرده ام امتیازات را محاسبه می کنم

در هفته دوازدهم من محاسبات را انجام دادم ولی در ارسال آن تاخیر پیش آمد و مدیر انجمن هم خودشان محاسبات را انجام دادند و اعلام کردند

بعد از مقایسه دو جدول متوجه شدم که تناقضاتی بین نتایج است

به این شکل که برخی از پست ها حذف شده اند

به این ترتیب دو دسته افراد وجود دارند

دسته اول افرادی که به دلایل نامعلوم پست شان پاک شده و امتیازی نمی گیرند

دسته دوم افرادی که دو بار پست زده اند که روال قبلی این بوده است که آخرین پست آنها مد نظر قرار می گیرد ولی مسئولی که پست ها را حذف کرده است آخرین پست آنها را حذف کرده و آنها امتیاز کمتری می گیرند

در جدول زیر با توجه به این که من قبل از تعدیلات شما، دیتابیس ها را به کامپیوترم منتقل کردم موارد حذف شده را قرار می دهم:

کاربر بعدی
کاربر قبلی
نام کاربری حذف شده
atabak
matroud68
aziz1352   و fazli1184r132     
siasport23
heydar29
mrouzbehi
khatamolanbeya
giba22
Bivafaو
 1568317
ebrahim_68_68
meysam_3
کاربر نامشخص و
yarpag
aghjeh
youzef
maryamr
rezazn
govhareireza
mahsa_rezaeian

نشون به آن نشون که مثلاyarpag فقط بازی استقلال تراکتور را پیش بینی کرده بود که 16 امتیاز هم کسب می کردند ولی پست ایشان حذف شده است

در مورد  کاربر ناشناس متاسفانه بر اثر یک اشتباه اسمشان در کامپیوتر من حذف شد
در مورد کاربران قرمز رنگ  هم اینها دوستانی هستند که بیش از یکبار پیش بینی کرده بودند و به جای آخرین پیش بینی ، اولین پیش بینی شان مد نظر قرار گرفته است و پیش بینی آخر حذف شده است

البته چند کاربر دیگر هم بودند که مثلا دو بار پشت سر هم ارسال شده بود و حذف یکی از آنها موردی نداشته است و در جدول بالا اشاره نکردم.

البته حدس خود من این است که یکی از مسئولین تازه کار می خواسته کمک کنه، پست های تکراری را حذف کرده و حواسش نبوده چندتایی هم اضافه پاک کرده است!!!!!!!

خواهشمند است بخش مسابقات از جرح و تعدیل مصون بماند که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده جنابعالی در تالار لیگ برتر

پاره ای از توضیحات لازم در پاسخ به جناب دکتر در پست های بالا داده شده است که آنها را تکرار نمی کنم.

حذف پست هایی که در قالب جدول نبود و به پیش بینی یک بازی پرداخته شده بود توسط اینجانب انجام گردیده است که فکر نمی کنم چنین افرادی می توانستند جزء برندگان باشند، البته نقص در قوانین تصویبی برای مسابقه منجر به این حذف شده است.پست های تکراری نیز اگر مورد حذف واقع شوند، در همه موارد قطعا پست قدیمی حذف خواهد شد.

در هیچ کجای قوانین مسابقات ذکر نشده است ارسال بیش از یک پست چه حکمی دارد، ارسال پست باید در چه قالبی باشد جدولی باشد کامل باشد تکی باشد و ...  .بهتر است ابتدا قوانین بطور کامل تبیین می شد تا چنین مواردی پیش نیاید.

در ساعات اداری امروز قوانین مسابقه را در پست "همه چیز در مورد ..." قرار خواهم داد.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مسئول ارشد و محترم انجمن ها :

مطلبی که خدمت شما عرض میکنم را پیش تر از این هم دو سه باری بیان کرده بودم اما کماکان حل نشده و بنده و سلمان جوان گرامی را در تصحیح نتایج و پاسخگویی مناسب به کاربران دچار مشکل کرده است . همین الان تاپیک های ویژه ی تالار لیگ برتر ره در نشانی زیر مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/195/page1/

کاربر گرامی fazli1184r132 در سه تاپیک پستی قرار داده و بنده از ایشان هیچ پستی مشاهده نمی کنم !!!! پاکشون هم نکرده ام . حدس بنده این است که از سوی همکاران شما این پست ها پاک شده و احتمالا هم پست ها مطابق قوانین انجمن ها نبوده است . استدعا دارم به همکاران گوشزد نمائید ککه هیچ پستی در تالرهای بنده پاک نشود و اگر بنده آن پست را دیدم و خلاف قانون بود و برخورد نکردم آن وقت زحمت این کار را بکشند .

این مساله ذدر مسابقه ی پیش بینی هم چند هفته ای است که مشاهده می گردد و تنی چند از کاربران اعتراض می کنند که در مسابقه پیش بینی شرکت کرده ولی حذف شده اند !!! بنده موضوع را با سلمان جوان عزیز هم درمیان گذاشتم و در کمال تعجب ایشان هم ههمین مورد را دریافته بودند !!! با توجه به این که در این مدت سه سال برگزاری این مسابقه پیس بینی اصلا از این دست موارد را نداشته ایم و فقط در دو سه هفته ی اخیر این موارد بروز پیدا کرده حدس هردوی ما این است که به همراه پست های تک خطی احتمالا چندین پست کاربران پیش بینی کننده هم سهوا حذف شده که جای بسی تاسف است .

خواهشمندم در این موارد پیگیری لازم انجام شده و مراتب به مسئول مربوطه گوشزد گردد تا خدای ناکرده کمافی السابق باعث ضایع شدن حقی از هیچ کاربری نباشیم .

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از زحمات و مشارکت مسئولانه جنابعالی تشکر و قدردانی نمایم.

لازم به ذکر است بروز رسانی اطلاعات آخرین پست ارسالی در تاپیک ها و تالار ها مشکل فنی دارد و نیاز به  رفع سریع آن به واحد فنی اطلاع داده شده است و امیدواریم بزودی ترتیب اثر داده شود.لیکن هیچ پستی و از هیچ کاربری بر حسب تصادف و اتفاقی و در کنار سایر پست ها حذف یا غیر فعال نشده و نخواهد شد.  واحد نظارت روابط عمومی راسخون منطبق بر قوانین تصویب شده و آئین نامه موجود از غیر فعال سازی یا حذف پستها گرفته تا انسداد حساب کاربری کاملا مختار و صاحب نظر است.بعبارت دیگر اگر حذف پستی صلاح دیده شود، قطعا حذف خواهد گردید و تذکرات لازم ابلاغ خواهد شد.

در ضمن هیچ حقی از کسی ضایع نگردیده است بلکه کاربر ناقض قوانین، اولین ضایع کننده حقوق دیگران است.

با تشکر

با سلام مجدد:

اختیار تام داشتن روابط عمومی که مورد بحث ما نیست دوست عزیز !!! به همه هم ثابت شده که : "اگر حذف پستی صلاح دیده شود، قطعا حذف خواهد گردید" !

اما بنده عرضم اینه که حق کسی ضایع نگردد ، اگر شما به عنوان مدیر ارشد انجمن ها تضمین میکنید که چنین امری اتفاق نیفتاده و نمی افتد ، بنده و سلمان جوان با این که دو سه هفته ای است که این موارد را مشاهده می کنیم ، سکوت می کنیم . کسی هم مشکلی داشت ارجاع میدیم به این قسمت.تا حداقل ما دوتا در این مورد زیر سوال نرویم .

سپاس از شما

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon joker001 sarhang
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

همان طور که احتمالا مطلعید گاهی اوقات در محاسبه امتیازات مربوط به مسابقات پیش بینی به مدیر این انجمن کمک می کنم

روال کار من هم به این شکل است که پس از قفل شدن تالار موارد مربوطه را در فرم اکسل وارد کرده و فرم را آماده می کنم

پس از برگزاری مسابقات نیز با فرمول هایی که برای اکسل تعریف کرده ام امتیازات را محاسبه می کنم

در هفته دوازدهم من محاسبات را انجام دادم ولی در ارسال آن تاخیر پیش آمد و مدیر انجمن هم خودشان محاسبات را انجام دادند و اعلام کردند

بعد از مقایسه دو جدول متوجه شدم که تناقضاتی بین نتایج است

به این شکل که برخی از پست ها حذف شده اند

به این ترتیب دو دسته افراد وجود دارند

دسته اول افرادی که به دلایل نامعلوم پست شان پاک شده و امتیازی نمی گیرند

دسته دوم افرادی که دو بار پست زده اند که روال قبلی این بوده است که آخرین پست آنها مد نظر قرار می گیرد ولی مسئولی که پست ها را حذف کرده است آخرین پست آنها را حذف کرده و آنها امتیاز کمتری می گیرند

در جدول زیر با توجه به این که من قبل از تعدیلات شما، دیتابیس ها را به کامپیوترم منتقل کردم موارد حذف شده را قرار می دهم:

کاربر بعدی
کاربر قبلی
نام کاربری حذف شده
atabak
matroud68
aziz1352   و fazli1184r132     
siasport23
heydar29
mrouzbehi
khatamolanbeya
giba22
Bivafaو
 1568317
ebrahim_68_68
meysam_3
کاربر نامشخص و
yarpag
aghjeh
youzef
maryamr
rezazn
govhareireza
mahsa_rezaeian

نشون به آن نشون که مثلاyarpag فقط بازی استقلال تراکتور را پیش بینی کرده بود که 16 امتیاز هم کسب می کردند ولی پست ایشان حذف شده است

در مورد  کاربر ناشناس متاسفانه بر اثر یک اشتباه اسمشان در کامپیوتر من حذف شد
در مورد کاربران قرمز رنگ  هم اینها دوستانی هستند که بیش از یکبار پیش بینی کرده بودند و به جای آخرین پیش بینی ، اولین پیش بینی شان مد نظر قرار گرفته است و پیش بینی آخر حذف شده است

البته چند کاربر دیگر هم بودند که مثلا دو بار پشت سر هم ارسال شده بود و حذف یکی از آنها موردی نداشته است و در جدول بالا اشاره نکردم.

البته حدس خود من این است که یکی از مسئولین تازه کار می خواسته کمک کنه، پست های تکراری را حذف کرده و حواسش نبوده چندتایی هم اضافه پاک کرده است!!!!!!!

خواهشمند است بخش مسابقات از جرح و تعدیل مصون بماند که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده جنابعالی در تالار لیگ برتر

پاره ای از توضیحات لازم در پاسخ به جناب دکتر در پست های بالا داده شده است که آنها را تکرار نمی کنم.

حذف پست هایی که در قالب جدول نبود و به پیش بینی یک بازی پرداخته شده بود توسط اینجانب انجام گردیده است که فکر نمی کنم چنین افرادی می توانستند جزء برندگان باشند، البته نقص در قوانین تصویبی برای مسابقه منجر به این حذف شده است.پست های تکراری نیز اگر مورد حذف واقع شوند، در همه موارد قطعا پست قدیمی حذف خواهد شد.

در هیچ کجای قوانین مسابقات ذکر نشده است ارسال بیش از یک پست چه حکمی دارد، ارسال پست باید در چه قالبی باشد جدولی باشد کامل باشد تکی باشد و ...  .بهتر است ابتدا قوانین بطور کامل تبیین می شد تا چنین مواردی پیش نیاید.

در ساعات اداری امروز قوانین مسابقه را در پست "همه چیز در مورد ..." قرار خواهم داد.

با تشکر فراوان

با سلام خدمت هر دو دوست عزیز:

لازم به توضیح برخی موارد هستم . قبلا هم گفته شده که هر کاربری حتی اگر پیش بینی یک بازی را انجام دهد می تواند در مسابقه شرکت داده شود . درسته که برنده نمی شود ، اما ما جدول کجموع امتیازات پایانی را هم داریم و در آن جدول حداقل کورسوی امیدی برای خود به جا می گذارد . در همین فصل هم بوده اند کسانی که اینطور پیش بینی کرده اند و ما امتیاز آن ها را محاسبه کرده و در جدول لحاظ کرده ایم  و اگر قرار بر این باشد که از این به بعد این پست ها اعمال نگردد دوگانگی در برخورد با موضوع است .

در مورد این که فرمودید در هیچ کجای قوانین اعلام نشده ارسال بیش از یک پست چه حکمی دارد ، با شما موافقم . ولی اگر میخواهمید تغییری دهید ، پیشنهاد میکنم برای تسهیل در امر تصحیح نمرات ، اعلام گردد که اگر کاربری چند پست را فرستاد بر خلاف قبل ، پسا اول وی مورد تصحیح واقع می گردد . به دودلیل این کار بهتر از تصحیح آخرین پست است : اول این که ما هموارا اولین پست را تصحیح می کنیم که خود بسیار وقت گیر است و وقتی کاربری پست دیگری دارد باید آن را هم تصحیح کنیم !!!! که دوباره کاری می شود . دوم این که این کار باعث می گردد کاربر به جای پیش بینی مجدد ، پیش بینی قبلی خودرا ویرایش نموده و ای زدن پست های تکراری و خلاف قوانین جلوگیری شود . ممنون میشوم که ذکر کنید که همواره پست اول کاربران مورد محاسبه قرار می گیرد و اگر شخصی تغییری میخواهد بدهد در همان پست ویرایش نماید .

اما درم ورد این که فرمودید نگفته شده ارسال پست به چه صورت باشد ، مخالفم ! ببینید :

گام چهارم: روش شرکت در مسابقه

- کپی نمودن جدول خام ارائه شده در پست اعلان مسابقه هر هفته

- فشردن دکمه "پست جدید" در بالای تاپیک جهت نمایش صفحه ویرایشگر

- چسباندن(Paste)  جدول کپی شده در مرحله اول در صفحه ویرایشگر نمایش داده شده

- تکمیل کامل جدول بر اساس نتایج مورد پیش بینی کاربر(تعداد گل های زده ی تیم های میزبان و میهمان )

- فشردن دکمه "ارسال" بمنظور ارسال پست در تاپیک

فکر نمیکنم کسی متوجه نشود !!!

اما بعضی کاربران که قبلا داشتیم و خواهیم داشت ، همیشه فقط نتیجه ی تیم محبوب خود را در قالب یک خط بیان می کند که ما این ها را حذف نکرده و نمی کنیم . چرا ؟ چون که به هر حال نتیجه ای را پیش بینی کرده و امتیاز مربوطه را خواهد گرفت . ضمنا بهضی افراد هم هستند که فقط جدول را کپی می کنند و تعداد گل ها را وارد نمی کنند !!!! به ظاهر در مسابقه شرکت کرده اند ولی ما در این مورد برخلاف موادر قبلی که تک خطی بوده وی را در مسابقه شرکت نمی دهیم . چون مسلما امتیازش صفر است . اما کسی که یک بازی را پیش بینی میکند امتیازش میتواند تا 20 هم بالا برود !!! درسته که برنده نمیشود ، ولی در جدول امتیازاتپایانی 20 امتیاز بالاتر رفته و ... .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114
با سلام مجدد:

اختیار تام داشتن روابط عمومی که مورد بحث ما نیست دوست عزیز !!! به همه هم ثابت شده که : "اگر حذف پستی صلاح دیده شود، قطعا حذف خواهد گردید" !

اما بنده عرضم اینه که حق کسی ضایع نگردد ، اگر شما به عنوان مدیر ارشد انجمن ها تضمین میکنید که چنین امری اتفاق نیفتاده و نمی افتد ، بنده و سلمان جوان با این که دو سه هفته ای است که این موارد را مشاهده می کنیم ، سکوت می کنیم . کسی هم مشکلی داشت ارجاع میدیم به این قسمت.تا حداقل ما دوتا در این مورد زیر سوال نرویم .

سپاس از شما

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام

عملکرد واحد نظارت روابط عمومی بر اساس قوانین تصویب شده می باشد و از آنجا که هیچ قانونی در ارتباط با کیفیت و قالب پست های ارسالی شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی وضع نشده بود، پست های خارج از قالب جدول و پست های کوتاه(شرکت در یک یا چند مسابقه و عدم تکمیل جدول)، پست های تکراری و ... مطابق با قوانین فعالیت در انجمن ها حذف گردیده است.

لازم به ذکراست قوانینی در این ارتباط به مجموعه قوانین مسابقات پیش بینی در تاپیک "همه چیز در مورد" اضافه گردید و تاپیک "قوانین مسابقات..." غیر فعال گردید.

ضمنا جنابعالی را به رعایت راهکار های تصویبی جدید در تالار روابط عمومی دعوت می نمایم.

با تشکر از زحمات ارزنده و حسن مشارکت جنابعالی و جناب سلمان جوان

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

باز هم سلاو و عرض ادب:

ویرایش قوانین را دیدم . متشکرم از شما . اما پیشنهاد بنده این بود که : ارسال بیش از یک پست منجر به حذف پیش بینی های بعدی گردد . دلایلم را هم در پست قبلی عرض کردم . اما اکنون که ویرایش کرددر پست " همه چیز ..." را باز هم مثل قبل شده !!! اگر اینطور باشد به دو دلیل برای ما مشکل زاست که در بالا باز هم گفته شده . پیشنهاد می گردد به صورتا زیر تغییر یابد :

ارسال بیش از یک پست ، منجر به حذف پیش بینی های بعدی می گردد و در صورت لزوم تغییر پیش بینی ، همان پست اول را ویرایش نمایئد.

سپاس

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

باز هم سلاو و عرض ادب:

ویرایش قوانین را دیدم . متشکرم از شما . اما پیشنهاد بنده این بود که : ارسال بیش از یک پست منجر به حذف پیش بینی های بعدی گردد . دلایلم را هم در پست قبلی عرض کردم . اما اکنون که ویرایش کرددر پست " همه چیز ..." را باز هم مثل قبل شده !!! اگر اینطور باشد به دو دلیل برای ما مشکل زاست که در بالا باز هم گفته شده . پیشنهاد می گردد به صورتا زیر تغییر یابد :

ارسال بیش از یک پست ، منجر به حذف پیش بینی های بعدی می گردد و در صورت لزوم تغییر پیش بینی ، همان پست اول را ویرایش نمایئد.

سپاس

مدیر و دوست عزیز سلام

فرمایش جنابعالی صحیح است. پست ویرایش گردید.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:51 AM
تشکرات از این پست
doctor114 sarhang
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

باز هم سلام :

.

.

.

سپاس از اعمال پیشنهادات .

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:51 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sarhang
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

از بذل توجه شما سپاسگزارم ولی من بالاخره به نتیجه نرسیدم

ظاهرا پست مرا کامل نخوانده اید

من پست هایی که حذف شده را به طور کامل آمار دادم که متوجه شوم این حذف توسط چه کسی انجام شده است

تمام این دوستان به جز یک نفر پیش بینی کامل کرده بودند

اگر خواستید پیش بینی هایشان را هم برایتان ارسال می کنم

این پست ها بوده است ولی نمی دانم توسط چه کسی و برای چه حذف شده است

خواهشمندم پیگیری نمایید

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 24 آبان 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114 joker001 sarhang
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

حضور گرامی جناب اقای نجاران

با سلام و احترام ، از جنابعالی و همکاران گرامی شما در خصوص ایجاد تایپیک طرح آنلاین زیارت عاشورا تشکر می نمایم .

امیدوارم اجر معنوی آن شامل حال همه راسخونی های عزیز گردد .

سوال : آیا ترجمه فارسی زیارت نیز مدنظر می باشد  ؟

التماس دعا

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 24 آبان 1391  6:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

من پست هایی که حذف شده را به طور کامل آمار دادم که متوجه شوم این حذف توسط چه کسی انجام شده است

خواهشمندم پیگیری نمایید

سلام سلمان جان:

مثل این که مرغ مسئولان هنوز هم غازه !!! ما که هرچی گفتیم نتیجه نداد !!! و بازهم به بنده گفتند که در روابط عمومی اختیار تام داریم ، انگار که بنده گفتم روابط عمومی اختیار تام نداره !!! بنده هم مثل شما دقیقا میدانم که چی شده ولی کو گوش شنوا !!!!

حتی کسی زنگ نزد ببینه ما چی میگیم !!!

تازه لینک زیر را ببین:

http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page15/

یک نفر بدون جدول شرکت کرده و پستش پاک نشده !!! وخودتون بیشتر از هرکس میدونید که چقدر تصحیح این پست ها وقت گیر و طاقت فرساست نسبت هب پست های تک بازی و چند بازی !!!

امیدوارم که حقو ناحق نکنیم . فقط همین.دوست ندارم مسابقه ای که همیشه پاک بوده ، حتی سهوا شائبه ی ناپاکی در آن خدای ناکرده به وجود آید.

سپاس

چهارشنبه 24 آبان 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام مجدد خدمت مسئول ارشد و محترم انجمن ها:

مدت هاست در مناسبت های مختلف و تبلیغات سایت ، خوش سلیقه گی و مهارت مسئول کارهای گرافیکی سایت را شاهدیم . به نوبه ی خود از دانش و دسترنج ایشان تشکر نموده وبه شما بابت داشتن چنین همکاری تبریک می گویم .

سپاس

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

حضور گرامی جناب اقای نجاران

با سلام و احترام ، از جنابعالی و همکاران گرامی شما در خصوص ایجاد تایپیک طرح آنلاین زیارت عاشورا تشکر می نمایم .

امیدوارم اجر معنوی آن شامل حال همه راسخونی های عزیز گردد .

سوال : آیا ترجمه فارسی زیارت نیز مدنظر می باشد  ؟

التماس دعا

از بذل الطاف جنابعالی متشکرم.امیدوارم بتوانیم بهره معنوی و معرفتی کافی در این ایام کسب نمائیم.

ترجمه فارسی زیارت عاشورا بمنظور درک بهتر محتوا و مفاهیم آن درج شده است  و کاربران می توانند فراخور نیاز مورد استفاده قرار دهند.

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما

پنج شنبه 25 آبان 1391  8:46 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

نقل قول salmanjavan

سلام

خواهشمندم پیگیری نمایید

سلام سلمان جان:

مثل این که مرغ مسئولان هنوز هم غازه !!! ما که هرچی گفتیم نتیجه نداد !!! و بازهم به بنده گفتند که در روابط عمومی اختیار تام داریم ، انگار که بنده گفتم روابط عمومی اختیار تام نداره !!! بنده هم مثل شما دقیقا میدانم که چی شده ولی کو گوش شنوا !!!!

حتی کسی زنگ نزد ببینه ما چی میگیم !!!

تازه لینک زیر را ببین:

http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page15/

یک نفر بدون جدول شرکت کرده و پستش پاک نشده !!! وخودتون بیشتر از هرکس میدونید که چقدر تصحیح این پست ها وقت گیر و طاقت فرساست نسبت هب پست های تک بازی و چند بازی !!!

امیدوارم که حقو ناحق نکنیم . فقط همین.دوست ندارم مسابقه ای که همیشه پاک بوده ، حتی سهوا شائبه ی ناپاکی در آن خدای ناکرده به وجود آید.

سپاس

گویا هر چه ما توضیح می دهیم این شما هستید که پذیرا نمی باشید.

اگر شما می دانید که چه شده پس دیگر به ما چکار دارید. یک مرتبه گفته شده است مطابق با قوانین فعالیت در انجمن ها، پست های ارسالی در مسابقات پیش بینی ارزیابی و پست های خلاف این قوانین حذف شده است و این موضوع اگر نادرست هم بوده منطبق بر قانون بوده است. جنابعالی که واقف بر امور هستید و می دانید که چه شده و مرغتان مرغ است، بهتر بود قوانینی در این ارتباط وضع می نمودید تا این مشکل پیش نیاید.

کلیه عملکرد روابط عمومی در راستای احقاق حقوق کاربران صورت گرفته است و قوانین، وضع شده تا کاربران ناقض قانون باعث تضییع حقوق سایرین نشوند وو خود کاربران پشتوانه ما برای بیان این ادعا هستند.

شما اگر می دانید چه اتفاقی افتاده و اشراف کافی بر امور دارید، مطابق با آنچه صحیح است و باعث ادای حقوق کاربران می شود رفتار نمائید و با توضیحات کافی نتایج را اصلاح فرمائید.

این مبحث در اینجا خاتمه یافته است.

با تشکر

پنج شنبه 25 آبان 1391  8:55 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

سلام بر مدیر ارشد انجمن ها:

بنده نمیدانم دلیل این همه تاکید شما بر رعایت قوانین توسط مسئولین چیست ؟! دوست من !!!! مگر بنده گفتم که مسئولین سایت و روابط عمومی قانون را رعایت نمی کنند ؟!؟!؟! اگر گفته ام لطفا ذکر کنید . اشتباه سهوی هم برای هرکسی از جمله بنده و روابط عمومی پیش آمده و می آید و خواهد آمد .

الان ببینیید ، این طور که شما می فرمائید پست های کاربرانی چو ن

aziz1352

fazli1184r132

Bivafa

1568317

yarpag

maryamr

mahsa_rezaeian

حذف گردیده ، چون مطابق با قوانین نبوده !!! در صورتی که این کاربران تا الانن هرگز خارج از قوانین مسابقه ، شرکت نکرده بودند و این برای ما جای تعجب داشت و بنده به اینجا مراجعه کردم برای چاره ی کار ولی همش دارم میشنوم که ما کارمون درسته و خودت اگر میتونی کاری کنی برو بکن !!!! واین رسمش نیست .بنده از شما کمک خواستم جون مسئول انجمن هایئد . نمیخواید کمک بدید لازم نیست همه چیز را زیر سوال ببرید .

سپاس

پنج شنبه 25 آبان 1391  9:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها