0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کلینتون: ائتلافی که من ایجاد کردم روی ایران تحریم اعمال کرد

کلینتون:  ائتلافی که من ایجاد کردم روی ایران تحریم اعمال کرد

کلینتون: ائتلافی که من ایجاد کردم روی ایران تحریم اعمال کرد

باشگاه خبرنگاران - هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در اظهاراتی تکراری مدعی شد: ائتلافی که من ایجاد کردم روی ایران تحریم اعمال کرد و بالاخره آن ها را به سمت میز مذاکره راند و ما توانستیم جلوی برنامه تسلیحات هسته ای شان را بگیریم. وی گفت: آنچه دونالد ترامپ و تد کروز می گویند نه تنها زننده بلکه خطرناک است. من در یازدهم سپتامبر 2001، سناتور بودم، ما می دانیم که شکست دادن تروریسم چقدر مهم است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فاضل میبدی: تریبون های نمازجمعه در اختیار افراد محدود نباشد

فاضل میبدی: تریبون های نمازجمعه در اختیار افراد محدود نباشدفاضل میبدی: تریبون های نمازجمعه در اختیار افراد محدود نباشد

ایرنا - حجت الاسلام محمد تقی فاضل میبدی عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با بیان این که جایگاه نماز جمعه وحدت بخش است، گفت: تریبون های قبل از خطبه های نمازجمعه نباید تنها در اختیار افراد محدود و مخالف دولت باشد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فارین پالیسی: دولت بعدی آمریکا قادر به عقیم کردن برجام نیست

فارین پالیسی: دولت بعدی آمریکا قادر به عقیم کردن برجام نیستفارین پالیسی: دولت بعدی آمریکا قادر به عقیم کردن برجام نیست

ایرنا - جرمی هاموند تحلیلگر نشریه فارین پالیسی با بیان این که کنگره آمریکا و دولت های بعدی این کشور قادر به عقیم کردن برجام نخواهند بود، گفت: ایران قادر است با پایبندی به تعهدات بین المللی، واشنگتن را در عرصه جهانی در مقام پاسخ گویی قرار دهد.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شیخ‌ الاسلام: اسد درخواست پناهندگی از ایران نکرده است

شیخ‌ الاسلام: اسد درخواست پناهندگی از ایران نکرده استشیخ‌ الاسلام: اسد درخواست پناهندگی از ایران نکرده است

فارس - شیخ‌الاسلام مشاورامور بین‌الملل رئیس مجلس به «اسپوتنیک» گفت :ایران نه درخواست استعفای «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه را مطرح کرده است نه این که به او پیشنهاد داده که در صورت کناره‌گیری از قدرت به او پناهندگی سیاسی بدهد.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره فیلم مدافعان حرم

حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره فیلم مدافعان حرمحمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره فیلم مدافعان حرم

فارس - سیدعلی طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: این کمیسیون از برگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم حمایت و بر لزوم گسترش چنین جشنواره‌هایی تاکید می‌کندوبرگزاری آن را در راستای اعتلای آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌داند.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد نماینده پارلمان فلسطین از حکم 2 میلیارد دلاری علیه ایران

انتقاد نماینده پارلمان فلسطین از حکم 2 میلیارد دلاری علیه ایرانانتقاد نماینده پارلمان فلسطین از حکم 2 میلیارد دلاری علیه ایران

ایسنا - زهیر صندوقه نماینده پارلمان فلسطین ، با اشاره به حکم دادگاه آمریکایی علیه ایران درپرداخت غرامت دو میلیارد دلاری گفت:‌ حکم دادگاه آمریکایی علیه مقاومت اسلامی در لبنان است که افتخار ما است. اشاره وی به حکم مصادره اموال ایران در آمریکا است.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیلی: بیکاری و نقدینگی دو بمب ساعتی اقتصاد ایران است

مسعود نیلی، مشاور اقتصادی رئیس جمهور می‌گوید: اقتصاد ما روی دو بمب ساعتی بزرگ قرار گرفته است. بمب اول، حجم بالای جمعیت غیرفعال کشور در مقایسه با حجم جمعیت فعال است که نسبت آن کاملا غیر طبیعی است و بمب دوم، حجم بالای نقدینگی است. به گزارش اقتصادنیوز وی افزود: شرایط اقتصاد به نوعی است که ما دیگر امکان بازگشت به عقب را نداریم و باید تلاش کنیم با ایجاد وفاق به رشد اقتصادی برسیم.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بلومبرگ: طرح تحول اقتصادی هم دردی از سعودی ها دوا نمی‌کند

فارس - بلومبرگ نوشت: تقریبا بعد از گذشت 8 دهه از فروش نفت در عربستان، دولت این کشور از طرحی برای نجات اقتصاد به گل نشسته‌اش رونمایی کرد که درآمد این کشور را افزایش می‌دهد. اما آمارهای موجود حاکی از چالش اقتصادی بیش از اندازه عربستان است.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واردات سیمان به عراق ممنوع شد

واردات سیمان به عراق ممنوع شد

واردات سیمان به عراق ممنوع شدایرنا - هیات دولت عراق روز سه شنبه واردات سیمان خارجی را به این کشور ممنوع اعلام کرد. کارشناسان پیش بینی می کنند که تصمیم غیرمنتظره دولت عراق مبنی بر ممنوعیت واردات سیمان، شرکت های سیمان ایرانی را که از مهمترین شرکت های تامین کننده سیمان عراق هستند، تحت تاثیر قرار دهد.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نفت ایران به آمریکای جنوبی هم می رود

مهر- پس از مذاکرات ایران با کشورهایی همچون مکزیک و برزیل برای توسعه تجارت نفت و ساخت پالایشگاه، اروگوئه هم به عنوان یکی از کشورهای منطقه آلبا به طور رسمی خواستار واردات نفت خام از ایران شده است.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتشار اسامی ۱۵۰۰ شرکت صوری و فاکتور فروش

سازمان مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اسامی حدود ۱۵۰۰ شرکت صوری و فاکتور فروش جهت آگاهی مودیان مالیاتی، از طریق سامانه عملیات اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده سازمان منتشر شد.به گزارش مهر، در این اطلاعیه آمده است: با اجرای ماده ۱۶۹ مکرر (قانون قبلی مالیات های مستقیم) و ارایه شماره اقتصادی به فعالان اقتصادی، ابعاد گسترده ای از فعالیت شرکت های کاغذی به عنوان یک پدیده و معضل اقتصادی رایج در همه نظام های اقتصادی، آشکار شد و حدود ۱۵۰۰ شرکت کاغذی شناسایی شده و اسامی این شرکت ها به منظور تشکیل پرونده قضایی، به قوه قضاییه اعلام شد. هم اکنون بانک اطلاعاتی از لیست سیاه این شرکت ها ایجاد و به منظور تسهیل دسترسی عموم به نام این شرکتها، لیست مذکور در سامانه عملیات اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده قرار گرفته است.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صندوق بین المللی پول: ذخایر ارزی ایران 125.9 میلیارد دلار شد

صندوق بین‌المللی پول از رشد 3/14میلیارد دلاری ذخایر ارزی ایران در سال میلادی گذشته و ثبت رکورد 9/125میلیارد دلاری خبر داد. به گزارش تسنیم،‌ صندوق بین المللی پول اعلام کرد: ذخایر ارزی ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن رشد 14.3 میلیارد دلاری داشته است. ذخایر ارزی ایران در پایان سال 2014 بالغ بر 111.6 میلیارد دلار اعلام شده بود. این نهاد بین المللی پیش‌بینی کرده است ذخایر ارزی ایران در سال جاری میلادی اندکی کاهش یابد و به 125.6 میلیارد دلار برسد. در حالی ذخایر ارزی ایران در سال گذشته بیش از 14 میلیارد دلار افزایش یافته که ذخایر ارزی عربستان در همین سال 115 میلیارد دلار کاهش داشته و به 611.9 میلیارد دلار رسیده است. انتظار می‌رود ذخایر ارزی این کشور در سال جاری میلادی به 520 میلیارد دلار کاهش یابد.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش نویس قراردادهای جدید نفتی هنوز آماده نیست

وزیر نفت در مورد قراردادهای جدید نفتی گفت: پس از حل شدن شرایط عمومی قراردادها، باید پیش نویس آن نیز نهایی شود. به گزارش فارس وزیر نفت از آغاز ارزیابی مقدماتی شرکت‌ها برای حضور در میدان‌های نفت و گاز ایران در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی از اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: تا زمانی که پیش نویس این مدل از قرارداد نهایی نشود نمی‌توان مناقصه برگزار کرد. زنگنه افزود: بخشی از این موضوع که درباره اجماع سازی شرایط عمومی قراردادهاست به احتمال زیاد اواخر اردیبهشت ماه و یا اوایل خردادماه حل می شود.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

2 بانک اتریشی آماده ارائه خدمات مالی در روابط تجاری با ایران

وزیر اقتصاد، گردشگری و فرهنگ اتریش سفلی، در حاشیه نشست اقتصادی مشترک ایران و اتریش در اتاق تهران گفت: 2 بانک اتریشی «رایف آیزن» و «اور بانک» آماده ارائه خدمات و نقل و انتقالات مالی در همکاری های اقتصادی با ایران هستند. به گزارش ایرنا، خانم «پترا بوهواسلاو» در مورد لزوم تسهیل صدور مجوزهای صادراتی نیز که اکنون 6 هفته زمان می برد، اظهار داشت: موانع اداری متعددی وجود دارد که برطرف کردن آنها زمان بر است و از شرکت ها و بنگاه های اقتصادی ایران تقاضا می کنیم صبورتر باشند.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نشست های هم اندیشی منتخبان اصلاح طلبان و اصول گرایان برگزارمی شود

نشست های هم اندیشی  منتخبان اصلاح طلبان و اصول گرایان برگزارمی شود

نشست های هم اندیشی منتخبان اصلاح طلبان و اصول گرایان برگزارمی شود

فارس- نشست جداگانه هم اندیشی منتخبین جریان های اصلاح طلبان و اصول گرایان برگزار می شود .در همین ارتباط نشست اعضای لیست امید سراسر کشور، 18 اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود. دراین نشست، مقدمات  تشکیل فراکسیون امید مجلس دهم فراهم می شود. ازسوی دیگر نقوی حسینی سخنگوی کمیته ۷نفره ساماندهی اصول‌گرایان ازبرگزاری اولین نشست فراکسیون با حضور منتخبان این طیف در سه‌شنبه 14 اردیبهشت در تهران خبرداد و افزود: منتخبان مجلس دهم که خواهان عضویت در این فراکسیون هستند از سراسر کشور در این نشست حضور می‌یابند.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها