پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
کارنامه در زمان ما: بیست، دوازده، ده، مردود . . . کارنامه در حال حاضر: خیلی خوب، خوب، قابل قبول، نیازبه تلاش بیشتر... . . . کارنامه سالهای آینده: مرسی ناناز، عزیزم داشتی خراب میکردی، خراب کردی گلم، داداچ داری اشتباه میخونی...!!
هر وقت خسته شدی کمی بدو........ !!!!!!!!
ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻗﺼﺎﺑﯽ ,ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺷﻠﻮﻍ ﺑﻮﺩ، ﻗﺼﺎﺑﻪ ,ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺮﮐﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ می ﺸﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺻﺪﺍﺵ ﻣﯿﺰﺩ : ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﮐﯽ ﺑﻮﺩ؟؟؟؟ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﯿﺎ ﺟﻠﻮ ! ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ؟؟؟؟ ﮔﻔﺖ ﻧﻪ آﻗﺎ ﻣﻦ ﮔﺎﻭﻡ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻣﻦ ﺟﯿﮕﺮ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ !!
یکی از قشنگترین خاطره های کودکی مربوط به وقتیه که وسط کلاس درس میومدن میگفتن بابات یا مامانت اومده دنبالت، کتاباتو جمع کن برو :)) انگار حبس ابد بودی، عفو بهت خورده!!!
من اونجايى فهميدم از فاميل بايد دورى كنم كه عموم پرسيد چى ميخونى؟ گفتم حقوق ، گفت چرا حقوق ما رو واريز نميكنن
پدربزرگمو بردیم بیمارستان دکتر گفت: قلبش آب آورده منم گفتم بسلامتی کی برق و گاز میاره؟ دکتر برگشت نگاهم کرد گفت خب دلیل عارضه قلبی مشخص شد
چندین سال پیش کمک پدر بزرگم کردم لباساشو شستم، بردمش حموم ، اونم درحقم دعا کرد ، گفت پسرجان برو که بحق پنج تن ، ده میلیون برات هیچی باشه و به حساب نیاری اصلا ،الان هفتصد میلیون بدهی بالا آوردم و واقعا ده میلیون برام هیچیه و به حساب نمیارم ..... نور به قبرت بباره
ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻧﺎ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﯾﺨﻤﮏ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻔﺶ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ... ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺁﺭﻩ! آﺧﻪ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻣﮕﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩ ﺗﺠﺪﯾدیهای ﺑﺪﺑﺨﺖ
دلیل اینکه کیبورد دو تا شیفت داره اینه که یکیشون شیفت صبح ها بیاد یکیشون شبا که خسته نشن خوب من برم دنبال اکتشافات بعدی
اتوبوس حامل زنان تصادف میکنه وتمام زنان کشته میشن !! همه شوهران خوشحال بودن جز یه مرد که خودشو به زمین می زد وگریه میکرد ، بهش گفتن توحتما زنت روخیلی دوست داشتی !! مرده میگه نه ، آخه زن من از اتوبوس جا مونده بود
این فیلما که مادر پدرا قبل از رفتن تو اتاق بچه شون در می زنن اجازه می گیرن، اینا همش کلک سینماییه، جلوه های ویژه ست!
دوستای عزیزی که می رین باشگاه، تو رو خدا رو همه قسمت های بدنتون متناسب کار کنین بعضیا بالاتنشون اندازه گودزیلاست پاها عین ملخ مزرعه!
روز تولد بابام با کلی ذوق و شوق پولامو جمع کردم و یه ساعت مچی بهش کادو دادم برگشته می گه ممنونم پسر گلم ولی احتیاجی به این کارا نبود همین که سعی کنی تو زندگیت آدم باشی برای من باارزش ترین هدیه س ...
مصارف جعبه یک بار مصرف پنیر در بعضی نقاط: – خود پنیر – قالب یخ – پیمونه برنج – جا قرصی – جا ادویه ای – جا مدادی – تفاله گیر ظرفشویی – تحویل به بازیافت – افسوس خوردن که چرا دادنش بازیافت
رفتم پیش روانشناس گفت 10جلسه واست مشاوره مینویسم 3میلیون میشه، گفتم دکتر من خوب بشم هم فکر اون 3میلیون دوباره منو افسرده میکنه