0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

انتصاب حجت الاسلام معادیخواه به عنوان هماهنگ کننده و تبلیغات خارج از کشور

تاریخ: 1360/11/28

انتصاب حجت الاسلام معادیخواه به عنوان هماهنگ کننده و تبلیغات خارج از کشو

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای معادیخواه وزیر محترم ارشاد اسلامی با تشکر از زحمات شما و سایر گروه ها و افرادی که در بزرگداشت سالروز انقلاب اسلامی متحمل زحماتی شده اند و با توجه به آنکه تبلیغات خارج ازکشور با آن همه تبلیغات مسموم علیه اسلام از اهمیت ویژه برخوردار است و نظر به آنکه هماهنگ و منسجم بودن آن موجب تاثیر بیشتری خواهد بود، جنابعالی را به عنوان هماهنگ کننده تبلیغات خارج کشور تعیین نمودم تا با تایید خداوند متعال و همکاری تمام افراد و نهادها و ارگان ها و سازمان ها که در این زمینه فعالیت دارند، به این امر حیاتی ادامه داده و جداً جلو بی نظمی ها و تک روی ها گرفته شود تا از سمپاشی ها و تبلیغات دروغین دستگاه های شایعه ساز و دروغ پرداز به مقدار توان جلوگیری شود و جمهوری اسلامی و انگیزه های انقلاب ایران را به همان نحو که هست معرفی نمایند.
از خداوند متعال توفیق جنابعالی و همگان را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگرام تسلیت امام خمینی به آیت اللَّه طاهری

تاریخ: 1360/12/09

تلگرام تسلیت امام خمینی به آیت اللَّه طاهری

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
جناب مستطاب حجت الاسلام آقای طاهری امام جمعه محترم اصفهان دامت افاضاته
خبر تأثر انگیز شهادت فرزند برومند جنابعالی گرچه موجب تأثر و تأسف است، لکن چه کسی اولی از سلاله پاک و مطهر رسول اکرم (علیه السلام) در شهادت در راه هدف و اسلام عزیز؟ و چه کسی اولی از شما فرزند برومند سید شهیدان صلوات الله و سلامه علیه و از خاندان محترمتان در صبر و ایثار در راه خداوند متعال؟ و چه کسی اولی در پاسداری و مقاومت برای اقامه عدالت اسلامی از ملت عظیم الشأن ایران؟ و چه کسی اولی از دست زدن به این جنایات و به شهادت رساندن فرزندان قرآن و سلاله طیبه شهدای بزرگوار کربلا از صدام و صدامیان، یادگار جنایتکاران صدر اسلام؟ ما در راه اسلام، این هدف مقدس از شهادت نور چشمانمان هراس نداریم و سند ما پدران و مادران شهدای عزیزمان است که آنچنان با گشاده روئی و شجاعت معنوی از شهادت عزیزانشان استقبال می کنند که انسان را به یاد حضرت علی ابن الحسین، امام سجاد و عمه بزرگوارش زینب کبری، فرزند علی ابن ابیطالب سلام الله علیهم می اندازد. اینجانب این شهادت و شهادت سایر فرزندان اسلام را در جبهه ها و پشت جبهه ها به حضرت بقیه الله ارواحنالمقدمه الفداء و به جنابعالی و سایر بازماندگان شهدا تسلیت می دهم و از خداوند متعال برای شهید عزیزتان و سایر شهدا مغفرت و رحمت و برای بازماندگان عزت و صبر و سلامت می طلبم.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه کودکان روستای معدن فیروزه نیشابور به محضر امام خمینی

تاریخ: 1360/12/04

نامه کودکان روستای معدن فیروزه نیشابور به محضر امام خمینی

بسم الله الرحمن الرحیم
امیدواریم که سلام گرم ما را بپذیرید و وجودتان از هر گونه بیماری و ناراحتی دور باشد. ما می خواستیم همانطور که در کتاب تعلیمات دینی و اخلاق کلاس پنجم بود. نامه ای به شما بنویسم و مانند امام محمد تقی (ع) که فرماندار سیستان را نصیحت کرده بود، شما را نصیحت کنیم. اما متوجه شدیم که این کار، اشتباه بزرگی است و گناه دارد چون شما خود شخصی بزرگ و باتقوا و پرهیزکارید و در برابر قدرتهای شرق و غرب ایستادگی نموده اید و با قدرتهای شیطانی در حال مبارزه هستید، در حالی که ما کودکانی هستیم که شاید حتی دست چپ و راست مان را از یکدیگر تشخیص ندهیم پس چگونه خود را راضی کنیم که شما را نصیحت نمائیم. از این نظر فقط تصمیم گرفتیم که نامه ای برای شما بنویسیم و ضمن عرض سلامی گرم و با محبت، از خداوند بزرگ بخواهیم و دعا کنیم که شما را در پناه خود در کلیه کارها موفق و پیروز نگه دارد و هر چه زودتر سربازان اسلام را بر نیروهای صدام و کافران بعثی پیروزی عطا فرماید. آمین یا رب العالمین.
خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار.
نماینده کلاس پنجم (الف) سید ابوالفضل مرزانی
تاریخ:4/12/60

پاسخ امام خمینی

فرزندان عزیز خوبم
چه خوب بود که نصیحتی را که در نظر داشتید، می نوشتید. ما همه محتاج به نصیحت هستیم و نصیحت شما عزیزان، بی غرضانه و از روی صفای قلب است. اکنون به عنوان پدر پیری شما عزیزان را نصیحت می کنم که در تحصیل علم و فراگرفتن دانش و اخلاق و کردار نیکو کوشا باشید که افراد متعهد و سودمندی برای اسلام بزرگ و میهن عزیزتان باشید. خداوند یار و نگهدارتان باشد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس دیوانعالی کشور و نخست وزیر

تاریخ: 1360/12/03

تاکید در مورد عفو محبوسین

بسم الله الرحمن الرحیم
من امروز می خواهم تأکید کنم در این امر که راجع به این محبوسین (البته به استثناء آنهایی که ما به حسب امر خدا نمی توانیم عفو کنیم) باز تأکید کنم که زودتر این قضیه تمام بشود و آقای موسوی به همه جا، همه شهرستان ها سفارش کنند که زودتر این کار را انجام بدهند و رسیدگی زودتر بشود تا انشاءالله برای عید جدید یک عده چشمگیری از اینها واگر می شود، همه آنهایی که می شود، آنها را عفو کرد. حالا گناه دارند، یک گناهی است که قابل عفو است، انحراف دارند انحرافی است که قابل عفو است، تهیه کنند و برای عید جدید که می آید بفرستند تا انشاءالله اینها عفو بشوند. و من سفارش می کنم به این اشخاصی که از این گروه ها بازی خورده اند اینها یک مقایسه ای بین حکومت حالا و حکومت سابق بکنند و ما بین مردم در حالا و مردم در سابق بکنند و بین خدمت هائی که این دولت در این مدت کم با آن گرفتاری های فوق العاده ای که همه کشورها و تقریباً همه ابرقدرت ها برخلاف این دولت و ملت توطئه می کنند، مقایسه کنند و بعد ببینند واقعاً راهشان چه راهی است راه برای راهی که آنها دارند، می خواهند چه بکنند و راهی که منافقان و برادرهای آنها دارند، اینها می خواهند چه بکنند و من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که هدایت کند این جوان ها را، این دخترها را، این پسرها را که در دام اینها دیگر نیفتند یا از دام اینها انشاءالله خارج بشوند.

تقدیر از رزمندگان

و باید تقدیر کنم از ارتش و سپاه و ژاندارمری و سایر قوای مسلح و مردمی که بحمدالله با قدرت پیشروی دارند می کنند و در همین (چزابه) هم کارهایی انجام داده اند و انشاءالله انجام می دهند و امیدوارم که به فتح آخری نزدیک باشیم. و فتح ما آنوقتی است که عراق و ایران و سایر کشورهای اسلامی همه مرفه باشند و همه بتوانند - زندگی - آسوده و بی قدرت قدرتمندان و بدون سلطه آنها به زندگی خودشان ادامه بدهند.
و چیزی که در این چند روز مراجعه شده است زیاد به اینجاها و احمد، به من هی کراراً گفته اند که زیاد مراجعه شده است، من دو روز پیش از این که رادیو را گوش می کردم، دیدم که رادیوی خارجی

صحیفه نور جلد 16 صفحه 53

گفت که فلان گفته است که خمینی در حال مرگ است. من یاد یک قصه افتادم و آن اینکه یک نفر بود که می خواست اظهار قدرت و پهلوانی بکند. در یک جلسه ای گفت که من آنم که چه کردم، چه کردم. کارهایش را شمرد و منجمله گفت من آنم که فلان آدم، فلان پهلوان را در فلان جا کشتم و چه کردم. آن آدم حاضر بود، گفت که آن کسی که شما کشتید حرف های شما را دارد می شنود! من یاد این افتادم که آن کسی که این آقا گفته است که در حال مرگ است، حرف های ایشان را شنیده و به این سبک مغزی خندیده است. من انشاءالله امیدوارم که آنها هم که در خارج هستند دیگر برگردند، ول کنند این مسائل را، می دانند که پیشروی نمی کنند، می دانند که با این ملت نمی شود طرف شد. خوب، هی ادعا می کنید که ملت با ماست، خوب اگر ملت با ماست بیائید با ملت همکاری بکنید، با دولت همکاری بکنید، نه اینکه بروید کنار بنشینید و هی دسته دسته درست کنید و هر کدام به دیگری هم فحش بدهد. من از خدای تبارک و تعالی سلامت همه آقایان را و سلامت این ملت را و سلامت این آسیب دیدگان را می خواهم و امیدوارم که، از ملت هم تشکر می کنم به اینکه الحمدلله در صحنه حاضرند و تا در صحنه حاضرند این کشور آسیب نخواهد دید ولو هر چه حالا فساد بکنند، هر چه کارهای خلاف بکنند. خداوند همه تان را حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با سرپرست، گروهی از مسؤولان و پاسداران کمیته های انقلاب اسلامی تهران

تاریخ: 1360/12/10

شما عزیزان اسلام را زنده و ایران را بیمه کردید

بسم الله الرحمن الرحیم
من وقتی که مواجه می شوم با این صورت ها و چهره های اسلامی و وقتی که شور و شعف شما جوانان، عزیزان را می بینم نشاط برای من حاصل می شود. شما عزیزان اسلام را زنده کردید و شما عزیزان ایران را بیمه کردید و این جوانان کمیته که از روز اول انقلاب در پیروزی انقلاب نقش بزرگ داشتند، در ادامه انقلاب هم این نقش را دارند و امیدوارم که این نقش را به خلف های خودشان و به فرزندان خودشان بیاموزند تا اینکه در طول تاریخ ایران همین طور که الان اسلامی است و مثل شما جوانانی که نظیر آن را ما نمی توانیم در تاریخ پیدا بکنیم، اولاد عزیز شما هم مثل شما بار بیایند و حفظ کنند کشور خودشان را و حفظ کنند اسلام عزیز را.
اسلام در قرن های زیاد مظلوم بود. برای اینکه آن چیزی که اسلام می خواست در پرده بود و آن چیزی که برنامه اسلام بود هیچ وقت پیاده نشد و گفته نشد و ملت ها را بی خبر گذاشتند از اسلام و جنایتکاران تاریخ کوشش کردند که اسلام را در حجاب نگه دارند و نگذارند این مکتب آزادیبخش را، این مکتب استقلال بخش را، این مکتبی که با ستمکاران در ستیز و با مستمندان برادر است، نگذاشتند که معرفی بشود و من امیدوارم که در این زمان که ما هستیم توفیق پیدا بکنیم، همه عزیزان ما توفیق پیدا بکنند و همه مبلغان اسلامی توفیق پیدا بکنند که این پرده هایی که قدرتمندان به روی اسلام کشیده اند و حقایق اسلام را در ستره نگه داشتند، با دست علمای اسلام، مبلغان اسلام و همه جوان هائی که مشغول خدمت هستند عرضه بشود. قدرت اسلام یک امری بود که انکار داشتند قدرت ها، حکومت ها. حکومت هایی که روی کار می آمدند، چه آنهایی که مخالف با اسلام بودند، چه آنهایی که مخالف نبودند، اسلام را در یک حجابی نگه داشتند یا عامداً یا از روی جهل. قدرت اسلام بر عالم و در بین طوایف مختلف عالم در حجاب بود و یک نمونه ای از او در زمان ما و در ایران وطن ما، یک زمینه مختصری، یک نمونه مختصری از او پیدا شد. این نمونه این بود که ثابت کرد اسلام به اینکه جوانان ما مهیا هستند از برای جانفشانی در راه اسلام و همانطوری که اسلام می خواهد که در مقابل کفر و زندقه و در مقابل ستم و ستمکاران ایستادگی بکنند، مردانه ایستادند و ایثار کردند و جانفشانی کردند و این مطلب را به ثبت رساندند. دنیا هر چه بخواهد انکار کند این حقیقت را و این واقعیت را و هر چه مبلغ های فاسد

صحیفه نور جلد 16 صفحه 58

رژیم های فاسد و قدرت های فاسد بخواهند این جمهوری اسلامی و این ارزش هایی که در جمهوری اسلامی هست و این ارزش هایی که در امت اسلامی در ایران هست بخواهند پایمال کنند و ستره به روی او قرار بدهند، نخواهد شد. شما جوانان عزیز اثبات کردید که می توانید در مقابل تمام قدرت ها ایستادگی کنید و می توانید کشور خودتان را حفظ کنید. آنهایی که انحراف داشتند و دارند، خیال می کردند که اگر چنانچه رژیم شاهنشاهی از بین برود، اسلام و ایران و همه جهاتی که در ایران هست از بین خواهد رفت و ایران تجزیه خواهد شد به دو قدرت، غافل از اینکه اسلام و ملت اسلامی اگر هوشیار باشد و اگر توجه به مسائل داشته باشد، می تواند در مقابل همه قدرت بایستد، می تواند منحرفین را به جای خودشان بنشاند و می تواند اداره کشور را بهتر از زمان هایی که ظلم و ستم بر این کشور احاطه داشت بکند. شما جوانان از روز اول ثابت کردید تعهد خودتان را به خدای تبارک و تعالی و به دیانت اسلام و بر همان امر باقی هستید و امید است که تا آخر باقی باشید و فرزندان شما و سلف شما هم با همین ایده باقی باشند و ایران و اسلام را بیمه کنند برای همیشه.
شما ثابت کردید که هر چه را بخواهید می توانید ایجاد کنید. شما یک معجزه ای در دنیا به ظهور رساندید که آن معجزه قدرت الهی در بشر بود. شما در مقابل تمام قدرت هایی که می خواستند ایران را و ایرانی را ببلعند و می خواستند ذخایر شما را غارت کنند،ا ایستادید و مقابله کردید و پیروز شدید.

پیروزی بزرگ این است که انسان بر نفس خودش پیروز باشد

شما پیروزید برای اینکه خدا با شماست. شما پیروزید برای اینکه اسلام پشتیبان شماست. شما پیروزید برای اینکه ایمان دارید. شما پیروزید برای اینکه شهادت را در آغوش می گیرید و آنهایی که از شهادت و از مردن می ترسند، آنها شکست خورده اند اگر چنانچه هم لشگر عظیم داشته باشند. شما بر نفس خودتان پیروز شدید. شما جوانان در پشت جبهه و در بین کشور و برادران شما در جبهه، بر نفس خودتان غلبه کردید و زندگی را زندگی ابدی دانستید و این زندگی حیوانی طبیعی را ناچیز شمردید. شما الان پیروز هستید و پیروزی شما مادامی که این قدرت نفسانی در شماست، مادامی که این ایده الهی در شماست، پیروزید چه شکست بخورید به حسب صورت و به حسب عوامل مادی و چه پیشرفت بکنید. پیروزی بزرگ این است که انسان بر نفس خودش پیروز باشد و بر شیطان خودش غلبه کند و شماها بحمدالله اینطور که جانفشانی در راه خدا می کنید، غلبه کردید بر شیطان خودتان. و من امروز باید از شما تشکر کنم که شما از این ملت پشتیبانی کردید و فعالیت شما به ملت آرامش داد. ملت باید از شما جوانان در سرتاسر کشور که نگهبان امنیت داخلی هستید و از آن جوانان که نگهبان کشور هستند در جبهه ها، تشکر کند و خدای تبارک و تعالی از شما تقدیر می کند.
آنچه اهمیت دارد این است که انسان عملش پیش خدا مقبول باشد و من می بینم که بسیاری از این جوانان عزیز هستند که هیچ باکی از شهادت ندارند بلکه شاید همه اینطور باشند. من از خدای تبارک و تعالی سلامت شما و عزت و عظمت اسلام و مسلمین و آرامش همه کشورهای اسلامی را

صحیفه نور جلد 16 صفحه 59

می خواهم و به شما عزیزان که نصیحت پدرانه، یک نصیحت برادرانه می کنم و آن اینکه راه خودتان را ادامه دهید و همانطور که شما موجب سرافرازی ایران شدید با اخلاق خوب، با اعمال خوب، با برخورد خوب با هموطنان خودتان، این معنی را، سرافرازی را برای خودتان در پیشگاه خدای تبارک و تعالی هم اثبات کنید. پیروزی مهم است، لکن ادامه پیروزی مشکل است و مهمتر. شما بحمدالله امروز جوانانی هستید که به این کشور آرامش دادید و می دهید و این مطلب را ادامه بدهید با روی گشاده برای مردم و با ایمان قوی که از ایمان قوی این اخلاق صحیح و رفتار صحیح پیدا خواهد شد و من امیدوارم که شماها نسلاً بعد از نسل، این ایده را داشته باشید و ایمان را حفظ کنید و به سلف خودتان یاد بدهید که ایران انشاءالله پیروز باشد تا آخر.
و من امیدوارم که کشورهای دیگر اسلامی که خودشان را در قید و بند طبیعت قرار داده اند، هر کدام اینطور قید و بند را دارند، این قید و بندها را بگسلانند و با برادران ایرانی خودشان در این جهاد اکبر همقدم باشند تا در جهاد با ابرقدرت ها هم پیروز شوند. و من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که این دولت هایی که در کشورهای اسلامی حکومت می کنند، آنها را بیدار کند و اینطور ذخایر خودشان را در طبق اخلاص نگذارند برای قدرت ها و با روی گشاده ذخایر ملت فقیر خودشان را به قدرت های بزرگ تقدیم نکنند و توجه کنند به اینکه امروز تکلیف این است که همانطور که ایران قیام کرد و پیروز شد و دیدید که نتوانستند قدرت ها با او مقابله کنند شماها هم، دولت ها هم، ملت ها هم، با ایران همقدم باشند تا اینکه انشاءالله اساس ظلم از بشر برچیده بشود و پرچم اسلام در تمام کشورها به اهتزاز در آید.
من از شما آقایان و از علمایی که در بین شما مشغول هدایت هستند و از آقای کنی تشکر می کنم و امیدوارم که علمای بلاد و علمای اسلام راجع به مسائل اسلامی هدایت کنند همیشه شماها را و مادامی که اینها در بین شما هستند، امیدوارم که اعوجاجی حاصل نشود، لکن هر یک از شما ضامن نفس خودش هست و باید از هواهای نفسانی جلوگیری کند که مبادا خدای نخواسته این وجهه خوبی که شما دارید و این توجهی که به شما شده است، سست بشود. جوان هایی که در بین شما هستند اگر خدای نخواسته یک وقت تندی دارند، آنها را نصیحت کنید و همه ما محتاج به نصیحت هستیم که در امور اسلامی با روش اسلامی رفتار کنیم و با اخلاق اسلامی با مردم برخوردار کنیم. خداوند همه تان را حفظ کند.
والسلام علیکم و رحمة الله

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای تیم های فوتبال منتخب تهران

تاریخ: 1360/12/17

من خودم ورزشکار نیستم اما ورزشکارها را دوست دارم

بسم الله الرحمن الرحیم
من خودم ورزشکار نیستم اما ورزشکارها را دوست دارم. (احب الصالحین و لست منهم) از خدای تبارک و تعالی خواهانم که شما جوانان را که ذخیره این کشور هستید و مایه امید ملت و اسلام هستید هر چه بیشتر موفق کند که در همه ابعاد انسانی ورزش کنید. یک بعدش آن بعدی است که شما متخصص در آن هستید و امید است که بعدهای دیگری هم که انسان دارد و انسانیت دارد در شما رشد کند. ورزشکارها همیشه اینطور بودند که یک روح سالمی داشتند، از باب اینکه توجه به شهوات نداشتند، توجه به لذات نداشتند، توجه به یک فعالیت جسمی داشتند که عقل سالم در بدن سالم است. شما اگر دقت کنید در حال جوان ها و طبقات جامعه می بینید که آنهائی که در عیش و عشرت می گذرانند، حقیقتاً عیش و عشرت نیست. بدن ها افسرده، روح ها پژمرده و کسالت سرتاپای آنها را گرفته است. اگر دو ساعت عشرت می کنند، بیست و دو ساعت در ناراحتی آن هستند و آنهائی که اهل خدا هستند، توجه به خدا دارند، ورزش جسمی می کنند و ورزش روحی، آنها در تمام مدت، اشخاصی هستند که پژمردگی در آنها نیست، افسردگی در آنها نیست و این نعمتی است از خدای تبارک و تعالی که خداوند نصیب همه بکند انشاءالله.

یکی از وجوه صدور اسلام، شما جوانانید

شما نمونه باشید در کشورهای دیگر که شماها از جمهوری اسلامی هستید. ما امروز احتیاج به این داریم که اسلام را در هر جا تقویت کنیم و در هر جا پیاده کنیم و در مملکت خودمان اسلام را به جاهای دیگر به آن معنایی که در مملکت الان حاصل شده است صادر کنیم. یکی از وجه صدورش همین شما جوان ها هستید که در سایر کشورها می روید و جمعیت های زیادی به تماشای شما می آیند، به تماشای قدرت های شما می آیند. باید طوری بکنید که این جمعیت های زیاد را دعوت کنید عملاً به اسلام. در اعمالتان، در رفتارتان، در کردارتان طوری باشد که نمونه باشید برای جمهوری اسلامی و جمهوری اسلامی با شما به جاهای دیگر هم انشاءالله برود.
همه موفق و مؤید باشید و ادامه بدهید به کارتان و همانطوری که آقا خواندند و گفتند،

صحیفه نور جلد 16 صفحه 62

همانطوری که در ورزشکاری دارید قدم بر می دارید، برای ملت تان هم قدم بردارید و این هم برای ملت است، لکن امروز احتیاجات زیادی ملت دارد، پشت جبهه ها، در خود جبهه ها و شما بازوان قدرتمند این جامعه هستید.
و ما در بین دولت های مرتجع و دولت هایی که مردم را می خواهند چپاول کنند، ما در بین دولت ها منزوی هستیم برای اینکه آنها همه بر ضد ما هستند، لکن بین ملت ها اینطور نیست. ملت ها باحقند، ملت ها با چیزهایی هستند که، ارزش هایی هستند که ارزش های انسانی است. این دولت ها هستند که بسیاری از آنها از این ارزش های انسانی هیچ اطلاعی ندارند. شماها هم با ملت ها وقتی که آنجاها می روید با ملت ها تماس دارید و ملت ها به تماشای شما می آیند، همانطوری که عرضه می دارید ارزش های بدنی خودتان را، قدرت های بدنی خودتان را، برای ایران ارزش قائل می شوید و ارزش ایران را به آنها نمایش می دهید، ارزش های اخلاقی، ارزش های اعمالی، ارزش های عقیدتی، اینها هم توسط خود شما انشاءالله در آنجاها منتشر بشود و در این ایران هم که هستید به خدمت این جامعه باشید. جامعه ما احتیاج به جوان ها دارد و خدمت جوان ها. اسلام امروز احتیاج دارد به اینکه این جوان ها که در اینجا هستند و زورمند هستند، قدرتمند هستند و قدرت خوبی هم دارند، اینها همه کوشش کنند تا این کشور از شر مفسدین نجات پیدا کند. خداوند همه شما را موفق و مؤید و منصور کند و برای ما نگهدارد شما را.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع قضات و حاکم شرع دادگاه های انقلاب اسلامی مرکز

تاریخ: 1360/12/11

بیانات امام خمینی در جمع قضات و حاکم شرع دادگاه های انقلاب اسلامی مرکز

بسم الله الرحمن الرحیم
امروز مسؤولیت آقایان قضات شرع بسیار سنگین است چون هم باید حیثیت اسلام را حفظ کنند و از طرفی باید حیثیت روحانیت را در نظر بگیرند. دشمنان اسلام با اشاعه دروغ و با بزرگ جلوه دادن نقاط ضعف شما تلاش می کنند حیثیت روحانیت را لکه دار کنند تا از نفوذی که روحانیت در پیشبرد اسلام دارد کاسته شود و آنها بتوانند اسلام را از بین ببرند و به مقاصد شوم خود برسند. امروز مسؤولیت آقایان قضات از صدر اسلام هم مهمتر است، چون در صدر اسلام به قضات شرع نسبت به رعایت حقوق مردم سفارش می شد، اما امروز علاوه بر آن، حیثیت و کیان روحانیت هم مطرح است که شما باید در رفتار و اعمال خود کاملاً دقت و مواظبت داشته باشید. البته شما صد در صد هم اسلامی عمل کنید، دشمنان اسلام دست از دروغ و اعتراض بر نخواهند داشت، چون آنها به اسلام و انقلاب عقیده ندارند. باید کاری کنید که آنها مصداق معینی از نقاط ضعف شما نداشته باشند...
امام امت همچنین ضمن آرزوی موفقیت برای مسؤولان، نسبت به ارشاد زندانیان تاکید فرمودند تا در جهت ارشاد و هدایت زندانیان تلاش بیشتری به عمل آید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با مدیر عامل و کارکنان گسترش شبکه رادیویی و تلویزیونی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی

تاریخ: 1360/12/17

شما جوانان موفق شدید که باورهای غلط را بشکنید

بسم الله الرحمن الرحیم
من قدم شما جوانانی که برای اسلام، برای کشور خودتان کوشش می کنید گرامی می دارم. این نکته را من سابق هم گفته بودم که تبلیغات دامنه دار مخالفین با بشر، مخالفین با اصلاح بشر، اینها کوشش کرده بودند که در همه جاهایی که می خواهند تحت سلطه خودشان درآورند، طوری کنند که باور بیاورند به اهالی آنجا که ما خودمان هیچ نیستیم و هر چه هست ما باید از آن طرف های مرز، از امریکا، از روسیه بیاوریم. و یکی از علل عقب ماندگی این کشورها همین بود که اصلاً افکار خودشان را نمی گذاشتند که اینها به راه بیندازند و تبلیغات طوری شده بود که می ترسیدند اصلاً وارد یک عملی بشوند. و خداوند تبارک و تعالی به ما منت گذاشت که این جمهوری اسلامی را موفق شدید شما جوانان اینجا متحقق کنید و موفق شدید که از این باور غلطی که در بین کشور ما معروف شده بود، این باور غلط بشکنید. شما مگر چه چیزتان از سایر بشر کمتر است، بشر همه جا یک جنس است و یک نوع است و یکی است. و اینجا اگر بهتر نباشد از آنها بدتر نیست، لکن نگذاشتند که این بهترها و این مغزهای متفکر به کار بیفتند. آن مغز متفکرهایی که از ایران فرار کردند، آنها بودند که تفکرشان را برای آنها داشتند، برای خارجی ها به کار می انداختند و اگر چنانچه یک نفر متفکری که وطن خودش را می خواهد، اسلام را می خواهد کشور خودش را می خواهد، این معنا ندارد که فرار کند. کجا فرار کند؟ و لهذا بهتر این بود که این مغزهایی که برای خارجه و برای امریکا و برای شوروی در ایران کار می کردند، اینها بروند و مغزهای متفکری که برای خود کشور عمل می کنند، آنها باشند. و بحمدالله در این دو سه ساله شماها اثبات کردید، جوان های ما اثبات کردند که می توانند خودشان عمل بکنند و شما مطمئن باشید که در دراز مدت شما همه کار می توانید بکنید. و امیدوارم که مغزها را به کار بیندازید و آن خوف هایی که ایجاد کرده بودند در کشور ما، آن را هم کنار بگذارید و با شجاعت وارد بشوید و کار خودتان را انجام بدهید. همانطوری که با شجاعت ابرقدرت ها را خارج کردید با شجاعت در فرهنگ خودتان کار بکنید و در کارهای خودتان، خودتان عمل بکنید و اتکاء خودتان را هر روز به کم خارج بکنید و یک وقتی برسد که هیچ اتکاء به خارج ما نداشته باشیم، همه چیز خودمان را خودمان تهیه کنیم، انشاءالله.

صحیفه نور جلد 16 صفحه 64

و یکی از امور دیگری هم که باز من گفته ام این است که ما را جوری بار آورده بودند که یا باید فرنگی مآب باشیم یا هیچی. یک نفر جوان، یک نفر خانم اگر سرتاپایش فرنگی مآب است، این معلوم می شود خیلی عالیمقام است و اگر چنانچه مثل سایر مسلمان ها است، این خیلی عقب افتاده است. عقب افتادگی و جلو رفتن را به این می دانستند که فرنگی مآب باشد، یعنی فرض کنید فرم لباسش چه جور باشد، فرم کفشش چه جور باشد، یا مثلاً هر چه که از خارج می آید صرف بکند. مصرفی بار آوردند ما را، برای همین جهت ما را مصرفی بار آورده اند. امثال تقی زاده که در این ایران یک وقتی قدرت داشته اند، تقی زاده گفته بود که ما باید سرتاپامان انگلیسی باشد یا فرنگی باشد و باید اینطور باشیم تا اینکه آدم بشویم. آدم بودن را به کلاه و کفش و لباس و بزک و امثال ذلک می دانستند. و آن چیزی که تعلیمات انبیا بود که انسان را با تقوا، قدرت تقوا، قدرت انسانیت، با علم، با عمل، آنها را اینطور می دانستند، میزان انسانیت را تقوا و علم می دانستند، اینها به جوری کرده بودند که بین ماها اینطور بین خودشان اینجور نیست، بین ماها اینطور جلوه داده بودند که آدم اگر بخواهد پیشرفته باشد زبان و حرف وقتی می زند به حرف خود مادریش نزند، وقتی صحبت می کند در هر چند کلمه، دو سه تا کلمه انگلیسی هم باشد، دو سه تا کلمه فرض کنید که اروپایی هم باشد. - این - تمام اینها چیزهایی بود که به ما تزریق کرده بودند، خائن های داخلی زیادتر و الهام هم می گرفتند - از خان های آن - آن خائن های خارجی و ما را اینطور داشتند بزرگ می کردند. اگر یک مدت دیگری این ایران خدای نخواسته به دست این رژیم فاسد باقی مانده بود، ما دیگر هیچ باید باشیم، از بین تمام رفته باشیم.

کشور مال خودمان است و خودمان باید اداره اش کنیم

خداوند به ما منت گذاشت که اسلام را و ایران را به ما برگرداند و ما خودمان انشاءالله الان کار خودمان را انجام می دهیم و باید بدانیم که باید فکرمان این باشد که ما خودمان می خواهیم کار بکنیم اصلاً فکر اینطور باید برگردد که مملکت، مملکت خودمان است، خودمان هم باید آبادش کنیم. کشاورز باید همین فکر را داشته باشد، آنهائی که در کارخانه ها عمل می کنند باید همین فکر را داشته باشند، آنهایی که در موارد صنعتی و اینها کار می کنند باید کارشان همین، فکرشان این باشد که کشور مال خودمان است، وقتی مال خودمان است، معنا ندارد که یکی دیگر بیاید اداره اش کند، باید خودمان اداره اش کنیم. آنجور نباشد که سر هر کارخانه ای باید کسان دیگری بیایند و بیایند که نگذارند اینجا پیشرفت کند. آمدن، برای این بود که کارها را آنها تکفل کنند، پادوئی را به اینها بدهند. شما، ایرانی ها بیش از اینکه پادو باشند، بیش از اینکه در یک اداره ای پادو باشند، در یک جایی که صنعت است کاری به آن نداشته باشند. اینها برای این جهت می آمدند اینجا و حالا بحمدالله گور خودشان را گم کردند و رفتند و شما خودتان هستید و خودتان و پشتیبان شما خداست. انشاءالله خداوند به همه شما سلامت بدهد و تشکر می کنم از شما که رادیو تلویزیون را راه انداختید. و ما باید تبلیغاتمان زیاد باشد و پوشش - چیزمان - رادیومان، تلویزیونمان زیاد بشود تا بتوانیم مطالب خودمان را به عالم برسانیم.

صحیفه نور جلد 16 صفحه 65

حالا همه مطالبی که ما داریم، همه چیزهایی که داریم اصلاً نمی گذارند به جایی برسد. بله اگر یک چیز خلافی یک ذره وارد بشود، آنوقت رادیوها ببینید چه خواهند کرد. در هر صورت خدا همه شما را حفظ کند و موفق باشید و من هم آنقدری که سهم خودم است، دعا کردن به شماهاست و دعا می کنم شما را. سلامت باشید انشاءالله.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

تاریخ: 1360/12/18

اولیاء ما نشان دادند که در مقابل مستکبران گاهی با تبلیغ و گاهی با اسلحه باید ایستاد

بسم الله الرحمن الرحیم
من هم وفات و شهادت بانوی بزرگ اسلام را بر همه مسلمین و بر شما برادران عزیز ارتشی، سپاهی و بسیج و بر حضرت بقیه الله اروحنافداه تسلیت عرض می کنم. این خانه کوچک فاطمه سلام الله علیها و این افرادی که در آن خانه تربیت شدند که به حسب عدد، چهار پنج نفر بودند و به حسب واقع، تمام قدرت حق تعالی را تجلی دادند، خدمت هایی کردند که ما را و شما را همه بشر را به اعجاب در آورده است. خطبه فاطمه زهرا سلام الله علیها در مقابل حکومت و قیام امیرالمؤمنین و صبر امیرالمؤمنین در مدت بیست و چند سال و در عین حال کمک کاری به حکومت موجود و بعد هم فداکاری در راه اسلام و فداکاری دو فرزند عزیزش امام مجتبی که یک خدمت بسیار بزرگ و دولت جابر اموی را با آن خدمت رسوا فرمود و خدمت بزرگ برادر ارجمندش حضرت سیدالشهدا، چیزهایی بود که همه می دانید و می دانیم و با اینکه عده کم و اسباب و ابزار جنگ پیش آنها کم بود، لکن روح الهی و روح ایمان آنها را آنطور کرد که بر همه ستمکاران عصر خودشان غلبه پیدا کردند و اسلام را زنده کردند و برای ما و شما برادرهای عزیز الگو شدند که ما از کمی عده و کمی عده و کمی ابزار جنگ در مقابل تمام قدرت هایی که امروز با ما به جنگ برخاسته اند، مقاومت کنیم و همانطوری که اولیاء ما علیهم السلام نشان دادند که در مقابل مستکبران گاهی با تبلیغ و گاهی با اسلحه باید ایستاد و مستکبران را باید به جای خودشان نشاند، ما هم الگوی آنها را، تبعیت از آنها را می پذیریم. و شما جوان ها نشان دادید که در این میدان های نبرد بین حق و باطل با اینکه آنها از ابزار جنگی فراوان و از افراد هم همین طور و از مصر و اردن و آنجاها هم مستقیماً به آنها کمک می شد و از سایر کشورها هم کمک مالی و کمک اسلحه و همه اینها می شد، معذلک یک جمعیت کمی به حسب عدد، و قوی و شوکتمندی به حسب روح در مقابل همه ایستادند و شکست دادند آنها را.

پیروزی را شمشیر نمی آورد، پیروزی را خون می آورد

برادرها! این ایمان را حفظ کنید، این قدرت الهی را حفظ کنید و این تعهد خودتان را به اسلام و به ملت حفظ کنید و به پیش بروید. صدام به حسب آن مثلی که گفته شده است که یک دیوانه سنگ را

صحیفه نور جلد 16 صفحه 68

در چاه می اندازد و پنجاه عاقل یا بیشتر نمی توانند بیرون بیاورند، این یک دیوانه ای بود که یک اقدامی کرد و یک سنگی را در چاه انداخت و موجب زحمت ملت خودش، ملت ما و سایر ملت ها گردید که حالا دست به دامن دولت ها شده است تا آنها بیایند و وساطت کنند و میانجیگری کنند که او را نجات بدهند. او دیگر قابل نجات نیست و ما هم یک قدم عقب نخواهیم نشست.
مصالحه با جنایتکار و سازش با جنایتکاران، این یک جنایتی است بر مردم متعهد و یک جنایتی است بر اسلام. ما حرفمان از روز اول تا حالا و بعدها معلوم است. ما جنایتکار را که در کشورمان هست، می گوئیم باید برود. مسلمان ها هم موظفند به حسب شرع مطهر به اینکه بیایند و اینها را بیرون کنند. شارع مطهر فرموده اند - که - در قرآن کریم که اگر یک طایفه ای بر طایفه دیگر از مسلمین بخواهند طغیان کنند و تجاوز، بر همه مسلمین واجب است که این جنایتکار و طاغی و یاغی را با او جنگ بکنند و اگر برگشت به اطاعت خدا، آنوقت بنشینند با او صحبت بکنند. ما حزب بعث را جنایتکارانی می دانیم که در حال صلح و جنگ در جنایتند. در طول حکومتشان در عراق در حال جنگ نبودند، لکن جنایت آنها بر اسلام، بر مسلمین، بر ملت عراق، بر مراجع عظام عراق و بر علماء اسلام هر روز واقع می شد و بعد هم آن دیوانگی را که در فطرت آنها بود و طغیانگری را که خمیره ذاتی صدام است، آن دیوانگی را عمل کرد و عقلای اسلام و عقلای جهان دست به هم دادند که این سنگ را از چاه بیرون بیاورند لکن کار این دیوانه آنطور است که نمی شود این سنگ را بیرون آورد مگر با اسلحه و قوت ایمان، شما ثابت کردید که می توانید در مقابل قدرت ها بایستید و شما میدان های نبردتان در تاریخ ضبط خواهد شد.
اگر امروز همه قدرتمندان و همه یاوه سرایان تبلیغاتی به ضد شما و به ضد جمهوری اسلامی قلمفرسایی می کنند با سخنرانی یا توطئه لکن نمی توانند روی حق پرده پوشی کنند. شما بحقید، همانطوری که امام سیدالشهدا بحق بود و با عده قلیلی مقابله کرد و در عین حالی که به شهادت رسید و فرزندان او هم به شهادت رسیدند، لکن اسلام را زنده کرد و یزید و بنی امیه را رسوا کرد. شما هم شیعیان همان حضرت هستید، شما هم در این نبردهای بزرگی مثل نبرد آبادان و مثل تنگه چزابه و مثل بستان کاری کردید که اعجاز بود، اعجاز بود از باب اینکه یک جمعیت کم با عده و عده کم و با ایمان بزرگ این اعجاز را آفریدند و صدام که این کار غلط را به تخیلاتی که کرده بود انجام داد، الان پشیمان شده است و به همه دولت ها برای کمک دست دراز کرده است و از همه کشورها کمک خواسته است و همه هم، تقریباً اکثر قریب به اتفاق هم به او کمک می کنند و همه کمک هایی را که آنها کرده اند نتوانسته اند یک ایمانی برای او بفرستند، برای اینکه در خودشان هم نبود.
اشتباهشان در همین است که خیال می کنند زیادی جمعیت و زیادی اسلحه کار انجام می دهد و نمی دانند که آن چیزی که کار را انجام می دهد بازوی قوی افراد است. افراد کم با بازوان قوی و قلب مطمئن و قلب متوجه به خدای تبارک و تعالی و عشق به شهادت و عشق به لقاءالله، اینهاست که پیروزی می آورد. پیروزی را شمشیر نمی آورد پیروزی را خون می آورد. پیروزی را افراد و

صحیفه نور جلد 16 صفحه 69

جمعیت های زیاد نمی آورد پیروزی را قدرت ایمان می آورد (ما اکثر الضجیج و اقل الحجیج) حاجی خیلی می رود به مکه، لکن آن که حج الهی را بجا می آورد، آن کم است. و سپاه پاسدار و بسیج و همه اینها، ارتشی و اینها. آن اقلیتی هستند در جنگ و آن اقلیتی هستند در نبرد که (کم من فئه قلیله غلبت فئه کثیره باذن الله) .

شما در تمام جهات معنوی و مادی پیروز هستید و پیروزی شما پشتوانه پیروزی مستضعفین جهان است

فرق است مابین ایده شماها و دشمن های شما. آنها برای قدرتمندی، برای نمایش قدرت، برای شیطان، با اسلام به جنگ برخاستند و شما برای خدا و برای رضای او و برای قوت دادن به اسلام و پیاده کردن احکام اسلام به دفاع برخاستید. شما مدافع از انسان های مظلوم در طول تاریخ هستید. مدافعات شما از اسلام و پیروزی شما انحصار به پیروزی در میدان ندارد. شما در تمام ابعاد پیروز هستید و شما در تمام جهات معنوی و مادی پیروز هستید و شما در طول تاریخ پیروز هستید و پیروزی شما پشتوانه پیروزی مستضعفین جهان است در طول تاریخ. شمایی که با آغوش باز و با روی گشاده به طرف الله و به طرف لقاءالله و به طرف شهادت می روید پیروز هستید، چه در میدان جنگ پیروز بشوید و می شوید و چه خدای نخواسته شکست بخورید و نخواهید خورد. شما آن چیزی را که همراه دارید دشمنان شما ضد او را همراه دارند شما رضای خدا را همراه دارید و آنها سخط خدا را. شما ایمان را همراه دارید و آنها طرفداری از کفر را. شما آرامش قلبی دارید و در این جنگ با آرامش، با خاطر آسوده، با این ایده که اگر شهید بشوم پیروزم و اگر پیروز بشوم هم پیروزم، شما این را دارید و آنها از مرگ فرار می کنند. بین این دو طایفه بسیار فرق است، آن که مرگ را در آغوش می گیرد برای اینکه شهادت است، برای اینکه از اسلام است، برای اینکه دفاع از حق است و آن که از مرگ فرار می کند برای اینکه برای طعمه جنگ می کند. فرق است مابین ملتی که داوطلب برای شهادت هست و برای پیروزی هست و من امیدوارم که داوطلب ها بیشتر بروند و اسم بنویسند و خواهند رفت با آنهایی که، بین اینها و آنهایی که با سرنیزه به جنگ می آیند، اگر اقدام نکنند از پشت کشته خواهند شد، آنهایی که با اسم داوطلب، با فشار و زور و با هزار جور اذیت وادار به جنگ می شوند، آنهایی که ملت هایشان به آنها پشت کرده است. بین شما که ملت پشتیبان شماست و نگهبان از شماست و به همین جهت خدای تبارک و تعالی نگهبان شماست و پشتیبان شماست با آن که برای شیطان می خواهد جنگ بکند، برای شیطان نفس می خواهد جنگ بکند فرق است مابین اینها، فرق است مابین انقلاب اسلامی ایران با انقلاب های دنیا. انقلاب های دنیا بی استثنا برای ایمان نیست، برای خدا نیست، انقلاب ایران برای خداست و از اول هم فریاد خدا بوده است، الله اکبر بوده است و تا آخر هم همین است.
این بدبخت هائی که از ایران فرار کرده اند یا در خارج بوده اند و به تبع طمع های پوچ شیطانی نشسته اند و صحبت می کنند و دروغپردازی می کنند و یکی از دروغ های بزرگشان که در رادیوها هر

صحیفه نور جلد 16 صفحه 70

شب شاید باشد و همین دیشب دو مرتبه یا سه مرتبه بود اینکه ایران از اسرائیل - چیز می آورد - ابزار جنگ می آورد و می خرد. ایرانی که بیست سال است با اسرائیل در جنگ است، اسرائیل را می کوبد و به حسب حکم شرعش با اسرائیل نمی تواند هیچ تناسبی داشته باشد و نخواهد داشت. چند مرتبه همین دیشب بود که از کی گفته است، چی گفته است، کی گفته است، که اینها از اسرائیل چیز می خرند و آنها هم که در خارج نشسته اند و فکر این را می کنند که بیایند ایران بعد از اینکه شما جوان ها جانبازی خودتان را کردید ایران را تسلیم یک دسته اشخاص منحرف کنند، اینها هم افکارشان مثل افکار همان صدام است. صدام هم پیش خودش فکر کرد و این فکر را هم تقویت کردند شیطان های بزرگ در او که توبه ایرانی که الان به هم خورده است و هرج و مرج است و ارتشی ندارد و چیزی ندارد حمله کن و اسم خودت را مثل اسم سعد وقاص کن و خودت را بگو فاتح قادسیه. غافل از اینکه اینجا بچه های نارسشان هم، بچه های کوچکشان هم در مقابل او ایستاده اند و تا هستند نمی توانند اینها یک همچو کارهائی را انجام بدهند.
شما برادرها با قدرت ایمانی و با قدرت اسلامی این پیروزی ها را به دست آوردید خصوصاً با این پیروزی اخیر تنگه چزابه به آنها فهماندید که افکارتان غلط بوده است و آرزوهایتان برباد است. و من همانطوری که گفتید دعا کنم، من همیشه به شما دعا می کنم، من دعاگوی شما هستم و من شما را دوست می دارم. شما برادران من هستید، فرزندان من هستید و من در محضر خدای تبارک و تعالی به این پیروزی های شما که پیروزی هایی است که با تعهد اسلامی، برای اسلام است و من افتخار می کنم، مباهات می کنم به درگاه خدا که - یک همچو - در یک همچو مقطع از زمان واقع شدم که جوانان ما اینطور هستند. در یک مقطع از زمان واقع شدیم که دست آنهایی که به واسطه تبعیت از آمریکا جوان های ما را به فساد می کشاندند و با همه قدرت، همه تبلیغات و با درست کردن مراکز فحشا، مراکز قمار، مراکز خماری و جلسه های فاسد، جوان های ما را می خواستند به فساد بکشند و خدای تبارک و تعالی به داد ما رسید، به داد کشور ما رسید، به داد ملت ما رسید و شما جوان ها را بسیج کرد، بسیج الهی شما را کرد که حفظ کنید این کشور را و دست رد به سینه تمام شیاطین و قدرتمندان بزنید و شما پیروز هستید.
خداوند انشاءالله شما را همانطور که در اینجا پیروز کرده است بعدها هم پیروز کند، خداوند شما را پیروز کند بر شیطان باطنی و شما را بر نفس خودتان پیروز کند تا انشاءالله وقتی که به محضر خدا رفتید با نشانه های افتخارآمیز در خدمت او بروید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع ائمه جمعه استان مازندران و دشت گرگان

تاریخ: 1360/12/19

ما ماموریم که مردم را ارشاد نمائیم و به خیر و صلاح دعوت کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم
من از آقایان تشکر می کنم که تشریف آوردند و از نزدیک خدمتشان رسیدم. مطالبی را که می خواهم به شما تذکر دهم این است که شما توده های میلیونی مردم را می بینید که چقدر خوبند و من با جرأت می توانم عرض کنم که در طول تاریخ چنین وضعی پیش نیامده است. امروز ایران سی و چند میلیون نفری به استثنای یک اقلیت بسیار کم، متحول شده اند و همه به فکر این هستند که اسلام تحقق پیدا کند و در حل مشکلاتی که برای دولت پیش می آید، پیشقدم هستند. امروز که داوطلبین برای رفتن به جبهه ها اینگونه با آغوش باز شهادت را پذیرا هستند، حتی زمان رسول الله (علیه السلام) و امیرالمومنین سلام الله علیه به این شکل نبوده است.
در قرآن آمده است وقتی پیامبر اکرم افراد را دعوت به جنگ می کرده است، آنها به بهانه هایی نظیر اینکه امروز نه، فردا، یا اینکه امروز گرم است یا سرد، اطاعت نمی کردند. از حضرت امیر هم در کوفه آنطور که باید اطاعت نمی کردند.
اگر همراهی این توده های محروم نبود، حکومت نمی توانست برقرار باشد و ارتش می توانست این جنگ را آنطور که حالا به پیروزی رسانده اند، برسانند و این موجب تشکر از همه است. آنچه ما باید به آن توجه زیاد داشته باشیم، این است که در این انقلاب حفظ حیثیت روحانیت بسته به وجود آقایان است. ملاحظه می کنید که از هر طرف به ما حمله می کنند خصوصاً به روحانیون. ما باید به فکر باشیم که بهانه ای به دست دشمنان ندهیم. شما مردم را ارشاد کنید. اگر در منطقه شما خلافی پیش آمد به دولت و مراجع قانونی ارجاع دهید. شما آقایان باید تبلیغاتی را که دشمنان علیه ما می کنند، در نماز جمعه و جماعت جبران کنید و به مردم اطمینان دهید که امروز دولت و کسانی که در رأس امور هستند کوشش می کنند امور را اصلاح نمایند و مسائل اقتصادی را حل کنند. ما همانگونه که مأموریم، باید مردم را ارشاد کنیم و به خیر و صلاح دعوت نمائیم. ایران امروز بحمدالله با همه گرفتاری هائی که قدرت ها برایش بوجود آورده اند، همچنان راه خود را می رود. از خدای تبارک و تعالی توفیق همه آقایان را می خواهم. آنچه وظیفه من است اینکه به شما آقایان و همه ملت دعا کنم، که انشاءالله به این وظیفه عمل خواهم کرد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت رحلت آیت اللَّه ربانی شیرازی

تاریخ: 1360/12/18

پیام امام خمینی به مناسبت رحلت آیت اللَّه ربانی شیرازی

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
با کمال تأسف رحلت غم انگیز حجت الاسلام والمسلمین مجاهد عزیز آقای ربانی شیرازی را به اسلام و اولیای معظم اسلام بویژه حضرت بقیه الله ارواحنا فداه و به ملت شریف و حوزه های علمیه و اهالی محترم فارس و بازماندگان این فقید سعید تسلیت عرض می کنم. در طول تاریخ، مدعیان فضیلت و مجاهدت و شجاعت و تعهد به حق و دین بسیار بوده اند و هستند، لکن صاحبان فضائل و مجاهده و تعهد به حق و حقیقت در اقلیت اند و تنها در سختی ها و گرفتاری ها و حقگوئی ها در مقابل ژ بل قدرت های شیطانی است که مدعیان لاف زن از متعهدان بی سر و صدا و خالصان فداکار از مغشوشان ریاکار متمایز می شوند.
مرحوم مجاهد سعید ارزشمند، ربانی شیرازی که اکنون در جوار حق آرمیده و ما از برکات وجودش محروم شدیم از این اقلیت بود. او در طول زندگانی شرافتمندانه خود، چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن در مقابل باطل و باطل ها ایستاد و از خود نرمش نشان نداد. او در حبس ها و زجرها و ناملایمات با قامت راست انسان های متعهد ایستادگی کرد و تسلیم نشد. او که خدایش رحمت کند و به جوار قرب حضرتش بپذیرد، با روحی ملایم در مقابل دوستان و مؤمنان و مقاوم در برابر دشمنان خلق به لقاءالله پیوست و ما عقب ماندگان که احتیاج به این مردان حق داریم، از آن کمال و جمال محرومیم.
از خداوند متعال توفیق خدمت برای همگان سعادت و صبر در این مصیبت برای دوستان و بازماندگان ایشان را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت اللَّه العظمی مرعشی نجفی

تاریخ: 1360/12/23

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت اللَّه العظمی مرعشی نجفی

بسمه تعالی
حضرت آیت الله آقای مرعشی نجفی دامت برکاته
تلگراف تسلیت آن حضرت به مناسبت ضایعه ناگوار رحلت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آقای ربانی شیرازی قدس سره واصل و موجب تشکر گردید. از خدای تعالی علو درجه برای آن مرحوم و صبر و اجر جهت بازماندگان ایشان مسئلت داشته و طول عمر و سلامت جنابعالی را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به آیت اللَّه مهدوی کنی

تاریخ: 1360/12/21

فرمان امام خمینی به آیت اللَّه مهدوی کنی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج شیخ محمدرضا مهدوی کنی دامت افاضاته
طبق اصل 91 قانون اساسی جمهوری اسلامی که به منظور پاسداری از احکام اسلام و قانون اساسی از نظر عدم مغایرت مصوبات مجلس شورای اسلامی با آنها شورائی تشکیل می شود و انتخاب اعضای فقهای آن شورا بر طبق شرایط تعیین شده به عهده اینجانب می باشد، بدین وسیله جنابعالی را به عنوان یکی از شش فقیه به عضویت شورای نگهبان منصوب می نمایم. از خدای تعالی موفقیت هر چه بیشتر شما را امیدوارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از پرسنل هوانیروز، کارکنان، کارداران و سرکنسولان جدید وزارت امور خارجه، اعضای خانواده های شهدای حادثه آمل، گروهی از کارکنان وزارت دفاع و مربیان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

تاریخ: 1360/12/24

آنها حربه ایران را که ایمان، توحید و اسلام است نمی شناسند و تاییدات غیبی را منکر هستند

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما جوان های برومند از هر طبقه که هستید، از نظامیان و کارمندان وزارت خارجه و بازماندگان شهدای آمل تشکر می کنم و سلامت و سعادت همه را از خدای تبارک و تعالی مسئلت می نمایم. اشتباهی که همه این گروه های مخالف با ایران و اسلام دارند این است که چون یک حکومت اسلامی و یک رژیمی که تمام اجزاء او منسجم باشد و یک دولتی که از مردم و ارتشی که از مردم باشد نبوده است، یا اگر بوده است همان در صدر اسلام یک مدت کوتاهی بوده و بعدش نبوده است، لهذا اینها آشنایی ندارند با یک همچو طرز حکومت. اینها همیشه در ذهنشان از حکومت ها مثل حکومت هیتلر و رضاخان و دیگر اشخاص غیر انسانی و غیر اسلامی و غیر مکتبی در ذهنشان هست و مقایسه می کنند مابین حکومت هائی که در تمام دنیا هستند با حکومتی که در ایران هست و نفهمیدند که این طرز حکومت غیر آن طرزهاست، و لهذا به فکر ناقص خودشان در این کشور کودتا امکان دارد و به فکر ناقص خودشان خرابکاری ها در این کشور برای تضعیف روحیه ملت تاثیر دارد یا حمله نظامی در مقابل این کشور و این ملت فایده دارد. اینها حتی آنهائی که از خود ایران بودند و در ایران هم در زمان انقلاب بودند نشناختند ایران را و نشناختند قدرت ایمان را و نشناختند اسلام را. اینها اعتقاد داشتند که کشور ایران به واسطه انقلابی که شده است، ارتشش در هم ریخته و مردمش متفرق و سر و سامان ندارد این کشور و اگر یک قدرتی در مقابل او بایستد، در ظرف چند روز می تواند که ایران را قبضه کند. این اشتباهات برای همین است که ادعا می کنند ما اسلام را می شناسیم و نشناختند، ادعا می کنند که ما جامعه ها را می شناسیم و نشناختند و نکته اش هم همین بود که عرض کردم که یک جامعه مثل جامعه امروز ایران سابقه نداشته یا سابقه ای که آنها مطلع بر آن شده باشند، نداشته و لهذا هر یک از اینها که با آن جهالتی که دارند و عدم دید سیاسی و شناخت از اسلام و جامعه ما دارند، در یک گوشه ای با هم جمع می شوند و می خواهند توطئه کنند، به خیال خودشان می خواهند که یا ایران را

صحیفه نور جلد 16 صفحه 75

برگردانند به حال سلطنتی، که یک طایفه زیادشان این خیال را دارند، یا ایران را از جمهوری اسلامی اش برگردانند به جمهوری دموکراتیک، که آنها هم یک دسته هستند و روی هم رفته اینها اسلام را نمی خواهند، حتی آنهائی که ادعای اسلام می کنند هم حکومت اسلامی را به این وضعی که در ایران هست، نمی خواهند. آنها نمی خواهند که دولتشان یک دولتی باشد که با مردم آمیخته است و ارتششان یک ارتشی باشد که در دامن ملت است و ملت در دامن او. آنها می خواهند که یک رژیمی باشد که یکی در آن بالا باشد و حکومت کند با یک اقلیت و همه مردم هم خاضع باشند، آن هم خاضعی که با سرنیزه خاضع باشند. شما اگر خیال کنید که در سرتاسر دنیا حکومتی باشد که سرنیزه را بردارد و بتواند به جای خودش بنشیند، نداریم همچو حکومتی، یعنی خود ملت ها و خود مردم توده های میلیونی با حکومت ها موافق نیستند و یا تا کنون ندیدند یک حکومتی که وقتی که جنگ بشود همه مردم جنگجو هستند، وقتی که محاصره اقتصادی بشود افکار همه مردم توجه به این پیدا می کند که ما باید خودکفا باشیم و متخصصین ما مشغول می شوند و افکار خودشان را به راه می اندازند و قدرت خودشان را به راه می اندازند و ایران را مستغنی می کنند از خارج و من به شما اطمینان می دهم که اگر تا یک مدتی ما در این فشارها باشیم، ایران بیشتر ثبات پیدا می کند و مغزهای متفکر مکتبی ایران بیشتر به کار می افتد و ایران را - از - خودکفا می کند. آنها حتی کارمندان دولت را، کارکنان در کشور، آنهایی که در کارخانه ها کار می کنند و کارگرانی که در مزارع مشغول زراعت هستند، در یک رژیم اسلامی نشناختند، آنها مقایسه کردند اینجا را یا به بعض کشورهای غربی یا به بعض کشورهای شرقی و روی آن دید است که تا اینجا وارد می شوند. آن حربه ای که در دست ایران است، پیش آنها نیست و آنها نمی شناسند آن حربه را، آن حربه ایمان است، حربه توحید است، حربه اسلام است، حربه قرآن مجید است که در تحت بیرق یک همچو اسلام و قرآن و توحید همه مجتمع هستند و آنها تاییدات غیبی الهی را منکر هستند، نمی توانند بفهمند، اینها نمی توانند چشمشان را باز کنند و ببینند که در هرگوشه از ایران یک امور خارق العاده واقع می شود که با دست عادی بشر نمی تواند واقع بشود. آنها در طبس آمدند و گمان کردند که می توانند نیرو پیاده کنند و می توانند بیایند و به بهانه خارج کردن گروگان ها ایران را قبضه کنند و خدای تبارک و تعالی شن ها و بادها را فرستاد و آنها را شکست داد.
اینها نمی توانند بفهمند و نخواهند توانست بفهمند که سربازهای ایران از نظامی و پاسدار و سایر قوای مسلح با ایمان است که دارند پیش می روند. تمام قدرت ها یک طرف ایستادند و یک قدرت ایمان هم در مقابل آنها یک طرف و قدرت ایمان بر آنها غلبه کرد و غلبه می کند. اینها جامعه ای که اسلام در او وجود پیدا کرده است و پیاده شده است، این جامعه را ندیدند تا بفهمند، در کتاب ها هم همچو جامعه ای را نخوانده اند تا بفهمند، افکار کوتاه آنها هم نمی رسد به این امر که بتوانند بفهمند جامعه اسلامی یعنی چه. در تاریخ، در عین حالی که خوانده اند که عده های بسیار کم و ارتش بسیار کم اسلام بر دولت های طاغوت بسیار قدرتمند مثل ایران سابق و مثل روم غلبه کردند و این غلبه، غلبه ایمان بود، آنها را آنطور غربی ها غربزده کردند و تبلیغات برضد اسلام و برضد ایمان و برضد انبیا

صحیفه نور جلد 16 صفحه 76

کردند که غفلت کردند از ایمان و اسلام و روی آن غفلت مشغول اینطور خرابکاری ها هستند. اگر این عده ای که در جنگل بودند، اسلام را فهمیده بودند، حمله به آمل نمی کردند. این حمله در عین حالی که برای ما تأسف انگیز بود و عده ای از برادرهای ما را از دست ما گرفت لکن فهماند به این دسته های غیر انسانی که اینطور نیست که شما خیال می کنید که اگر یک صدایی بلند کنید مردم با شما هستند. چطور یک مردم مسلمانی که دل بسته اند به اسلام و دل بسته اند به قرآن و شهادت را برای خودشان افتخار می دانند و هر کس شهیدی دارد برای خانمان خودش یک افتخاری می داند و هست، چطور امکان دارد که چند تا دزد سرگردنه و چند تا اشخاصی که هیچ از قرآن و اسلام اطلاع ندارند و هیچ ایمان ندارند، بیایند و یک شهر مؤمن را بخواهند به هم بزنند؟ این معنا واضح شد که مسأله آنطور نیست که اینها فکر کردند. صدام یا آنهایی که صدام را وادار کرده بودند به اینکه به ایران حمله کند، نشناخته بودند ایران را، نشناخته بودند قدرت اسلام را، نشناخته بودند قدرت ایمان را و حمله کردند و به این دام افتادند و حالا دارند دست و پا می زنند که از این دام بیرون بروند و نمی توانند بیرون بروند.

به حکم قرآن تجاوزگر باغی است و باید با او قتال کرد

تبلیغات زیادی که شما می دانید در همه بوق های تبلیغاتی هست، اخیراً دیگر به اینجا رسیده اند که از این راه تبلیغ کنند که صدام صلح طلب است و ایران قبول نمی کند ایران که گوید ما از آن راهی که داریم عقب نمی نشینیم، ببینند چه راهی را او می گوید، ایران چه می گوید، در عین حالی که می دانند باز هم نخست وزیر ما، رئیس جمهور ما، رئیس مجلس ما، وزیر خارجه ما، همه اینها تکرار می کنند که بیایند اشخاص ببینند که ما چه می گوئیم، آیا ما صلح طلب نیستیم؟ صدام صلح طلب است؟! اگر یک دزدی آمد در خانه یک انسانی و اثاث او را یک مقداری غارت کرد و خانه او را گرفت و به آتش زد بعض اثاث او را، بعد بگوید که مردم بیائید ما را صلح بدهید، صلح بدهند که توی دزد یک قدری از خانه را داشته باشی و صاحبخانه هم یک قدری؟ توی دزد این ضررهایی که زدی، نادیده بگیرند؟ توی دزد این شرارت هایی را که کردی، نادیده بگیرند؟ اگر نادیده نگیرند، صلح طلب نیستند؟ اگر صلح به این معنا می گویند که ما کشوری که به آن حمله شده است، تجاوز شده است، دزدها آمده اند و مقداری از منزل ما را، مقداری از خانه های ما را غارت کردند، آتش زدند، خراب کردند و جوان های ما را کشته اند، حالا می گویند ما سرجای خودمان هستیم، بیائید ای دنیا ببینید که ما صلح طلبیم، بیائید صلح بکنیم، خوب، ما هستیم در اینجا، آنجایی که با تجاوز آمدیم و گرفتیم، آنجا هستیم، لکن بیائید ما را صلح بدهید، این صلح را کدام انسان می تواند بپذیرد؟ این اسمش صلح هست اصلش؟ ایران که می گوید که تا از خانه ما بیرون نروید و تا جرم هایی که کردید، معلوم نشود که شما مجرم هستید و تا ضررهایی که به ایران زدید، جبران نشود و حکم به جبران نشود، صلح معنا ندارد، برای اینکه صلح بدون اینها یعنی یک مقدار از خاک ما دست آنها باشد و بعد بگویند گرفتیم این را و مال خودمان، این ضررهایی که به ایران وارد شده است که ضررهای انسانی اش بسیار با اهمیت و ضررهای مادی اش

صحیفه نور جلد 16 صفحه 77

هم همین طور، این ضررها را زدیم، حالا بیائید صلح کنیم، یک مقداری از خاک ایران مال ما باشد و حدش را بیاوریم این ور آبادان مثلا ، حدش را قرار بدهیم خونین شهر. این صلح است؟! ما می گوئیم که، به همه کشورهای اسلامی و همه کشورهای اسلامی، تمام کشورهای عرب و غیر عرب ما می گوئیم که ما حکم را قرآن قرار می دهیم، قرآن کتاب آسمانی مسلمین است، طایفه یا طایفه دیگری ندارد، ما حکم را قرآن قرار می دهیم، ما یک آیه ای از قرآن کریم را حکم قرار می دهیم و عقلای عالم، اشخاصی که می خواهند صلح بدهند ما را، با همین یک آیه عمل بکنند و ما قبول داریم. صدام هم که می گوئید و خودش اقرار می کند که من مسلمان هستم، در عین حالی که ما بعید می دانیم، این قرآن است، سایر کشورهای اسلامی هم که می گویند که ما، ملت ها قرآن را قبول دارند، حتماً دولت ها هم می گویند ما به قرآن اعتقاد داریم، بیایند بنشینند نماینده بفرستند. ما قرآن کریم را باز می کنیم، سوره حجرات را باز می کنیم و یک آیه از آیات سوره حجرات را برایشان می خوانیم، می گوئیم بیائید با این عمل کنید. در آن آیه این است که اگر دو طایفه ای از مؤمنین با هم جنگ کردند، شما صلحشان بدهید و اگر یک طایفه ای از اینها تجاوز به طایفه دیگر کرد، همه تان مکلفید که با او قتال کنید، جنگ کنید تا اینکه به اطاعت خدا برگردد. وقتی به اطاعت خدا برگشت، صلح کنید به عدالت، به قسط. ما می گوئیم به دنیا که بیائید ببینید که ما در خاک عراقیم یا عراق در خاک ماست؟ اگر ما در خاک عراقیم، شما با ما جنگ کنید و اگر عراق در خاک ماست، به حسب قرآن کریم تجاوز کرده، وفئه باغیه است وفئه باغیه را باید با او قتال کنید. ما از قتال شما هم گذشتیم و امیدی به این نداریم، لااقل محکوم کنید. اگر به قرآن عمل نمی کنید که قتال کنید و او را با سرنیزه بیرون کنید از کشور اسلامی، لااقل محکوم کنید او را و اگر محکوم هم نمی کنید لااقل بی صدا باشید، بی طرف باشید. چه شده اینها را که نه به قرآن اعتنا دارند و نه به حکم عقل اعتنا دارند و نه مسائل بین المللی، به هیچی اعتنا ندارند، هر روز یک شایعه درست می کنند، هر روز می گویند بحرین را بنا بود ایران، می خواست بحرین را چه بکند. یک طیاره از یک جا عبور می کند یک جائی دیگر ساقط می شود، شایعه درست می کنند که اسرائیل داشت همراهی می کرد و اسنادش موجود است. این کدام اسناد؟ یک کشوری که بیست و چند سال است با اسرائیل مخالفت کرده، دست اسرائیل را از نفتش کوتاه کرده، روابط بکلی قطع است و او را غاصب می داند و مسلمین را دعوت به اتحاد می کند که این را باید بیرون بکنید و او به ریش مسلمین دارد می خندد و امریکای فاسد هم همین طور، باز این مسلمین از اسرائیل دست برداشتند و می خواهند با او مصالحه کنند بعضی از آنها به تبع امر امریکا و همه تبلیغات خودشان را متمرکز کردند به ضد ایران، یک دفعه از خودشان نمی پرسند که آخر قضیه چیست. اینقدر سرسپردگی به امریکا، اینقدر سر سپردگی و ترس، ذخایر خودتان را تقدیم امریکا می کنید و از او هم با او هم روابط دارید و از او هم عذر می خواهید و خوش خدمتی و خوش رقصی هم می کنید. ما با اینکه ملت ضعیف هستیم و به حسب افراد، افراد ما حدود سی و پنج میلیون یا چهل میلیون است و ابزار جنگی ما یک ابزار محدودی است بسیاریش هم غارتگرها در وقتی که انقلاب بود، غارت کردند

صحیفه نور جلد 16 صفحه 78

و قایم کردند، حالا به روی خود همین ملت می کشند، ما با همه این گرفتاری ها که داریم، در مقابل همه کشورهایی که می خواهند تعدی بکنند ایستادیم، در مقابل همه قدرت هائی که با ما می خواهند مخالفت کنند و با اسلام می خواهند مخالفت کنند، ایستاده ایم و مع الاسف این دولت های اسلامی بسیاریشان به جای اینکه با اسرائیل جنگ کنند، به جای اینکه دست اتحاد به ایران بدهند که اسرائیل را دفن کنند، اسرائیلی که به همه چیز مسلمین طمع دوخته است، اسرائیلی که برنامه اش این است که از نیل تا فرات مال اوست، این اسرائیلی که مکه و مدینه مکرمه را از خودش می داند و می خواهد دست درازی کند، مع الاسف این حکومت ها به او کار ندارند بلکه می خواهند بشناسند او را و همه تبلیغات خودشان را و همه هم و غم خودشان را به اسلام و به حکومت اسلامی ایران متمرکز کرده اند. تا گفته می شود که ما از این حدودی که داریم و چیزی که از اول گفته ایم، هیچ قدمی کنار نمی گذاریم، فوراً می بینید که یک جا می گوید که دیگر صلح امکان ندارد برای اینکه ایران سر صلح ندارد. مگر آن حدودی که ما گفتیم چیست؟ جز این است که باید بیرون برود تا ما بنشینیم با او صلح کنیم؟ ما قرآن می گوئیم، ما حکم قرآن را می گوئیم که همه مسلمین باید به این جنگ کنند تا این بیرون برود. اگر بعد از جنگ سر فرود آورد به احکام اسلام، آنوقت بنشینند صلح کنند، آن هم صلح به قسط و عدل. مسلمین بیایند ببینند، بابا بی خود صرف وقت در تبلیغات نکنند و حسن قضیه این است که تبلیغات اینقدر اختلاف دارد و اینقدر اعوجاج دارد و اینقدر خلاف ضروری است که دیگر هرکس بشنود، هم، اگر راست هم اینها بگویند، می گویند دروغ است. این بوق های تبلیغاتی که هر روز یک چیز می گویند و هر روز یک مطلب واضح الفساد را می گویند، طوری اینها حیثیت خودشان را از دست داده اند که هر که بشنود که رادیوی کذایی چه گفت، می گوید رادیو دروغ می گوید. رادیویی که می گوید که زن و مرد ایران دیگر برگشته اند از حکومت اسلام، از این حکومت پشت کردند، یا نقل می کند از بعض اشخاص فاسدی که به واسطه فسادش نتوانسته است در ایران بماند و فرار کرده، نقل می کنند که اینها جوان ها و زن های آبستن و بچه ها و اینها را در خیابان ها هر روز می کشند، در عین حالی که خود این تروریست ها دارند این کارها را می کنند، این کارها را انجام می دهند و بعد می گویند ایرانی ها این کار را می کنند. بله ایرانی است، اما کدام ایرانی؟ آن ایرانی که به اسم مجاهد خلق بر ضد خلق، با اسم فدایی خلق بر ضد خلق قیام کرده است، آن هم ایرانی است لکن انسان نیست.

اصل وارد شدن در حزب برای ارتش، سپاه پاسداران و قوای انتظامی و نظامی جایز نیست

برادرها! ما باید خودمان، خودمان را حفظ کنیم، نباید ما منتظر این باشیم که قدرت های خارجی به ما کمک کنند، ما از کمک آنها گذشتیم. مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان. شر هم بخواهند برسانند ما با آنها مقابله می کنیم. ما باید کلاه خودمان را خودمان حفظ کنیم و حفظ این به این است که ارتشی و سایر قوای نظامی و انتظامی، پاسدار، اینهایی که عشایری هستند، اینهایی که قدرت های

صحیفه نور جلد 16 صفحه 79

نظامی و انتظامی هستند، با هم یکصدا باشند، اختلاف در بین نباشد. و من عرض می کنم به همه این قوا و به فرماندهان این قوا که این افراد در هیچ یک از احزاب سیاسی، در هیچ یک از گروه ها وارد نشوند. اگر ارتش یا سپاه پاسدار یا سایر قوای مسلحه در حزب وارد بشود، آن روز باید فاتحه آن ارتش را خواند. در حزب وارد نشوید، در گروه ها وارد نشوید. اصلاً تکلیف الهی شرعی همه شما این است که یا بروید حزب یا بیائید ارتش باشید. مختارید، از ارتش کناره گیری کنید بروید در حزب، میل خودتان است اما هم ارتش و هم حزب، معنایش این است که ارتشی باید از ارتشی اش دست بردارد، بازی های سیاسی باید توی ارتش هم وارد بشود. در هر گروهی که وارد هستید باید از آن گروه جدا بشوید، ولو یک گروهی است که بسیار مردم خوبی هم هستند، ولو یک حزب است که بسیار حزب خوبی هست، لکن اصل حزب وارد شدن برای ارتش، برای سپاه پاسداران، برای قوای نظامی و انتظامی وارد شدنش جایز نیست، به فساد می کشد اینها را. و من عرض می کنم که کسانی که در رأس ارتش هستند و کسانی که در رأس سپاه پاسداران هستند موظف هستند که ارتش را و سپاه را و سایر قوای مسلح را از احزاب کنار بزنند و اگر کسی در حزب هست، باید او را از ارتش بگویند یا در آنجا یا در اینجا، و همین طور سپاه پاسداران و همین طور سایر قوای مسلح باید وارد در جهات سیاسی نشوند تا انسجام پیدا بشود. اگر وارد بشوید، بالاخره به هم خواهید زد خودتان را و بالاخره در مقابل هم خواهید ایستاد و نظام را به هم خواهید زد و اسلام را تضعیف خواهید کرد. تکلیف همه شما این است که با هم باشید بدون اینکه در یک حزب یا در گروهی وارد شده باشید، هر گروهی می خواهد باشد. گروه فاسد که انشاءالله وارد نمی شوید، گروه های بسیار خوب هم وارد نشوید، باید شما مستقل، بدون اینکه پیوند به یک گروهی داشته باشید مستقل باشید و از حزب الله تعالی شانه. همه افراد ایران موظفند که با هم باشند. اگر احزاب هستند، خودشان را با سایر افراد کشور هماهنگ کنند، افراد کشور هم خودشان را با آنها برادر بدانند. گروه های مختلفی که اسلامی هستند، این گروه های اسلامی هم نباید دخالت در امور ارتش بکنند و نباید در آنجا افراد داشته باشند، تا بتوانید یک عضو صالح و یک ارتش و سپاه پاسداران منسجم و صالح و قدرتمند باشید. ورود سیاست در ارتش شکست ارتش است. این را باید بدانید و شرعاً جایز نیست. و من امر می کنم به شما که یا در ارتش یا در حزب. دوم ندارد که بخواهید هم ارتشی باشید، هم حزبی، نمی شود، یا مثل سایر مردم هر طوری هستید.

به صدام می گویم که یک راه برای تو سراغ دارم و آن راه انتحار است

و من به همه کسانی که با این جمهوری اسلامی مخالفت می کنند، نصیحت می کنم که بس است دیگر، قدرت های خودتان را سنجیدید فهمیدید که نمی شود با یک قدرت اسلامی در افتاد، خودتان را سنجیدید، فهمیدید نمی شود، حالا که فهمیدید نمی شود، چرا لجاجت می کنید؟ دست بردارید بروید مشغول یک کار دیگری بشوید و به صدام هم می گویم که من یک راه برای تو سراغ دارم و آن راه انتحار است، همانطوری که هیتلر بعد از آنکه به شکست رسید خودش را کشت، تو هم اگر مردی و مثل

صحیفه نور جلد 16 صفحه 80

هیتلری خودت را بکش.

اگر بخواهید یک ملت قوی و آزاد باشید، از تشریفات یک قدری بکاهید

برادرها! خواهرها! عرض کردم که ما باید خودمان، خودمان را نگه داریم. باید طمع را از همه جا برید، به خدا متوجه شد. تاکنون هم هر چه شما پیروزی داشتید برای این است که اتکال به قدرت الهی و قدرت خودتان که از قدرت الهی است این اتکال را دارید و یکی از نصیحت هایی که چون نزدیک سال نو است می خواهم به همه ملت این نصیحت را بکنم این است که ما در حالی که جنگزده هستیم، در حالی که اینهمه آواره داریم، اینهمه بیمار داریم، اینهمه معلول در بیمارستان ها داریم و شما هر یکی تان بعض همسایه هاتان شهید دادند، شما باید یک قدری راجع به مراسم عید کوتاه بیائید. شما همه این قشرهائی که برای اسلام الان دارند زحمت می کشند و شهید دادند و بازماندگان شهید هستند یا در بیمارستان هستند، اینها را عائله خودتان حساب کنید، مقداری که می خواهید تشریفات زاید را عمل بکنید، نکنید و بروید از اینها دلجوئی کنید. ایام نوروز، ایام عید نوروز بروید در این مریضخانه ها، بروید احوال اینها را، اینهایی که آواره شدند، اینهایی که در جنگ آواره شدند، اینهایی که از خارج بیرونشان کردند و گرفتار هستند، به اینها سرکشی کنید و آن تشریفات زمان سابق را تخفیف بدهید. اگر بخواهید یک ملت قوی آزاد باشید، از تشریفات یک قدری بکاهید، عید را در بین دوستان خودتان، ملت خودتان، مجروحان خودتان، معلولان خودتان و جنگزدگان خودتان و آوارگان خودتان، از هر جا هست، اینها همه از شما هست، این عید را در بین آنها با هم عید کنید. یک قدری از خودتان بکاهید و بیفزائید براینکه به آنها سرکشی کنید و آنها را احترام کنید. اینها بزرگند، اینها عالیرتبه اند، اینها شهید داده اند، اینها معلول داده اند، معلول هستند و اینها امتحان داده اند و مادرهای اینها امتحان داده است که شهید می دهد و افتخار می کند و می گوید باز هم دارم، بیائید ببرید. ما در مقابل اینها سرافکنده هستیم، ما در مقابل اینها شرمسار هستیم و ما باید با اینها یک جوری رفتار کنیم که عید برای آنها هم باشد. و شما وقتی عید دارید که اخلاق عیدی داشته باشید، اخلاق تازه. و من امیدوارم که به این امر ملت ما سرتاسر همه جا عمل کنند و رضای خدای تبارک و تعالی را در این امر به دست بیاورند.
از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت و پیروزی این ملت را مستدعی هستم و همه سعادتمند و پیروز باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با وزیر ارشاد اسلامی، اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد برگزاری مراسم دهه فجر

تاریخ: 1360/12/25

سلاح تبلیغات، برنده تر از کاربرد سلاح در میدان های جنگ است

بسم الله الرحمن الرحیم
ما باید در همه امور هماهنگی را حفظ نمائیم، مخصوصاً هماهنگی در تبلیغات که از اهم امور است باید بیشتر حفظ شود. باید سعی کنید و وحدت و هماهنگی را به صورتی حفظ نمائید که هرگونه تبلیغات سوء را از بین ببرید.
می دانید که سلاح تبلیغات، برنده تر از کاربرد سلاح در میدان های جنگ است، باید از اسلحه تبلیغات آنها بیشتر ترسید و متاسفانه ما در این زمینه ضعیف هستیم. ما باید روحیه خود را تقویت کرده و با تمام وجود این را بپذیریم که می توانیم روی پای خودمان بایستیم. این خیلی مهم است که متخصصین ما اتکاء به تخصص خود کردند. شما ببینید که محمدرضا چه ضربه ای به روحیه پزشکان ما زده، او با طبیبان به گونه ای برخورد کرده بود که مثلاً برای یک عمل جزئی باید روانه خارج شده، این خود نقشه ای بود برای تضعیف روحیه متخصصین ما تا خیال کنند در تمام زمینه ها عقب افتاده هستند. ما امروز باید مصمم باشیم تا در تمام رشته ها جلو بیفتیم.
شما که قسمتی از تبلیغات دستتان است، باید در این زمینه کوشش کنید تا مردم باور کنند چیزی از سایرین کم ندارند. هر چند رادیوهای بیگانه در دست دشمن است ولی مردم می دانند که آنها دروغ می گویند. شما با اتکاء به خداوند قوی باشید. هر موضوعی را باید از نو ساخت و آنقدر دنبال کرد تا تداوم پیدا کند. درست است که شما تازه روی کار آمده اید اما این معنا را در نظر بگیرید که می خواهید برای خدا کار کنید، نه مقام و منصب. ما می خواهیم کشورمان از هر جهت مستقل باشد پس باید برای رضای خدا دنبال این کار را بگیریم تا نه تنها کشورمان، بلکه تمام مردم جهان را مستقل کنیم. امیدوارم با هماهنگی و نظم در تبلیغات تمام دسیسه های دشمن خنثی شود. دشمن حمله نظامی نمی کند زیرا می داند از حمله نظامی کاری ساخته نیست. آنها می خواستند از داخل خود ما ضربه ای بزنند ولی دیدند نشد و نمی توانند، با این وجود دست از تبلیغات برنداشتند، می خواهند به وسیله تبلیغات سوء، اتحاد ما را از بین ببرند. پس شما هر چه می توانید بیشتر هماهنگ شوید، همه یک هدف را دنبال کنید. امیدوارم در کارهایتان موفق باشید و بتوانید به مردم خدمت کنید.
والسلام علیکم و رحمه الله.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها