پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
بچه داییم به دنیا اومده. همه خوشحال و اینا. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه نیـــــو فولدر
تو تاکسی تنها نشستم میخوام کرایه حساب کنم طرف میگه 1 نفر؟! میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ 2 نفر حساب کن خورزوخان هم هست.
پدری کارنامه ی پسرش را دید که از 41نفر چهل و دوم شده بود. دست به درگاه خدا برداشت و گفت : خدایا شکرت خنگ تر از پسر من هم تو این دنیا وجود داره!
یارو باباش میمیره هفتش خیلی شلوغ می شه واسه چهلم بلیط می فروشه.
خنده درمان هر درد بی درمان است . پس بخند .خخخخخخخخ
من معتقدم آدم به هر چی که دلش بخواد میتونه برسه کافیه اراده داشته باشی و بابای پولدار |:
اگه ساعت ها کنار کسی بودی و دلت اینترنت نخواست باهاش ازدواج کن به همین دکمه ی shift قسم
سکوتم از رضایت نیست اینترنتم هى قطع میشه |:
ای که از کوچه ی معشوقه ی ما میگذری قربون دستت بیا این پلاستیک آشغالا هم بذار سر کوچه
رییس خانه کیست؟ آنکه کنترل تلویزیون در دستش است
ینی اگه ۶ ماه ساعت ۷ صبح بیدار شی عادت نمیکنی ولی کافیه ۱ روز تا ۱۱ بخوابی اقلاً ۲ هفته طول میکشه تا ترکش کنی |:
امتحان شیمی داشتیم یه سوال بود: آیا میدانید منیزیم چیست؟ نوشتم بله میدانم نمی دونم نمره نداده بهم حالا این هیچ سوال بعدی نوشته اگه چوب داخل دریا بیفته چه اتفاقی رخ می دهد؟ منم نوشتم خیس می شود به اینم نمره نداده بود عقده ای |:
حالا چون لمینیت کردی سر قبر باباتم باید بخندی؟ که ملت ببینن!
ساعت 10 شده و خدا رو شکر خبری از سورپرایز وزیر عرتباتات نشده
دانشجویی تعریف میکرد: این ترم اونقدر بد انتخاب واحد کردم که . . . . سرایدار دانشگاه کلیدا رو داده بهم تا آخر شب در دانشگاه رو ببندم و صبحم چایی رو دم کنم تا اونا برسن!