0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلامی دوباره خدمت مدیر محترم:

دوست گرامی الان اگر لینک زیر را مشاهده کنید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page14/

کاربری ، 4روز پیش آمده و دوپست قرار داده . همواره هم این موارد پیش می آید و بنده هروقت پست را حدودا نیم ساعت قبل از بازی می بندم ، این گونه پست های مازاد را را حذف میکنم . اما همین مسئول در سایت که مامور رسیدگی به این امور است بعد از 4 روز هنوز پست را پاک نکرده !!! بله میدونم که کار دارید و کار زیاده و ... اما بنده عرضم اینه که اصلا اگر ممکنه یه همههانگگی بنده با ایشون و شما داشته باشیم که در یک زمان حداقل بیایم و پست ها را پاک کنیم کتا این سوء تفاهم ها برای ما و شما و کاربران پیش نیاید و خدای ناکرده موجبات تضعیع حق کاربری را فراهم نکنیم .

باز هم میگویم که نمیدانم چرا بنده هرچی عرض میکنم را شما به عنوان جبهه گیری و خصومت با مجموعه برداشت می کند !!!؟؟؟

امیدوارم اینطور نباشد . اگر واقعا لحن و نوشتار بنده این گونه بوده ، عذرخواهی میکنم.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 25 آبان 1391  9:51 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000 joker001 sarhang
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

جناب جناران سلام

بنده طی صحبت با چند تا از عزیزانی که قصد عضویت در راسخون را دارند با این مشکل مواجه هستند که ایمیل حاوی لینک فعالسازی برای اون ها ارسال نمی شود در حال حاضر فردی با ایمیل زیر در راسخون ثبت نام کرده و تا کنون چند هفته است که ایمیل فعالسازی برایش ارسال نشده لطفا این موضوع را به بخش فنی انتقال دهید

mahdi.moradi1376@yahoo.com

ضمنا علاوه بر دکتر کوچک زاده دبیر زیست شناسی جناب دکتر یزدی زاده دبیر زبان و ادبیت فارسی به جمع استادان انجمن کنکور اضافه شدند فقط با مشکل ثبت نام و ایمیل فعالسازی روبه رو هستند.

پنج شنبه 25 آبان 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام

یک کاری انجام دادم ولی ممکن دیگه نپذیرید واسه اینکه کمی دیر عمل کردم

یک چتروم ایجاد کردم در اینجا!

گفته بودم که برای مدیران باشه

و اینکه دیگه نیازی نیست کسی ثبت نام کنه

هرکی اومد میتونه وارد روم بشه

و ما هم میتونیم چند تا اتاق جدید با پسورد بسازیم که ازشون استفاده کنیم

به هر حال ببخشید دیر شد

هرجور مایلید

باتشکر فراوان

یازهرا!

پنج شنبه 25 آبان 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول doctor114

سلامی دوباره خدمت مدیر محترم:

دوست گرامی الان اگر لینک زیر را مشاهده کنید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page14/

کاربری ، 4روز پیش آمده و دوپست قرار داده . همواره هم این موارد پیش می آید و بنده هروقت پست را حدودا نیم ساعت قبل از بازی می بندم ، این گونه پست های مازاد را را حذف میکنم . اما همین مسئول در سایت که مامور رسیدگی به این امور است بعد از 4 روز هنوز پست را پاک نکرده !!! بله میدونم که کار دارید و کار زیاده و ... اما بنده عرضم اینه که اصلا اگر ممکنه یه همههانگگی بنده با ایشون و شما داشته باشیم که در یک زمان حداقل بیایم و پست ها را پاک کنیم کتا این سوء تفاهم ها برای ما و شما و کاربران پیش نیاید و خدای ناکرده موجبات تضعیع حق کاربری را فراهم نکنیم .

باز هم میگویم که نمیدانم چرا بنده هرچی عرض میکنم را شما به عنوان جبهه گیری و خصومت با مجموعه برداشت می کند !!!؟؟؟

امیدوارم اینطور نباشد . اگر واقعا لحن و نوشتار بنده این گونه بوده ، عذرخواهی میکنم.

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

یکی از اهداف ما از نظارت بر انجمن ها، کاهش حجم مشغلات مدیران محترم می باشد تا بتوانند با فراغ بال به امور و تصمیم گیری های مدیریتی و برنامه ریزی های مربوطه بپردازند و قصد تضییع حقوق مدیران و کاربران وج.د نداشته است. به هر جهت سوء تفاهم هایی پیش آمده است که با وضع و تبیین قوانین لازم از این پس تکرار نخواهد شد.

صمیمانه از زحمات شما دوست خوب و جناب سلمان جوان در تالار ورزش تشکر نموده و برایتان آرزوی موفقیت و سلامت می نمایم.

سعی خواهد شد موارد احتمالی آتی با هماهنگی لازم مورد ارزیابی و برخورد واقع شود.

خدا نگهدار   التماس دعا

پنج شنبه 25 آبان 1391  1:20 PM
تشکرات از این پست
javid1000 doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

جناب جناران سلام

بنده طی صحبت با چند تا از عزیزانی که قصد عضویت در راسخون را دارند با این مشکل مواجه هستند که ایمیل حاوی لینک فعالسازی برای اون ها ارسال نمی شود در حال حاضر فردی با ایمیل زیر در راسخون ثبت نام کرده و تا کنون چند هفته است که ایمیل فعالسازی برایش ارسال نشده لطفا این موضوع را به بخش فنی انتقال دهید

mahdi.moradi1376@yahoo.com

ضمنا علاوه بر دکتر کوچک زاده دبیر زیست شناسی جناب دکتر یزدی زاده دبیر زبان و ادبیت فارسی به جمع استادان انجمن کنکور اضافه شدند فقط با مشکل ثبت نام و ایمیل فعالسازی روبه رو هستند.

مدیر  و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی در پرتال راسخون تشکر و قدردانی نمایم . اجرتان با خداوند عالم و خالق زیبائی ها

پیرو این مسئله در اتاق گفتگوی مدیران صحبت نمودیم، لیکن موضوع به واحد فنی ارجاع داده شد و امیدواریم بزودی مورد ارزیابی و رفع واقع شود.

موارد این چنینی را می توانید از همین طریق به اطلاع اینجانب برسانید تا بطور دستی نسبت به فعالسازی حساب کاربری اقدام شود.

ضمناً، صمیمانه از حضور اساتید ارجمند و بزرگوار در انجمن کنکور خرسندیم و امیدواریم بتوانیم در محضر این عزیزان کسب علم نمائیم.

با تشکر   موفق و سلامت باشید

پنج شنبه 25 آبان 1391  1:36 PM
تشکرات از این پست
javid1000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام

به هر حال ببخشید دیر شد

هرجور مایلید

باتشکر فراوان

یازهرا!

از تلاش های عالمانه و همراه با صداقت جنابعالی در پرتال راسخون سپاسگزارم.

همانطور که خودتان اطلاع دارید، مسنجر مدیران گرامی در RaidCall افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته است و با توجه به اینکه قبلا نیز انتقالی از l4i به RaidCall داشته ایم، انتقال مجدد یا تعریف مسنجر جدید را مناسب نمی دانیم و آن را باعث ایجاد سردرگمی و چندگانگی می دانیم.

به هر جهت تلاش صادقانه شما را ارج می نهیم و بر خود بایسته می دانیم از شما تشکر و قدردانی نمائیم.

ضمناً از نشریه جدید خبری نشد(البته نمی خواهیم در فرآیند تحصیلتان مشکلی پیش آید)

خدا نگهدار   موفق باشید

پنج شنبه 25 آبان 1391  1:42 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mohammad_43
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول aliasghar313

با سلام

به هر حال ببخشید دیر شد

هرجور مایلید

باتشکر فراوان

یازهرا!

از تلاش های عالمانه و همراه با صداقت جنابعالی در پرتال راسخون سپاسگزارم.

همانطور که خودتان اطلاع دارید، مسنجر مدیران گرامی در RaidCall افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته است و با توجه به اینکه قبلا نیز انتقالی از l4i به RaidCall داشته ایم، انتقال مجدد یا تعریف مسنجر جدید را مناسب نمی دانیم و آن را باعث ایجاد سردرگمی و چندگانگی می دانیم.

به هر جهت تلاش صادقانه شما را ارج می نهیم و بر خود بایسته می دانیم از شما تشکر و قدردانی نمائیم.

ضمناً از نشریه جدید خبری نشد(البته نمی خواهیم در فرآیند تحصیلتان مشکلی پیش آید)

خدا نگهدار   موفق باشید

با سلام و تشکر

مشکلی نیست ! فقط این رو همینطوری درست کردم

و اما در باره نشریه

نشریه شماره 2 ویژه محرم در دست طراحیه و انشاالله فردا درست میشه ! اما به احتمال زیاد دیر چاپ بشه

و بخاطر عدم حمایت مالی هم شد که شماره 2 رو نزدم و صبر کردم تا محرم

به هر حال ممنون

اگه میشه هدایای این بار رو محصولات محرمی قرار بدیم

با تشکر فراوان

یاحسین!

پنج شنبه 25 آبان 1391  6:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور گرامی جناب اقای نجاران

ساعتها وقت خود را برای تذکر به کاربران شرکت کننده در تایپیک نظر سنجی (( ایران زمین سرای مهر )) گذاشتم متاسفانه تعداد زیادی از کاربران بجای ارائه نظرات خود از مطالب کاربران دیگر یا از سایتهای دیگر کپی کرده اند .

تذکری در پست اصلی   برای کاربرانی که مطالب و نظرات را کپی میکنند دادم . در صورت ضرورت ویرایش نمائید .

و پیشنهاد میکنم در تایپیکی جداگانه اعلام گردد که مطالب کپی شده نه تنها حذف بلکه با کسر امتیاز مواجه میگردند .

ممنون

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 25 آبان 1391  8:32 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114 mehdi0014
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

من قصد خدای نکرده توهین یا بی احترامی به شما را نداشته و ندارم

تا حالا هم با شما مشاجره نکرده ام

ولی الان یک حس بدی ندارم. نمی دانم چرا؟

من یک مشکلی را مطرح کرده ام ولی به جای این که "بررسی فنی" بکنید جبهه گیری کرده اید

من فکر می کنم چون شما در یک مقطعی با مدیر تالار ورزش مشکل پیدا کردید حالا هم من را در جبهه ایشان می بینید

حالا هم خیلی با طعنه و کنایه حرف می زنید

من به شخصه از شما خیلی دلگیرم

بله ، من هم بحث را پایان یافته می دانم ولی با خیلی تفاوت!!!!

فقط جهت اطلاع شما فرم خام مربوطه اکسل را به آدرس info@rasekhoon.net ارسال می کنم

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

جمعه 26 آبان 1391  1:30 PM
تشکرات از این پست
doctor114 mehdi0014 ravabet_rasekhoon sarhang
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

با سلام. روابط عزیییییییز راسخون اول اینکه تشکر میکنم بخاطر مسابقه پیشبینی لیگ برتر که من خودم چند ساله که شرکت میکنم و خیلی هم خوبه. این چند ساله حالا با هر کم و کاستی که بوده خییییلی با هیجان و سرگرم کننده بوده مخصوصا اگه اشتباه نکنم با تغییر مدیریت تالار لیگ برتر هم تعداد بازیا و هیجان مسابقات بیشتر شده و هم در مورد معرفی برنده ها ، بیشتراز یک سال عقب موندگی جبران شد و الان که تقریبا به صورت هفتگی برنده ها اعلام میشن.. خیییییلی عالیه....

ولی در مورد صحبت های دو دوست عزیز doctor114 و salmanjavan که خوندم منم پیشنهادم به شما اینه که وقتی این دوستان با صداقت میگن مشکلی پیش اومده واقعا پیگیری کنید  که حق کسی از بین نره.  حالا یه جایزه کمتر یا بیشتر به کسی دادن ارزش نداره آدم انسانیت خودشو زیر پا بزاره و بخواد حق کسی را از بین ببره . شما امین کاربرا هستین واز حقشون دفاع کنید...البته فک میکنم و امیدوارم که مشکل غیر قابل حلی نباشه. شما هم کمک کنید حالا که یه کار خیلی خوب داره انجام میشه خراب نشه.حیییفه 

بازم با تشکر از شما

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

جمعه 26 آبان 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
doctor114 mehdi0014 ravabet_rasekhoon sarhang
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام خدمت مدیر ارشد و محترم انجمن ها:

مهلت شرکت در مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم ، فردا شنبه با شروع اولین بازی هفته به اتمام می رسد ، و با عنایت به این که همواره بنده مسابقه را نیم ساعت قبل از شروع اولین بازی هفته می بندم و قفل گذاری می نمایم ، خواهشمندم به دلیل گرفتاری بنده در آن ساعت ، این بار زحمت را تقبل کرده و تاپیک مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم را راس ساعت 14:30 روز شنبه 27 آبان ماه ، ببندید.

پیشاپیش از این همکاری شما تشکر می نمایم.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 26 آبان 1391  11:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور گرامی جناب اقای نجاران

ساعتها وقت خود را برای تذکر به کاربران شرکت کننده در تایپیک نظر سنجی (( ایران زمین سرای مهر )) گذاشتم متاسفانه تعداد زیادی از کاربران بجای ارائه نظرات خود از مطالب کاربران دیگر یا از سایتهای دیگر کپی کرده اند .

تذکری در پست اصلی   برای کاربرانی که مطالب و نظرات را کپی میکنند دادم . در صورت ضرورت ویرایش نمائید .

و پیشنهاد میکنم در تایپیکی جداگانه اعلام گردد که مطالب کپی شده نه تنها حذف بلکه با کسر امتیاز مواجه میگردند .

ممنون

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه و صادقانه جنابعالی.

تذکرات ارائه شده مناسب است، امیدوارم مورد توجه واقع شود.

لطف بفرمائید ضمن بررسی پست های ارسالی کاربران و ارسال تذکر برای پست های ناقض قوانین، جمع بندی نظرات و مطالب ارسالی را نیز انجام دهید تا در پایان نظرسنجی با ازدحام مطالب مواجه نشویم.می توانید این جمع بندی را در یک فایل Word انجام دهید و روزانه به اطلاعات آن اضافه نموده یا ویرایش فرمائید، بدین صورت ارائه گزارش کار پایانی نیز تسهیل می شود.

ضمنا تذکرات خود را پس از مدت زمان مناسب غیر فعال فرمائید.

با تشکر مجدد   خدانگهدار

شنبه 27 آبان 1391  8:07 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 mohammad_43 sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

من قصد خدای نکرده توهین یا بی احترامی به شما را نداشته و ندارم

تا حالا هم با شما مشاجره نکرده ام

ولی الان یک حس بدی ندارم. نمی دانم چرا؟

من یک مشکلی را مطرح کرده ام ولی به جای این که "بررسی فنی" بکنید جبهه گیری کرده اید

من فکر می کنم چون شما در یک مقطعی با مدیر تالار ورزش مشکل پیدا کردید حالا هم من را در جبهه ایشان می بینید

حالا هم خیلی با طعنه و کنایه حرف می زنید

من به شخصه از شما خیلی دلگیرم

بله ، من هم بحث را پایان یافته می دانم ولی با خیلی تفاوت!!!!

فقط جهت اطلاع شما فرم خام مربوطه اکسل را به آدرس info@rasekhoon.net ارسال می کنم

یاعلی

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اینجانب به هیچ عنوان قصد مشاجره یا عدم همکاری با جنابعالی یا مدیر محترم تالار ورزش را نداشته و ندارم و بارها و بمراتب از زحمات هر دو بزرگوار تشکر و قدردانی نموده ام. ضمنا هیچ پیش زمینه ذهنی منفی از هیچ شخصی ندارم و هرگز تمایلات شخصی را در انجام وظیفه کاری و اداری خود دخالت نمی دهم.

شما و جناب دکتر موضوعی را مطرح نمودید، اینجانب نیز مسئولیت حذف پست ها را بر عهده گرفتم و فقدان قوانین لازم و عدم تبیین کامل روال مسابقه را عامل آن دانستم و پس از آن قوانین لازم افزوده شد، در نهایت نیز شما را در رفع مشکل مختار دانستم.

درخواست جهت پایان بحث نیز بمنظور حفظ آرامش تاپیک و عدم دخالت سایر کاربران در بحث مطرح شد و به هیچ عنوان قصد بی احترامی و ختم اجباری و بدون بررسی موضوع نبوده است.

به هر جهت امیدوارم کدورتی از اینجانب در دل نداشته باشید، شما و جناب دکتر از کاربران و دوستان خوب راسخونی بنده هستید و برایتان آرزوی موفقیت دارم.

با تشکر 

شنبه 27 آبان 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
doctor114 sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول joker001

با سلام. روابط عزیییییییز راسخون اول اینکه تشکر میکنم بخاطر مسابقه پیشبینی لیگ برتر که من خودم چند ساله که شرکت میکنم و خیلی هم خوبه. این چند ساله حالا با هر کم و کاستی که بوده خییییلی با هیجان و سرگرم کننده بوده مخصوصا اگه اشتباه نکنم با تغییر مدیریت تالار لیگ برتر هم تعداد بازیا و هیجان مسابقات بیشتر شده و هم در مورد معرفی برنده ها ، بیشتراز یک سال عقب موندگی جبران شد و الان که تقریبا به صورت هفتگی برنده ها اعلام میشن.. خیییییلی عالیه....

ولی در مورد صحبت های دو دوست عزیز doctor114 و salmanjavan که خوندم منم پیشنهادم به شما اینه که وقتی این دوستان با صداقت میگن مشکلی پیش اومده واقعا پیگیری کنید  که حق کسی از بین نره.  حالا یه جایزه کمتر یا بیشتر به کسی دادن ارزش نداره آدم انسانیت خودشو زیر پا بزاره و بخواد حق کسی را از بین ببره . شما امین کاربرا هستین واز حقشون دفاع کنید...البته فک میکنم و امیدوارم که مشکل غیر قابل حلی نباشه. شما هم کمک کنید حالا که یه کار خیلی خوب داره انجام میشه خراب نشه.حیییفه 

بازم با تشکر از شما

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مجموعه روابط عمومی راسخون احقاق حق کلیه کاربران را وظیفه شرعی و اداری خود می داند و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نکرده است.موضوع پیش آمده به طور سهوی و در اثر عدم تبیین کامل قوانین مسابقه روی داده و به هیچ عنوان لاینحل نمی باشد و اجر و ارزش کاربران راسخون بسیار بالاتر از هدایای ناقابل ما به این عزیزان است، لذا حل مشکل به روش مورد تائید جناب دکتر و سلمان جوان عزیز به این عزیزان واگذار گردیده است.

دوست عزیز از ادبیات شما بسیار تعجب می کنم، اگر شما شرکت کننده در یک مسابقه هستید ما اشراف کامل بر کلیه فرآیند پرتال داریم و فکر می کنم با اصول انسانی آشنایی داشته باشیم تا انسانیت را فدای پاره ای جایزه ننمائیم. گمان کنم شما انسانیت را تا حدی پائین فرض نموده اید که قابل مقایسه با چند جایزه ناقابل باشد.

با تشکر

شنبه 27 آبان 1391  9:07 AM
تشکرات از این پست
doctor114 sarhang
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام خدمت مدیر ارشد و محترم انجمن ها:

مهلت شرکت در مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم ، فردا شنبه با شروع اولین بازی هفته به اتمام می رسد ، و با عنایت به این که همواره بنده مسابقه را نیم ساعت قبل از شروع اولین بازی هفته می بندم و قفل گذاری می نمایم ، خواهشمندم به دلیل گرفتاری بنده در آن ساعت ، این بار زحمت را تقبل کرده و تاپیک مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم را راس ساعت 14:30 روز شنبه 27 آبان ماه ، ببندید.

پیشاپیش از این همکاری شما تشکر می نمایم.

سپاس

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر راس ساعت 14:30 قفل خواهد شد.

با تشکر مجدد از مسارکت مسئولانه شما

شنبه 27 آبان 1391  9:10 AM
تشکرات از این پست
doctor114 sarhang
دسترسی سریع به انجمن ها