پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
دوستم زنگ زده خونمون مادر بزرگم گوشی رو برداشته در حالیکه گوشی دم دهنشه از من میپرسه بگم هستی یا نیستی؟!!! من :| مادربزرگمم همچنان منتظر جواب من! :|
عجب معادله پیچیده ای: سوسک از موش می ترسه موش از گربه می ترسه گربه از سگ می ترسه سگ از مَرد می ترسه مرد از زن می ترسه زن از سوسک می ترسه کار خدا رو می بینید!!
عاقد: عروس خانوم وکیلم ؟ عروس : پَـ نـه پَـ تو این بی شوهری برم گل بچینم؟!
آیا می دانید زبان فارسی مختصرترین زبان دنیاست؟ مثال : معادل جمله میری سریع این کار رو انجام میدی و برمیگردی یک کلمه است : اومدیا
کیه؟ کیه؟؟ کیه؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟؟ کیه ؟؟؟؟؟؟ عکس العمل اعضای خانواده وقتی من تلفن رو جواب میدم اصن نمیذارن نفسم بالا بیاد!
مردی برای یافتن همسر در روزنامه آگهی داد، فردای آن روز صدها نامه برای او آمد که نوشته شده بود: می توانید همسر مرا بگیرید.
مورد داشتیم پسره میخواسته یه جوری به دختره بگه حجابت بیشتر رعایت کن گفته:من دوست دارم بیرون میای از خونه لباس منطقی بپوشی دختره هنوز داره تمام بازار و زیر و رو میکنه دنبال برند manteghi …
خنده از ته دل ، آرامش و طراوت بیشتری به همراه دارد . بخند ، بخند ، بخند، خخخخخختخخ
رفتم بانک به رییس شعبه گفتم می خوام یه حساب مشترک باز کنم. گفت با کی؟ گفتم به انتخاب خودتون، فقط خیلی پولدار باشه. نمی دونم چرا با داد و بیداد از بانک بیرونم کردن!
بازگشت به زندگی فقط اونجایی که معلم اشاره میکرد شما بیا پای تخته، میگفتی: آقا اجازه ما؟!؟ میگفت: تو نه، پشت سریت قشنگ یه دور میرفتیم تو کما و بر میگشتیم!
دیشب به بابام گفتم میخوام برم سمت گیاهخواری نظر شما چیه؟ گفت آفرین پسرم مگه تو چیت از بُز کمتره !!
اولین دوره المپیک بومی ایران معروف به ایرامپیک:
1- شنا با مانع 2 - کشتی با اسب 3 - پرش روی نیزه 4 - شیرجه روی چمن 5 - اسب سواری با الاغ 6 - هاکی روی میخ 7 - گاوبازی با شتر 8 - پرش توی چاه 9 - قایق سواری با آبکش
تو قبرس سفینه می سازند برن خورشید!
بهشون میگن چقدر بی فکرین ذوب میشین!
میگن فکر اونجاشم کردیم، اگه طبق برنامه بریم شب میرسیم!
اولی: ببخشید با حرف هایم سر شما را درد آوردم. دومی: نه خواهش می کنم، من حواسم جای دیگری بود!
مردِ به زنش میگه می دونی برای تولدت چی خریدم؟
زنش میگه:نه!
مردِ میگه:اون 206 قرمز که اون ور خیابونه رو میبینی؟!!
زنش میگه:آرررره
مردِ میگه : یه شال درست همون رنگی.