0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ایران برگزاری نشست کابینه رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را محکوم کرد

فارس - سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در برگزاری نشست کابینه خود در ارتفاعات جولان اشغالی و تکرار ادعاهای واهی در خصوص این منطقه را محکوم و اظهار کرد: جولان سرزمینی اشغالی است که به سوریه تعلق دارد و باید به آن کشور بازگردانده شود.جابری انصاری این اقدام رژیم صهیونیستی را نقض آشکار قوانین و مقررات بین المللی دانست و خواستار تحرک جدی جامعه جهانی در مقابله با اقدامات توسعه طلبانه و تحریک آمیز رژیم صهیونیستی شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل دفتر رئیس دانشگاه تهران

فارس - جمعی ازدانشجویان واعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران روزگذشته در مقابل دفتر رئیس دانشگاه تهران در اعتراض به سکوت وی در برابر انتشار ونصب تصاویر سران فتنه درمحیط دانشگاه و همچنین سکوت رئیس آن در مقابل توهین به ارکان نظام ایران تجمع کردند. دانشجویان و معترضان در این تجمع با در دست داشتن دست‌نوشته‌ها و سر دادن شعارهایی خواستار رسیدگی به مسائلی که موجب اعتراض آن هاست، شدند.دانشجویان اعلام کردند تا زمانی که نیلی احمدآبادی به سوالاتشان پاسخ ندهد این تجمع را ادامه می‌دهند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فراخوان سفیر اردن از تهران با فشار آل سعود

خبرگزاری صدا وسیما -یک مقام مسئول در وزارت خارجه از فراخوان سفیر اردن از تهران با فشار سران آل سعود خبر داد.این مقام آگاه افزود: سران عربستان که با موضع گیری محکم وزیر خارجه و رئیس جمهور کشورمان در اجلاس استانبول مواجه شدند به علت ناکامی درکسب دستاورد مدنظر برای جبران شکست شان، اردن را برای این اقدام زیرفشار گذاشتند.این مقام آگاه در عین حال گفت :فراخوان سفیر اردن هنوز رسما به وزارت خارجه اعلام نشده وعلت این اقدام " فراخوان برای مشورت " اعلام شده است.

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واشنگتن فری بیکن: اوباما خواستار دیدار با روحانی است

واشنگتن فری بیکن: اوباما خواستار دیدار با روحانی استواشنگتن فری بیکن:  اوباما  خواستار دیدار با روحانی است

باشگاه خبرنگاران - وب‌سایت «واشنگتن فری بیکن» که متخصص در امر شایعه‌پراکنی درمورد ایران است، در مطلبی مدعی نامه‌نگاری باراک اوباما – رئیس جمهور آمریکا – برای دیدار با حسن روحانی - رئیس جمهور ایران - شد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیلی میل: ایران موشک با قابلیت حمل کلاهک اتمی را آزمایش کرد

دیلی میل: ایران موشک با قابلیت حمل کلاهک اتمی را آزمایش کرددیلی میل: ایران موشک با قابلیت حمل کلاهک اتمی  را آزمایش کرد

باشگاه خبرنگاران - دیلی‌میل روز نامه انگلیسی در گزارشی مدعی شد که ایران یک موشک فضایی جدید با فناوری کره شمالی را آزمایش کرده است که قادر است برای حمل کلاهک‌های هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  1:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علی مطهری: مجلس نهم، ایده آل نبود

علی مطهری: مجلس نهم، ایده آل نبودعلی مطهری: مجلس نهم، ایده آل نبود

ایسنا - علی مطهری نماینده تهران در مجلس ، با بیان اینکه مجلس نهم، ایده آل نبود، گفت: انتظار می رود مردم با انتخاب نمایندگان اصلح، مجلس دهم را به مجلسی ایده آل تبدیل کنند.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  1:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعلام جنگ پارلمان بحرین علیه ایران !

اعلام جنگ پارلمان بحرین علیه ایران !اعلام جنگ پارلمان بحرین علیه ایران !

فارس- روزنامه «الایام» بحرین نوشت: پارلمان بحرین با استقبال از طرح وزارت دفاع این کشور در سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز مردم که آن را «اقدامات تروریستی» می‌خواند از اعلان جنگ علیه «تروریسم حزب‌ا… و ایران» خبر داد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انگلیس: نگران حقوق بشر در ایران هستیم

انگلیس: نگران حقوق بشر در ایران هستیمانگلیس: نگران حقوق بشر در ایران هستیم

فارس - وزارت خارجه انگلیس در گزارش حقوق بشری خود به بررسی موارد نگرانی و ادعاهای این کشور درباره مسائل حقوق بشری پرداخت و مدعی شد که مساله حقوق بشر همچنان یکی از موارد نگرانی درباره ایران است.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عربستان و روسیه تا می‌توانند نفت تولید می‌کنند

عربستان و روسیه تا می‌توانند نفت تولید می‌کنند

عربستان و روسیه تا می‌توانند نفت تولید می‌کنندفارس- با توجه به شکست توافق دوحه قطر یکی از کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد، عربستان و روسیه برخلاف آنچه می‌گفتند، تا می‌توانند نفت صادر خواهند کرد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تجار برنج پاکستان در راه ایران

تجار برنج پاکستان در راه ایران

تجار برنج پاکستان در راه ایرانتسنیم- هیئت ۲۲ نفره اتحادیه صادر کنندگان برنج پاکستان روز گذشته عازم ایران شدند تا فرصت های تجارت و سرمایه گذاری در ایران و افزایش صادرات برنج به این کشور را مورد بررسی قرار دهند.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چین و روسیه به دنبال تسلط بر تجارت طلا هستند

چین و روسیه به دنبال تسلط بر تجارت طلا هستند

چین و روسیه به دنبال تسلط بر تجارت طلا هستندمهر- بانک خلق چین و بانک روسیه به دنبال برنامه مشترکی هستند که در پی آن، تجارت طلا در این دو کشور با هم پیوند پیدا کند.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه حذف شد

پس از نارضایتی و اعتراضات فعالان صنعت نساجی نسبت به تعرفه ترجیحی با ترکیه در زمینه پوشاک، هم اینک این تعرفه پس از بازنگری، در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 95 حذف شده است. به گزارش ایسنا، افزایش قاچاق پوشاک از ترکیه پس از برقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه یکی از مشکلاتی است که فعالان صنعت نساجی در داخل به آن اشاره کرده اند. در این رابطه تسنیم به نقل از دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک کشور گفته است: برقراری تعرفه ترجیحی هیچ تاثیری در صنعت پوشاک کشور و کاهش واردات کالای قاچاق نداشته است، زیرا قاچاق محصولات ترکیه‌ای برای واردکنندگان به صرفه تر بوده و پایین آوردن چند در صدی تعرفه‌ها ترغیب کننده نیست.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موافقت با انتشار مبلغ 3 هزار میلیارد ریال اوراق رهنی مسکن

بانک مرکزی با انتشار 3 هزار میلیارد ریال اوراق رهنی به پشتوانه تسهیلات رهنی مسکن از سوی بانک مسکن موافقت کرد.بنا به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی از جلسه اخیر کارگروه ستاد هماهنگی امور اقتصادی دولت، در این راستا تفاهم شده است امکان تعمیم انتشار اوراق حق تقدم مسکن (اوراق تسه) به سایر بانک‌ها پس از اخذ مجوز از بانک مرکزی امکان پذیر شود. همچنین امکان فعالیت شرکت‌های لیزینگ در حوزه مسکن مشروط به عدم استفاده آن شرکت‌ها از منابع بانک‌ها، پس از اخذ مجوز از بانک مرکزی، مورد تفاهم قرار گرفته است.این گزارش می افزاید: مشروح تصمیم ها در این رابطه و نیز چگونگی عملیاتی شدن آن در روزهای آینده از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار و بانک مسکن، به اطلاع عموم خواهد رسید.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرکز آمار: تورم فروردین به 10.8 درصد کاهش یافت

مرکز آمار: تورم فروردین به 10.8 درصد کاهش یافت

مرکز آمار: تورم فروردین به 10.8 درصد کاهش یافت

مرکز آمار از کاهش نرخ تورم فروردین ماه به 10.8 درصد خبر داد تا به این ترتیب نرخ تورم پس از 6 سال مجدد در مسیر تک رقمی شدن قرار گیرد.به گزارش مرکز آمار، شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری کشور در فروردین ماه سال 1395 عدد 223.8 را نشان می‌دهد که نسبت به ماه قبل 0.4 درصد افزایش داشته است.افزایش شاخص کل نسبت به ماه مشابه پارسال (تورم نقطه به نقطه) 7.7 درصد است که نسبت به اسفند 94 که 8.5 درصد بود، کاهش یافته است.درصد تغییرات شاخص کل (نرخ تورم شهری) در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه سال 95 نسبت به دوره مشابه سال قبل 10.8 درصد است که نسبت به نرخ تورم اسفندماه 1394 که 11.3 بود کاهش یافته است.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهرک های صنعتی در تصرف بانک ها

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از تملک یک هزار و ۲۴۳ واحد و طرح صنعتی توسط بانک‌ها در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور به دلیل بدهی بانکی خبر داد.به گزارش مهر، علی یزدانی افزود: کارگروه ایجاد رونق در کارگاه های کوچک و متوسط صنعتی به عنوان زیرمجموعه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها شکل گرفته است.وی خاطرنشان کرد: با وجود نقش صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در چرخه اقتصادی اما این صنایع با توجه به ساختار، آسیب پذیرتر بوده، لذا باید توجه بیشتری به این بخش شود.یزدانی بیان داشت: برای حمایت از واحدهای راکد و دارای ظرفیت تولید کالاهای رقابت پذیر و طرح‌های نیمه فعال صنعتی، تسهیلات ۱۶ هزار میلیارد ریالی درنظر گرفته شده است.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها