0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 23 آبان 1391  6:20 PM

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مسئول ارشد و محترم انجمن ها :

مطلبی که خدمت شما عرض میکنم را پیش تر از این هم دو سه باری بیان کرده بودم اما کماکان حل نشده و بنده و سلمان جوان گرامی را در تصحیح نتایج و پاسخگویی مناسب به کاربران دچار مشکل کرده است . همین الان تاپیک های ویژه ی تالار لیگ برتر ره در نشانی زیر مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/195/page1/

کاربر گرامی fazli1184r132 در سه تاپیک پستی قرار داده و بنده از ایشان هیچ پستی مشاهده نمی کنم !!!! پاکشون هم نکرده ام . حدس بنده این است که از سوی همکاران شما این پست ها پاک شده و احتمالا هم پست ها مطابق قوانین انجمن ها نبوده است . استدعا دارم به همکاران گوشزد نمائید ککه هیچ پستی در تالرهای بنده پاک نشود و اگر بنده آن پست را دیدم و خلاف قانون بود و برخورد نکردم آن وقت زحمت این کار را بکشند .

این مساله ذدر مسابقه ی پیش بینی هم چند هفته ای است که مشاهده می گردد و تنی چند از کاربران اعتراض می کنند که در مسابقه پیش بینی شرکت کرده ولی حذف شده اند !!! بنده موضوع را با سلمان جوان عزیز هم درمیان گذاشتم و در کمال تعجب ایشان هم ههمین مورد را دریافته بودند !!! با توجه به این که در این مدت سه سال برگزاری این مسابقه پیس بینی اصلا از این دست موارد را نداشته ایم و فقط در دو سه هفته ی اخیر این موارد بروز پیدا کرده حدس هردوی ما این است که به همراه پست های تک خطی احتمالا چندین پست کاربران پیش بینی کننده هم سهوا حذف شده که جای بسی تاسف است .

خواهشمندم در این موارد پیگیری لازم انجام شده و مراتب به مسئول مربوطه گوشزد گردد تا خدای ناکرده کمافی السابق باعث ضایع شدن حقی از هیچ کاربری نباشیم .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها