0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پورمختار: ابطال آرای "مینو خالقی" درست است

باشگاه خبرنگاران - پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90  در واکنش به موضوع ابطال آرای مینو خالقی،با بیان این که ابطال آرای "مینو خالقی" درست است گفت: موضوع ابطال رای این نامزد انتخابات به صلاحیت شخصی وی بازمی گردد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حزبی که جوان گرایی نکند مرگ خود را امضا کرده است

حزبی که جوان گرایی نکند مرگ خود را امضا کرده است

حزبی که جوان گرایی نکند مرگ خود را امضا کرده استفارس - حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه گفت: راهی که مرحوم عسگراولادی پیش روی ما گذاشتند جوان گرایی است و تا میزان زیادی حرکت در این راه انجام شده است . حزبی که جوان گرایی نکند مرگ خود را امضا کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گسترش روابط با تهران اولویت کابل است

گسترش روابط با تهران اولویت کابل است

گسترش روابط با تهران اولویت کابل استایرنا- عبدالرئوف ابراهیمی رئیس مجلس افغانستان گفت: واقعیت های تاریخی واسلامی نشان می دهد که دو دولت و ملت ایران و افغانستان باید روابط خود را بیشتر توسعه دهند و این هدف برای کابل یک اولویت است.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شریعتمداری: مگر دستاورد برجام «جن» است؟

شریعتمداری: مگر دستاورد برجام «جن» است؟

شریعتمداری: مگر دستاورد برجام «جن» است؟فارس - حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به ادعای رئیس جمهور مبنی بر بروز گشایش‌های اقتصادی پس از برجام، گفت: شاید دستاوردهای برجام از نوع جنیان است که برای هیچ کس قابل دیدن نیست!

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چند بار دیگر هم انتخابات 84 برگزار شود احمدی‌نژاد رأی می‌آورد

چند بار دیگر هم انتخابات 84 برگزار شود  احمدی‌نژاد رأی می‌آورد

چند بار دیگر هم انتخابات 84 برگزار شود احمدی‌نژاد رأی می‌آوردتسنیم- زیبا کلام استاد دانشگاه به انتخابات ریاست جمهوری سال 84 اشاره و خاطرنشان کرد: اگر چند بار دیگر هم انتخابات سال 84 برگزار شود باز هم احمدی‌نژاد به‌‌عنوان رئیس‌ جمهور رأی می‌آورد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرایط پذیرش هزینه های قابل‌قبول مالیاتی در مبادلات اقتصادی

مهر - معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور، شرایط پذیرش هزینه قابل ‌قبول مالیاتی را براساس آخرین اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم مصوب 31/4/94 تشریح کرد. به گفته پاکدامن، پذیرش هزینه‌ های پرداختی قابل قبول مالیاتی که به‌ شیوه تهاتری انجام نشود، از مبلغ پنجاه میلیون ریال به بالا منوط به پرداخت یا تسویه وجه آن از طریق سیستم بانکی خواهد بود.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بابک زنجانی باید 5 چک به ارزش 17 هزار میلیارد تومان را عودت دهد

فارس - سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای ادعاها درباره رد شکایت این سازمان از بابک زنجانی را تکذیب کرد و از رأی محکومیت زنجانی به رد مال و بازگرداندن پنج فقره چک به ارزش بیش از 17 هزار و 700 میلیارد تومان به این سازمان خبر داد. در این اطلاعیه عنوان شده که در دادنامه اولیه، به برخی موضوعات از جمله به موضوع «رد پنج  فقره چک‌های سازمان تأمین اجتماعی» تصریح نشده بود که دادگاه در این زمینه رای اصلاحی صادر کرده است.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک میلیون کارت اعتباری در مرحله نخست توزیع می شود

یک مقام مسئول در وزارت صنعت از اختصاص بیش از یک میلیون کارت طرح خرید کالا خبر داد، هرچند باز هم زمان دقیق این کارت ها نامشخص ماند.به گزارش مهر هاشمی با اعلام اختصاص بیش از یک میلیون کارت اعتباری با نرخ سود ۱۲ درصد، گفت: سقف هر کارت ۶ میلیون تومان و مدت بازپرداخت آن ۲۴ ماهه خواهد بود.مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت افزود: بیش از یک میلیون کارت خرید کالا به افراد تحت پوشش سازمان بازنشستگی ، تأمین اجتماعی و کارکنان آموزش و پرورش تعلق می گیرد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روند کاهش قیمت نفت متوقف شده است

وزیر نفت با اشاره به اینکه بعد از شکست نشست دوحه، قیمت نفت کاهش نیافت، گفت: قیمت‌های نفت در سطح جهانی باید افزایش یابد.به گزارش مهر، زنگنه گفت: تولید نفت ایران به دوران قبل از تحریم‌ها بسیار نزدیک شده است و تولید نفت ایران یک میلیون بشکه بعد از لغو تحریم‌ها افزایش یافته که این روند تا رسیدن به سهم کشور پیش از تحریم‌ها از بازار ادامه دارد.وی افزود: با این حال پس از برگزاری نشست دوحه، قیمت نفت روند نزولی نیافت، زیرا جریان بازار و خواست تولیدکنندگان و مصرف کنندگان برای اقتصاد جهانی این است که قیمت‌های نفت در سطح جهانی باید افزایش بیابد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قراردادهای جدید نفتی ایران از خرداد یا تیر اجرایی می شود

رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران از برگزاری مزایده برای مشارکت در میدان‌های نفت و گاز ایران، در ماه‌های ژوئن یا جولای امسال (خرداد یا تیر) خبر داد. به گزارش ایسنا، سید مهدی حسینی، در اجلاسی در پاریس، با اعلام این خبر گفت: میدان هایی که به مزایده گذاشته می شوند، بیشتر میدان های بزرگ هستند و برخی میدان های مشترک با کشورهای همسایه را نیز در بر می گیرندرویترز نیز به نقل از وی اعلام کرده است که ایران تولید نفت خود را تا زمانی که سطح آن به قبل از تحریم‌ها نرسد، فریز نخواهد کرد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باکو: موضع عادلانه ایران درباره مناقشه قره‌باغ «عالی» است

تسنیم – محمود واعظی وزیر ارتباطات وفناوری جمهوری اسلامی ایران با المار محمدیاراف وزیرامور خارجه جمهوری آذربایجان دیدار کرد. در این ملاقات واعظی گسترش همکاری بین نهادهای امنیتی دو کشور در زمینه مبارزه با تهدیدات منطقه ای، افراط گرایی و تروریسم را بسیار مهم دانست.المار محمدیاراف نیز در این دیدار اعلام کرد: جمهوری آذربایجان موضع عادلانه ایران درباره حل مناقشه قره باغ کوهستانی را عالی ارزیابی می‌کند.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک منبع آگاه: هیچ نامزدی در مرحله دوم انتخابات ردصلاحیت نشده است

خبرگزاری صدا و سیما - یک منبع آگاه انتخاباتی، ادعای رد صلاحیت یکی از نامزدهای حوزه انتخابیه شیراز را تکذیب کرد و گفت: هیچ نامزدی در این مرحله از انتخابات مجلس دهم ردصلاحیت نشده است.این منبع آگاه گفت: از جمعه شب گذشته در این حوزه انتخابیه این شایعه مطرح شده است که واقعیت ندارد. وی با پیش بینی انتشار این گونه شایعات در روزهای آینده افزود: این خبرسازی ها با هدف تحت الشعاع قرار دادن آرای رقیب انجام می‌شود و اساسا صحت ندارد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دفتر حقوقی وزارت کشور درباره وضعیت منتخب سوم اصفهان توضیح می‌دهد

ایسنا - محمدحسین مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور درباره آخرین آمار اعتبارنامه صادر شده توسط فرمانداری‌های سراسر کشور خاطر نشان کرد: تاکنون اعتبارنامه 221 منتخب صادر شده ولی هنوز اعتبارنامه مینو خالقی منتخب سوم مردم اصفهان صادر نشده است که در این باره به زودی دفتر حقوقی وزارت کشور توضیحاتی ارائه می‌کند.مقیمی گفت: تعرفه‌های دور دوم انتخابات با تعرفه‌های دور اول متفاوت است.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشییع پیکر 4 شهید مدافع حرم

ایرنا - همزمان با سالروز رحلت حضرت زینب کبری (س) پیکر افشین ذورقی از شهدای مدافع حرم، با حضور مسئولان و خانواده معظم شهدا، در گرگان تشییع شد. هم چنین  جعفر خطیر مسئول دایره خبر نزاجا از  تشییع پیکر شهیدان  "حسین همتی" و" صادق شیبک" در استان البرز خبرداد . به گزارش ایرنا  پیکر مطهر شهید «انور میرزایی» از شهدای مدافع حرم حضرت زینب (س) عصر جمعه گذشته در کاشان تشییع و به خاک سپرده شد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعوت دانشجویان از اوباما برای حضور در مراسم واقعه طبس

تسنیم - ‌ جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای به رئیس جمهور آمریکا ضمن یادآوری جنایات این کشور در حق ملت ایران از وی برای حضور در مراسم سالروز شکست حمله نظامی به طبس دعوت کردند.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  7:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها