0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

58 درصد باشگاه‌هاي اصفهان مشکل بيمه دارند برخي باشگاه‌ها به محض آسيب ديدن ورزشکار، او را بيمه مي‌كنن

رييس هيئت پزشکي ورزشي استان اصفهان گفت: 58 درصد باشگاه‌هاي استان در مورد بيمه‌هاي ورزشکاران خود مشکل دارند.

پويا دانشور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه اصفهان، اظهارکرد: اين هيئت نتايج بررسي باشگاه‌ها را به منظور امتيازدهي به آن‌ها يكشنبه به مديرکل اداره ورزش و جوانان استان ارايه کرد تا در کميته مربوطه با محوريت معاونت توسعه ورزش استان مورد بررسي قرار گيرد.

وي افزود: بيمه نکردن ورزشکاران از سوي باشگاه‌ها يکي از بزرگترين مشکلات است که در اين بررسي‌ها به چشم مي‌خورد.

دانشور ادامه داد: در بررسي‌ها مشخص شد که به تازگي برخي باشگاه‌ها کارت بيمه خام چاپ کرده و به محض آسيب ديدن ورزشکار، او را بيمه مي‌کنند و برخي ديگر پول بيمه را از ورزشکار دريافت مي‌کنند، اما او را بيمه نمي‌کنند.

وي تصريح کرد: تنها راه اطلاع هيئت پزشکي ورزشي از تخلف بيمه نکردن ورزشکار توسط باشگاه، گزارش ورزشکاران به اين هيئت است و حق مسلم هر ورزشکار است که پس از سه روز از ثبت نام کارت بيمه خود را دريافت كند.

رييس هيئت پزشکي ورزشي استان اصفهان در ارتباط با نتايج به دست آمده در بررسي‌ها، ‌خاطرنشان‌کرد: 36درصد باشگاه‌ها در مورد مجوز و 58 درصد باشگاه‌هاي استان در مورد بيمه‌هاي ورزشکاران خود مشکل دارند.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:31 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

«زيبايي‌شناسي خط در مسجدجامع اصفهان» منتشر شد

كتاب «زيبايي‌شناسي خط در مسجدجامع اصفهان» نوشته‌ي محمدحسين حليمي منتشر شد.

 

به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پيش‌گفتار اين كتاب آمده است: «دنياي خط و خوش‌نويسي دنيايي بس باشكوه و شگفت‌انگيز است و ورود به اين دنيا براي مشتاقان به تصميمي قاطع، اراده‌اي پايدار و كنجكاوي نياز دارد.»

 

درباره‌ي اين كتاب همچنين عنوان شده است: «در اين كتاب سعي كرده‌ايم از محدوده‌ي خط و طراحي حروف خارج نشويم؛ اما براي آن‌كه فضاي هنري مسجدجامع اصفهان را در ارتباط با خط و زيبايي‌شناسي آن ترسيم كنيم، به عملكرد برخي زمينه‌هاي ديگر تجسمي مرتبط با معماري مانند كاشي‌كاري، نقوش هندسي، نسبت‌هاي طلايي، فضا و برخي عناصر شكلي و مفهومي پرداخته‌ايم».

 

كتاب «زيبايي‌شناسي خط در مسجدجامع اصفهان» در 419 صفحه و 2200 نسخه از سوي انتشارات قدياني منتشر شده است.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:32 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سالانه بيش از سه ميليارد تومان براي احياء و مرمت ساختمان‌هاي تاريخي دانشگاه نياز است

رييس دانشگاه هنر اصفهان با بيان اينكه سالانه به بيش از سه ميليارد تومان براي احياي ساختمان‌هاي تاريخي دانشگاه نياز داريم، افزود: دانشگاه هنر اصفهان كسري شديدي در نگهداري و مرمت ساختمان‌ها دارد.

فرهنگ مظفر در گفت‌وگو با خبرنگار «صنفي ـ آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه در پرداخت حقوق اساتيد و كاركنان دانشگاه كسري بودجه نداريم، گفت: با توجه به اينكه برنامه دانشگاه بر ارتقاي ظرفيت علمي است، در اين بخش با كسري بودجه مواجه هستيم چرا كه آموزش عالي بدون كيفيت نتيجه بخش نخواهد بود.

وي با بيان اينكه بايد در دانشگاه براي دانشجويان كار فرهنگي و پژوهشي در خور آنان برگزار شود، تصريح كرد: با توجه به اينكه دانشگاه مرجعي براي اجراي اين نوع فعاليت‌هاست و بايد تعادلي بين پژوهش، فرهنگ و آموزش برقرار شود، در نتيجه دانشگاه‌ها با كسري بودجه در اين بخش مواجه مي‌شوند.

وي با اشاره به بودجه عمراني دانشگاه هنر اصفهان، اظهار كرد: در اين بخش انتظار داريم كه 100درصد بودجه عمراني تخصيص يابد؛ چرا كه با توجه به پراكنده بودن ساختمان‌هاي دانشگاه در حدود 20 نقطه شهر و استفاده از 155 ساختمان تاريخي به عنوان دانشكده‌ها و ساختمان‌هاي اداري اين دانشگاه، بايد بودجه‌اي جهت تجهيز و نگهداري اين ساختمان‌ها در نظر گرفته شود.

وي با بيان اينكه سالانه به بيش از سه ميليارد تومان براي احياي ساختمان‌هاي تاريخي دانشگاه نياز داريم، افزود: دانشگاه هنر اصفهان كسري شديدي در نگهداري و مرمت ساختمان‌ها دارد.

مظفر در پايان تاكيد كرد: همكاري ميان دانشگاه و ميراث فرهنگي استان اصفهان وجود دارد، اما بودجه دانشگاه و ميراث بسيار محدود است و كفاف نيازهاي دانشگاه را نمي‌دهد.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:32 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

بسكتبالیست آمریكایی امتیاز آورترین بازیكن دیدار ذوب آهن والمتحد شد

'لورن وودز'بازیكن آمریكایی تیم بسكتبال ذوب آهن اصفهان در دیدار برگشت با تیم المتحد لبنان در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاههای غرب آسیا به عنوان امتیاز آورترین بازیكن این دیدار شناخته شد.

به گزارش ایرنا،در این دیدار كه شامگاه دوشنبه در سالن ملت اصفهان برگزار شد، ' وودز' توانست 27 امتیاز برای تیم ذوب آهن به دست آورد و امتیاز آورترین بازیكن این دیدار معرفی شد.

پس از این بازیكن، علی باهران و كرم احمدیان به ترتیب 20 و 16 امتیاز برای تیم ذوب آهن به دست آوردند .

همچنین در تیم المتحد لبنان 'آستن جانسون ' بازیكن آمریكایی با 19 امتیاز بهترین بازیكن این تیم بود و پس از وی ' میكا براند' 17 امتیاز برای تیم المتحد به دست آورد.

دیدار برگشت تیم های بسكتبال ذوب آهن اصفهان و المتحد لبنان در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاههای غرب آسیا دوشنبه شب در سالن ملت اصفهان با امتیاز 82 بر 78 به سود تیم ذوب آهن اصفهان پایان یافت.

تیم ذوب آهن در دیدار نیمه نهایی این مسابقات حریف تیم مهرام تهران شد.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:32 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سرمربی بسكتبال المتحد لبنان:قبل از سفر به ایران شرایط خوبی نداشتیم

سرمربی تیم بسكتبال المتحد لبنان گفت: پیش از سفر به ایران بدلیل پاره ای مشكلات، تمرینات آماده سازی خوبی انجام ندادیم و از شرایط خوبی برخوردار نبودیم .

به گزارش ایرنا،' احمد فاضل'شامگاه دوشنبه پس از شكست تیمش مقابل ذوب آهن اصفهان در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاه های غرب آسیا در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تیم المتحد باید بازی بهتری را انجام می داد و نباید با اختلاف چهار امتیاز شكست می خورد.

وی تصریح كرد: بدلیل برخی اشتباهات در كوارترهای سوم و چهارم نتوانستیم بازی خوبی را ارائه دهیم و بازیكنان ما تمركز خود را از دست دادند.

سرمربی تیم بسكتبال المتحد لبنان از بازی 'جانسون' بازیكن آمریكایی تیمش ابراز رضایت كرد و افزود: طبیعی بود كه این بازیكن در طول 40 دقیقه بازی، كیفیت دقایق اولیه را نداشته باشد اما به نظرم این بازیكن تلاش خود را انجام داد.

فاضل با اشاره به اینكه به مدت پنج سال گذشته در سوریه مربیگری كرده است، گفت : از شش ماه قبل هدایت تیم المتحد را برعهده گرفتم و برای آنكه بتوانم المتحد را به تیم درجه اول لبنان تبدیل كنم به زمان نیاز دارم.

وی از بازی تیم ذوب آهن اصفهان تمجید كرد و اظهارداشت: ذوب آهن تیم با كیفیت و خوبی است كه به نظرم چنانچه یك بازیكن خارجی دیگر را در اختیار داشت از قدرت بیشتری برخوردار می شد.

فاضل درباره دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و مهرام تهران در مرحله نیمه نهایی مسابقات بسكتبال باشگاه های غرب آسیا اظهارداشت: همانگونه كه از ذوب آهن شناخت دارم از مهرام تهران نیز شناخت دارم اما به نظرم ذوب آهن با شرایط كنونی نمی تواند مقابل مهرام تهران پیروز شود.

وی افزود: ذوب آهن برای پیروزی در مرحله نیمه نهایی مسابقات باشگاه های غرب آسیا به یك بازیكن خارجی دیگر نیاز دارد و مسوولان این تیم باید با جذب یك بازیكن خوب خارجی دیگر این تیم را تقویت كنند.

تیم بسكتبال المتحد لبنان دوشنبه شب در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاه های غرب آسیا در اصفهان با امتیاز 82 بر 78 مغلوب ذوب آهن شد .

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:33 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

فرهنگ جبهه را در رقابت های انتخاباتی زنده كنید

نماینده ولی فقیه و امام جمعه كاشان خطاب به نامزدهای نهمین دوره مجلس شورای گفت: در رقابت های انتخاباتی فرهنگ ایثار و گذشت در جبهه ها را زنده كنید.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، آیت الله ' عبدالنبی نمازی ' در جمع نامزدهای انتخابات حوزه كاشان و آران و بیدگل در دفتر نماینده ولی فقیه در كاشان اظهارداشت: مكتب ما علوی است و بایستی به امیرالمومنین (ع) تاسی كنیم.

وی با اشاره به اینكه امام علی (ع) با هجوم مردم مسوولیت را پذیرفتند، افزود: ارزش های مادی در نظر ایشان بی مقدار بود و در زمان جنگ تحمیلی نیز شاهد فداكاری و پیش گامی رزمندگان در خطرات و پس كشیدن آنها از به عهده گرفتن فرماندهی ها و منصب ها بودیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این مطلب خطاب به نامزدها تاكیدكرد: ملت ایران، ملتی موقع شناس و با فضیلت است؛ پس نمایندگان آنها نیز بایستی در این خصوصیات سرآمد بوده و تنها دغدغه خدمت داشته باشند.

آیت الله نمازی با اشاره به اینكه جمهوری اسلامی ایران در تمام مناسبات و معادلات جهانی تاثیرگذار است، تصریح كرد: ایران اسلامی با گذر از همه تحریم ها و تهدیدها، الگویی استوار و شایسته برای همه ملت هاست.

عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: همه نامزدها بایستی بدانند كه ما فدایی چنین انقلاب برآمده از خون همه شهدا از صدر اسلام تاكنون هستیم و بایستی مراقبت كنیم كه مبادا خدای ناكرده انقلاب و ارزش ها را قربانی منافع فردی، حزبی و گروهی كنیم.

آیت الله نمازی تاكید كرد: به طور متوسط هر 11 نفر برای هر كرسی مجلس رقابت كرده و در نهایت یك نفر راهی عرصه سخت خدمتگزاری می شود؛ اما آنچه بر جای می ماند، نمایش الگوی سالم و اخلاقی مردم سالاری جمهوری اسلامی ایران در جهان است.

وی برای تحقق چنین هدفی به نامزدها توصیه كرد: بر اساس برادری، صفا و صمیمیت، به میان مردم رفته و تنها كارایی ها و راه كارهای خود را ارایه و از تخریب یكدیگر پرهیز كنند.

وی اظهارداشت: فضای رقابت موجب بروز شخصیت حقیقی افراد شده و شایسته های خدمت را به مردم معرفی می كند.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:34 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

كاشان برای برگزاری یك انتخابات باشكوه آماده است

معاون استاندار و فرماندار ویژه كاشان گفت: تمامی اقدامات و امكانات لازم و مورد نیاز برای برگزاری یك انتخابات باشكوه در این شهرستان آماده شده است.

' علیرضا جوادی '، روز سه شنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت: هم اكنون، تجهیزاتی شامل شبكه های كامپیوتری و باركد خوان و زیرساخت های ارتباطی برای تمامی شعب تهیه و اجرا شده است.

وی افزود: همچنین، نشست های آموزشی و توجیهی ویژه اعضای هیات اجرایی، نمایندگان فرماندار، كاربران و كمك كاربران یارانه های ستاد انتخابات این شهرستان برگزار شده است.

وی تاكیدكرد: با توجه به حساسیت و اهمیت برگزاری مجلس دوره نهم، حضور پر شور فرزندان این مرز و بوم، برگ زرین دیگری بر افتخارات كاشان اضافه خواهد كرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه كاشان تصریح كرد: رعایت تقوا و اخلاق انتخاباتی برای هر چه باشكوهتر برگزار شدن این رویداد ملی توسط نامزدها، طرفداران و اعضای ستادهایشان نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.

جوادی خاطرنشان كرد: نامزدها تلاش كنند تا از تخریب و ضربه زدن به آبرو و حیثیت یكدیگر و سیاه نمایی نظام و مسوولان خودداری كنند.

وی یادآور شد: این مساله در شرایط كنونی كه دشمنان از هر ترفند و نقشه ای برای ایجاد اختلاف افكنی بین نامزدها بهره می برند، ضرورت بسیاری دارد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه كاشان اظهارداشت: هوشیاری و بیداری مردم و نامزدهای انتخاباتی علاوه بر سربلندی و پیروزی نظام جمهوری اسلامی، توطئه های دشمنان را نیز خنثی می كند.

دوازدهم اسفند ماه سال جاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:34 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

استاد دانشگاه: دانشجویان، نقش مهمی در انتخاب فرد اصلح برای مجلس نهم دارند

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، دانشجویان را نمایندگان فكری جامعه دانست و گفت: آنان نقش مهمی در انتخاب فرد اصلح برای مجلس نهم دارند.

'حسن ثقفیان' روزسه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشجویان از پاكترین و مخلص ترین افراد جامعه و نماینده قشر روشنفكر و تحصیلكرده جامعه هستند.

استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد شهرضا با اشاره به توانایی بالای قشر دانشجو برای معرفی نماینده اصلح در انتخاب مجلس نهم اظهارداشت: توجه به این قشر به دلیل نفوذ زیادی كه در خانواده ها و جامعه دارد، می تواند زمینه ساز مشاركت موثر مردم در انتخابات را فراهم كند.

وی به لزوم رعایت اخلاق در انتخابات تاكید كرد و گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی نامزدها باید جزو اصول اولیه رقابتها باشد.

وی همچنین عمل به وعده هایی كه نمایندگان به مردم در زمان تبلیغات انتخاباتی می دهند را بسیار مهم عنوان كرد و افزود: نامزدهای انتخابات در تبلیغات و معرفی توانایی خود كار یا فعالیتی انجام ندهند كه موجب بی اعتمادی مردم به آنها شود.

استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد شهرضا اظهارداشت: دادن شعار بدون عمل توسط نامزدها باعث بی اعتمادی مردم در انتخابات های آتی می شود و ذهنیت بدی را در مردم نسبت به نمایندگان مجلس به وجود می آورد.

وی به حضورگسترده و همیشگی مردم ایران در انتخابات اشاره كرد و گفت: حضور در انتخابات تكلیفی است كه هركدام از ما باید به آن عمل كنیم.

وی به هجمه فعالیت رسانه های غرب و دشمنان نظام در این برهه از زمان اشاره كرد و یادآور شد: این رسانه ها با انواع تبلیغات كاذب و جنگهای تبلیغاتی به دنبال اهداف خودشان هستند.

وی تصریح كرد: این رسانه های غربی و ضد انقلاب می خواهند با شیطنت و سناریوی ساختگی و توهمی مردم را از حضور در انتخابات دلسرد كنند.

وی با اشاره به هوشیاری مردم در چنین صحنه هایی تصریح كرد: مردم با حضور صدرصدی خود هجمه تبلیغات رسانه های غربی و دشمنان را همانند گذشته بی اثر خواهند كرد.

نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه 12 اسفند ماه سال جاری همزمان در سراسر كشور برگزار می شود.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:35 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

احداث اماکن صنعتی و تجاری در مجاورت بافت قدیمی ممنوع شود

باستان شناس و کارشناس میراث فرهنگی گفت: ساختارهای قدیمی شهر را باید استحکام بخشید و در این راستا ممنوعیت‌ احداث اماکن صنعتی و تجاری در مجاورت بافت قدیمی شهر ضروری است.

کتایون مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: نباید برای داشتن خانه‎های امروزی و مدرن زیبایی شناسی و ساختار قدیمی و جلوه ویژه‎ای که خانه‎های قدیمی به شهرمان داده است را از بین برد.

وی افزود: بافت‎های قدیمی را که توانایی مرمت را دارند  را باید دوباره  زنده کرد و  برای زندگی امروز جانی دوباره به آنها بخشید.

باستان شناس و کارشناس میراث فرهنگی بیان داشت: باید از تخریب آثار تاریخی و همچنین بافت‎های قدیمی شهر جلوگیری کرد و با بازسازی و ایمن‎سازی از ویرانی آنها جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه در بافت‎های قدیمی، سازه‎هایی همچون دکل‎ها و سازه‎های صنعتی زیبایی‎های شهر را از بین برده است، تصریح کرد: ساختارهای قدیمی شهر را باید استحکام بخشید، که این بازسازی باید به طور همگانی انجام شود و از نمونه‎های آن می‎توان به آموزش در راستای حفظ این اماکن و همچنین ممنوعیت‌ احداث اماکن صنعتی و تجاری در مجاورت بافت قدیمی شهر است.

مهدوی در مورد دانش آموخته‎های رشته معماری و مقایسه آنها با معماران بناهای قدیمی گفت: معمار وظیفه دارد بنایی را بسازد که قابل زیست و تعریف شده برای موضوع مشخصی باشد و بتواند حس افراد را نسبت به آن بنا برانگیزد.

وی ادامه داد: هنر معمار این است که برای تعریف یک بنای مدرن و تلفیقی بتواند در حوزه ارتباط تصویری و عکاسی هم ارتباط برقرار کند و بتواند مفاهیم آموخته شده را با حوزه تصویر انتقال دهد و نوع آوری کند.

باستان شناس و کارشناس میراث فرهنگی با بیان اینکه در کشورهای مختلف شهرهایی وجود درد  که هنوز هم بافت قدیمی خود را حفظ کرده‎اند و برای نگهداری از آنها تلاش‎های زیادی به عمل می‎آید، تصریح کرد: به عنوان مثال می‌توان به  پاریس و  فلورانس را می‌توان به عنوان الگوهای جهانی که همچنان با ظاهر قدیمی خودشان فعال هستند و  زندگی در آنها جریان دارد، نام برد.

وی در پایان بیان داشت: اساس تصاویری که به وسیله‌ انسان خلق می‌شود، مانند عکس تا نقاشی و حتی صنایع دستی و شعر از مقوله‎ای به نام سمبل سرچشمه می‌گیرند که عده‎ای معتقد هستند  هرکدام از آنها زبان قراردادی خاصی دارد و آنچه که  باید برای معماران و رشته‎های مرتبط با آنها مهم باشد، این است که باید به ابعاد زیبایی شناسانه‌ آثار توجه داشت و آنها را کشف کرد.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:35 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

نگاهی به صفحات ورزشی روزنامه های اصفهان- ۲/۱۲/۹۰

همشهری
خبرهای ورزشی در ویژه نامه اصفهان همشهری امروز به حاشیه رفته اند. خبرهایی از گوشه و کنار اصفهان در این صفحه دیده می شود. خبری از یادداشت و گزارش هم نیست. البته خبرهای این صفحه چندان جدید هم نیستند.
نگاهی به عناوین ورزشی روزنامه همشهری:
حضور خانواده ها پر رنگ بود
تنها مدال ایران را یک اصفهانی کسب کرد
فیروز صفه اصفهان راه ساری را شکست داد
اصفهان امروز
اصفهان امروز مروری دارد بر جایگاه تیم ها در نیم فصل دوم نسبت به نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال، عنوان این مطلب« صعود یعنی ملوان» است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان امروز:
دیدار والیبال گیتی پسند و کاله نیمه تمام ماند
رحیمی: هدف باشگاه سپاهان قهرمانی آسیاست
سالن اسکیت اصفهان در کشور همتا ندارد
نسل فردا
سیاست یک بام و دو هوای فدراسیون فوتبال در قبال دوپینگی ها سوژه گزارش نسل فرداست. نویسنده معتقد است: دوپینگ بد است ولی برای شهرستانی ها!
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نسل فردا:
هشتم اسفند آخرین فرصت یاغی ها
اعلام حکم دلال فوتبال ایران
تذکر لسانی، گاز اشک آور و دیگر هیچ
نصف جهان
نصف جهان به اتفاقاتی پرداخته که دو شب پیش بازی کاله و گیتی پسند را نیمه تمام گذاشت. والیبال با طعم چاقو و گاز اشک آور عنوان این گزارش است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نصف جهان:
سپاهان شیری که همیشه شیر است، ذوب آهن، پولی که کارخانه داده کجاست؟
خط خوردنم از تیم ملی حکمت خدا بود
سپاهان و تیم ملی
اصفهان زیبا
گفتگو با حسن اشجاری مطلب ویژه امروز اصفهان زیباست. اشجاری در خصوص سپاهان و وضعیت این تیم صحبت کرده و گفته است: تمرکزمان را حفظ کنیم قهرمان می شویم.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان زیبا:
نبود سیستم مدیریت کارآمد
از گارد دفاعی در برابر رسانه ها تا انداختن توپ به زمین بازیکنان
مرادی و رستمی و قدرتنمایی در جام ملت های آسیا

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:36 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

موسوی، معروف و علیزاده به کمیته انضباطی احضار شدند

در پی اتفاقات حاشیه های دیدار تیم های والیبال گیتی پسند و کاله فدراسیون والیبال سه بازیکن از دو تیم را برای پاسخگویی به کمیته انضباطی احضار کرد.

به گزارش ایمنا، پیامدهای دیدار جنجالی تیم های والیبال گیتی پسند و کاله ادامه دارد و بعد از اعلام باخت فنی ۳ بر صفر گیتی پسند سه بازیکن از دو تیم نیز به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال احضار شدند.
سعید معروف و عبدالرضا علیزاده از کاله و محمد موسوی عراقی از گیتی پسند که در درگیری های بازی دو شب پیش دو تیم دخالت داشتند به کمیته انضباطی دعوت شده اند.
این جلسه سوم اسفند برگزار می شود.
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:37 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

کوهیان: باید با شرایط نابرابر به دیدار مهرام برویم

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن گفت: در بازی‌های خارج از ایران به دلیل دور بودن از حواشی می‌توانیم تمرکز بهتری داشته باشیم و به همین دلیل است که در مسابقات آسیایی نتیجه بهتری می‌گیریم.


به گزارش ایمنا، فرزاد کوهیان در نشست خبری پس از دیدار بسکتبال دو تیم ذوب آهن و المتحد لبنان پیرامون این دیدار اظهار داشت: تلاش و غیرت بازیکنان ذوب آهن را باید ستود و من واقعا از آنها به خاطر بازی بسیار خوبی که ارائه دادند تشکر می‌کنم ضمن اینکه باید جای سعید ارمغانی را خالی کنم زیرا زمانی که او حضور داشت بار زیادی از تیم بر دوش او بود و زحمات بسیاری برای تیم ذوب آهن کشید.
وی خاطرنشان کرد: ما در این بازی باید ۲ بازیکن خارجی روی نیمکت خود قرار می‌دادیم اما به دلیل اینکه تنها یک بازیکن خارجی در تیم داشتیم جای یک بازیکن بر روی نیمکت تیم خالی بود زیرا وابا اجازه نمی‌دهد به جای آن سهمیه خارجی که می‌توانیم جذب کنیم بازیکن داخلی بنشانیم.
سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن افزود: تاثیر عدم حضور یک بازیکن خارجی دیگر در تیم مشهود است زیرا اگر آن بازیکن نباشد فشار ناشی از جای خالی او روی دوش بازیکنانی مانند آرن داودی، محمدرضا اکبری اوشین ساهاکیان، وودز و سایر بازیکنان می‌آید و باعث خستگی آنها می‌شود.
کوهیان دلیل عملکرد متفاوت ذوب آهن در لیگ ایران و جام باشگاه‌های غرب آسیا را اینطور عنوان کرد: در ورزش ایران یک پدیده به نام حاشیه داریم که مانند خیلی از چیز‌هایی که در مکان‌های دیگر نمی‌بینیم فقط در ایران می‌بینیم، در لبنان همه بازیکنان و کادر تیم در هتل به دور از حاشیه هایی که همه ما می‌دانیم چه حاشیه هایی است قرار دارند و به همین دلیل است که بازیکن می‌تواند تمرکز بهتری داشته باشد و بهتر عمل کند تا در نهایت تیم نتیجه بهتری بگیرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر ارزیابی وی از دیدار ذوب آهن و مهرام در مرحله نیمه نهایی مسابقات باشگاه‌های غرب آسیا گفت: بازیکنان روز پنجشنبه هفته گذشته که برابر مهرام چنان بازی انجام دادند که من تنها می‌توانم به غیرت آنها درود بفرستم، امسال با تمام فشارهایی که به فدراسیون بابت محدودیت جذب تنها ۳ ملی پوش وارد آمد این قانون در فدراسیون تصویب شد ولی با این وجود ذوب آهن تنها ۲ ملی پوش در اختیار دارد در حالی که مهرام هم ۳ ملی پوش و هم ۲ بازیکن خارجی در اختیار دارد و شرایط بسیار مساعدی دارد.
سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن ادامه داد: به هر حال در این شرایط نابرابر باید به مصاف مهرام برویم، مهرام یدک کش قهرمانی چند دوره مسابقات آسیایی است و هماوردی با این تیم نه تنها ساده نیست بلکه با شرایطی که ما داریم دو چندان مشکل است.
کوهیان در حاشیه این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر حواشی دیدار روز پنجشنبه ذوب آهن برابر مهرام و عکس العمل نشان ندادن وی به تصمیمات اشتباهات داور گفت: من دوبار در لیگ اعتراض خیلی جزئی کردم که باعث شد با محرومیت مواجه شوم ضمن اینکه باشگاه هم به من گفته است اگر یکبار دیگر دچار تخلف شوم من را جریمه خواهند کرد در این شرایط همین که به لب خط هم می‌آیم خیلی است.
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:37 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

فاضل: ذوب آهن تیمی با شخصیت است

سرمربی تیم بسکتبال المتحد لبنان گفت: اگر ذوب آهن یک بازیکن خارجی دیگر نیز داشت می‌توانست عملکرد بهتری در این مسابقه از خود نشان دهد.

به گزارش ایمنا، احمد فاضل در نشست خبری پس از دیدار دو تیم بسکتبال ذوب آهن و المتحد لبنان پیرامون این دیدار اظهار داشت: قبل از سفر به ایران شرایط خوبی نداشتیم و سرمربی آرژانتینی تیم تصمیم گرفت که دیگر با ما همکاری نکند به همین دلیل من مسئولیت هدایت تیم را برعهده گرفتم و سعی کردم در وهله اول اصول بسکتبال را در زمین توسط بازیکنانم پیاده کنم.
وی تصریح کرد: ما در زمانی از بازی ۱۰ امتیاز از حریف خود جلو بودیم اما با اشتباهاتی که در کوارتر سوم و چهارم داشتیم در نهایت بازی را واگذار کردیم.
سرمربی تیم بسکتبال المتحد لبنان با بیان اینکه در بازی‌هایی که نتیجه نزدیک است یک اشتباه از جانب بازیکن یا داور باعث می‌شود نتیجه بازی از دست رود خاطر نشان کرد: داور در اواخر بازی یک خطای آشکار بازیکن ذوب آهن را نادیده گرفت و این به ضرر تیم ما شد اما در کل باید بگویم ذوب آهن تیم بسیار با شخصیتی است و با گفتن این موضوع نمی‌خواهم پیروزی آنها را خراب کنم.
فاضل با تمجید از بازی آرن داودی و کرم احمدیان گفت: این دو بازیکن شخصیت بسیار بالایی در بازی دارند و در پیروزی ذوب آهن بسیار تاثیرگذار بودند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر پیش بینی او در مورد دیدار احتمالی ذوب آهن و مهرام در نیمه نهایی رقابت‌های غرب آسیا بیان کرد: مهرام را مانند ذوب آهن به خوبی می‌شناسم و با آنها در این رقابت‌ها نیز بازی کردیم، باید بگویم اگر ذوب آهن نتواند یک بازیکن خارجی دیگر را جذب کند مهرام به این دلیل که از دو بازیکن خارجی سود می‌برد می‌تواند برنده دیدار با ذوب آهن باشد.
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:38 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

لیست نهایی جبهه متحد با برگزاری بیش از ۳۳ جلسه در استان اصفهان نهایی شده است

رئیس جبهه متحد اصولگرایان استان اصفهان گفت: لیست نهایی نامزدهای جبهه متحد اصوگرایان استان اصفهان با گزینش نامزدها با چهار محور سوابق، مواضع، موقعیت رای آوری و کارآمدی افراد با برگزاری بیش از ۳۳ جلسه در استان اصفهان نهایی شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت الاسلام مهدی اژه‌ای با اشاره به تاریخچه تشکیل جبهه متحده اصولگرایان اظهار داشت: با توجه به جریانات شکل گرفته از ۸ سال قبل در کشور و بحث انتخابات، جمعی از گروه‌ها و تشکلات سیاسی با محوریت اسلام و روحانیت پیشتاز ( جامعه روحانیت مبارز تهران) به عنوان گروه همراه و پیروان رهبری با یکدیگر جلساتی داشته و در نهایت به عنوان جبهه متحد اصولگرایان در عرصه سیاسی کشور وارد شدند.
وی افزود: در انتخابات اخیر بنا بر رهنمودهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مبنی بر وحدت، همدلی و همراهی همه گروه‌های سیاسی فعالی در کشور که برای حفظ اسلام تلاش می‌کنند جمعی از گروه‌های که پیش از این نیز در عرصه‌های انتخاباتی با یکدیگر همکاری داشتند با عنوان جبهه متحد اصولگرایان در عرصه انتخابات وارد شدند.
وی بیان داشت: محوریت این جامعه را روحانیت مبارز با ریاست آیت الله مهدوی کنی و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ریاست آیت الله شیخ محمد یزدی بر عهده داشته با این تفاوت که این این بار با حضوری فعال‌تر در عرصه انتخابات حضور پیدا کرده‌اند و از دو سال قبل برای ایجاد مقدمات تشکیل این جبهه مطابق اصول و تاکیدات مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی (ره) برناکردند.
اژه‌ای با اشاره به اصول ۱۲ گانه بایدهای جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: دفاع از ارزش‌های اسلامی، پایبندی به مبانی انقلاب اسلامی، التزام عملی به ولایت فقیه و فصل الخطاب دانستن نظر رهبری، احترام به جایگاه روحانیت و مرجعیت از جمله شاخص‌ترین اصول ۱۲ گانه اصولگرایان است.
وی در ادامه با تشریح روند گزینش و انتخاب لیست نامزدهای انتخاباتی در استان اصفهان اظهار داشت: مقرر شد نمایندگانی از جامعه روحانیت مبارز، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نمایندگانی از بعضی تشکل‌ها و احزاب سیاسی عضو این جبهه هیئت داوری را بر عهده بگیرند و نمایندگانی از گروه‌های دیگر نیز مشغول بررسی و گزینش نامزدهای انتخاباتی بشوند.
وی افزود: بر این اساس در استان اصفهان نیز ۷ عضو به عنوان هیئت اجرایی و ۳ عضو به عنوان هیئت داوری انتخاب شدند که جمعیت ۷+۳ در اصفهان تشکیل شد که همگی این افراد از طرف تهران منصوب شده و حکم خوردند.
رئیس جبهه متحد اصولگرایان استان اصفهان تصریح کرد: بررسی نمایندگان با چهار محور سوابق، مواضع، موقعیت رای آوری و کارآمدی افراد شروع شد و بیش از ۳۳ جلسه در استان اصفهان تشکیل و تمامی صورت جلسات موجود و به امضا تمامی اعضا رسیده است.
وی بیان داشت: نیروهای محلی، علما، ائمه جمعه، نهادهای که کاندیدا به آن وابسته بود و اطلاعات خود افراد شورا از جمله منابعی بود که در بحث انتخاب افراد برای حضور در لیست جبهه متحده مورد توجه قرار گرفت و در نهایت شهر به شهر افراد مورد بررسی قرار گرفته و اعضا لیست مشخص شدند.
وی اظهار داشت: برخی از جلسات در بررسی افراد بیش از یک ساعت به طول می‌کشید و پس از بررسی تمامی شرایط و عملکردهای کاندیداها مورد نقد و بررسی قرار می‌گرفت و در نهایت با رای گیری نامزد مورد نظر انتخاب می‌شود.
اژه‌ای تصریح کرد: در تمامی این رای گیری‌ها فرد کاندیدا توجیه می‌شد که این رای گیری به معنای داشتن صلاحیت و یا عدم صلاحیت نیست و هر کاندیدا باید حداقل ۴ رای را از ۷ رای کسب می‌کرد.
وی افزود: در نهایت در شهرستان‌های لیست نهایی شد و در شهرستان‌های که مسکوت مانده به دلیل انصراف کاندیدا و یا داشتن رای مساوی برای دو کاندیدا است و به همین دلیل از اعلام کاندیدا امتناع کرده‌ایم.
وی در ادامه با تشریح انتخاب اعضا لیست شهر اصفهان اظهار داشت: در شهر اصفهان علاوه بر معیارهای مد نظر با علما شهر نیز مشورت کرده و دیدگاه‌های انها را نیز مد نظر قرار دادیم، که در نهایت لیست خود را در تاریخ اول اسفند ماه نهایی کردیم.
وی بیان داشت: برای تصمیم‌گیری در مورد لیست جبهه متحد اصولگرایان در اصفهان از سوی روحانیون و معتمدان و معتقدان شهر، هشت نفر به هیئت اجرایی معرفی شدند که در نهایت باید پنج نفر در این میان انتخاب و به مردم معرفی شوند.
اژه‌ای بیان داشت: در ابتدای جلسات، با توجه به اینکه امکان تغییر تصمیمات وجود داشت، بر اساس آیین نامه بنا بر این شد که تصمیم قطعی بر مبنای رای گیری صورت گیرد و بر همین اساس لازم بود تا هر یک از معرفی شدگان به این هیئت، حائز چهار رای از هفت رای هیئت اجرایی شوند که این اتفاق در مرحله اول روی نداد.
اژه‌ای با اشاره بر اینکه بر خلاف برخی دیدگاه‌ها این رای‌گیری، رای برای انتخاب حق و باطل نبوده و به لطف خدا همه نامزدهای ورود به لیست جبهه متحد به حق و انسان‌های شریف و خوبی بوده و هستند، اضافه کرد: در نهایت با رای‌گیری که در مرحله نهایی از هیئت اجرایی صورت گرفت، پنج نفر لیست جبهه متحد اصولگرایان انتخاب شدند.
وی با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری برای انتخاب لیست پنج نفره جبهه متحد اصولگرایان کار دشواری بود، بیان داشت: تصمیم‌گیری برای انتخاب این لیست به دلیل وجود ۱۳ تشکل سیاسی که به طور معمول برخی از این تشکل‌ها خود چند شاخه و نظر مختلف داشتند حساسیت مسئله را بالا برده بود.
رئیس جبهه متحد اصولگرایان استان اصفهان در پایان با اعلام اینکه لیست فعلی متشکل از آقایان حجت الاسلام سالک، حمید رضا فولادگر، رسول حامدیان، مرتضی طلایی و مجید نادرالاصلی به عنوان لیست نهایی و قطعی جبهه متحد اصولگرایان است، اظهار داشت: لیست پیشنهادی جبهه متحد اصولگرایان نیز همچون گذشته بوده و اطلاع‌رسانی لازم در این مورد صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به برخی از مصاحبه‌های انجام شده در مورد آقای عدنان زادهوش بیان داشت: همان طور که گفته شد مقرر بود که لیست تا نتیجه نهایی اعلام نشود اما در روز حضور دکتر ولایتی در اصفهان اسامی لیست اصفهان که هنوز نهایی نشده بود و اسم دکتر عدنان زادهوش در آن بود، اعلام شد.
وی تصریح کرد: در جلسه بررسی انتخاب نامبرده به عنوان نامزد لیست جبهه متحد اصفهان دکتر عدنان زادهوش از ۷ رای تنها سه رای مثبت و یک رای مشروط به دست آمد که با توجه به قاعده رای گیری و لزوم مشخص شدن این رای مشروط مقرر شد جلسه رای گیری مجدد برگزار شود.
اژه‌ای بیان داشت: با توجه به اعلام پیش از موعد رای‌ها، برگزاری جلسه با دکتر ولایتی، لزوم داشتن حداقل ۴ رای و مباحث مطروحه دکتر عدنان زادهوش بار دیگر به جلسه فرا خوانده شد و بار دیگر رای گیری در مورد ایشان انجام شد که در این رای گیری یک رای مثبت به رای منفی و رای مشروط نیز به رای منفی تبدیل شد و در نتیجه نامبرده از ۷ رای تنها دو رای مثبت داشت.
وی ادامه داد: در چنین مواردی مقرر شده بود تصمیم نهایی با هیئت داوری تهران باشد که با توجه به خروج وی از جلسه، عدم توجه به اصول کلی جبهه، انجام مصاحبه با رسانه‌های گروهی و اعلام شدن آرا هیئت اجرایی اصفهان تصمیم به گزینش یک کاندیدا دیگر گرفته شد که در نهایت مجید نادرالاصلی با رای نسبتا بالا به عنوان نفر پنجم لیست اصفهان منتخب شد.
وی افزود: هیئت داوری تهران وظیفه گزینش و تعیین نامزدها را بر عهده هیئت اصفهان گذاشته است و هیئت اصفهان در انتخاب نامزدها اختیار تام دارد.
رئیس جبهه متحد اصولگرایان استان اصفهان در پایان اسامی نامزدهای شهرهای مختلف استان را به این شرح اعلام کرد:
اصفهان: حجت الاسلام احمد سالک، حمید فولادگر، رسول حامدیان، مرتضی طلایی، مجید نادر الاصلی
اردستان: حجت الاسلام سید مصطفی طباطبایی نژاد
برخوار، میمه و شاهین شهر: مسکوت
فلاورجان: حجت الاسلام سید ناصر موسوی
خمینی شهر: سید محمود ابطهی
سمیرم: بهروز جعفری
شهرضا و دهاقان: عوض حیدری پور
فریدن، فریدونشهر و چادگان: بهمن محمدی
کاشان و آران و بیدگل: اصغر گرانمایه پور
نجف آباد: حمید سعادت
نطنز و بادرود: محمد رضا فقیهی
گلپایگان و خوانسار: مسکوت
نایین: سید حمید طباطبایی
لنجان: احمد علی سلطانی
مبارکه: مسکوت

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:38 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

هفت هزار دانش‌‌آموز استثنایی در اصفهان تحصیل می‌کنند

مدير آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان بیش از هفت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه مشغول به تحصيل هستند.

کریم حیدری در گفتگو با خبرنگار ایمنا با بیان این‌که در استان اصفهان بیش از هفت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه مشغول به تحصيل هستند، اظهار داشت: از این تعداد پنج هزار و ۵۰۰ دانش آموز در مدارس ويژه دانش آموزان استثنايی و مابقی در مدارس عادی آموزش و پروش تحصيل می‌كنند.
مدير آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان افزود: هزار و ۴۰۰پرسنل در آموزش وپروش استان اصفهان در زمينه آموزش دانش آموزان استثنايی مشغول به كار هستند.
وی با اشاره به این‌که در استان اصفهان ۱۷۰مدرسه ويژه دانش آموزان استثنايی وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر پنج مدرسه ويژه دانش آموزان استثنايی در حال احداث است که در سال تحصیلی جاری افتتاح خواهد شد.
حیدری با بیان این‌که دانش آموزان استثنایی در سه حوزه مشکلات ذهنی، مشکلات جسمی و یا رفتاری به هفت گروه تقسیم می‌شوند، خاطرنشان کرد: این هفت گروه شامل کم توانان ذهنی، ناشنوایان، نابینایان، معلولان جسمی و حرکتی،دانش آموزان چند معلولیتی، دانش آموزان با اختلالات رفتاری و دانش آموزان با اختلالات یادگیری می‌باشد.
وی از جمله مهم‌ترین مشکلات مدارس استثنایی استان اصفهان را کمبود پرسنل و همچنین عدم مناسب‌سازی بسیاری از مدارس برای این دانش‌آموزان عنوان کرد و بیان داشت: همچنین در تجهیز مدارس به دستگاه‌های درمانی و فیزیوتراپی دچار مشکل هستیم.

سه شنبه 2 اسفند 1390  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها