0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 22 آبان 1391  10:14 AM

نقل قول hossein68

سیه سوال از راسخون داشتم

من میخام در قسمت های مختلف انجمن ها تایپک ایجاد کنم(شرو کننده تایپک -این قسمت) چیکار کنم؟

موضوع جدید رو میزنم تایپک درست نمیکنه

جوابش رو به ایمیلم هم بفرستید ممنون

hossein.mousavi@iran.ir

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

قبل از ایجاد تاپیک به قوانین فعالیت در انجمن ها از جمله ایجاد تاپیک در تالار مناسب، عدم ایجاد تاپیک ها و پست های تکراری، انبوه، خبری،تشکر و قدردانی و ... توجه فرمائید و از ورود خود به سیستم اطمینان حاصل نمائید.

بمنظور ایجاد تاپیک با فشردن دکمه "موضوع جدید" و ظاهر شدن محیط ویرایشگر، عنوانی مناسب با محتوای تاپیک در قسمت "موضوع" وارد نمائید، سپس اطلاعات مورد نظر از قبیل متن، تصویر، جدول و ... را در محیط ویرایشگر ایجاد و قالب بندی مناسب از قبیل اندازه متون، فونت Tahoma، اندازه حداکثری عرض تصاویر 600 پیکسل و ... را اعمال نمائید. در انتها شکلک مناسب و نمایش یا عدم نمایش امضاء کاربری خود را انتخاب و کلید "ارسال مطلب" را فشار دهید تا پست ارسال گردد.

بسته به سرعت اتصال شما به شبکه اینترنت و محتوای پست و ترافیک لحظه ای سرور سایت راسخون، مدت زمانی طول خواهد کشید تا تاپیک ارسال  و در لیست تاپیک های تالار نمایش داده شود.

توجه:

اگر با فشردن دکمه "موضوع جدید" به صفحه اصلی انجمن ها باز می گردید، بدین معنی است که امکان ایجاد تاپیک در تالار مربوطه توسط مدیر ارشد انجمن ها مسدود گردیده است و از تالار های دیگر باید استفاده نمائید.

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با تشکر

تشکرات از این پست
mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها