0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

فاضل: ذوب آهن تیمی با شخصیت است
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:38 PM

سرمربی تیم بسکتبال المتحد لبنان گفت: اگر ذوب آهن یک بازیکن خارجی دیگر نیز داشت می‌توانست عملکرد بهتری در این مسابقه از خود نشان دهد.

به گزارش ایمنا، احمد فاضل در نشست خبری پس از دیدار دو تیم بسکتبال ذوب آهن و المتحد لبنان پیرامون این دیدار اظهار داشت: قبل از سفر به ایران شرایط خوبی نداشتیم و سرمربی آرژانتینی تیم تصمیم گرفت که دیگر با ما همکاری نکند به همین دلیل من مسئولیت هدایت تیم را برعهده گرفتم و سعی کردم در وهله اول اصول بسکتبال را در زمین توسط بازیکنانم پیاده کنم.
وی تصریح کرد: ما در زمانی از بازی ۱۰ امتیاز از حریف خود جلو بودیم اما با اشتباهاتی که در کوارتر سوم و چهارم داشتیم در نهایت بازی را واگذار کردیم.
سرمربی تیم بسکتبال المتحد لبنان با بیان اینکه در بازی‌هایی که نتیجه نزدیک است یک اشتباه از جانب بازیکن یا داور باعث می‌شود نتیجه بازی از دست رود خاطر نشان کرد: داور در اواخر بازی یک خطای آشکار بازیکن ذوب آهن را نادیده گرفت و این به ضرر تیم ما شد اما در کل باید بگویم ذوب آهن تیم بسیار با شخصیتی است و با گفتن این موضوع نمی‌خواهم پیروزی آنها را خراب کنم.
فاضل با تمجید از بازی آرن داودی و کرم احمدیان گفت: این دو بازیکن شخصیت بسیار بالایی در بازی دارند و در پیروزی ذوب آهن بسیار تاثیرگذار بودند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر پیش بینی او در مورد دیدار احتمالی ذوب آهن و مهرام در نیمه نهایی رقابت‌های غرب آسیا بیان کرد: مهرام را مانند ذوب آهن به خوبی می‌شناسم و با آنها در این رقابت‌ها نیز بازی کردیم، باید بگویم اگر ذوب آهن نتواند یک بازیکن خارجی دیگر را جذب کند مهرام به این دلیل که از دو بازیکن خارجی سود می‌برد می‌تواند برنده دیدار با ذوب آهن باشد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها