پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 24 آبان 1391 8:38 AM
سلام و خسته نباشید
همان طور که احتمالا مطلعید گاهی اوقات در محاسبه امتیازات مربوط به مسابقات پیش بینی به مدیر این انجمن کمک می کنم
روال کار من هم به این شکل است که پس از قفل شدن تالار موارد مربوطه را در فرم اکسل وارد کرده و فرم را آماده می کنم
پس از برگزاری مسابقات نیز با فرمول هایی که برای اکسل تعریف کرده ام امتیازات را محاسبه می کنم
در هفته دوازدهم من محاسبات را انجام دادم ولی در ارسال آن تاخیر پیش آمد و مدیر انجمن هم خودشان محاسبات را انجام دادند و اعلام کردند
بعد از مقایسه دو جدول متوجه شدم که تناقضاتی بین نتایج است
به این شکل که برخی از پست ها حذف شده اند
به این ترتیب دو دسته افراد وجود دارند
دسته اول افرادی که به دلایل نامعلوم پست شان پاک شده و امتیازی نمی گیرند
دسته دوم افرادی که دو بار پست زده اند که روال قبلی این بوده است که آخرین پست آنها مد نظر قرار می گیرد ولی مسئولی که پست ها را حذف کرده است آخرین پست آنها را حذف کرده و آنها امتیاز کمتری می گیرند
در جدول زیر با توجه به این که من قبل از تعدیلات شما، دیتابیس ها را به کامپیوترم منتقل کردم موارد حذف شده را قرار می دهم:
|
کاربر بعدی
|
کاربر قبلی
|
نام کاربری حذف شده
|
|
atabak
|
matroud68
|
aziz1352 و fazli1184r132
|
|
siasport23
|
heydar29
|
mrouzbehi
|
|
khatamolanbeya
|
giba22
|
Bivafaو
1568317
|
|
ebrahim_68_68
|
meysam_3
|
کاربر نامشخص و
yarpag
|
|
aghjeh
|
youzef
|
maryamr
|
|
rezazn
|
govhareireza
|
mahsa_rezaeian
|
در مورد کاربر ناشناس متاسفانه بر اثر یک اشتباه اسمشان در کامپیوتر من حذف شد
در مورد کاربران قرمز رنگ هم اینها دوستانی هستند که بیش از یکبار پیش بینی کرده بودند و به جای آخرین پیش بینی ، اولین پیش بینی شان مد نظر قرار گرفته است و پیش بینی آخر حذف شده است
البته چند کاربر دیگر هم بودند که مثلا دو بار پشت سر هم ارسال شده بود و حذف یکی از آنها موردی نداشته است و در جدول بالا اشاره نکردم.
خواهشمند است بخش مسابقات از جرح و تعدیل مصون بماند که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده جنابعالی در تالار لیگ برتر
پاره ای از توضیحات لازم در پاسخ به جناب دکتر در پست های بالا داده شده است که آنها را تکرار نمی کنم.
حذف پست هایی که در قالب جدول نبود و به پیش بینی یک بازی پرداخته شده بود توسط اینجانب انجام گردیده است که فکر نمی کنم چنین افرادی می توانستند جزء برندگان باشند، البته نقص در قوانین تصویبی برای مسابقه منجر به این حذف شده است.پست های تکراری نیز اگر مورد حذف واقع شوند، در همه موارد قطعا پست قدیمی حذف خواهد شد.
در هیچ کجای قوانین مسابقات ذکر نشده است ارسال بیش از یک پست چه حکمی دارد، ارسال پست باید در چه قالبی باشد جدولی باشد کامل باشد تکی باشد و ... .بهتر است ابتدا قوانین بطور کامل تبیین می شد تا چنین مواردی پیش نیاید.
در ساعات اداری امروز قوانین مسابقه را در پست "همه چیز در مورد ..." قرار خواهم داد.
با تشکر فراوان
با سلام خدمت هر دو دوست عزیز:
لازم به توضیح برخی موارد هستم . قبلا هم گفته شده که هر کاربری حتی اگر پیش بینی یک بازی را انجام دهد می تواند در مسابقه شرکت داده شود . درسته که برنده نمی شود ، اما ما جدول کجموع امتیازات پایانی را هم داریم و در آن جدول حداقل کورسوی امیدی برای خود به جا می گذارد . در همین فصل هم بوده اند کسانی که اینطور پیش بینی کرده اند و ما امتیاز آن ها را محاسبه کرده و در جدول لحاظ کرده ایم و اگر قرار بر این باشد که از این به بعد این پست ها اعمال نگردد دوگانگی در برخورد با موضوع است .
در مورد این که فرمودید در هیچ کجای قوانین اعلام نشده ارسال بیش از یک پست چه حکمی دارد ، با شما موافقم . ولی اگر میخواهمید تغییری دهید ، پیشنهاد میکنم برای تسهیل در امر تصحیح نمرات ، اعلام گردد که اگر کاربری چند پست را فرستاد بر خلاف قبل ، پسا اول وی مورد تصحیح واقع می گردد . به دودلیل این کار بهتر از تصحیح آخرین پست است : اول این که ما هموارا اولین پست را تصحیح می کنیم که خود بسیار وقت گیر است و وقتی کاربری پست دیگری دارد باید آن را هم تصحیح کنیم !!!! که دوباره کاری می شود . دوم این که این کار باعث می گردد کاربر به جای پیش بینی مجدد ، پیش بینی قبلی خودرا ویرایش نموده و ای زدن پست های تکراری و خلاف قوانین جلوگیری شود . ممنون میشوم که ذکر کنید که همواره پست اول کاربران مورد محاسبه قرار می گیرد و اگر شخصی تغییری میخواهد بدهد در همان پست ویرایش نماید .
اما درم ورد این که فرمودید نگفته شده ارسال پست به چه صورت باشد ، مخالفم ! ببینید :
گام چهارم: روش شرکت در مسابقه
- کپی نمودن جدول خام ارائه شده در پست اعلان مسابقه هر هفته
- فشردن دکمه "پست جدید" در بالای تاپیک جهت نمایش صفحه ویرایشگر
- چسباندن(Paste) جدول کپی شده در مرحله اول در صفحه ویرایشگر نمایش داده شده
- تکمیل کامل جدول بر اساس نتایج مورد پیش بینی کاربر(تعداد گل های زده ی تیم های میزبان و میهمان )
- فشردن دکمه "ارسال" بمنظور ارسال پست در تاپیک
فکر نمیکنم کسی متوجه نشود !!!
اما بعضی کاربران که قبلا داشتیم و خواهیم داشت ، همیشه فقط نتیجه ی تیم محبوب خود را در قالب یک خط بیان می کند که ما این ها را حذف نکرده و نمی کنیم . چرا ؟ چون که به هر حال نتیجه ای را پیش بینی کرده و امتیاز مربوطه را خواهد گرفت . ضمنا بهضی افراد هم هستند که فقط جدول را کپی می کنند و تعداد گل ها را وارد نمی کنند !!!! به ظاهر در مسابقه شرکت کرده اند ولی ما در این مورد برخلاف موادر قبلی که تک خطی بوده وی را در مسابقه شرکت نمی دهیم . چون مسلما امتیازش صفر است . اما کسی که یک بازی را پیش بینی میکند امتیازش میتواند تا 20 هم بالا برود !!! درسته که برنده نمیشود ، ولی در جدول امتیازاتپایانی 20 امتیاز بالاتر رفته و ... .
سپاس