سرمربی بسكتبال المتحد لبنان:قبل از سفر به ایران شرایط خوبی نداشتیم
سه شنبه 2 اسفند 1390 12:33 PM
سرمربی تیم بسكتبال المتحد لبنان گفت: پیش از سفر به ایران بدلیل پاره ای مشكلات، تمرینات آماده سازی خوبی انجام ندادیم و از شرایط خوبی برخوردار نبودیم .
به گزارش ایرنا،' احمد فاضل'شامگاه دوشنبه پس از شكست تیمش مقابل ذوب آهن اصفهان در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاه های غرب آسیا در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تیم المتحد باید بازی بهتری را انجام می داد و نباید با اختلاف چهار امتیاز شكست می خورد.
وی تصریح كرد: بدلیل برخی اشتباهات در كوارترهای سوم و چهارم نتوانستیم بازی خوبی را ارائه دهیم و بازیكنان ما تمركز خود را از دست دادند.
سرمربی تیم بسكتبال المتحد لبنان از بازی 'جانسون' بازیكن آمریكایی تیمش ابراز رضایت كرد و افزود: طبیعی بود كه این بازیكن در طول 40 دقیقه بازی، كیفیت دقایق اولیه را نداشته باشد اما به نظرم این بازیكن تلاش خود را انجام داد.
فاضل با اشاره به اینكه به مدت پنج سال گذشته در سوریه مربیگری كرده است، گفت : از شش ماه قبل هدایت تیم المتحد را برعهده گرفتم و برای آنكه بتوانم المتحد را به تیم درجه اول لبنان تبدیل كنم به زمان نیاز دارم.
وی از بازی تیم ذوب آهن اصفهان تمجید كرد و اظهارداشت: ذوب آهن تیم با كیفیت و خوبی است كه به نظرم چنانچه یك بازیكن خارجی دیگر را در اختیار داشت از قدرت بیشتری برخوردار می شد.
فاضل درباره دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و مهرام تهران در مرحله نیمه نهایی مسابقات بسكتبال باشگاه های غرب آسیا اظهارداشت: همانگونه كه از ذوب آهن شناخت دارم از مهرام تهران نیز شناخت دارم اما به نظرم ذوب آهن با شرایط كنونی نمی تواند مقابل مهرام تهران پیروز شود.
وی افزود: ذوب آهن برای پیروزی در مرحله نیمه نهایی مسابقات باشگاه های غرب آسیا به یك بازیكن خارجی دیگر نیاز دارد و مسوولان این تیم باید با جذب یك بازیكن خوب خارجی دیگر این تیم را تقویت كنند.
تیم بسكتبال المتحد لبنان دوشنبه شب در مرحله یك چهارم پایانی مسابقات باشگاه های غرب آسیا در اصفهان با امتیاز 82 بر 78 مغلوب ذوب آهن شد .