پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:56 PM
تاریخ: 1360/12/19
بسم الله الرحمن الرحیم
من از آقایان تشکر می کنم که تشریف آوردند و از نزدیک خدمتشان رسیدم. مطالبی را که می خواهم به شما تذکر دهم این است که شما توده های میلیونی مردم را می بینید که چقدر خوبند و من با جرأت می توانم عرض کنم که در طول تاریخ چنین وضعی پیش نیامده است. امروز ایران سی و چند میلیون نفری به استثنای یک اقلیت بسیار کم، متحول شده اند و همه به فکر این هستند که اسلام تحقق پیدا کند و در حل مشکلاتی که برای دولت پیش می آید، پیشقدم هستند. امروز که داوطلبین برای رفتن به جبهه ها اینگونه با آغوش باز شهادت را پذیرا هستند، حتی زمان رسول الله (علیه السلام) و امیرالمومنین سلام الله علیه به این شکل نبوده است.
در قرآن آمده است وقتی پیامبر اکرم افراد را دعوت به جنگ می کرده است، آنها به بهانه هایی نظیر اینکه امروز نه، فردا، یا اینکه امروز گرم است یا سرد، اطاعت نمی کردند. از حضرت امیر هم در کوفه آنطور که باید اطاعت نمی کردند.
اگر همراهی این توده های محروم نبود، حکومت نمی توانست برقرار باشد و ارتش می توانست این جنگ را آنطور که حالا به پیروزی رسانده اند، برسانند و این موجب تشکر از همه است. آنچه ما باید به آن توجه زیاد داشته باشیم، این است که در این انقلاب حفظ حیثیت روحانیت بسته به وجود آقایان است. ملاحظه می کنید که از هر طرف به ما حمله می کنند خصوصاً به روحانیون. ما باید به فکر باشیم که بهانه ای به دست دشمنان ندهیم. شما مردم را ارشاد کنید. اگر در منطقه شما خلافی پیش آمد به دولت و مراجع قانونی ارجاع دهید. شما آقایان باید تبلیغاتی را که دشمنان علیه ما می کنند، در نماز جمعه و جماعت جبران کنید و به مردم اطمینان دهید که امروز دولت و کسانی که در رأس امور هستند کوشش می کنند امور را اصلاح نمایند و مسائل اقتصادی را حل کنند. ما همانگونه که مأموریم، باید مردم را ارشاد کنیم و به خیر و صلاح دعوت نمائیم. ایران امروز بحمدالله با همه گرفتاری هائی که قدرت ها برایش بوجود آورده اند، همچنان راه خود را می رود. از خدای تبارک و تعالی توفیق همه آقایان را می خواهم. آنچه وظیفه من است اینکه به شما آقایان و همه ملت دعا کنم، که انشاءالله به این وظیفه عمل خواهم کرد.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.