0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تجهیزات اس۳۰۰ تدریجی وارد کشور می‌شود

تجهیزات اس۳۰۰ تدریجی وارد کشور می‌شود

تجهیزات اس۳۰۰ تدریجی وارد کشور می‌شودخانه ملت - کوثری رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طبق برنامه‌ریزی، قطعات اس ۳۰۰ قسمت به قسمت به ایران ارسال می‌شود و قطعات آن از جمله موشک‌ها، سکوها و رادارها به تدریج به کشور انتقال می‌یابد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  7:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سخنرانی انتخاباتی زیباکلام در میاندوآب لغو شد

سخنرانی انتخاباتی زیباکلام در میاندوآب لغو شد

سخنرانی انتخاباتی زیباکلام در میاندوآب لغو شدایرنا- سخنرانی انتخاباتی روز شنبه گذشته  صادق زیباکلام در ستاد اصلاح طلبان شهرستان میاندوآب به دلایل نامعلومی لغو شد.وی قرار بود در حمایت از لیست امید راه یافته به دور دوم دهمین دوره انتخابات مجلس سخنرانی کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  7:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد شدید معاون کل نهاد ریاست جمهوری از منتقدین برجام

انتقاد شدید معاون کل نهاد ریاست جمهوری از منتقدین برجام

انتقاد شدید معاون کل نهاد ریاست جمهوری از منتقدین برجامایسنا- مرتضی بانک معاون کل نهاد ریاست جمهوری گفت: کسانی که امروز از برجام انتقاد می‌کنند آن روزی که قطعنامه‌ها علیه ایران صادر می‌شد کجا بودند؟کسانی که به دولت انتقاد می‌کنند که سیاست هایش بر اساس اقتصاد مقاومتی نیست.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  7:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اصولگرایان کاندیدای دیگری غیر از لاریجانی ندارند

اصولگرایان کاندیدای دیگری غیر از لاریجانی ندارند

اصولگرایان کاندیدای دیگری غیر از لاریجانی ندارندایسنا - فاطمه رهبرعضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس ، گفت: با توجه به این که تعداد اصولگراها در مجلس بعدی زیاد است کاندیدای دیگری را غیر از آقای لاریجانی برای ریاست ندارند که در توانمندی با ایشان رقابت کند.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  7:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دونرخی شدن قیمت بنزین فساد می آورد اما در صورت تصویب مجلس تابعیم

زنگنه با اشاره به این که موافق بنزین دو نرخی نیست، افزود: دو نرخی بودن قیمت بنزین فساد می آورد و وزارت نفت نه تنها با دو نرخی بودن قیمت بنزین بلکه با دو نرخی بودن هیچ فرآورده نفتی موافق نیست. به گزارش ایسنا، وی با بیان این که البته اگر مجلس این موضوع را تصویب کند دولت ملزم به اجرای آن است درباره این که آیا دولت طرح اصلاحی درباره بنزین دو نرخی ارائه می دهد، گفت: هنوز در این زمینه بحثی نشده است.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تداوم تعرفه‌های سال 94 آب در سال جاری

فارس- مدیرکل دفتر بررسی‌های اقتصادی و خدمات مشترکان شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تعرفه آب در سال جاری همانند تعرفه های سال ۹۴ محاسبه می‌شود و هیچ افزایشی نداشته است.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش تولید نفت از ٢ میدان مشترک

افزایش تولید نفت از ٢ میدان مشترک

افزایش تولید نفت از ٢ میدان مشترکایسنا - عبدالرضا حاجی حسین نژاد، مدیرعامل شرکت متن با اشاره به افزایش ظرفیت تولید نفت از میدان‌های مشترک غرب کارون به ١٦٠ هزار بشکه در روز، گفت: هم اکنون تولید نفت از فاز نخست میدان آزادگان شمالی و میدان یادآوران آغاز شده است.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حذف ترکیه از صادرات پتروشیمی ایران به اروپا

حذف ترکیه از صادرات پتروشیمی ایران به اروپا

حذف ترکیه از صادرات پتروشیمی ایران به اروپاتسنیم - مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که مشکلات بانکی شرکت در پسابرجام حل شده است، گفت: با راه اندازی خطوط مستقیم کشتیرانی به اروپا و قاره آمریکا، ترکیه از پروسه صادرات محصولات پتروشیمی ایران حذف شد.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح نعمت‌ زاده برای پرداخت وام به بدهکاران بانکی

طرح نعمت‌زاده برای پرداخت وام به بدهکاران بانکی

طرح نعمت‌ زاده برای پرداخت وام به بدهکاران بانکیمهر - براساس طرحی که وزیر صنعت به دولت ارائه داده، قرار است منابع مالی به طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی دارای پیشرفت بالای ۶۰ درصد اختصاص یابد و تخصیص آن بدون توجه به بدهی بانکی بنگاه یا چک برگشتی باشد.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واحدهای صنعتی تملک شده را فعال کنید

معاون وزیر صنعت که 3 روز پیش از تملک 1243 واحد صنعتی توسط بانک ها خبر داده بود، روز گذشته از بانک ها خواست که برای فعال سازی واحدهای تملک شده از منابع مالی خود استفاده کنند. به گزارش سازمان صنایع کوچک «یزدانی» در گردهمایی مدیران عامل شرکت شهرک های صنعتی کشور بر لزوم تعیین تکلیف شهرک های صنعتی غیردولتی غیرفعال و بهره مندی از تسهیلات کمک های فنی اعتباری و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک برای رفع مشکل نقدینگی واحدهای صنعتی تاکید کرد.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شورای رقابت امروز دستورالعمل قیمت خودرو را بررسی می کند

رئیس شورای رقابت، با اشاره به اینکه دستور العمل قیمت‌گذاری خودرو در جلسه امروز شورا بررسی خواهد شد، گفت: اطلاعات لازم را در مورد کیفیت محصولات از شرکت بازرسی کیفیت دریافت کرده‌ایم و در این جلسه این موضوع را هم مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. وی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه محصولات بی‌کیفیت تا 3 درصد جریمه و با کیفیت ها تا 3 درصد مجوز افزایش قیمت خواهد گرفت، افزود: قرار است در جلسه روز دوشنبه(امروز) اعضاء در مورد دستورالعمل قیمت گذاری خودرو نظرات خود را بیان کنند.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر کار: بسته جدید اشتغال فردا توسط رئیس‌جمهور رونمایی می‌شود

وزیر کار از برگزاری نشست فردای شورای عالی کار با حضور رئیس‌جمهور و رونمایی از بسته جدید اشتغال دولت خبر داد. به گزارش فارس، ربیعی در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل اظهار داشت: باید از همه کارگرانی که در شرایط تحریم با تلاش خستگی‌ناپذیر خود ایستادگی کردند تقدیر کرد.وی در ادامه به غسالخانه بهشت زهرا(س) رفت و با حضور در میان غسالان وعده داد که به زودی این مشاغل مشمول قانون سخت و زیان‌آور شوند. کارگرانی هستند که ۷ ماه حقوق نگرفتند ولی متعهدانه کار می‌کنند.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیح رضایی در باره پیشنهاد یارانه ۱۰۰ هزار تومانی

توضیح رضایی در باره پیشنهاد یارانه ۱۰۰ هزار تومانی

توضیح رضایی در باره پیشنهاد یارانه ۱۰۰ هزار تومانی

میزان - محسن رضایی پس از مطرح‌ شدن شعاری بودن بحث یارانه 100 هزار تومانی که وی مطرح کرده است در یادداشتی نه‌ تنها شعاری بودن یارانه صد هزار تومانی را رد کرد، بلکه صد هزار تومان یارانه را برای کمک به قشرهای کم‌درآمد، یک امر لازم دانست. وی نوشت: 45 هزار تومانی که به هر فرد پرداخت می‌شود، امروز کمتر از نصف آن در سال 89 یعنی سال شروع هدفمندی یارانه‌ها ارزش دارد. به اعتقاد وی پرداخت مبلغ صدهزار تومان کمابیش ارزش خرید همان مبلغ 45 هزارتومان سال 89 را دارد. از طرف دیگر قیمت حامل‌های انرژی ازجمله بنزین و گازوییل هم دو برابر گذشته شده است. اکنون اگر این داده‌های بدیهی را در کنار مصوبه اخیر مبنی بر حذف سه دهک یعنی نزدیک به بیست‌وچند میلیون نفر از دریافت یارانه قرار دهیم معلوم می‌شود دولت می‌تواند به هر فرد در چند دهک باقی‌مانده، صدهزار تومان پرداخت کند تا مفهوم یارانه پابرجا بماند.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پورمختار: «دیوان اصل 90» در مجلس دهم تشکیل می شود

پورمختار: «دیوان اصل 90» در مجلس دهم تشکیل می شود

پورمختار: «دیوان اصل 90» در مجلس دهم تشکیل می شودباشگاه خبرنگاران - پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان این که در دوره دهم مجلس دیوان اصل 90 را تاسیس می کنیم، افزود:تاسیس دیوان اصل 90 امری ضروری به نظر می رسد که اگر مجلس بخواهد در واقع نظارتی قوی داشته و از طرفی به شکایات رسیدگی کند، حتما باید تغییر ساختار کمیسیون اصل 90 به دیوان اصل 90 را در دست اقدام قرار دهد. پیشتر یک نماینده مجلس گفته بود؛ ساختار کمیسیون اصل 90 قانون اساسی متناسب با ماموریت های این کمیسیون نیست.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون نزاجا: ارتش با دستور فرمانده کل قوا در مأموریت های مستشاری حضور می یابد

معاون نزاجا: ارتش با دستور فرمانده کل قوا در مأموریت های مستشاری حضور می یابد

معاون نزاجا: ارتش با دستور فرمانده کل قوا در مأموریت های مستشاری حضور می یابدتسنیم- امیر سرتیپ پیمبری معاون آموزش نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش به آن توان و بالندگی رسیده که بنا به تدبیر و دستور فرمانده معظم کل قوا در مأموریت های مستشاری نیز حضور پیدا کرده و در کنار سپاه پاسداران به ایفای نقش بپردازد . وی با اشاره به دستاورد های وزارت دفاع گفت: امروز اگر نیرو های مسلح اقتدار و توانمندی خود را به رخ دشمن می کشند نتیجه تفکر انقلابی ، دانش و تلاش شبانه روزی دانشمندان و یکایک کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح است .

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها