0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مجموعاً 20 نفر در پرونده شورای شهر تبریز دستگیر شده اند

میزان - حجت الاسلام  مظفری رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی درباره وضعیت پرونده شورای شهر تبریز گفت: در مجموع 20 نفر درباره این پرونده احضار و دستگیر شده اند.وی درباره دستگیری پنجمین عضو شورای شهرگفت: این خبر صحت ندارد، ما اخیرا افرادی را در این پرونده احضار کرده ایم اما از شورای شهر نبوده است. وی گفت: تحقیق و بررسی بر روی این پرونده ادامه دارد و در حال تکمیل تحقیقات هستیم. پیشتر 4 عضو شورای شهر تبریز به اتهام تبانی و اخذ رشوه دستگیر و برای آن ها پرونده تشکیل شده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سبحانی نیا: بحرین در حد و اندازه تهدید ایران نیست

میزان - حجت الاسلام سبحانی نیا عضو کمیسیون امنیت ملی درباره اعلان جنگ پارلمان بحرین علیه ایران گفت: حکومت آل خلیفه یک حکومت دیکتاتوری است و اصلاً در حد واندازه ای نیست که بخواهد ایران را تهدید کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  7:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گلف تودی: شکست برجام انتخاب دوباره روحانی را مشکل می‌کند

گلف تودی:شکست برجام انتخاب دوباره روحانی را مشکل می‌کند

گلف تودی: شکست برجام انتخاب دوباره روحانی را مشکل می‌کندفارس - روزنامه گلف تودی به تبعات شکست توافق هسته ای پرداخت و نوشت: شکست توافق هسته ای و رفع نشدن فوری تحریم ها برای کمک به بهبود اقتصاد فلج ایران و عدم موفقیت برجام، انتخاب دوباره روحانی را با مشکل روبه رو می‌کند.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیامک طنز شریعتمداری درباره ۲ میلیارد دلار

پیامک طنز شریعتمداری درباره ۲میلیارد دلار

پیامک طنز شریعتمداری درباره ۲ میلیارد دلارفارس - حسین شریعتمداری درباره دو میلیارد دلاری که مصادره آن توسط آمریکا به گردن دولت قبل افتاد، نوشت: سوراخ‌های نان سنگک هم تقصیر دولت سابق است. ازدولت انتظار داریم برای این مشکل هم مثل مسئله هسته‌ای تدبیری بیندیشند.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسایی: شاید دولت قبل بشود دولت وقت!

رسایی: شاید دولت قبل بشود دولت وقت!

رسایی: شاید دولت قبل بشود دولت وقت!فارس - حجت‌الاسلام رسایی نماینده مردم تهران گفت: این که دولت مشکلات کشور را گردن دولت قبل بیندازد، برای مردم قانع‌کننده نیست، دولتی‌ها باید بگردند بهانه جدیدی پیدا کنند، چون آن دولت قبل شاید تا چند ماه دیگر شد دولت وقت.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نازک افشار از زندان آزاد شد

نازک افشار از زندان آزاد شد

نازک افشار از زندان آزاد شدمیزان - نازک هوشمند افشار، کارمند سابق سفارت فرانسه در تهران که دارای تابعیت ایرانی و فرانسه است، از زندان اوین آزاد شد. برخی رسانه ها مدعی صدور حکم 6 سال حبس برای وی شده اند و برخی نیز این آزادی را با صدور وثیقه تا زمان قطعی شدن حکم اعلام کرده اند.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیرعامل بانک ملی: امکان پرداخت وام ازدواج 10 میلیونی وجود ندارد

مدیرعامل بانک ملی: امکان پرداخت وام ازدواج 10 میلیونی وجود نداردمدیرعامل بانک ملی: امکان پرداخت وام ازدواج 10 میلیونی وجود ندارد

ایسنا - مدیرعامل بانک ملی و رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها معتقد است که افزایش سه برابری وام ازدواج در بودجه 1395، با توجه به منابع محدود قرض‌الحسنه بانک‌ها نمی‌تواند عملیاتی شود، چرا که در این حالت توان پرداخت کاهش یافته و عادلانه نیست که در صف انتظار این تسهیلات تعدادی از دریافت آن محروم شوند، مگر راهکار دیگری برای آن اندیشیده شود.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکرات جدید ایران - چین در صنایع پتروشیمی آغاز شد

مذاکرات جدید ایران - چین در صنایع پتروشیمی آغاز شدمذاکرات جدید ایران-چین در صنایع پتروشیمی آغاز شد

مهر - پس از امضای قراردادی به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو بین ایران و شرکت چینی «سی. ان. تی. آی. سی» (CNTIC)، نمایندگان یک شرکت چینی دیگر هم هفته جاری به منظور ارزیابی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنایع پتروشیمی راهی ایران شدند.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زیان ۳۹۰ میلیارد دلاری کشورهای خاورمیانه از نفت ارزان

زیان ۳۹۰ میلیارد دلاری کشورهای خاورمیانه از نفت ارزان

زیان ۳۹۰ میلیارد دلاری کشورهای خاورمیانه از نفت ارزانصندوق بین المللی پول اعلام کرد کشورهای نفتی منطقه خاورمیانه در سال میلادی گذشته ۳۹۰ میلیارد دلار درآمد خود را به دلیل کاهش قیمت نفت از دست دادند.به گزارش تسنیم،‌ صندوق بین المللی پول در گزارشی که دیروز منتشر شد از کاهش 390 میلیارد دلاری درآمد کشورهای نفتی خاورمیانه به دلیل افت قیمت نفت در سال 2015 خبر داد.این نهاد بین المللی پیش بینی کرده است کشورهای مذکور در سال جاری میلادی نیز 500 میلیارد دلار از درآمد خود را به دلیل نفت ارزان از دست بدهند.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اندونزی: به دلیل موانع بانکی، نمی‌توانیم از ایران گاز بخریم

اندونزی: به دلیل موانع بانکی، نمی‌توانیم از ایران گاز بخریم

اندونزی: به دلیل موانع بانکی، نمی‌توانیم از ایران گاز بخریمنماینده اندونزی در اوپک در خصوص موانع خرید گاز از ایران گفت: با وجود لغو تحریم ها، تحریم‌‌ها علیه دسترسی ایران به نظام مالی بین‌الملل همچنان پابرجاست و هرگونه تلاش برای تجارت با ایران را با مشکل مواجه کرده است. به گزارش فارس، وی تاکید کرد: مشکل در انتقال پول به ایران این است که شما همیشه نمی‌توانید به راحتی بانکی را پیدا کنید که مبادلات مالی را انجام دهد.این مقام اندونزیایی پیشتر از در شرف بودن امضای یک قرارداد برای واردات ال‌پی‌جی و میعانات گازی از ایران به اندونزی خبرداده بود.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منابع هندی: خط لوله صلح از طریق عمان و زیر دریا به هند می رود

رئیس کنفدراسیون صنعت هند در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت خط لوله صلح گفت: مذاکراتی در دست انجام است تا این خط لوله از طریق عمان و زیر دریا به هند وصل شود.نوشاد فوربز ظهر روز گذشته در حاشیه دیدار هیأت تجاری هند در اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به سؤال فارس در مورد سرنوشت خط لوله صلح که گاز ایران را از طریق پاکستان به هند انتقال می‌دهد، گفت: مذاکراتی در دست انجام است تا این خط لوله از طریق عمان و زیر دریا به هند وصل شود. وی از ارائه توضیحات بیشتر در این زمینه خودداری کرد.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فروش مسکن قسطی یک هفته به تاخیر افتاد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور در پاسخ به این مطلب که مدیرعامل بانک مسکن اعلام کرده بود طرح فروش قسطی مسکن در هفته جاری آغاز می‌‌شود، گفت: با بانک مسکن در بررسی کلیات طرح فروش قسطی مسکن به اتفاق نظر رسیده ایم. اما برای توافق در برخی جزئیات، در حال انجام اقدامات لازم هستیم. به گزارش فارس، پورحاجت با تاکید بر اینکه این طرح قطعا هفته آینده با امضای تفاهم‌نامه میان بانک مسکن و این کانون آغاز می‌شود، ادامه داد:در این طرح کارمزد 5 درصد برای دوره 50 ماهه و یا 2.3 درصد برای دوره یک ساله است.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جهانگیری: امسال حتما باید تحرکی جدی در بخش مسکن رخ دهد

جهانگیری: امسال حتما باید تحرکی جدی در بخش مسکن رخ دهد

جهانگیری: امسال حتما باید تحرکی جدی در بخش مسکن رخ دهدایرنا - معاون اول رییس جمهور گفت: در سال جاری حتما باید اتفاق و تحرک جدی در بخش مسکن به وجود آید و این بخش از وضعیت رکود فعلی خارج شود. جهانگیری در جلسه رونق بخش مسکن و تکمیل واحدهای مسکن مهرافزود: مردم با این امید برای مسکن مهر ثبت نام کرده اند که بتوانند صاحب خانه شوند؛ از این رو باید به صورت جدی برای اتمام و آماده سازی این واحدها تلاش کنیم و دغدغه های این افراد را مرتفع سازیم.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک عضو سابق گروهک منافقین: مسعود رجوی در اردن است

فارس - فریده هشترودی یکی از اعضای سابق گروهک منافقین گفت: دوسال پیش که برای دیدار با رهبر فلسطین به اردن رفتم، یکی از مسئولان وزارت خارجه اردن گفت که مسعود رجوی بی صدا در اردن است.وی افزود: اما سه چهار ماه بعد در خبری که هنوز تأییدی برایش به دست نیاورده ام شنیده ام مسعود رجوی به سوئیس منتقل شده است. وی گفت: رجوی با کمک رنگ مو و رسیدگی دایم به بر و روی خود، با وجود پشت سرگذاشتن 66 سال هنوز خود را نمی خواهد نشان بدهد.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر دفاع برای نشست بین المللی امنیت به مسکو سفر می کند

وزیر دفاع برای  نشست بین المللی امنیت به  مسکو سفرمی کند

وزیر دفاع برای نشست بین المللی امنیت به مسکو سفر می کند

ایرنا - مسکو میزبان همایش بین المللی امنیت با محور مبارزه با تروریسم و حضور 500 شرکت کننده از جمله وزیران و معاونان وزارت خانه های دفاع، رئیسان ستاد کل نیروهای مسلح و کارشناسان کشورهای مختلف است و هیئت ایرانی به سرپرستی وزیر دفاع ایران نیز در آن شرکت خواهد کرد. سردار دهقان در راس یک هیئت امروز (سه شنبه) وارد روسیه می‌شود. وزیر دفاع ایران افزون بر شرکت در برنامه های این همایش در حاشیه این نشست دیدارهای دو جانبه ای خواهد داشت.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  9:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها