0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

باریج اسانس بهترین بازی فصل خود را مقابل پیشگامان ارایه داد

كاشان-سرمربی تیم والیبال باریج اسانس كاشان گفت: بازیكنان باریج اسانس با ارایه بهترین بازی خود در این فصل، توانستند تیم پیشگامان كویر یزد را شكست دهند.

'حسین معدنی'، شامگاه دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هر زمان كه تیم پیشگامان به شیوه دلخواه باریج اسانس بازی كرد، تك تك برنامه های تاكتیكی تیم ما به خوبی اجرا شد.

وی افزود: خیلی خوشحالم كه بازیكنان باریج اسانس، به شعور تاكتیكی خوبی در والیبال دست پیدا كرده اند و خودشان در میدان مسابقه در برابر حریفان، تاكتیك طراحی می كنند.

معدنی تاكید كرد: براساس قولی كه داده بودم تیم باریج اسانس در نیم فصل دوم روند رو به رشدی داشت و توانست با انجام بازی های گروهی یكی از موفق ترین تیم های دور برگشت باشد.

وی، در مورد بازی پایانی باریج اسانس مقابل تیم والیبال كرمان نیز گفت: نتیجه این بازی برای من مهم نیست و در مقابل نماینده كرمان از بازیكنانی كه كمتر در این فصل فرصت بازی داشته اند، استفاده خواهم كرد.

تیم والیبال باریج اسانس كاشان در هفته بیست و ششم لیگ برتر موفق شد با نتیجه قاطع سه بر صفر میهمان خود پیشگامان كویر یزد را با شكست بدرقه كند.

این تیم، در آخرین بازی خود در بیست و پنجمین دوره لیگ برتر والیبال روز چهارشنبه دهم اسفند ماه میهمان تیم والیبال كرمان خواهد بود.

تیم باریج اسانس كاشان با انجام 25 بازی خود و كسب 14 برد و 11 شكست و با مجموع 36 امتیاز در رده هشتم جدول رده بندی لیگ برتر والیبال قرار گرفته است.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 9 اسفند 1390  4:58 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:اخبار اصفهان - اسفند 90

به نام خدا

کاربر محترم salmanjavan

با سلام و احترام توجه ضمن تشکر از فعالیت مستمر شما  را به اطلاعیه تالار همسفران ( حدیث رهروان) در لینک زیر جلب میکنم

امیدوارم ضمن رعایت آن شاهد فعالیتهای  مستمر و بهتر  شما باشیم .

با تشکر

http://rasekhoon.net/forum/threadshow-497085-1.aspx

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 9 اسفند 1390  8:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها